Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NBA
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Paczek
Mam pytanie czy gral ktos juz w ta gre ( NBA ) na PSP. Zamowilem ja za 125 zl, chyba sie oplacalo jestem maniakiem koszykowki. Jakies opinie na temat tej gry??
tygrysex
Troche inaczej sie gra niz na stacjonarnej wersji, ale i tak gra sie fajnie (mowie o NBA 2005) troche gralem, ale narazie odstawilem bo mecze NFS: UR
Paczek
no ale wiesz za cene 125 zl to sie oplaca kupic biggrin.gif !! Ja mysle ze bede w nia gral dlugo bo uwielbiam kosza
shady
Jasne że opłaca bo:
1. uwielbiasz kosza
2. opchniesz na allegro za 200zł ( albo u ciebie 250 tongue.gif )
tygrysex
QUOTE(Paczek @ 1 06 2005, 12:36)
no ale wiesz za cene 125 zl to sie oplaca kupic biggrin.gif !! Ja mysle ze bede w nia gral dlugo bo uwielbiam kosza
*

moim zdaniem gierka jest warta nawet 200, przeciez ja nie powiedzialem nie kupuj, ja tylko powiedzialem, ze narazie odstawiam ja w kat (Wipeouta tez) na rzecz NFS biggrin.gif, skoncze go wezme sie za inne...
dmlakers
QUOTE(Paczek @ 31 05 2005, 21:18)
Mam pytanie czy gral ktos juz w ta gre ( NBA ) na PSP. Zamowilem ja za 125 zl, chyba sie oplacalo jestem maniakiem koszykowki. Jakies opinie na temat tej gry??
*

Nie mam jeszcze PSP ale pogralem w te NBA na PSP kumplai powiem ci ze jest nudna i nie grywalna mad.gif . Ta gra wyszla od firmy 989 Sports ktora nawet na PS2 jest 3 liga przy NBA 2k5 (SEGI) czy NBA LIVE 2005 (EA Sports). Jestem przyzwyczajony do NBA od Segi i w to pogralem 5 meczy i przestalem a dlaczego? Poniewaz jak juz pisalem wczesniej grywalnosc i miod jest na poziomie 0 - nie ma czegos takiego jak markowanie rzutow excl.gif , 80% twoich rzutow jest blokowana przez graczy konsoli no i jest jeszcze sporo innych byków sad.gif

Wiec osobiscie nie polecam. Lepiej poczekac na wersje na PSP gier EA Sports czy Segi excl.gif
Paczek
I tak juz zamowilem, teraz na nia czekam i bede pykal, na zagranicznych forach pisali ze ta gra jest o tyle fajna ze wyniki sa wyrownane do konca meczu nie tak jak w ea sports ze odskakiwalem ( czasami ) na 20-30 ptk i kontrolowalem sytuacje na parkiecie, a poza tym jednym zawodnikiem zdobywalem 3/4 ptk druzyny, tutaj tak nie ma podobno biggrin.gif Zobaczymy
Paczek
Dzisiaj dostalem paczuszke z gra i musze powiedziec ze jest to super gra !! Gram w nia na non-stopie ( mialem tylko przerwe na trening prawdziwej koszykowki smile.gif ) Ludzie co po niej jada niech sobie najpierw w nia zagraja a pozniej oceniaja. Moim zdaniem nie jest tak dopracowana jak NBA LIVE, aczkolwiek jest dobrze ten system z podwojnym naciskaniem "O" zeby rzucic daje rade, tylko troche te bloki mnie denerwuja. Wazna rzecza dla mnie jest to ze prowadze wyrownane mecze ( na rookie smile.gif ) i nie ma tak ze odskocze na 30-40 ptk i juz, narazie wygralem max. 10 ptk chyba !! raz gralem nawet 2 dogrywki !!
Gre oceniam na 8+/10
tygrysex
No widzisz Paczek, ja ja mam gralem i dobrze Ci radzilem biggrin.gif
Paczek
Dzieki naprawde jest super, dzisiaj sobie zamawiam jeszcze Lumines !! Bo jade na zgrupowanie koszykarskie do Bydgoszczy i musze miec jakies fajne gry !!
Paczek
Sluchajcie, kazdy mowil ze nie ma jednego z najwazniejszych elementow gry w kosza czyli zwodow przy rzucie ( markowanie rzutu ) a jednak jest !! musisz nacisnac (trzymac) przy rzucie R+rzut
JedrzeJ1337
która lepsza na PSP:

Od Sony (aktualnie gram i jest za(pipi)ista)

czy od EA Sports

are91
CYTAT(JedrzeJ1337 @ 16 08 2008, 12:17) *
która lepsza na PSP:

Od Sony (aktualnie gram i jest za(pipi)ista)

czy od EA Sports

Widzę, że archeologia na tym forum jest ostatnio w modzie wink.gif . Do takich pytań lepszy jest temat "którą grę wybrać". W nba od sony podobał mi się tryb podboju, reszta w miarę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.