Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Far Cry Instincts & Evolution
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2, 3, 4
YETI
Temat kiedys była, ale sie zmył (chyba ze ja jestem ślepy i go nie widze)

nowe screeny
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...=newsy&Aid=5953

Jezeli to tak bedzie wygladało, to gra ma szanse konkurowac z Riddikiem (oczywiscie mowa o grafice)
Premiera prawdopodobnie w wrzesniu.
Hubi
ale czy cos da orginalnego do tych FPSów>?? czy tylko grafa nowa??
-GLD-Uzny
Jasne... wystarczy popatrzec na oceny CePowej versji smile.gif
Hlipo
coś mi się wydaję, że ta gra nigdy na xboxa nie wyjdzie bo ile już ją przeciągają.
Grafa bardzo bobra tylko czy to będzie chodzić płynie
maciek88
QUOTE(Hubi @ 2 06 2005, 17:44)
ale czy cos da orginalnego do tych FPSów>?? czy tylko grafa nowa??
*

IMO da mnóstwo. Co prawda na PC nie grałem, ale z filmikow, screenow i opinii wynika, ze w koncu ktos chcial zlamac pewne standardy. Bo po pierwsze twórcy tej gry nie poszli na łatwizne i nie zarzucili nam typowych lokacji: baza kosmiczna, magazyny, "plansza" w zimie, hotel i tak wkoło macieju. Dżungla naprawde wygląda konkretnie a do tego jeszcze w różnych porach dnia. A jeśli dojdzie do tego poziom wizualny jaki jest prezentowany na screenach to Far Cry spokojnie moze wystawic srodkowy palec w strone tych wszystkich Doomow (of course nie mowie, ze to zle gry). Fizyka i AI przeciwnikow na trailerach tez daja do myslenia.
W dżungli drzemie siła. Ja jeszcze marze o jakimiś godnym następcy Turoka, może juz na nowe konsole?
Marlon
IMO taka grafa jest całkiem realna (oby tylko było te 30 fps w miarę stałe), wszak na screenach widać, że niektóre teksturki nie są najwyższej jakości... Dżungla zabija.
MEGASUCHY
To wiadomo ze w stosunku do wersji PC beda ciecia ale to nie znaczy ,ze tytul utraci na wartosci.Zobaczycie ,ze na XBOX'ie bedzie bardzo pieknie.Tekstury,animacja wszystko zostanie podane ladnie na talerzu z przystawkami.Niw ma sie czym martwiec chyba ze posiadacze konsol PS2 tongue.gif oni maja powody do zmartwien ,a to wiadomo dlaczego.
McDrive
Gra prezentuje sie nieźle jak na X'a. chociaż lepiej jak zrobili by ją na X360 bo wtedy to grafa byłaby taka jak na PC, a toże gra nie wychodzi na PS2 mnie nie obchodzi bo Black mnie pożarł.
Maiden
na 360 winna wygladac DUŻO lepiej niz na PC smile.gif
sentinel
nie wiem, jak wyglądałaby na x360, ale jej wygląd na xboxie... hmmm... zaskakuje. przynajmniej ja się nie spodziewałem, że tak xboksowy fc będzie sie prezentował - choć temat (jako fan fps'ów) śledziłem od dawna z uwagą (targi, trailery, screenshoty, playtesty, newsy). wszystkim, którzy są ciekawi polecam grywalne demo dołączone do najnowszego wydania oxm a sam idę je przejść po raz kolejny... huh.

//edit
oczywiście przejrzeć, nie przejść (wszak to niegrywalne demo jest :-)) - piąta rano, człowiek jeszcze śpi jednym okiem. thx za wyłapanie.
Dragen
no to mozna sie spodziewac dobrej gry, czyli te filmiki jednak prawdziwe, oby to X pociągnal..uwielbiam takie ciepłe klimaty..plaża, slońce..Jungla, słonce i ciepło aż wylewa sie z ekranu..
maciek88
http://gametrailers.com/gamepage.php?id=421 (pierwszy do gory). No ładnie.
TomisH

Respect! O_O

Reszta screenów na xboxyde.com
Diabeu

multi? szataaaan!!! rozpierducha in da dżangle
SIKI
Ładnie 8vs8 będzie wyglądać pięknie hyh.gif
Hmmm chyba kupie następnego oryginała (co jest ze mną? :f) i na LIVE będzie ostroo
KoBik
Swego czasu poszarpałem w wersji na pc ale to takie granie na takim kompie gdzie trzeba sobie dużo wycinać z przyjemności graficznych mad.gif Dupce to i czekam na konwerta. iXiak nie zawodzi i nie zawiedzie także w przypadku tejże produkcji.
JaCoR
Gra zapowiada sie bosko, juz czuje zmeczenie po nieprzespanych nocach, niemoge sie doczekac biggrin.gif i oby MP dawal rade!
Maiden
Pociesze cie jacorze ze za testowanie MP bedzie opdowiedzialne team aAa czyli klan logana smile.gif

Oby chlopaki były krytyczne smile.gif
Dajnoł
No i edytor do X'owego far kraja dadzą happy.gif
Jak dorwę gre, to zrobie level i nazwę go "szanuj zieleń, K%*#A!!!!" cool.gif
whtvr wink.gif
SIKI
Przeszedłem demko - giera rządzi. Kroi się najlepszy FPP na Xboxa.
Grafa piękna, rozgrywka nieliniowa i ta dżungla. Coś pięknego.
Dawac pęłną :>
-gmeru-
Tak ta gra jest wedlug mnie najpiekniejsza grą na Xa. Niewiem jak oni to zrobili ze wyciagneli taka jakosc z tej konsoli ale mozna sie bylo tego spodziewac po UBI , naprawde powala na ziemie O______o
KoBik
uhuhuhu ja tam czekam na Far Cry bo na moim kompie to nie bylo piekne;)
SIKI
QUOTE(-gmeru- @ 4 09 2005, 02:24)
Tak ta gra jest wedlug mnie najpiekniejsza grą na Xa. Niewiem jak oni to zrobili ze wyciagneli taka jakosc z tej konsoli ale mozna sie bylo tego spodziewac po UBI , naprawde powala na ziemie O______o
*

Swego czasu pamiętam jak kumpel mi tą grę pokazywał na PC na max detalach i gdy odpaliłem ją teraz na X'ie dużych róznic nie zauważyłem.
Albert Wesker
przepiekna grafika (naprawde zapiera dech w piersiach), tylko co z tego... sam strzelanie i walka to smiech na sali, zalosne AI wrogow (biegna do ciebie, staja i wala poki nie zdechniesz ty lub oni), twoje kule nie robia na nich wrazenia dopoki nie padna (padna to wlasciwe slowo bo przewracaja sie jak sciete drzewa)... musza wiele zmienic w tej grze zeby w oceniaczce za grafe nie widnialo 10 a w miodnosci 4...
SIKI
Grałeś tylko we wczesne demo, które przedstawia sam początek gry.
AI w wersji na PC było wysokie i tu pewnie też tak będzie.
Albert Wesker
racja, gralem w demo, na pc nie gralem (bo by mi nie poszedl) ale racja ze MUSZA to zmienic, inaczej szkoda tej pieknej grafiki
Maniaczek
Jestem kolejną ofiarą rewelacyjnego demka.

Pomijając piękno grafiki wielokrotnie tu wychwalaną ja zwróciłem dodatkowo uwagę na wspaniałe efekty dźwiękowe, które współgrając z rewelacyjnym klimatem przywodziły mi na myśl wyczyny chłopaków Dutch'a w Predatorze. Gdy wpadły mi w łapska karabinki bawiłem się tak jak oni w pacyfikowanie wioski rebeliantów.
MIODZIO!
pioro2k4
QUOTE(SIKI @ 4 09 2005, 08:37)
Swego czasu pamiętam jak kumpel mi tą grę pokazywał na PC na max detalach i gdy odpaliłem ją teraz na X'ie dużych róznic nie zauważyłem.
*

Hmm... to chyba nie byl za dobry komputer blush.gif Bo ostatni przechodze sobie u kumpla 2 raz ta gierke i gralem na najnowszym GeForce blink.gif ( seria 7 ) i 2x512 ramu. Przy ostrych akcjach czasem potrafilo chrupnac ale co tam.

Watpie zeby xbox pociagnal taka grafike jak prezetuja teraz pecety. "Sad but true" dry.gif

QUOTE(SIKI @ 4 09 2005, 08:55)
Grałeś tylko we wczesne demo, które przedstawia sam początek gry.
AI w wersji na PC było wysokie i tu pewnie też tak będzie.
*

Mam taka cicha nadzieje, bo czekam na to jak trafi ta gra w moje labska. Teraz przejde sobie to na poziomie realistic smile.gif Juz jak gralem na veteranie czasem mialem problemy, a przeciwnicy tak kompinuja ze glowa mial. w kazde kszaki sie zaszyja i cie znajda. Cholernie potrafia czlowieka wystraszyc. Leci przez jakies kszuny, a tu nagle zaczajony komando wypala ci serie w leb.

Dla niewtajemiczonych w tej grze jak ktos ci zasadzi hsa odrazu giniesz wink.gif
-gmeru-
Tez mam wrazenie ze cała para poszła w grafe i chyba nie starczylo na AI itp bo wrogowie to narazie cos smiesznego smile.gif no ale to demo ; ) wiec zero mozna powiedziec chociaz niewiem czy tak duzo zmienią ale naprawde grafa jest boska i tez uwazam ze do PCta bardzo duzo nie brakuje. Niewiem jak oni to zrobili smile.gif
Frank Jaeger
QUOTE(pioro2k4 @ 4 09 2005, 12:11)
QUOTE(SIKI @ 4 09 2005, 08:37)
*

Hmm... to chyba nie byl za dobry komputer blush.gif Bo ostatni przechodze sobie u kumpla 2 raz ta gierke i gralem na najnowszym GeForce blink.gif ( seria 7 ) i 2x512 ramu. Przy ostrych akcjach czasem potrafilo chrupnac ale co tam.

Watpie zeby xbox pociagnal taka grafike jak prezetuja teraz pecety. "Sad but true" dry.gif
*

A ja nie wątpie.. PS2 ciągnie RE4 bez praktycznie żadnego spadku jakości w stosunku do wersji z NGC.. jeśli to jest możliwe na PS2 to Far Cry na Xie z grafiką zrywającą kask tak, jak na PC nie wydaje mi się nierealny ;]
2razyjot
Piekna grafika, najlepiej wykonany design rak postaci w fpp (skora i zarys zyl - ciasteczko!), dobry feeling czesania z giwer oraz OGROMNE polacie terenu do eksploracji. Dobra wczowka czajany w trawie, jezdzenie furami, ostrzeliwanie baz z dzial stacjonarnych, havok dajacy czadu (wybuchy i zniszczenia) no i plywanie - to nie moze sie nie podobac!

Niestety zapowiadane al przeciwnikow mocno rozczarowuje, potrafia sie zgubic, nie odwrocic sie gdy cedzimy im w plecy. Zabijanie po cichu to parodia (jak oni karykaturalnie upadaja) i slabo motywuje do nie siania zadymy poprzez strzelanie, otoczenie pachnie PC (szczegolnie flora i fauna) ...

Jednakowoz zakonczenie dema i pokazanie CO NA NAS CZEKA motywuje do zagrania w full wersje. Szykuje sie jeden z najladniejszych fpp na konsole. Jesli poprawia al przeciwnikow (niby potrafia sie zaczaic i cholery jedne maja przeblyski) i calosc bedzie zroznicowana (tutaj pod koniec dema smierdzi nieco nuda i dluzyzna) w nowe patenty to bedzie masakrator! Czekam ... smile.gif
tk
Średnio mi to demko podeszło. Grafika co prawda śliczna, wyspa wygląda genialnie a od pisaku aż bije ten gorąc ale na Ai straszliwie się zawiodłem. Kolesie stoją jak kłody i czekają aż ich zastrzele, do tego nie reagują na pociski. Ciała strasznie nienaturalnie układają się szczególnie po dyskretnych ciosach nożem w plery. Pozatym demko jest straszliwie proste, po pewnym czasie już nawet przestałem się skradać bo jechanie na pałe dawoło mniej więcej te same efekty. Szczeże mówiąc skończyłem gre w momencie ucieczki jeep'em i widze, że straciłem coś ciekawego. No coż mam nadzieję, że pełna wersja mnie nie zawiedzie.
..::XMANiAK::..
gierka juz ukonczona [oby poprawili AI i ukladanie sie cial-byc moze demo to byla bardzo wczesna wersja biggrin.gif]

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=21972
2razyjot
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 21 09 2005, 09:57)
gierka juz ukonczona [oby poprawili AI i ukladanie sie cial-byc moze demo to byla bardzo wczesna wersja biggrin.gif]

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=21972
*

Premiera 27.09 - czyzby w miesiac po wypuszczeniu grywalnej wersji poprawili zachowanie przeciwnikow? Zobaczymy. icon_twisted.gif
sentinel
QUOTE(wujaszek_JJ @ 21 09 2005, 11:00)
czyzby w miesiac po wypuszczeniu grywalnej wersji poprawili zachowanie przeciwnikow?

a kto powiedział, że grywalne demo pochodziło "sprzed miesiąca"? ;->
2razyjot
QUOTE(sentinel @ 21 09 2005, 11:05)
QUOTE(wujaszek_JJ @ 21 09 2005, 11:00)
czyzby w miesiac po wypuszczeniu grywalnej wersji poprawili zachowanie przeciwnikow?

a kto powiedział, że grywalne demo pochodziło "sprzed miesiąca"? ;->
*

A z kiedy dokladnie? Okolo miesiac temu wyplynelo wiec ciekaw jestem kiedy dokladnie ... rolleyes.gif
..::XMANiAK::..
jak ktos zlapie gierke to niech wypowie sie czy AI i ukladanie cial popawili

http://www.farcrygame.com/uk/farcryinstincts/main.php
oficialne stronka FCi
Soul
Jutro ja Bede Mial smile.gif))))))
YETI
Czekam na jakies relacje z gry przez siec.
Mam nadzieje ze multiplayer bedzie mocna strona tej gry hyh.gif
el ZAX
grałem przez chwile, narazie zauwazylem tylko ciut zmienione niektóre lokacje w stosunku do dema, przeciwników niestety dosc łatwo się rozwala.
2razyjot
Jak ktos pogra dluzej niech napisze, czy przeciwnicy nadal sa tepi i miernie reaguja na nasze poczynania wzorem z dema ... Cholernie mnie to ciekawi!
tk
No właśnie AI nadal takie z (pipi) wzięte? Bo to co się działo w demie było po prostu śmieszne.
Jędrek
Panowie spokojnie. Zaraz na pewno ktos nam to powie ;]
sentinel
walić tam jakieś ai (jest dużo lepiej), ja całe godziny spędzam przy rewelacyjnym edytorze - nie ma to jak zrobić sobie wyspę, albo dwie...
Jędrek
Sam edytor nie przykuje mnie do gry. Z tego co czytam o grze to jest niewiele lepiej jak w demie sad.gif
YETI
A jak z bronią, potrzebny jest jakis skill zeby zabic przecwnika czy mozna walic na "pałe"
TomisH
Dobra, dwie godzinki multi za mną. Obadane dwa/trzy tryby. Jeden - steal the sample - to swoisty CTF. W drugim na 10 luda dwóch było predatorów (+speed, +regeneracja) i ludzie na potwory plus mission objective. I tych dwóch mutantów robi naprawdę niezłe spustoszenie... Potem standardowy teamDM i DM.

Po pierwsze - lagi, lagi, lagi na xlinku. Począwszy od lekkich, gdzie headshoty wchodzą jako pocisk na korpus, po "PieCowe" prucie w przeciwnika, gdzie okazuje się, ze dawno tam nie stał a w dodatku my już nie żyjemy, ale "zabiło" nas dopiero po 7-8 sekundach confused.gif I w sumie tyle, bo bezlagowej gry dzisiaj nie uświadczyłem...

Frajda z gry jest, nie ukrywam. Plansze mi się niezmiernie podobają, a niektóre są ogromniaste. Nic nie zwalnia jeżeli chodzi o framerate, jedynie lagi dająsię we znaki.

Na razie tyle.
sentinel
tomish, na jakim łaczu grałeś? ilu graczy? sam hostowałeś? osobiście podobnych problemów pókico nie miałem (odpukać) - gra się wyśmienicie.
2razyjot
QUOTE(TomisH @ 25 09 2005, 22:25)
Dobra, dwie godzinki multi za mną. Obadane dwa/trzy tryby. Jeden - steal the sample - to swoisty CTF. W drugim na 10 luda dwóch było predatorów (+speed, +regeneracja) i ludzie na potwory plus mission objective. I tych dwóch mutantów robi naprawdę niezłe spustoszenie... Potem standardowy teamDM i DM.

Po pierwsze - lagi, lagi, lagi na xlinku. Począwszy od lekkich, gdzie headshoty wchodzą jako pocisk na korpus, po "PieCowe" prucie w przeciwnika, gdzie okazuje się, ze dawno tam nie stał a w dodatku my już nie żyjemy, ale "zabiło" nas dopiero po 7-8 sekundach confused.gif I w sumie tyle, bo bezlagowej gry dzisiaj nie uświadczyłem...

Frajda z gry jest, nie ukrywam. Plansze mi się niezmiernie podobają, a niektóre są ogromniaste. Nic nie zwalnia jeżeli chodzi o framerate, jedynie lagi dająsię we znaki.

Na razie tyle.
*

TH, a nie grales w singielka moze? Jak z oponentami? Napisze ktos? sad.gif
KoBik
Właśnie, niech ktoś cos skrobnie bo nie wiadomo czy warto zaprzątać sobie głowy tym tytułem tylko z tego powodu, że piękna grafika jest dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.