vladek14
31 01 2006, 19:17
QUOTE(ping182 @ 31 01 2006, 11:38)

No to spełniło się przepowiednia, że underground w X360 będzie przypominał ten w PSP pod kwestią zabezpieczeń, czyli
użytkownicy znajdą lukę a Microsoft ją szybko załata dodając łatkę zachęcającą do ściągnięcia przez np. możliwość obsługi miksera przez port USB
no i podobnie jak w psp - jeżeli nie zaktualizujesz dashboarda to nie pograsz przez live

w psp jak wszyscy wiedzą jest podobnie tyle że nie możemy grać w nowości

.
Z tym ze nie wszyscy grają przez siec.
ale problemem może stać się fakt potrzeba update'u kernela żeby nowości chodzily... no cóż zabezpieczenia są po to żeby je łamać ale ten kto marzy o szybkim prostym piractwie jeszcze długo poczeka... ja jadę na legalu
Zaloze sie, ze w grach bedzie dodawany update i bedzie sam wlaczal sie przed pierwszym uruchomieniem gry na konsoli (jak ktos nie ma neta).
Ehh... ale w konsoli stacjonarnej jest TROCHE prosciej wmontowac chipa niz w PSP w ktorym nawet na wlos nie ma miejsca... A w przypadku takiej zagrywki moga sobie robic update, tylko po co?
Nie od dzis wiadmo ze jak ktos gra online to musi grac na oryginalach. Ale single player, chipy itd itp to zupelnie inna historia...
Wyręcze tutaj pana Memory
W Japonii nie lubią Xboxa 360
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,25675;core.html
raczej powinno byc
X360 Japonia - a fe
XD Mich
MichAelis
8 02 2006, 11:54
he?
tam jest napisane ze wymagany bedzie dysk a nie HD-DVD
chodzi o posiadaczy wersji core (brak twardziela - zapewnienia M$ ze gry nie beda korzystaly z dysku)
tamtem post miał isc gdzie indziej.
Rumble Roses XX
http://www.gameonly.pl/newsy/8179?sid=07b8...51995fb778b5295Battlefield 2: Modern Combat
http://www.the-magicbox.com/0602/game060206c.shtml
QUOTE(YETI @ 8 02 2006, 12:51)

first game? eee przeciez FF XI bedzie takze wymagac dysku - a do Obliviona dysk bedzie MOCNO rekomendowany
pozatym kazdy kto gral w dobrego managera na PieCu(a jest taki tylko jeden i zwie sie Championship Manager) wie dobrze jak te gry sa OGROMNE i logicznym jest ze bez twardziela conajwyzej mozemy dostac takie okrojone go/wno jakie co roku wychodzilo na Xboxa - a z prawdziwym managerem mialo wspolnego chyba tylko nazwe.
Phantasy Star Online zapowiedziany na X360
EGM reported that Sega is working on a Xbox 360 version of the online RPG Phantasy Star Universe, the Xbox 360 version will be compatible with the game saves from the PS2 or PC version, since the user profiles are stored on remote servers.
Nowy Kingdom Under Fire zmierza na X360
Blueside announced Kingdom Under Fire: Circle of Doom for Xbox 360, the latest work of the popular action strategy series. The game will support up to 4 players over Xbox Live, and there will be randomly generated levels.
Here are the Japanese console hardware sales for the week of Jan 30 - Feb 5, 2006:
PSP - 25,905 [285,276] units
Nintendo DS - 25,321 [341,580] units
PlayStation 2 - 24,780 [195,457] units
GBA SP - 5,649 [46,932] units
GB Micro - 3,199 [29,053] units
Xbox 360 - 2,194 [21,370] units
GameCube - 2,138 [28,552] units
GBA - 115 [1,327] units
Xbox - 101 [587] units
sentinel
11 02 2006, 11:22
trzy-sześć-zero zaczyna pokazywać pazurki...
farcry pc vs x360:
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=22950
To jakies bardzo stepione te pazurki
Far Cry na PC ile ma lat ?
Przeciez ten nowy FC przy Crysis wygląda żałośnie słabo.
Takich gier jak nowy Far Cry jest sporo, nowy Tomb Raider, Burnout, przeciez te gry to zadna nowa generacja.
Musimy poczekac na Burnouta cz Tomb Raidera pisanego od poczatku na X360, bo na chwile obecna to tylko i wyłącznie wyciaganie kasy od nas garczy.
cronosik
11 02 2006, 12:40
QUOTE(YETI @ 11 02 2006, 13:43)

To jakies bardzo stepione te pazurki
Far Cry na PC ile ma lat ?
Przeciez ten nowy FC przy Crysis wygląda żałośnie słabo.
Takich gier jak nowy Far Cry jest sporo, nowy Tomb Raider, Burnout, przeciez te gry to zadna nowa generacja.
Musimy poczekac na Burnouta cz Tomb Raidera pisanego od poczatku na X360, bo na chwile obecna to tylko i wyłącznie wyciaganie kasy od nas garczy.
Juz nie moge z Toba

przeciez tu nie chodzi o gre i o to ile ona ma lat tylko o WODE!! ktora wgniata w fotel
sentinel
11 02 2006, 12:40
woda, człowieku, chodziło mi o wodę... ;-> niech dorzucą do tego jeszcze interferencję i osobiście więcej w temacie od tej generacji nie oczekuję - będę w pełni usatysfakcjonowany. a wiek pecetowego fc niewiele ma tu do rzeczy, powychodziła już cała masa patchy, aktywujących m.in. obsługę hdr i shaderów trzeciej generacji.
Yhym, ale otoczenie jest "biedne"

Cudów nie zrobią podobnie jak z NFS, NBA to sa gry pisane u "podstaw" na stara generacje.
Oczywiscie w FC woda czy w NBA pot wygladaja ślicznie ale ja to traktuje w kategoriach "smaczków"

@-Cronosik, nie przejmuj sie

On ma w tym temacie najwiecej postów a na ixie sie nagral ze hoho ; D
Piechol_Jr
11 02 2006, 15:21
QUOTE(sentinel @ 11 02 2006, 11:22)

trzy-sześć-zero zaczyna pokazywać pazurki...
farcry pc vs x360:
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=22950Normalnie jak zobaczylem ten filmik to az mi cos do gardla podeszlo.... Jezusie brodaty żeby to tak wygladalo na prawde a nie tylko na podrasowanych filmikach...
W sklepie PE wreszcie coś się ruszyło w temacie X360. Na razie skromnie, ale ważne, że w końcu zaczęli.
http://www.sklep.psxextreme.pl/index.php?cPath=65
Trzcina
11 02 2006, 15:50
Cronosik a ktory nr patcha odblokowywuje shadery trzeciej generacji? Moglbys podac jakies info? Moze byc na pemke...
Z gory dzieki i sroki za offtop
Patch 1.2
sora ze nie na peemke ale akurat tak wyszlo ;]
Xbox 360 pojawił się dzisiaj w lubelskim MM. Cena?
1699 zł. A teraz kubeł zimnej wody - jest to cena za wersję
Core!!! Jacyś chętni?
...
...
...
Tak myślałem. Ja dziękuję - postoję. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie
doniesienia.
JuanMag
14 02 2006, 00:39
Na xbl Marketplace pojawilo sie grywalne demko King Konga
sentinel
14 02 2006, 05:10
to nie jest grywalne demo.
tzn. to demo jest niegrywalne.
tzn. jest agrywalne. takie anty-demo, zamiast zachęcać do zakupu gry, raczej wybija ten pomysł z głowy...
jakby ktoś chciał bulić 200+pln za niecałe 7h gry
a co do xO w lubelski MM to ino BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
sentinel
14 02 2006, 08:43
tam zaraz za 200zł - miałem ochotę i okazję nabyć za 50zł, ale po demie mi ochota przeszła. zostanę przy wersji na pierwszego xboxa...
JuanMag
14 02 2006, 09:51
QUOTE(sentinel @ 14 02 2006, 05:10)

to nie jest grywalne demo.
tzn. to demo jest niegrywalne.
tzn. jest agrywalne. takie anty-demo, zamiast zachęcać do zakupu gry, raczej wybija ten pomysł z głowy...
To zes namieszal
Fakt faktem ze to kupa, ale mozna zobaczyc jak to wyglada
MAC 1100
16 02 2006, 15:12
jesli chodzi o king konga_ to mialem demo na plytce ktore graficznie prezentowalo sie o wiele lepiej ( ale tylko w czesci gdy jest sie małpką ).
reszte opisalem tutaj_ sry za bledy_pisalem na szybko
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=133...132ce659cac#kom
QUOTE(RosTo @ 13 02 2006, 22:00)

Xbox 360 pojawił się dzisiaj w lubelskim MM. Cena? 1699 zł. A teraz kubeł zimnej wody - jest to cena za wersję Core!!! Jacyś chętni?
Ta sama sytlacja jest w Krakowskim MM
sentinel
17 02 2006, 02:08
QUOTE(RosTo @ 14 02 2006, 00:00)

Xbox 360 pojawił się dzisiaj w lubelskim MM. Cena?
1699 zł. A teraz kubeł zimnej wody - jest to cena za wersję
Core!!! Jacyś chętni?
...
...
...
Tak myślałem. Ja dziękuję - postoję. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ostatnie
doniesienia.
Tak samo w Radomiu.Byłem w szoku.Cena taka sama.Insteresuje mnie skąd oni to mają przecierz MM sprzedaje tylko sprzęt który jest oficjalnie dostępny w Polsce.Powinna byś instrukcja po polsku itd ale przecierz x360 w polsce oficjalnie nie kupisz, dziwne.
Stad skad mieli ixa pierwszego...Od APN Promise, czy jakos tak...Firmy wspolpracujacej z M$ Polska
Ryo-San
22 02 2006, 16:42
w najnowszym Edge podana jest lista gier ktore niedlugo zawitaja na Xbox Live Arcade:
Astropop
Feeding Frenzy
Hoopworld
Novadrome
RoboBlitz
Street Fighter II: Hyper Fighting
Texas Hold 'Em
Jewel Quest
Crystal Quest
Mutant Storm 2
Ja na streeta już ostrze sobie ząbki
Ubisoft sie "bawi" z graczmi...ot na stronie rainbowa pojawil sie zegar odliczajacy 360 godzin : O
Zapewne po ich uplywie uderza z jakimś trailerkiem czy cuś
Wiśnia San
24 02 2006, 10:05
nowy
program Snoopa z udziałem X360, może być ciekawe.
ja na 100% kupie sobie Feeding Frenzy, na kompie wymiata wiec i na XO tez bedzie
rysiu01
24 02 2006, 13:21
W marketplace lezy sobie demko COD2 zajmuje cos okolo 340mb
sentinel
24 02 2006, 16:45
jak można było się spodziewać po rozmiarze - więcej ściągania niż grania. kolejne demo, które nie pokazuje prawie niczego, z którego niemalże nic nie wynika (poza tym, że gra wygląda średnio, jest ultra płynna a misje trwają po dwie-trzy minuty) - gdzie ta pompatyczność, rozmach i mega-akcje jakie można znaleźć w pełnej wersji? co tu ma gracza zachęcić do wydania tych dwóch stów - perspektywa szybkiego ukończenia gry? eee...
the-ripper
24 02 2006, 19:39
W poniedzialek Street Figher do zassania z arcada.
marudzisz Senti, jak wcześniej uważałem cod2 za coś mi zbędnego tak po trzykrotnym zaliczeniu demka zaczyna mi się podobać - jeśli to jest przedsmak całego produktu to ja całe danie musi być pyszne
Butcher
24 02 2006, 20:22
1 - 2 kwietnia to pierwszy darmowy weekend na Xbox Live Gold, dla użytkowników wersji Silver, które swego czasu obiecywał Microsoft... Tak na zachętę...
sentinel
24 02 2006, 20:46
ciekawe tylko, czy z tym 1 kwietnia to oni tak... na poważnie? ;-P
Podobno na poważnie, jakaś firma sponsoruje ten darmowy weekend - niezły pomysł zarobienie kasy przez MS i dobra reklama dla sponsora
Nowy Top Spin zarzadzi. ;]
Gra zapowiada sie naprawde swietnie.
Dla mnie 'must have'. W jedyneczke mozna bylo grac do oporu, oby tylko polepszyli rankingi na Live i zeby lobby bylo lepiej rozwiazane niz w Top Spinie pierwszym.
A dokladny dzien premiery w Europie to... ?
BTW. Drugi patch do Call of Duty 2:
http://news.teamxbox.com/xbox/10323/Call-o...ond-Patch-Info/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.