mam pytanie do tych itemków ?!? co sie z nimi robi bo ja tam nie wiem daje i jakies dzikie węże i wogule
już mam all

thx
no to prawda szkoda ze np jestes goku wklepujesz kombinacje i jestes ssj
no faktycznie szkodaa ze tak sie nie da. Moznaby bylo np. zamaist dawac oddzielnie GOku, G SSJ, GSSJ2 etc. walnca jednego goku i mozliwosc przemian (az do SSJ 4). ROzbudowalo by to lcizbe ciosow i wplynelo pozytywnie na cala walke

a tak malo tych ciosow i gra praktycznie mi sie juz znudzila
Fajna grafa, klimatyczna muzyka, i masa postaci. Brzmi dobrze ? Nie do końca bo system gry jest schematyczny, a większość postaci niewiele się od siebie różni. Fani DBZ i tak pewnie kupią, ale 200 zeta to jak na taką grę za dużo. Jak dla mnie 6/10
Bardzo fajny , troche niedopracowany ale fanom Dbz wcale to nie przeszkadza
Jak narazie moja ulubiona postac to Vegeta Ssj2
Pawel1992
10 02 2006, 13:38
Patrząc na twój avatar nie trudno to odgadąc

.
Ekansik
15 02 2006, 03:10
IMO budokai 3 o niebo lepszy. Wiele osob uważa tak samo.
...MAJKI...
29 04 2006, 18:05
Mam pytanko co trzeba zrobić aby odblokować ostatni rozdział w trybie Z Battle Gate, bo chciałbym odblokować
wszystkie postacie a brakuje mi pięciu
Pawel1992
30 04 2006, 10:13
Musisz zdobyc wszystkie kule i wypowiedziec zyczenie (world tournament costam). Te ostatnie piec psotaci odblokowywujesz takze poprzez wypowiedzenie zyczenia osobno dla kazdej bo ten ostatni dzial to jedynie turniej sztuk walk ze zwyklego db.
Aha kule najlepiej zdobyc na planszach u mr popo i mr kami tzn jak ogladales anime to na tej wierzy u wrzechmogacego. Tam rozwalasz oltarz i wylatuje krysztalowa kula. Mozesz tak za kazdym razem.
...RAFI...
1 05 2006, 14:23
Jak dokładnie można zdobyć te kule bo podczas World Tournament raczej nie da rady?
TO PYTANIE OD MOJEGO BRATA MAJKIEGO NIE ODE MNIE, POMYLIł KONTA
Wlacz Z battle gate pierwszy rozdział
znajdz walke tenshin vs chaozu
podczas walki zniszcz ten największy budynek
tam powinna byc kula
potem musisz wygrac walke
powtarzasz ile chcesz
...MAJKI...
2 05 2006, 12:16
Dzięki dałem już rade.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.