Mam problem z gatunku dziwnych,polega on na tym,że nie mogę napisac polskiego znaku,a mianowicie litery "c" z kreską na górze.
samo "c" wchodzi i moge napisac wszystkie inne polskie litery...
problem ten jest "wadą wrodzoną,a nie nabytą" (istnieje odkąd mam kompa)
Burzasty
31 05 2005, 22:25
hmm.. moze pomoglaby reinstalacja systemu. nie wydaje mi sie zeby to byla wina klawiatury, bo jesli sam alt dziala, a "c" mozesz pisac wiec... chociaz. najlepiej by bylo gdybys poprosil kogos kto by przylazl do ciebie z klawiatura, zeby sie upewnic czy to napewno nie jej wina. wg. mnie to wina systemu. jezeli miales do niej jakies sterowniki, to zainstaluj je, albo sciagnij ze strony producenta.
Mam to samo tylko z literą "Ł"- male
A gdy wcisnieniece to L czy C + alt to absolutnie nic sie nie dzieje? Bo np. jest progs CCProxy, i gdy jest on uruchomiony (ale xzminimalizowany) to jak wcisnie sie "c + alt" to ten progs sie maksymalizuje zamiast wyswietlenia sie porządanej litery. Moze macie cos podobnego. Chociaz skoro to od początku posiuadania kompa to wątpilwe zebym mial racje, ale sprawdzic nie zaszkodzi
Gdy wcisnę CTRL by wszystkie litery byly duże coś się udaję. SHIFT+ALT+L i wychodzi ł ... Spróbuj tak z "C"
no kurde jest Ć,ć
dzięki wielkie za pomoc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.