Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapamietywacz wciskanych klawiszy czyli ...
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Owiec
Tak wiec czy zna ktos nazwe programu (najlepiej freeaware) ,ktroy zapamietuje wcisniete klawisze na klawiaturze. Widzialem kiedys cos takiego na allegro ,ale nie chce mi sie wydawac kasy. Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos by takowy znal ,a najlepiej ,zeby program zapamietywal wcisniete klawisze od wlaczenie kompa (biosa) ,moze byc to ostatnie 20 klawiszy ,ale zeby byly. Z gory THX
ZyklonB
uuu to raczej dziala tylko od momentu wlaczenia windy
mlokon
znam program który zapamiętuje wciskane klawisze, robi screeny w czasie pracy oraz pokazuje wszystkie włączone aplikacje. Ten program to Apsstraka czy Apstraka jakoś tak.. Wiem że działało mi to tylko pod W98 nie wiem czy pod XP jest wersja ale poszukaj.. nazwa jakoś tak była dokładnie nie pamiętam bo używałem go z 3 lata temu tongue.gif

EDIT: mam coś podobnego co opisałem powyżej program nazywa się MYSPY ale nie znalazłem linka sad.gif
..::XMANiAK::..
jakis keyloger i juz
Forebode
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 30 05 2005, 09:04)
jakis keyloger i juz
*

no wlasnie, keyloger wpisz se w google i po klopocie ;p a tak a propos - kogo szpiegujesz? ;p
mlokon
Mam linka do KeySpy, działa podobnie jak opisano powyżej oto on tongue.gif :
http://www.all4free.thc.net.pl/download.php?cmd=click&id=460
LegionPolski
a jak rozpoznacz czy na kompie ma sie takie cos/wywalic to? smile.gif
mario87
najlepiej wcisnać alt+ctrl+del i szukać podejżanych procesów, jak coś wydaje się dziwne to dokładną nazwe wpisujemy w google i mamy mase stron z tym co robi ten proces smile.gif

hmm niepamiętam już czy w win 98 jest menadżer zadań tongue.gif
LegionPolski
heh thx Mario, o tym zapomnialem.ide szukac ;p
Pavlus
Najczesciej keyloggery wystepuja w trojanach, zadko sie zdarza zeby wystepowaly same w systemie smile.gif Wiec najlepiej przeskanowac sobie porty, portscanem a pozniej szukac trojana czy innego syfu po otwartych portach.
patryk313
dobrym programem jest GhostKeyloger jest teoretycznie nie do wykrycia smile.gif nie ma go nawet w procesach gdy jest uruchomiony a dostęp do niega masz po podaniu swojego hasła więc nikt ci go nie usunie choćby nie wiem co laugh.gif sprawdziuć czy jest włączony możemy po wciśnięciu klawiszy ctrl+alt+shift+G vhyba nie pamiętam dokłandnie)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.