Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: cięcie empe3
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Burzasty
bry

potrzebuje progrosa ktory mi potnie dlugi secik mp3 na mniejsze. Z tym ze nie ze sie uzeram z kazdym typu zaznacz, kopiuj, wklej, zapisz, i nastepne, tylko zebym sobie zaznaczyl od ktorego momentu do ktorego i zeby on juz dalej polecial.
pozdrawiam!

adam..

kubełek adam...
wsm
mp3 direct cut
Burzasty
QUOTE(wsm @ 29 05 2005, 12:32)
mp3 direct cut
*

dziękować
mlokon
Poradziłeś sobie z mp3directcut? ma takie opcje o jakie prosiłeś tongue.gif
Burzasty
nie moglem sie w nim polacac. moze glupie ale jakos tak biggrin.gif. Uzylem tego: MP3 Splitter & Joiner
po prostu zaznacza i tnie wink.gif
mlokon
przykładowo w miejscach których przecinasz zatrzymuj utworek zrób maluteńki przedział. w każdym miejscu gdzie chcesz przeciąć rób mały przedział. Później wchodzisz w plik>zapisz podział no i miejsce gdzie to zapisaćtongue.gif
Mówiłem o Mp3DirectCut
Jasior
Siema, juz nie bede zakladal nowego tematu. Pytanie: zna ktos program do "wyciagania" sciezki dzwiekowej z filmow divx, xvid itp. do mp3 albo innego formatu?
mlokon
VirtualDub'em to zrobisz tongue.gif
Burzasty
Nie wiem coscie sie tak przyczepili do tego VirtualDub... On mi do gustu jakos nie przypadł closedeyes.gif . Ja bym ci polecil GoldWave.
Jasior
Ok dzieki dalo rade virtualdubem cool.gif
mlokon
QUOTE(Burzasty @ 1 06 2005, 18:51)
Nie wiem coscie sie tak przyczepili do tego VirtualDub... On mi do gustu jakos nie przypadł  closedeyes.gif  . Ja bym ci polecil GoldWave.
*

No bo akurat ten program jest popularny i wiem że udało mi sie nim takie rzeczy robić tongue.gif pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.