Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Phantasy Star Online Blue Burst (PC)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
vicks
Co prawda ta gra jest wersją PC, ale to typowo "nasz" MMORPG laugh.gif Wersję beta można ściągnąć TUTAJ , gorąco zapraszam do rozgrywek, gdyż strasznie mało tam Polaków (na razie), tym bardziej że na razie można grać ZA DARMO biggrin.gif
lolo99
Tak też zrobiłe ściągnąłem, zainstalowałem, zarejestrowałem się i w samej grz nie moge wpisać mojego ID i hasła. Tak jakby mi sie klawierka zj,ebala:/ Szkoda bo chętnie bym zagrał...
vicks
hmm...dziwne, u mnie i u kumpla wszystko poszło gładko (żeby coś wpisać trzeba najechać i wcisnąć enter, żeby podświetlenie zmieniło kolor z pomarańczowego na zielony, no ale tego to się chyba domyśliłeś tongue.gif ,nie wiem jak mógłbym ci pomóc ninja.gif ) Przy okazji, wpisujcie się gdzie i pod jakimi ksywami jesteście, ja występuję jako Ogotay, najczęściej na statku Phoebe, pierwszy wolny blok.
lolo99
No trudno by było się nie domyślićtongue.gif, pisałem do pomocy sega europe i czekam na odp.
Arox
A jakie są wymagania sprzętowe?
vicks
Minimalne wymagania: pentium III 700 MHz, 128MB ram, akcelerator (dokładnie nie podali). W każdym razie ja na moim durniu 1600, 256ram, gf4mx mogę grać w 1024 na max detalach czyli nie jest źle. Moje łącze też do najszybszych nie należy, a nawet popołudniu można grać bez większych lagów happy.gif
Shinji-kun
hej ludzie podajcie swoje namiary gdzie i kiedy gracie !!!!!!moja ksywka shinji,gram na pierwszych dwoch statkach i pierwszych wolnych pokojach,moj num. gg jak co smile.gif 4963204 (zawsze niewidoczny tongue.gif)dajcie znac bo ja mam dobiero 3 level,gralem troche na dreamie ale to nie to samo confused.gif
Shinji-kun
cos widze, ze nikt sie nie odzywa :/robie postepy :Dale jak dotad nie spotkalem zadnego polaka,ludzie do roboty excl.gif

sad.gif no i pozamiatane,od teraz trza placic 40 "dychy" na miecha dry.gif nie wiem czy bede buli,jak naciagne starsza tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.