Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bomberman DS
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Jędrek
Jeszcze nie widzialem topicu o tej grze, wiec zakladam specjalnie dla Was wink.gif

Premiera gry w EU to 30 czerwca (ta sama co w Australii).
Pre-Oredry mozna skladac na Dvdcrave oraz na Lik-sangu

Pre-Order na Lik-sang'u dotyczy wersji US, a na Dvdcrave oczywiscie PAL smile.gif
Roznica w cenach wynosi AZ 80 zl.

Na DvdCrave Pre-Order za ponad 100 zl TYLKO, na Lik-Sangu jakies 180-190 zl.

Chyba sie skusze na ta giere, bo oferowac ma super tryb MultiPlayer (4 konsole - 1 cart). SinglePlayer - to co zwykle smile.gif

Na deser kilka screenow z gry.
MichAelis
Na bank ja biore. Bomberman to jedna z gier mojego dziecinstwa biggrin.gif, jak bedziesz zamawial daj znac ja tez sie zrzuce smile.gif
Tori
Raczej się nie zainteresuję, oprawą były wg. mnie lepsze wersje na GBA. Wątpię, że zastosowanie touch screena cokolwiek wniesie prócz zmiany ekwipunku.
Jędrek
MichAelis - nie ma problemu wink.gif

Tori - a pomyslales o multi? smile.gif Przeciez jezeli chodzi o DSa to ta gra jest raczej pod multi robiona, a nie pod Single'a. Pozatym 102 zl, to nie jest duzo.

Nie wiem, ale mysle, ze Pre-Order to cos w rodzaju promocji, potem tytul bedzie drozszy jakies 20-30 zl. Zastanawiam sie tez, czy jak bym zlozyl tego Pre-Order'a czy odrazu zablokowaliby mi srodki na koncie. Qrcze no.
MichAelis
a jakbys dal ze kase maja sciagnac z wysylka razem to chyba nie, tak mi sie wydaje. Napisz do nich. Tylko pamietaj o mnie, za 100 biore razem z Toba, wiec w ciemno bierz 2 sztuki.
Jędrek
Dobra napisze i dam znac. Wiem, ze nie tylko nas to interesuje wink.gif
Mithos
A tu juz jest :

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9g-70-h42.html
Tori
QUOTE(Jędrek @ 26 05 2005, 15:03)
Tori - a pomyslales o multi? smile.gif Przeciez jezeli chodzi o DSa to ta gra jest raczej pod multi robiona, a nie pod Single'a. Pozatym 102 zl, to nie jest duzo.
Jędruś a z kim ja będę grał na multi? U mnie sami PCciarze i żeby im pokazać DSa i przekonać do niego musiałem wciskać dziadowi 5 minut, a jak już zaczął grać w Metroida, to było siły użyć, żeby odzyskać sprzęt smile.gif Poza tym 100 zeta to nie jest dla mnie niska cena.
erix
No właśnie ,wszystko fajnie , multi , wifi . Tylko że żaden mój zanjomy nie ma ds'a ... Za to jeden ma hot spota w domu smile.gif
..::XMANiAK::..
ja rozniez zakupie bo od paru miechow nic na ds nie gram confused.gif jedynie na emu GBA w DS biggrin.gif

pamietam czasu dyny blaster i multiplayera na kompie smile.gif
erix
pare miechów ? to ile ty masz ds'a question.gif Ja już mam plan ( nie bedzie tak źle smile.gif :
Do wakacji gram w mariana , przed wyjazdem kupuje sw:rots , i nagrywam na karta pokemon emerald . A po wakcajach to tyleeeee hitów że nie wiem skąd tylke kasy wezme smile.gif
Jędrek
Mithos - jest, ale wersja JAP, na Lik-sang'u tez jest wersja JAP juz od dawna.

erix, Tori - przykro mi, ze nie macie z kim grac. Naprawde. Jednak 100 zl za gre na DSa (nowke) to jest malo. Dajmy na to NFSU2 na DSa - 144 zl. Roznica jest.

A co do braku gier na DeeSie to ja tez to odczuwam. Sprzedalem WW:T i nie mam KOMPLETNIE w co grac, obecne tytuly wcale mnie nie interesuja. A jak w wakacje wyjda HITY to nie bede mial na nie kasy. Szkoda, ze lepsze gierki wychodza w tym samym okresie. Lipa, ale DS musi sie rozkrecic.

Co do Pre-Order'a to bez pisania e-maila do nich wydaje mi sie, ze zablokuja kase na koncie, a pobiora ja jak wysla do nas.

Co do kosztow gry to wyjdzie jakies 122 zl (z wysylka i innymi oplatami).

Na Play-Asia wysylaja do Polski ?
erix
Jednak jak dobrze pójdzie , to sobie kupię drugiego ds'a ( brachol i te sprawy ) . Wtedy naprawde ds miałby sens , pictochat i multi i wogóle . Używanego Ds'a kupi za 450 zl , ale i tak tyle nie mam smile.gif
..::XMANiAK::..
erix
no ja mialem DS ze miech po przemierze w USA

teraz planuje zakup SUPER CARD i bedzie w co grac biggrin.gif
info: http://skizo.org/katalognds_detal.php3?id=...ecenzja&sys=NDS
szczurek
koniec czerwca mówicie? akurat na 3 zlot fanow nintendo, zreszta Bomberman to klasa sama w sobie. Czekam i sie niecierpliwie;)
Jędrek
Odpisali mi z DvdCrave.

Kiedy wypelniamy sobie info o karcie nizej sa dwie opcje - zaplata za gre teraz, lub zaplata jak gra zostaje wyslana. Tak napisali mi w mailu. Wiec przed chwila zlozylem juz Pre-Order'a oczywiscie placac przy wysylce, teraz moge sie jeszcze rozmyslic.

Nom. To tyle info ode mnie smile.gif
MichAelis
dzieki ze mi powiedziales dry.gif
Jędrek
Zapomnialem o Tobie ninja.gif

Odezwalem sie na priv - bedzie dobrze wink.gif
Maiden
Nowe szhoty ninja.gif http://www.jeuxvideo.com/news/2005/00012712.htm
Matrox
Ja sie wlasnie zastanawiam nad zakupem Bombermana albo nowego Bonda i chyba raczej kupie to drugie. Bobmberman to naprawde fajna gra ale w singlu moze sie naprawde szybko znudzic.
Jędrek
No bo Bomber to nie gra na Single'a ;P
Jędrek
O cholera strasznie malo ohmy.gif
Nie dziwie sie ze gra chodzi za 100 zl, ale poczekajmy jeszcze z krytykowaniem mad.gif
Tori
wiesz, bomber pewnie i tak jest świetny, jednak z pewnością nie rewolucyjny, stąd ta ocena. Własnie to miałem na myśli, chcąc Wam dać do zrozumienia, żebyście tak nie skakali do tych preorderów.
Jędrek
Juz odwolany mellow.gif
mikes
uuu... nie powiedział bym. ja na PC grałem w to kuuupe czasu a tu jeszcze bonusy i ekran dotykowy. Nie ma co gadac, trzeba grac!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.