Może ktoś już przeszedł Evolution i mógłby napisać na jak długo starczy ta gra za pierwszym podejściem? Chodzi mi oczywiście o sam tryb fabularny.
Evolution jest krótsze od jedynki , przejście jej za pierwszym razem nie powinno zająć więcej niż 10 godz.
Ja skończyłem na normalu w 7 godz.
Swoją drogą , gierka jest naprawde dobra , środowiska są o wiele bardziej rozległe , i mniej liniowe .
Pogorszył sie za to framerate , gra często przycina . NO i wrogowie pojawiają sie "znikąd"- co czasami jest wkurzające.
GUSTAW-
28 05 2006, 09:03
Wy gracie w Far Cry na padzie? Ja trzykrotnie podchodzilem do tego tytulu i po max godzinie wylaczalem konsole (10 lat grania w fpsy na pc). Spoko gierka, na pc w to nie pogram a na konsoli zabija ja dla mnie sterownie - a tego gadzetu za 150 pln do podlaczania mychy na razie nie mam zamiaru kupowac.
QUOTE(GUSTAW- @ 28 05 2006, 10:03)

Wy gracie w Far Cry na padzie? Ja trzykrotnie podchodzilem do tego tytulu i po max godzinie wylaczalem konsole (10 lat grania w fpsy na pc). Spoko gierka, na pc w to nie pogram a na konsoli zabija ja dla mnie sterownie - a tego gadzetu za 150 pln do podlaczania mychy na razie nie mam zamiaru kupowac.
Nie wiem w czym masz problem, dla mnie pad od xboxa jest genialny do gier FPP. wszystko jest kwestią przyzwyczajenia.
Kurcze grę zaliczyłem już prawie miesiąc temu ,a dlaczego to domyslcie sie sami. Jest świetna ,grafika nie poraża tak jak na piecu ,ale jest na czym zawiesić oko lecz nadal brakuje mi tej wolność poruszania się w taki sposób jaki chcemy ,w Evolution mamy już więcej swobody ,ale to jeszcze nie to i daleko do ideału ,może jak zrobią 3 część to im wyjdzie "perfect"
humanno
31 05 2006, 15:50
Nie wiem po co co chwile ktos pisze o wersji na pc. Ok, Far Cry startowal na Pc to mozna bylo porownywac , ale teraz jest juz 2 czesc na xa wiec sensowniejsze jest chyba prorownywanie tych 2 gier."grafika nie poraza tak jak na piecu", serio? niemozliwe

, Ja wlasnie zaczalem evolution, i pomimo ze nie jestem entuzjasta gier gdzie pelno wybuchow i kilogramy kul lataja w powietrzu to wiem ze lykne ten dodatek, tak jak i 1 czesc. A grafika po raz kolejny mnie rozwalila. Czysta przyjemnosc z rozwałki bez zobowiazan. Chetnie zobczylbym jakies inne lokacje poza dzungla i plazami.
il capitano
1 06 2006, 08:23
QUOTE(GUSTAW- @ 28 05 2006, 07:03)

nie rozumiem, ja potrafie grać i na padzie i na myszce, więc co za problem by (pececiarz) osiągnąć taki sam rezultat?
Z nudów można się przyzwyczaić.
Ja zniechęciłem się po kilku godzinach gry.
Wyskakujący dosłownie z podziemia przeciwnicy, i to w niektórych miejscach pojawiają się caly czas bez możliwości ich zabicia. Ta częsć jest zdecydowanie gorsza od cześci pierwszej
No racja, sa takie miejsca, wtedy trzeba posunac akcje do przodu zeby przestali. Ale jest to denerwujace, nie mozna swobodnie miejscowki "poexplorowac". Takie sztuczne nakrecanie niby akcji i podnoszenie adrenaliny, ale raczej z nerwów niz z emocji. Ale przymykam no to oko...
Sztajniec
9 07 2007, 14:30
E tam, mi grało się świetnie. Tradycyjnie już się pewnie domyślacie (jeśli ktoś pamięta choć jednego z moich postów

), że na Piecu nie pograłem pograć, dzięki mojemu hardware'owi. A na Xboxie sobie sprawiłem FC Instincts Evolution i jestem wniebowzięty. Gierka wygląda o niebo lepiej niż na Pececie, a chodzi i tak bardzo płynnie (choć słyszałem, że to jednak nie jest to co przy 'pierwotnym' Instincts). Gameplay mnie jednym słowem zachwycił - dobre, bo nieliniowe

No i te rozległe tereny
temat przedawniony z deko, macie problem straszny myszke podłaczyć

wsytarczy najnormalniej w swiecie przerobić port z xbox-a na USB, oczywiście z końcówką zeńską. Poprostu przerywa sie kable od portu i łaczy kolorystycznie pod USB, sa 4 kable do podlaczenia w tym jeden zółty sie zostawia i cała filozofia tanie bo przedłużka usb kosztuje 5 zł

wiec róznica miedzy bublami wielka.
nieoszukujmy sie myszka to świetny wynalazek, tak samo klawiatura. Kolega kupił ostatnio bubel za 90 zł z allegro i nie działa.
W drugiej misji jest motyw ze mam znalesc kryjówke Kate, kiedy to juz robie jest filmik z nia i jeszcze jednym gosciem. Potem jest wybuch, oni (pipi)ja a ja mam zablokowane wyjscie. Pojawia sie duzo cieci do zabicia co oczywiscie robie. Jest tylko jeden problem. Nie ma jak z tamtad wyjsc, a przeciwnicy sie nie koncza, strzalałem do nich przez 20 minut, bez sensu. Pamieta ktos jak sie z tamtad wydostac ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.