QUOTE(_Diabeu_ @ 30 05 2005, 10:31)
banalne? lol
No film o kolesiu co dostal pi.er.do.lca od miejsca w ktorym pracowal, a na fakt ten wplynelo kilka innych czynnikow. W wyniku koncowym zaszlachtowal swoich kolegow a wszystko to okraszone ciekawym miejscem akcji i zdjeciami.
No ... banalne jakby nie patrzec, aczkolwiek filmu za badziew nie uwazam.
banalny to był by monster z piekła
Gdyby odpowiednio zapetlic motywy, a ziomal odsluchujacy 'sesje' odnalazlby rowniez zapis z rozmowy z malym, bojacym sie o siebie chlopcem o imieniu Gordon mogloby byc inaczej ociupine ... Na koncu mozna by to jeszcze popieprzyc bo kolesie by zajepali Gordo a okazaloby sie, ze to nie ten osobnik, kekekekeke ...
zauważ kiedy Gordon popełnia pierwszego killsa, a spał w szpitalu nie w motelu - nie wiem skąd ten pomysł
Przemknelo mi przez mysl w scenie gdy jego najblizszy ziomus pali jointa w furze, zas wczesniej jest ujecie gdy Gordon spi w samochodzie i budzi sie bo boli go noga, pozniej zasypia znowu. W nastepnym kadrze masz jak koles zdecydowanie wyjezdza zza rogu ... Nadinterpretacja? Hm ...
te foty to jego robota, widać że to nie jest atak chwili ale systematyczny (pipi)ec nakręcający się od momentu wejścia do budynku z ekipą
A on w koncu killym ta swoja rodzine czy nie?
BTW: scena gdy ponownie przeprasza swoja zone przez rozwalony telefon zapada w pamiec.
to on ciągle dzwoni do swojej żony i ją przeprasza oraz zapewnia że teraz już wszystko będzie dobrze, całe jego życie legło w gruzach, sam to sobie uczynił
No kumam, coraz mniej zlecen, chcial ten kontrakt za wszelka cene a tutaj dupa zbita i powoli zaczyna go to miazdzyc, gubi sie i zaczyna slaszerke ...

spłycasz ten film niesamowicie jak tak czytam twoją wersję
Zwyczajnie ... Dalej szukam innej interpretacji, bo to mnie nie satysfakcjonuje. Spodziewalem sie mrocznej tajemnicy i kilku watkow, ktore zawaza na ocenie zakonczenia i dobrej zmocie a wyszlo prosto ... Za prosto IMO chociaz ponownie powiem, zebys mi tu nie 'lolowal' - film mi sie podobal.