Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Doom 3
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Milo
Zainstalowałem nowego patcha do dooma 3 (wersja 1.3) i gdy wchodze do gry cały czas mnie pyta o cd-key podaje mu juz chyba z 4 cd-keye i niechece mi wejsc do gry cały czas mi wyskakuje ze błedny ktoś moze pomuc?!!
2razyjot
QUOTE(Milo @ 31 05 2005, 07:47)
Zainstalowałem nowego patcha do dooma 3 (wersja 1.3) i gdy wchodze do gry cały czas mnie pyta o cd-key podaje mu juz chyba z 4 cd-keye i niechece mi wejsc do gry cały czas mi wyskakuje ze błedny ktoś moze pomuc?!!
*

Do wersji scenowych gier na PC nigdy nie instalowalem latek wlasnie z tego wzgledu - ra tak zrobilem z 'Soldier Of Fortune' i wystapil opisywany przez Ciebie przypadek ...

Musisz rozejzec sie po zagranicznych/PL forach poswieconych Doomowi, no chyba, ze znajdzie sie tutaj jakis magik. smile.gif

BTW: najpewniej poszukaj jakiegos warezu torrentowego z PC softem i tam zapytaj, pewnie beda mieli forum. happy.gif
Milo
Nie moge nic znalesc własnie sad.gif
..::XMANiAK::..
szukaj patchy z dopiskiem CRACKED
Milo
Juz sobie poradziłem smile.gif
wodny1988
Przepraszam z góry za powracanie do tak starego tematu. Mam grę z dodatkiem i też pojawia mi się taki komunikat po instalacji łatek. Wie ktoś jak to obejść?
stona
Wyślij PM'ke do tego kolesia który miał problem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.