Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: K 1, Pride Fc
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3
Nimloth_1988
QUOTE(Siara_iwj @ 13 08 2005, 11:06)
Ostatnia walka Lebanera z Abidim rządziła! We Francji zabronili uzywania kolan, ale panowie i tak zrobili widowisko jakich mało.
*

Oj tak, oglądałam. Walka była piękna, a z kolanami byłaby jeszcze lepsza. Tym bardziej, że dochodzi wątek osobisty( jak oni się nie lubią) catfight.gif
laput
Trzeba odkurzyc temat przed najwazniejszym turniejem.
Final Elimination dobieglo konca, jakie macie wrazenia? IMO caly ten turniej to walki na najwyzszym poziomie.

Sprawdzcie koniecznie powtorzona walke Sapp - Choi! happy.gif
Yasio da rial madafaka
GP rozegrane a wy nic nie mowicie. Semmy Schilt pieknie wszystich rozgromil, ciekawe kiedy sie znajdzie ktos kto go obije? CHyba niepredko.
abrakadabra
Niestety chyba nieprędko . Mi tam szkoda Raya Seafo . Był moim faworytem. Ziom ma naprawdę pecha w finałach , pewnie i tak by nie wygrał z Schiltem gdyby nie chorował przed finałem ale może pokazałby coś więcej. Co do Schilta to wygrał międzyinnymi dzięki warunkom fizycznym a te Semmy ma rewelacyjne (aż za bardzo , 212 cm) , więc nie przepadam za nim , choć umiejętności technicznych też mu nie brakuje. Mam nadzieje że za rok Ray mu skuje jape (taaa:D) . Sam finał niezły , 3 walki zakonczone nokautem (ten Feitosy na Musashim rządzi )
jeśli dobrze liczę . Właśnie sobie drę walke z gali sylvestrowej Hoost vs Schilt , mam nadzieje ze stary mistrz skopał dupe Schiltowi smile.gif. Miałem poczekać do relacji na eurosporcie ale mi smaka zrobiliście odkurzeniem tematu. W ogóle to w(pipi)ia mnie ze na eurosporcie puszczają walki ze sporym opóźnieniem , niby można wcześniej zedrzeć z neta ale lubię oglądać z polskim , wydaje mi się , fachowym komentarzem. Z finałem załatwiłem się ostro , szukałem po necie kiedy będzie relacja na eurosporcie , przypadkiem wbiłem na stronę gości którzy komentują na eurosporce (www.mmaniacs.pl) a tam zdjęcie Semmego na pół ekranu z uśmiechnięta michą i trzymającym puchar w łapskach smile.gif . Fajnie oglądać gale wiedząc kto wygra smile.gif. Mało tego , przynajmniej jeszcze nie wiedziałem kto z nim będzie walczył w finale , któregoś dnia patrzę w teletydzień a tam przygłupy przy mini opisie gali podają kto będzie walczył w finale , szkoda że jeszcze nie podali kto wygrał . Za takie spoilery z półobrotu się należy. Za rok nie dam się tak załatwić smile.gif. Tyle.
Obsolete
QUOTE(Yasio da rial madafaka @ 18 01 2006, 00:03) *

GP rozegrane a wy nic nie mowicie. Semmy Schilt pieknie wszystich rozgromil, ciekawe kiedy sie znajdzie ktos kto go obije? CHyba niepredko.

hehe, dla mnie walka wieczoru byl pojedynek Goodridge'a;]]] jak sie z niego komentatorzy eurosportu brechtali, z powodu utratry uzebienia;] Przy odrobinie wolnego czasu wrzuce tu fragmenty walk GP pokazywanych na eurosporcie, ktore krecilem z reki - pojedynek wlasnie Goodridge'a (od momentu jak zaczyna tracic zeby;]), jak i finalowy.
janol
Czekam niecierpliwie bo widziałem tylko półfinał z Musashim i sam finał, a z tego co czytałem to było ciekawie
Sado
Jeśli Karaev popracuje nad obroną to będzie już wtedy naprawdę świetny. Bo jego akce ofensywne to cudo, płynne ruchy i ciosy wynikające z poprzednich uderzeń. Cuuuudo, fist backi, obrotówy, czego on nie robi rolleyes.gif A co do Schillta, rok temu był lamusem, a teraz wygrał. Widać, że ciężka praca popłaca.
laput
No i po turnieju w Tokyo. Zgadzam sie co do Karayeva! Ten bedzie w przyszlosci mistrzem!
Mi strasznie szkoda Sefo sad.gif. On zawsze sobie robil jaja z przeciwnikow, a teraz niestety odpadl. Mam nadzieje, ze nie zakonczy kariery (tak kiedys glosil)!
A Goodridge byl swieetny. Hahaha. Oprocz tych zebow, to jeszcze dodatkowo i skora z glowy mu 'poszla', haha.

PS. Kto ma wiecej wzrostu Schilt czy ten Koreanczyk? Chyba Koreanczyk (Choi), nie?
abrakadabra
Sefo po walce powiedział że miał odejść ale tego nie zrobi i będzie występował za rok. Chyba mu na ambicje siadło , i dobrze smile.gif. Schilt ma 211-212 a Choi ma 218 cm.
Yasio da rial madafaka
QUOTE(Obsolete @ 20 01 2006, 14:50) *

QUOTE(Yasio da rial madafaka @ 18 01 2006, 00:03) *

hehe, dla mnie walka wieczoru byl pojedynek Goodridge'a;]]] jak sie z niego komentatorzy eurosportu brechtali, z powodu utratry uzebienia;] Przy odrobinie wolnego czasu wrzuce tu fragmenty walk GP pokazywanych na eurosporcie, ktore krecilem z reki - pojedynek wlasnie Goodridge'a (od momentu jak zaczyna tracic zeby;]), jak i finalowy.

Hehe, "lekcja pogladowa nt. wyplucia ochraniacza podczas walki" biggrin.gif No szkoda Gary'ego, zycie bez jedynek to nic milego;p

Karaev-czy to mlody rosjanin o ktorym mysle? Brunet, muay thai, byl jakis czas temu na Eurosporcie?
abrakadabra
Taaa, był jakiś czas temu w ostatnich finałach k-1 smile.gif
Obsolete
tak jak obiecalem;] final k1

http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=039HOTV...D83UNWVV7FAAF8C

potem wrzuce jeszcze motyw z zebami Goodridge'a;] 91 mb
YETI
Sylwestrowa gala Pride FC (2005)

Fedor vs Zuluzinho
http://www.youtube.com/watch?v=2X5aO6AH6ek&search=fedor

Fedor w akcji ^^, walka trwa około 30 sekund.

PS. Moze ktos zmienic nazwe tamtu na K-1, Pride FC.
Kali
QUOTE(YETI @ 27 02 2006, 23:30) *

Prosze bardzo.

A tak poza tym, to nie orientujecie sie, czy gala Pride FC z 26.02 byla juz transmitowana na jakiejs polskiej stacji?

Przy okazji: TVN Turbo startuje z wlasnym programem - jak wynikalo z teaserow, beda sie chyba zajmowali UFC. Program zwie sie "Potęga Nokautu" i pierwszy odcinek byl w zeszly piatek o 22:00. Niestety, nie mialem okazji tego ogladac - widzial ktos to moze i podzieli sie wrazeniami, co tam przygotowali?
Figlarz
A ja mówie że najlepszy w Pride jest Kazushi Sakuraba i Quentin "Rampage" Jackson:D

A w K-1 fajnie sie bił Peter Aerts ale jak sie orientuję to już skończył karieręsad.gifsad.gif Lubię też Crocop'a i Le Banner'a:D:D

Ogólnie to fajnie zobaczyć efektowną walkę z jakimiś trickami...
Sado
Oooooo to w walkach używa się "tricków"? Kto ostatnio ich użył?
YETI
Abidi vs Le Banner
Oczywiscie "triki" w wykonaniu Abidiego wink.gif hehe, Le Banner po tej walce wygladał "nieźle" (Le Banner wygrał)
Abidi pomagal sobie troche głową a sędzie oczywiscie tego nie widział.

yab
QUOTE(Kali @ 6 03 2006, 06:20) *

Prosze bardzo.

A tak poza tym, to nie orientujecie sie, czy gala Pride FC z 26.02 byla juz transmitowana na jakiejs polskiej stacji?

Jeszcze nie. W sieci sa juz te walki... Fedor nie walczyl z powodu kontuzji, ale sa tez inni, dobrzy zawodnicy ;]
Pride rzadzi icon_twisted.gif
Figlarz
"Tricki to coś w stylu robienia jakichs niecodziennych zagran (chocby kopniak z wyskoku po uprzednim rozpedzie po calym ringu albo skoki na glowe przeciwnika) itp itd

Mozna wiele wymieniac ale wystarczy tylko popatrzec na ktorakolwiek z walk Kazushiego Sakuraby....

Ja to nazywam trickami i tak nazywal bede bo dla mnie to jest fajna sprawa

P.S. Orientuje sie ktos moze jaki podtytul nosi najnowsza gala Pride'a w ktorej uczestniczy Shamrock?? Probuje sie dowiedziec ale nie wiem:(sad.gif
Kali
QUOTE(figlarz89 @ 13 03 2006, 23:20) *

"Tricki to coś w stylu robienia jakichs niecodziennych zagran (chocby kopniak z wyskoku po uprzednim rozpedzie po calym ringu albo skoki na glowe przeciwnika) itp itd

Mozna wiele wymieniac ale wystarczy tylko popatrzec na ktorakolwiek z walk Kazushiego Sakuraby....

Ja to nazywam trickami i tak nazywal bede bo dla mnie to jest fajna sprawa

Wiesz, w ostatnim tygodniu bylo glosno o sprawie kilkuletnich blizniakow w Anglii, ktorzy stworzyli unikalny jezyk, jakim sie porozumiewaja (nie przypomina on zadnych znanych jezykow, rozumieja go tylko ci blizniacy). Tak wiec nazywaj sobie jak chcesz, tylko pozniej nie dziw sie, ze nikt nie bedzie cie rozumial, za to chichotal jak popadnie, po poprawieniu sobie humoru roznymi trickami smile.gif

A odnosnie Sakuraby: co tutaj rozumiesz przez tricki? Dzwignie, jak podejrzewam?

----

This speech is my recital, I think it's very vital
To rock (a rhyme), that's right (on time)
It's Tricky is the title

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time
It's Tricky...it's Tricky - Tricky - Tricky - Tricky
It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time
It's Tricky...T-t-t-tricky - Tricky - Trrrrrrrrrrricky biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

[ sorki, nie moglem sie powstrzymac, Singstar '80 za bardzo sie udziela smile.gif ]
Pan S.
QUOTE(yab @ 7 03 2006, 06:56) *

QUOTE(Kali @ 6 03 2006, 06:20) *

Prosze bardzo.

Jeszcze nie. W sieci sa juz te walki... Fedor nie walczyl z powodu kontuzji, ale sa tez inni, dobrzy zawodnicy ;]
Pride rzadzi icon_twisted.gif

w necie juz mozna caly turniej zgarnąć. ale ogolnie jest sredniawy, na uwage zasluguje 1 walka, Hunta z jakims lysym japońcem, i 'steryd' Cooleman vs. Shogun + mala zadyma na ringu.

jesli cos mi sie nie popieprzylo i mowie o tym samym turnieju ;]
Figlarz
Oki..... walnąlem głupi text ale jak oglądam walkę to chcę zobaczyć coś wyjątkowego .....
Coś co mnie zaciekawi... Jakieś skoki na głowę, buty z półobrotu, megarzuty itp itd

W piłce nożnej też są "tricki"... Są to po prostu niecodzienne zagrania których nie ujrzymy w każdym meczu... tak samo jak w Pride i K1 nie ujrzymy takich w każdej walce:)

P.S: "Tricki" Sakuraby to przede wszystkim efekciarstwo i eksperymentowanie na ringu.....

A co sądzicie o Peterze Aerts'ie ??? wink.gif
Pan S.
jak chcesz triki to se wrestling oblukaj, tylko tam wszystko na scenariuszu jedzie, albo capoeire.

w pride troche trudno o jakies bardzo wyrafinowane ewolucje, bo sa przedewszystkim malo efektywne, a pozatym jakby takowa niewyszla to troche kupa. Ja osobiscie polecam walki Crocop'a( typ miażdży w stujce) Wanderleia Silvy i Fedora Emelianenko (miszcz).
Figlarz
QUOTE(Pan S. @ 18 03 2006, 23:46) *

jak chcesz triki to se wrestling oblukaj, tylko tam wszystko na scenariuszu jedzie, albo capoeire.

w pride troche trudno o jakies bardzo wyrafinowane ewolucje, bo sa przedewszystkim malo efektywne, a pozatym jakby takowa niewyszla to troche kupa. Ja osobiscie polecam walki Crocop'a( typ miażdży w stujce) Wanderleia Silvy i Fedora Emelianenko (miszcz).

Po pierwsze: wrestlingu nie lubię i to chyba tylko dlatego, że jest wyreżyserowany. Choć "tricki" w nim są nawet fajne...

Po drugie: pride jest (bądź co bądź) mało efektowny, ale za to BARDZO efektywny....

Ja za to lubię walki Petera Aerts'a.... Jego buty na ryj po prostu czuć jak się ogląda walkę. Teraz już się chyba nie bije ale ma koleś POWER.

A co do reszty przedstawionej ekipy to nie lubię za bardzo Silvy bo za dużo chaosu jest w jego poczynaniach... Crocop jest świetny ale też ma słabe walki... A Emelianenko to jest klasa sama w sobie...

Wyraźcie proszę swoje opinie na temat wrestlingu ogółem. tongue.gif
Kali
QUOTE(Pan S. @ 18 03 2006, 23:46) *

Ja osobiscie polecam walki Crocop'a( typ miażdży w stujce) Wanderleia Silvy i Fedora Emelianenko (miszcz).

No Crocop jakos nie zmiazdzyl ostatnio Marka Hunta smile.gif. Coz, nowozelandczycy i ich czaszki smile.gif. A tak swoja droga: ogladaliscie ostatni brazylijski pojedynek - Silva VS Arona (to byla chyba gala w okolicach Sylwestra)? Dobry byl motyw, jak w pierwszej rundzie Silva pokopal troche obalonego Arone, po czym odwrocil sie i machnal mu reka, zeby wstal na nogi. Walka jednak nie byla jednostronna, Arona swoje nastukal Vanderleiowi . W koncu w trzeciej rundzie byla taka sytuacja, ze Silva stoi i przymierza sie na lezacego Arone, a ten lezac na ziemi zaczal mu machac i zapraszac do partertu smile.gif

Figlarz89 - co ty z tymi trickami? Jezeli juz, to pisz normalnie, po polsku - triki, a w ogole to staraj sie nie zastepowac tym slowem wszystkiego, co tylko popadnie. Te triki Sakuraby to sa zwykle dzwignie (btw: trik sam w sobie nie oznacza "efekciarstwa" [jak napisales], trik moze byc efektowny, ale nie musi), a w pilce noznej stosuje sie inne okreslenia: kiwka, zwod, drybling etc.
Pan S.
Silva to moj idol cool.gif

Hunt to ogolnie dziwna sprawa jak dla mnie, wylewajacy sie bebzol za spodenki, leniwe ruchy, jakies niezrozumiale zagrania typu stanie z opuszczonymi rekoma i dacie sie punktowac, zeby pozniej z latwoscia jednym strzalem sciac przeciwnika z nog.

a nie lubie Nogueir'y i jego przytulania sie w parterze 3/4 walki + gupich dzwigni;P
Kali
Ja tam Hunta uwielbiam smile.gif. Zreszta jego pojedynek z Le Bannerem (uznawany za jedna z najlepszych walk w K-1) mialem okazje ogladac, gdy akurat dopiero zaczynalem miec stycznosc z K-1 i tak jakos bardzo polubilem obu tych zawodnikow smile.gif. Z kategorii "nie lubie" to u mnie akurat wyskakuje Musashi - choc musze przyznac, ze ostatnio naprawde ladnie poradzil sobie z Bobem Sappem.

BTW: kilka dni temu na Eurosporcie byla transmitowana walka Akebono smile.gif. ROTFL smile.gif. Przygniatanie przeciwnika rzadzi (gosciu nic nie robil, jeno przewrocil przeciwnika i polozyl sie na nim, liczac na to, ze z uplywem czasu zwykly nacisk 200 kg da efekty smile.gif ).
Dante Alighieri
Niektórzy już mowią że Hunt powinien walczyć z Fedorem o pas wagi ciężkiej Pride. W stójce mogłoby to wyglądać dosyć ciekawie (Hunt ma twardy łeb,a Fedor "bombę" w łapie ma), ale w parterze Fedor by raczej szybko skończył Hunta.

Co do Nougiery to faktem może jego walki nie są jakieś efektowne, ale za to facet jest piekielnie cięzki do przejścia. W zasadzie w Pride tylko Fedor dał mu radę, a to oczymś już świadczy.

Mnie ciekawi kto wygra Grand Prix wszechwag. Wiemy tylko że nie bedzie walczył Fedor i Shogun, a to spora strata. Myśle że wspominany już Noguiera jak bedzie walczył będzie jednym z głównych faworytów.
Figlarz
Oki, walić ten temat "trików" [btw głupi temat] dry.gif Widzial ktos walke Sakuraby z Roycem Gracie??? TO byla dopiero walka!! Zreszta moim zdaniem to brazylijczycy nie "kozacza" tak na ringu. Oni maja tylko "prosta walke". Co prawda uzywaja kolan i roznych technik, to jednak ich walki wydaja sie takie troche nudne. Ciagle ten sam schemat. Skuteczny ale caly czas ten sam... Nie ma to jak popatrzec na cos ciekawszego....

OK... koniec tych pierdołek...I gadania bez sensu... Prosze o pomoc!!!! Czy ktos mi pomoze znalezc jakiegos fajnego szpila na ps2 ?? Chodzi mi oczywiscie o bijatyke w klimatach K1 albo UFC... Ale chodzi mi o cos na prawde fajnego ....

Z gory dzienx!!!!

P.S: Proponuje zaczac temat Pawla Nastuli.... Czy ktos slyszal cos o jego poczynaniach??? Bo jak raz pokazali go z Minotauro na Polsacie to juz wiecej nic nie slychac o nim... Mam nadzieje ze cos sie ruszy w Polsce..

PS2: Wie cos ktos o takim czyms jak CZW (Combat Zone)??? Ponoc to fajne cool.gif
Dante Alighieri
CZW to federacja pro wrestlingowa. Naprawdę jest fajna biggrin.gif . Ale jak widze nie wszyscy lubią wrestling. Jednak polecam się zainteresować gdyż deathmatche (ultraviolent) są rulez.
lukasz
QUOTE(YETI @ 6 03 2006, 21:25) *

Abidi vs Le Banner
Oczywiscie "triki" w wykonaniu Abidiego wink.gif hehe, Le Banner po tej walce wygladał "nieźle" (Le Banner wygrał)
Abidi pomagal sobie troche głową a sędzie oczywiscie tego nie widział.

podobny przypadek spotkałem dwa razy w boksie

holyfield-rahman

i w walce vargas-mosley.najczęściej spowodowane są uderzeniem z głowy i późniejszym punktowaniu tego miejsca.szczerze mówiąc wygląda to okropnie i taki poszkodowany przypomina bardziej mutanta niż człowieka.... aż mnie ciary przechodzą.
jarek2
[quote name='.:MicK:.' date='26 05 2005, 20:07' post='671621']
Wszyscy tu piszą ciągle o piłce nożnej albo o innych pierdołach. Ja postanowiłem założyć temat o najbardziej widowiskowym sporcie ( nie tylko wśród sportów walki ) jakim niechybnie jest K1.

Piszcie tu co wam ślina na język przyniesie na tamat K1.
zwycięsca ostatniego k1 ma przed sobom przyszłości[b] biggrin.gif biggrin.gif[font=Arial][size=1]
Pan S.
QUOTE(Dante Alighieri @ 20 03 2006, 08:57) *

Co do Nougiery to faktem może jego walki nie są jakieś efektowne, ale za to facet jest piekielnie cięzki do przejścia. W zasadzie w Pride tylko Fedor dał mu radę, a to oczymś już świadczy.

Shogun calkiem niedawno wygrał z Nogueirą.

szkoda, ze Shogunowi łapsko sie złamało podczas walki z Colemanem, bo typ sie niezle zapowiadal.

P.S: Proponuje zaczac temat Pawla Nastuli.... Czy ktos slyszal cos o jego poczynaniach??? Bo jak raz pokazali go z Minotauro na Polsacie to juz wiecej nic nie slychac o nim... Mam nadzieje ze cos sie ruszy w Polsce..

jeszcze brat Fedora miche Nastuli sklepał. Nastula ma chyba podpisany kontrakt na 6 walk wiec jeszcze pewnie o nim uslyszymy. Troche do (pipi), ze dostal odrazu Nogueire na pierwsza walkea potem brata Fedora, moze z kim innym by cos zawalczyl i sie wyrobil.
Dante Alighieri
Tak tylko Shogun wygrał z bliźniakiem Minotauro smile.gif .
Figlarz
Kurcze!!! co mi sie ostatnio przydarzylo!!! sciagam sobie cos z pride na poczatku.... mysle se ze pewnie gala jakas nowa.... sciagam to przez 4 dni .... a tu patrze!!!!!!

Film jakis "Pride and Prejudice"!!!!!!!!!!!!!! icon_evil.gif

czy cos takiego.... to chyba o jakims kompozytorze czy cus...confused.gif.... nie wiem dokladnie bo skasowalem!!! FUCK!!!!

ps. wie ktos moze o jakiejs nowej gali??? prosze o answer!!
Kali
Tak przy okazji - kilka dni temu byla transmitowana gala K-1 z Australii, eliminacje do turnieju w Osace. Nasz czlowiek, Pawel "The Sting" Slowinski wygral ten turniej i jedzie do Osaki do 1/16. Jak wygra jedna walke, to walczy w wielkim finale! Pieknie, pieknie smile.gif . Niech gosciu popracuje tylko nad obrona, a ma naprawde spore szanse - kopie niczym Crokop, wybijajac sie przede wszystkim iscie poteznymi, zabojczymi low kickami. Dwie ostatnie walki w turnieju wygral przez nokaut - w finale znokautowal przeciwnika wprawdzie kopnieciem w glowe, ale wczesniejszy przeciwnik zginal od tych low kickow. Trzymac kciuki!:D
Kali
Na Polsat Sport leci teraz gala Pride FC z 2004 roku - ostatnio regularnie przypominaja rozne legendarne pojedynki smile.gif. Mark Hunt VS Vanderlei Silva - cos pieknego... =D
abrakadabra
Lol, oblukajcie to cudne KO , chyba najkrótsza walka w historii ;P

http://www.youtube.com/watch?v=isIQJcsICQ8&search=yamamoto
Figlarz
Heh, fajnie dostał biggrin.gif nie chcialbym być na miejscu tego kolesia tongue.gif Nokaut fajny a i walka chyba najkrótsza jaka kiedykolwiek widzialem biggrin.gif

Ps: (Do Kaliego) Ty sie dobrze znasz na tych wszystkich programach >> nie wiesz może czy na jakiejs polskiej stacji (TVP, TVP2 Polsat czy TVN) poleci kiedys gala Pride albo K1 ?
abrakadabra
Pride głównie na Polsat Sporcie, K1 na Eurosporcie , jest jeszcze UFC (federacja(?) podobna do Pride) na Tvn Turbo. Na "polskich" kanałach to co najwyżej możesz boks na tvnie pooglądać i raczej nic w tym temacie się nie zmieni....
dr_hakenbusz
Eurosport próbuje pokazywać Pride, na razie powtarzają stare gale, ale może z czasem podejdą do tego bardziej poważnie. Jakoś z początkiem czerwca będzie druga część gali Pride 17.
YETI
Ten program na TVN Turbo w jakie dni mozna to zobaczyc?
dr_hakenbusz
Też nie mogę upolować. Ale raz widziałem i żadna rewelacja to nie jest. Jakaś cycolina 5 minut gada, potem jakaś średnio spektakularna akcja (w UFC żadko się jakieś pokazówy zdarzają, to już nie te czasy smile.gif, 7 replayów i tak w kółko.
YETI
ostatnio tez ogladałem i program był całkiem OK
Pokazywali same nokałty smile.gif
Ukyo_Tachibana
Na Polsacie i Polsacie Sport jest MMA czasami
szausza-itf
za 9 dni Paweł Nastula bedzie walczyl w PRIDE z Edsonem Drago.(http://www.youtube.com/watch?v=cfdBSgOLlpI tu macie jego fajta)
wszyscy tzymamy kciuki za naszego!!

pewnie nie puszcza tego szybko w tv ale jak pojawia sie linki w internecie to zapodam
pozdr
kopaa
Hahaha brawo Nastula! wreszcie 1 wygrana walka w Pride, miejmy nadzieje ze bedzie teraz tylko lepiej.
Pozostałe wyniki ( skopiowalem z pridefc.com )

9th Fight Mirko CroCop def. Hidehiko Yoshida 1R 7'38" TKO Forfeited Match (Throwing Towel by corner)

8th Fight Josh Barnett def. Mark Hunt 1R 2'02" IPPON Submission (Arm Lock)

7th Fight Wanderlei Silva def. Kazuyuki Fujita 1R 9'21" TKO Striking (Kicking)

6th Fight A.Rodorigo Nogueira def. Fabricio Werdum 3R 5'00" Decision (Unanimous)

5th Fight Kazuhiro Nakamura def. Evangelista Cyborg1R 4'49" IPPON Submission (Armbar)

4th Fight A. Rogerio Nogueira def. Alistair Overeem 2R 2'13" TKO Forfeited Match (Throwing Towel by corner)

3rd Fight Vitor Belfort def. Yoshiki Takahashi 1R 0'36" TKO Striking (Punching)

2nd Fight Yoshihiro Nakao def. Lee Eun-Su 1R 4'16" TKO Doctor Stoppage

1st Fight Pawel Natsula def. Edison Drago 1R 4'33" IPPON Submission (Armbar)

Oglodal ktoś? Jak wypadły walki?
Dante Alighieri
Paweł ładnie zdominował Drago. Teraz mnie ciekawie z kim i kiedy będzie kolejna walka Pawła.
helveg
fajnie wygladalo jak Pawel po wygranej odbieral statuetke za zwyciestwo od Japonki, ktora mu sie uklonila, a on sie jej odwzajemnil i pocalowal ja w dlon smile.gif slowianski chlopak hehe

super kolesia naparzal wmiche jak go dosiadl na poczatku walki, no i piekna technika w parterze, potencjal jest ogromny, oby wiecej w pride powalczyl ma szanse powymiatac i troche dzigni pozakladac, oby
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.