TomekOST
3 08 2005, 14:09
Silent Hill na normalu w 43 minuty (podstawowe zakończenie) lub 26 minut (zakończenie UFO)
nie możliwe ! a szczególnie te 26 minut
Barraqda
3 08 2005, 17:04
action man przeszedlem w 4h
BOOM BOTS przeszłem gre chyba w 5 minut ,fajna ale jak widać za krótka mogliby ją bardziej rozbudować.
QUOTE(TomekOST @ 3 08 2005, 17:09)

Silent Hill na normalu w 43 minuty (podstawowe zakończenie) lub 26 minut (zakończenie UFO)
nie możliwe ! a szczególnie te 26 minut
możliwe, ja przeszedłem sh w 1h15min a się nie śpieszyłem jakoś szczególnie
Z tego co pamietam to Strikes 1945, kazdy Metal Slug no i slawetne Fighting Force. Kiedys na poczatku grania na psx to nawet myslalem ze to demko jakies jest te FF.
Sunderland
3 01 2007, 19:47
Gra Shrek.Zaledwie kilka marnych mini-gierek.Była też taka "strategia" z Asterixem.Obie można było w sumie w niecałą godzinkę zrobić.
GTA: London- jeden wieczór. Beznadziejna gra.
DarkSerge
3 01 2007, 22:54
Platformówka - smerfy (The Smurfs)

Z tego co pamiętam bo dawno w to grałem to zajęło mi to około 2 godzinek.
Teraz mnie nie pobijecie

A co powiecie na The Sniper [ Simple Series 1500 ] ktorego mozna przejsc w [ doslownie ] 5 minut. . Po tych 5 minutach ma sie złudnie wrażenie ze gralo sie w DEMO, a to jednak pelna gra <haha * 2>. Gra miala aspiracje zostania PSX'owym SILENT SCOPE ale jakos nie wyszlo <haha>
MGS - godzina grania na extreme:)
Jumping Flash! z 30 minut:] To było dawno, bardzo dawno
Grzehoo
21 01 2007, 01:25
Fighting Force na dwóch graczy kończyło się w 20 minut.
ja bym zaglosowal na metal sluga ale to gra z arcade a malo kto w salonie stal by 6 godizn i katowal jedna gre

wiec to zrozumiale,
a z typowo psxowych gier to sporo mozna przejsc szybko, sam widzialem filmik jak ktos przechodiz silent hill w godizne, ja mialem zazwyczaj ze 4h ale nie spieszylem sie.
za to resident evil 2 przechodizlem w okolo 1 godizne 20 minut, w sumie rpzeszedlem 11 raz
mapietam niezla akcje z mgs : pierwsze rpzejscie gdzie ogladalem wszystkie filmiki i sluchalem wszystkich rozmow przez codek = 12godizn, a za drugim przechodzenim gdzie przewijalem 95% filmikow i rozmow =niecale 2 goidzny grania
Hercules - gierka prosta i krótka
Captain Commando - gierka ze SNESa, arcadowa
Silent Hill.
Grając na czas skończyłem go w 46 minut
CYTAT(_Soccom_ @ 3 08 2005, 13:26)

Najlepszy to jest Vagrant Story. Za pierwszym podejściem przechodziłem ją kilkadziesiąt godzin, za dwudziestym coś koło godzinki. Cud miód gra

ja za 13 podejsciem miałem rówmo 1h 30m 0s.
To sie nazywa JAZDA!!!
il capitano
1 05 2007, 16:07
Residenty nie nastręczały zbyt wielu kłopotów - co ciekawe zaraz po ukończeniu RE2, grałem ponownie - wczuwka na maxa. Teraz jest to nie do pomyślenia mimo tak rozbudowanych tytułów oferujących kapitalna grafikę. Liczy się klimat.
CYTAT(Di_ @ 10 06 2005, 06:03)

Wiem, wiem

Pytanie: czy jest strona, na której zamieszczone są filmy z super-szybkimi przejściami gier na PSX'a? Kiedyś widziałem kilka filmów tego typu na NES'a i wyglądało to dość interesująco.
Prosze bardzo:
http://speeddemosarchive.com/GameList.htmlMilego ogladania, niektore filmy powalaja na glebe
haszczak
10 07 2007, 18:34
fighting force,wszelakie bijatyki

,dino crisis 2
Paulek L
20 07 2007, 11:23
Tom i Jerry: in House Trap - gra pęka w pół godzinki. Tak samo jak RE: Survivor (mój rekord-39 min)
Wszystkie metal slugi - jak dla mnie 15 - 20 min
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.