Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 News
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
111111
kurde ten caly m$ to dupki tongue.gif brakuje im konsol na premiery a kurde rozdaja je na prawo i lewo jakims vipom....
RosTo
Z amerykańskiej strony Xbox.com można ściągnąć instrukcje obsługi do konsoli i akcesoriów. Wszystko w formacie PDF. Uderzajcie pod ten adres: http://www.xbox.com/en-US/support/getstart...nuals-index.htm
the-ripper
i po co mi to?
Paczek
po to zebys sie pytal!!
Moze tobie sie nie przyda ale dla innych moze byc uzyteczne, chlopak ci daje linki a ty mu wipominasz jeszcze!! Wole poczekac na instrukcje z Xboxem 360 ale i tak dzieki Rosto
the-ripper
hyh,
nie przyda mi sie bo zadnej instrukcji do 4 konsol jakie posiadalem nie przeczytalem...biggrin.gif
Saunter
Launch we Francji - trochę fotek + parę słów

Launch we Francji
PePeP
Co do "strasznego" rysowania płytek przez Xboxa 360 to na www.360updates.qj.net jest filmik o tym. Heh prosta sprawa - nie można ZMIENIAĆ POZYCJI konsoli z poziomej na pionową i odwrotnie w czasie pracy czytnika DVD. Heh nie wiem czy to jest takie niesamowite ?? Można powiedzieć że konsola jako sprzęt dla głupich dzieci powinna być zabezpieczona przed czymś takim, z drugiej strony to po prostu czytnik DVD jak w milionach komputerów. A komputerów ludzie nie kładą na bok w czasie pracy tak dla zabawy hyh.gif W każdym razie nie sądze żebym miał z tego powodu jakieś problemy - jak gram to gram a nie bawie się konsolą!!!
tehehe
lol Memory, patrz doslownie jeden komentarz wyzej closedeyes.gif
Tak to jest jak sie instrukcji obslugi nie czyta.
bartiz
LOL to pierwsze zdjęcie to wał na 100% widać ze ktoś się wyżył na tej płytce, czegoś takiego konsola NIE ZROBI
Mikes
a to drugie mi na ryse nie wygląda..
Jędrek
QUOTE(bartiz @ 4 12 2005, 11:20) *

LOL to pierwsze zdjęcie to wał na 100% widać ze ktoś się wyżył na tej płytce, czegoś takiego konsola NIE ZROBI

No dokladnie.

Ludzie przesadzaja. Kilka de.bi.li bawilo sie w przestawianie konsoli podczas grania i robia zamieszanie. Pierwszy obrazek to jakis zart bo nie ma mozliwosci, aby cos takiego jakikolwiek czytnik zrobil...
wortigern
moj czytnik ze starszego kompa łamał płytki, 1/10 zawsze wychodzila w 2 kawalkach.
Specu
ciekawe co na to M$
swoja droga kumplowi to plytka kiedys wyfrunela z napedu rozwalajac sie o sciane. cuda sie zdarzaja wiec nie bylbym taki pewny ze naped nie moze tak zarezac plyty hyh.gif
tehehe
M$ na to: RTFM before use!
YETI
IGN ocenił start X360 na 8
http://xbox360.ign.com/articles/673/673188p1.htm
Memory
Oszustwo M$.
http://www.gram.pl/news.asp?id=890
TomisH
Jakie oszustwo do pieruna? Xbox miał 8 gigowy dysk? Miał. I skoro x360 ma być kompatybilny z Xboxem to musi też coś tego miejsca zabierać, tak czy nie? Plus emulatory. Jak dla mnie całkowicie w porządku, lol.

Memory - newsy newsami, ale pisanie, że cos jest oszustwem to już grubymi nićmi szyte. Wiem, że "wpadasz-linkujesz-i-wypadasz", ale jeszcze jeden taki wypadek i warn pójdzie. Tyle.
Flik
test xboxa360 KLIK !!!
-GLD-Uzny
Widac ze Majden zdj robil tongue.gif Takie pytanie... jakie sa mozliwosci na zarabianie tych pkt do marketplace?
Maiden
Nie nie nie, fotki robił nie kto inny jak BaNaN ( to jego aparat i nie pozwolil mi go dotknąć cool.gif )
Nie omieszał więc w kard wsadzić moich PRO Kapcji laugh.gif

Z tego co wiem PKTy do market place sa na pewno w starter kitach ( Bodajże 200 ) zapewne pojawią sie lub są ( w kameo takich nie uswiadczylem ) w grach.

No i oczywiscie mozesz takowe kupic rolleyes.gif
-GLD-Uzny
Mam nadzieje ze jak ukoncze H1 na legendary to mi jakies dojda cool.gif Banan do szmaty biggrin.gif
Wolny
http://forums.xbox.com/59/685477/ShowPost.aspx

Jeden gość porobił pożadne filmiki i umieścił je na forum.Jest co oglądać.
-Hp- BaNaN
Zdjecia są dobre tylko czemu nie dałeś zdjęcia psychol w headsetcie???????????????????????

ps. na trzech zdjęciach rzeczywiście są fragmenty kapci Maidena a na 2 nawet kawałek jego nogi zgon.gif
Saunter
Heh, cały Maiden, ale ja radziłbym się skoncentrować na samym tekscie. Co myślicie o tym?
Memory
Pozew o Xboksa 360
http://www.pcworld.pl/news/85997.html
Jędrek
QUOTE(Saunter @ 6 12 2005, 17:57) *

Heh, cały Maiden, ale ja radziłbym się skoncentrować na samym tekscie. Co myślicie o tym?

Good Job. ;]
Wolny
Widzieliście po ile gry są na Ultimie?? Quake 4 ....310 zl???!!!!290 za Perfect Darka????!!!! Powalilo ich kompletnie.
kiender
QUOTE(Wolny @ 6 12 2005, 18:12) *

Widzieliście po ile gry są na Ultimie?? Quake 4 ....310 zl???!!!!290 za Perfect Darka????!!!! Powalilo ich kompletnie.

Mam nadzieję zę to ceny przejściowe, związane ze startem konsoli i tym że ludzie chcą łyknąć jak najwięcej... Normalnie przypominają i się czasy cen gier na Nintendo64 icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Jędrek
Podobno pierwszy test nowego Xa w Polsce biggrin.gif

http://gry1.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=pe...cENPFZ8Ya834%3D
Mikes
taa.. ja już widziałem3(!) pierwsze testy X'a w polsce xD
Minio
Z tym, że teksty z XbPL oraz GO dzielą minuty, może godziny (sam nie jestem pewien, bo na GO nie zagldam). Natomiast na gry.wp.pl tekst pojawił sie dzisiaj.
Saunter
GO testowało Core i to są tylko wstępne wrażenia. A wp przegięło zupełnie, bo byli 3...
Jędrek
Bijcie sie o to kto byl pierwszy wink.gif
RosTo
"Najlepsza" część testu na WP to zdecydowanie specyfikacja techniczna konsoli (notabene żywcem wklejona ze strony ultimy). Dawno nie czytałem większej bzdury (Unified shader architecture - Niezidentyfikowana architektura shader hahaha.gif). Proponuję przyznać im "Złotą czcionkę".

Niestety również inni (np. Namax) kompromitują się, bezmyślnie wklejając na swoich stronach tego "potworka".
Maiden
Sami ocencie grafe rolleyes.gif KLIK !

Pamietajcie ze to 2 wersje tej samej gry.Exclusiwy sa jescze ladniejsze. ; )
YETI
Maiden grasz na zwykłym TV ?
Maiden
Yup na zwykłym, niebawem kupuje kabel VGA i bede grac na monitorze.
TomisH
A ten dalej swoje... Gdzieś juz dyskutowaliśmy na temat rysowania płyt i dlaczego tak się dzieje. Ostatni raz ostrzegam.
Marlon
Z ciekawostek: http://www.xboxpolska.net/index.php?id=1047 Ludzie mają nieźle pod kopułą... blink.gif
Jędrek
U nas ciezko dostac konsole, a w jakiejs tam Wielkiej Brytanii beda sie bili o jakiegos tam FacePlate'a za ponad 30.000. blink.gif
2razyjot
QUOTE(gry.wp.pl)
Wiele osób boryka się z problemami z najnowszą platformą Microsoftu, ale jeden z mieszkańców Chicago, Robert Byers nie wytrzymał dłużej i oddał sprawę do sądu. Złożył pozew przeciwko firmie Gates'a, oskarżając ją o sprzedaż uszkodzonych konsol w pośpiechu, przed konkurencją w postaci Sony i Nintendo.
W nowej platformie przegrzewa się nie tylko zasilacz, ale też centralny procesor, który uruchamia zabezpieczenia i powoduje, że konsola się blokuje.

Molly O'Donnel, rzeczniczka Microsoftu wydała wczoraj oświadczenie, w którym powiedziała, że nie zamierza komentować całej sprawy. Wyjaśniła też, że problem jest przesadzony, zaś firma otrzymała jedynie kilka, nie związanych ze sobą raportów, że konsole nie działają tak jak powinny. Nie chciała natomiast zdradzić ile w sumie było tych raportów, zapewniając, że jest to śladowa ilość w porównaniu do ilości sprzedanych konsol.

Warto dodać, że podobne sprawy miało kiedyś Sony, z tym że dotyczyły one wadliwych napędów konsoli PS2.

QUOTE(@-t M@iden @ 7 12 2005, 20:11) *

Sami ocencie grafe rolleyes.gif KLIK !

Pamietajcie ze to 2 wersje tej samej gry.Exclusiwy sa jescze ladniejsze. ; )

No w koncu widze roznice. smile.gif

Wyrazniejsze i lepsze tekstury, bardziej zywe kolory i efekty ... Slodziutko. Niech sie programisci staraja, jak konsolke kupie za roczek/dwa to bedzie juz rozbuchana na maxa ... wub.gif
Saunter
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=1060

Ładny wynik prawda?
Jakim
no dobra ale ile to jest konsol??
Saunter
Ponad 30,000 chyba. biggrin.gif
RosTo
Uaktualniono listę wstecznej kompatybilności. Dodano obsługę kilku tytułów Ubisoftu:
- Ghost Recon 2
- Ghost Recon 2 Summit Strike
- Rainbow Six 3 Black Arrow
- Splinter Cell biggrin.gif
- Splinter Cell Chaos Theory cool.gif
- Splinter Cell Pandora Tomorrow good.gif

Pełna lista tutaj.
Jakim
Capcom zapowiedział nowy tytuł na X360 pt. Lost Planet
Zdjęcia i trailer
Matrox
Jezeli ktos sie martwil czy japonczycy beda chcieli kupowac Xboxa 360 to juz moze przestac ;]

"Next-gen console sells out in half an hour at launch location"

gamespot
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.