Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Besticos Menusos Musicos
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Ceglash
Po prostu - która gra z PSX-a ma według Was najlepszą muzykę, która przygrywa w menusach(podczas gdy My sie zastanawiamy co wybrać - "New Game", "Load Game" czy "Options" biggrin.gif ) question.gif

Moje typy:

arrow.gif Sentinel Returns(nie dziwota wszak jej kompozytorem jest sam John Carpenter cool.gif )
arrow.gif Destruction Derby 2(znakomity "Joyride" grupy JUG - utwor ktory wywoluje dreszcze na plecach...MNIAM icon_twisted.gif )
arrow.gif This Is Football(chór kibiców w takt znakomitej muzyki to jest to cool.gif)
Seph
winner_third_h4h.gif Metal Gear Solid
winner_second_h4h.gif Destruction Derby 2 ( ten kawalek rzeczywiscie kopie w tylek ; )
winner_first_h4h.gif Final Fantasy IX ( nie wiedziec dlaczego, ale kocham ten kawalek tongue.gif )
Humulus XP
Vagrant Story, pierwszy Tomb Raider, MDK i Sentinel Returns.
Arox
W FIFIE przeważnie była dobra muza w menu.
To była jedyna zaleta tej gry:)
PiotrB
1. Gran Turismo 1 - zależna od dilera, w którym aktualnie jesteśmy.
2. MGS
Pavlik
Zdecydowanie Formula 1 ('96).
golab
Metal Gear Solid
Radzik
Różne fifki, MGS i Spiderman biggrin.gif
Siara_iwj
Skullmonkeys ( MIAZGA ! ), DD2, Road Rage i RR: Jailbreak, Fade to Black, DOOM, Alien Trilogy...
Anamoli
Vagrant Story - ten kawałek to po prostu masakra :>
Metal Gear Solid
VooDooQN
:1pl:Harvest Moon: Back To Nature:1pl:

Bardzo miły kawałek. Bardzo mi się podoba happy.gif
Pasuje do klimatu smile.gif
Spidey
1:Tony Hawk`s Skateboarding(pierwsza część gry)
2:Tomb Raider 1 i 4.
3:W Pandemonium (pierwsza część) muzyczka była dość klimatyczna.
Sarge
Muzyka w menusach - rozdrabniamy się wink.gif ? No ale ok...

Ciężko mi coś wymyśleć, ale tak w pierwszej chwili na myśl wpadły mi różne części Fify oraz pierwszy i czwarty Tomb Raider.
Mackal21
Tak jak większość Metal Gear Solid oraz uwaga Libero Grande-naprawdę niezły kawałek.
AzKd (Debile)
blink.gif Chyba mało osób grało w Alone 4. Moim zdaniem gra ,która miała najbardziej rozrywają łeb muzykę w menusach a także i cały soundtrack.
iaikO
Fifa zawsze w tej kwesti rządziła, wykupione licencje znanych muzyków i ich największych hitów. Pozatym, klimatycza muzyczka w MGSie i piękna symfonia w Small Soldiers.
White
Spec Ops. Ta gra zawsze mnie rozwala swoją ścieżką dźwiękową. Huh.
el Komendante
MGS
Tenchu
FF7
LEX
U mnie to Mgs prowadzi ponieważ bardzo polubiłem ten kawałek poźniej FF7 bo też dobry kawalek ale mnie go lubie .no i oczywiście seria fify (też dobre kawałki)
ra-v1985
Najlepsza muza w menusach/pauzie była w FIFA 98/99

Były tam m.in. kawałki BLUR-Song2 (znana również w pewnej reklamie TV) i FatBoy Slim-Rockerfella Skank.
Kmiot
Syphon Filter ;D
Sito
Najlepsza była w Delta Force: Urban Warfire biggrin.gif Hardrockowe brzmienie wprowadzało w grę biggrin.gif
Ceglash
Trochę odkurzę ten temat wink.gif

Do puli gier z genialna muzą w menusach z dniem dzisiejszym dorzucam Discworld 2. Muzyczka bardzo klimatyczna, bardzo smutna - mi przypominała jęk rozpaczy za złotym wiekiem dla przygodówek point'n'click(dziś ten gatunek gier już całkowicie wyginął)...
jakbu
1. Fifa 2004
2. THPS 4
3. Crash Bash
White
G-Police i Spec Ops wryły mi się w pamięć swoją "muzyką menusową".
Schemat
QUOTE(Kmiot @ 6 11 2005, 00:45) *

Syphon Filter ;D

Kmiot Ty się nie śmiej ;P

1. SYPHON FILTER !!! biggrin.gif - bez dwóch zdań : ]
2. Hmm, tak jakoś sentymentalnie Metal Gear Solid
3. Finale
4. Tomb Raidery
5. Tony Hawki też (w końcu pobrzmiewał w menu cały soundtrack blush.gif )
6. I w sumie także niektóre kawałki z NHL 2001 : ]
ping
może i nie z menu ale z openingu FFVII aż się płakać chce jak człowiek to słyszy (ta melodia coto przewija się przez całą serię)
Grzehoo
Wg mnie również FIFA 99 ;].
Sieq
Według mnie najlepsze były:

1.MGS
2.Syphon Filter
3.Tomb Raider
Looper
Bezsprzecznie Gran Turismo 2 - ten jazzik...
Paulek L
Fifa 2001 - kawałek Gorillaz
THPS4, FF7 Opening

No i tyle cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.