Ja często na allegro...a wy ??? Jest troche taniej niż w normalnych sklepach (kolesie sprowadzają gierki za granicy - dlatego).
W trzech miejscach: Ultima, Media Markt i Allegro.
MarcineK
5 06 2005, 15:47
ja allegro i Media Mark a co akcesori to głownie z Sklepach internetowych Ultima i Robson na allego nie bo zadużo podrób
kotlet_schabowy
5 06 2005, 17:50
Ja kupuję gry głównie w Media Markt i zamawiam w Ultimie. Raz kupiłem w Carrefour'ze, raz zamówiłem w Świecie Gier.
Solidny (pan)
5 06 2005, 19:01
5 gier mam z Empiku, dwie z MM.
The Geteway w zestawie... Reszta czterech gier na allegro.pl
Media Markt, Empik, Allegro, używane na Turzynie w Szczecinie, Ultima.
dirtymike
6 06 2005, 13:17
ja kupuje w MM lub w allegro
ROBSON
tanio, sprawnie, i z podziękowaniem
Wiśnia San
7 06 2005, 07:23
NAMAX - MM - allegro
QUOTE(golab @ 5 06 2005, 22:04)
u taj babki? ona jeszcze prowadzi ten szajs?
w sumie u niej fazka była z wymianą bo nie patrzyła na tytuł tylko raczej na stan płyty
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 06 2005, 09:06)
QUOTE(golab @ 5 06 2005, 22:04)
u taj babki? ona jeszcze prowadzi ten szajs?
w sumie u niej fazka była z wymianą bo nie patrzyła na tytuł tylko raczej na stan płyty
W rzeczy samej

.
Ta wymiana to zaje,bisty motyw - tak spyliłem Call of Duty, kupiłem za 180 w MM, oddałem za 120 babce.
denweronez
7 06 2005, 11:31
hehe szkoda ze u mnie niema takich babek

ja przewaznie na gieldzie kupuje :>
Allegro (najczesciej), Ultima, a aj ksprzet to tez u Norbiego
dmlakers
7 06 2005, 14:57
Ja na szczescie gier nie kupuje (dziekuje ci Toya ze internet

), chyba ze sa to takie perelki, ktore warto miec w oryginale - jak seria Gran Turismo, czy MGS . To owszem kupuje oryginaly ale nie w Polsce (po co tu przeplacac?) - mamy w koncu Europe bez granic

i taniej i szybciej sie dojedzie czy doleci do panstw na zachodzie i tam kupi niz w Polsce.
Kiedys Empik, ale teraz już w sumie tylko allegro i ultima.pl
ja dwonie i znajomy przyjezdza z gra
Heh

A ja kupuje u jednego z gosci co mnie zasypali mailami zaraz po zakupie ps2 na allegro

Niezle sie chlopaki czaja na klientow
Ja jeszcze w Dep Games Pro tam też kupiłem konsole
1 raz kupiłem w Empiku (FF 9), kilka razy w MM, ale najczęściej na ukochanym Allegro (ceny są tak niskie, że aż śmieszne - POLECAM!!!).
Zdecydowanie najczesciej kupuje gry na Allegro. Czasem rowniez na tym forum

Jesli jednak od dawna wyczekuje jakiejs gry, to pedze do sklepu i kupuje ja zaraz po premierze
QUOTE(Zupek @ 7 06 2005, 15:56)
ja dwonie i znajomy przyjezdza z gra
dobra rada: lepiej u nich nie kupuj , mianowicie dlatego ze oni trzymaja twoj adres w swoich kontaktach np. w outlooko. Wystarczy ze policja dobierze mu sie do (pipi) to ma juz wszystkich kontrahentow. Raz jeden z forumowiczow mial taki problem. Jak chesz tak bardzo krasc to idz lepiej na iglede i tam kup.
game-walker
9 06 2005, 09:25
u Wowy lub Aloszy
MaYor_86
10 06 2005, 15:44
Ja od typa kupuję po 10 albo 12 zeta, bo nie pracuję jeszcze, nie zarabiam, a grać przecież trzeba!
Chicken
12 06 2005, 03:46
2 z Ultimy. Bez problemów.
2 z Norbitu. -------||-------
1 z Skynetu ------||-------
1 z Sklep PSX EXTR ---||---
1 z Arcade Przysłali używaną zamiast nowej, ale działa dobrze.
Z Renomy zamawiałem kiedyś FF8 i też zamiast nowej dostałem używaną
, w której 2-ga płyta niedziałała. Po dwuch prubach zwrotu odda-
li kase.
1 z JatraSklep w Koszalinie Bez problemu.
10 z Empiku
2 z Komisów
Ja kiedyś kupowałem w Namaxie, bo mam do niego blisko, i są gry używane i nowe, wiec jeżeli nówka kosztuje 170zl, to używana 120zł, no i można wymieniac. Teraz głownie allegro, bo taniocha, ale jeżeli jakiś tytuł ma róznice 20zł niż w Namaxie, to kupie w sklepie.
Aha, jeszcze raz kupiłęm GTA:SA w StarLite, wszędie były wtedy po 220zł, ja tam kupiłem nówke za 179zł, koleś sam mi ja podwiózł pod dom.
Raz kupowałem w Renomie używane FFX - okazało się że są tylko nowe. To mówię że niech już bedzie nówka (119 zł). Czekam na pakę i czekam aż wkońcu przyszła mi "używka" za 80 zeta:)
Prezes666
12 06 2005, 12:13
Kupuje gry głównie w media markt.No i czasem w empiku,ale tam gry są droższe czasem coś tam sie jednak trafi.No a przecież bogaty nie jestem a piratów nie bede kupował mam przecież jakieś zasady, no może czasem ale to tylko na kompa

.
Prezes666
12 06 2005, 12:13
Kupuje gry głównie w media markt.No i czasem w empiku,ale tam gry są droższe czasem coś tam sie jednak trafi.No a przecież bogaty nie jestem a piratów nie bede kupował mam przecież jakieś zasady, no może czasem ale to tylko na kompa

.
MM,empik sklepy na necie jakie?za dużo robić tu reklam...
Nie wspominając, że to raz na czas, bo giełdy rulez....

(joke)
@Chicken szeżej się buzi nie dało otwożyć do zdjęcia?ROTFL
Ja wiekszosc swoich gier (platyna) kupilem w warszawskim Saturnie. Czasami mozna tam trafic na niezle promocje. Z okazji otwarcia rzucili TK4, Gran Turismo 3, Ratchet & Clank (1) i kilka innych - wszystkie po 39zl. Za Burnouta 2 dalem 75, a za FFX 79zl. Ostatnio widzialem TTT za 39zl. No i czasem zdarzy sie jakas perelka po smiesznej cenie.
wodny1988
14 06 2005, 18:14
Ja w MM, Empikach oraz Ultimie. Albo tesh w innych sklepach wysyłkowych.
Łysol-ek
17 06 2005, 08:44
Ja kupuje od kumpla piekne kopie ma i sie nie zawiodlem jeszcze
Alegro ?? kiedys tak niestety kilkarazy sie zawiodlem i teraz wole sprawdzone namiary
pozdrawiam...
kuba1000
23 06 2005, 18:31
w Ultimie a innych nazw nie pamiętam bo było ich zbyt dużo
BlackDragon
4 01 2006, 18:48
witam wszystkich. zrobię taki mały offtopic. dostałem niedawno playa i chciałbym żeby ktośdał mi swoje gg i mi wszystko wytłumaczył ponieważ mam coś z drukiem w instrukcji, wogole się nie da przeczytać. końiec offtopa. ja mam 1 grę GT 3 kupioną w ultimie
witam wszystkich. zrobię taki mały offtopic. dostałem niedawno playa i chciałbym żeby ktośdał mi swoje gg i mi wszystko wytłumaczył
Tzn co? Poczytaj sobie forum - tu wszystko jest.
>ultima
>media markt
>empik
jednak preferuje to pierwsze, bo ma najszybciej
Media Markt
Ultima (Nie zawsze)
5 gier w media
1 gra w ultimie
2 gry w Tesco
1 uzywka w swiecie gier
1 gra w Empiku
1 na allegro
P.s.Prosze pisac u kogo kupiliscie na allegro gry, bo to ulatwia wybor. Ja nie podalem, bo zapomnialem.
Mi 3/4 ciocia dała

. Ale tak to ultima , MM , swiat gier , madgames. mam około 65

ps: RE 4 rulzz
pzdr
orion
MM, Ultima, czasem Allegro, giełda elektroniczna we Wrocku (najczęściej wymieniam)
- Allegro (przede wszystkim)
- Media Markt
- Ultima
psmaniak
8 01 2006, 14:52
Ja z gieldy na Batorego(warszawiacy wiedza gdzie to), w media pare gierek, na allegro tez pare, z emule pare poszło. Ze sklepow internetowych nie biore bo w media podobne ceny tylko ze sie za przesylke nie placi. Na x leciu nie kupuje bo za duzo shitu jest, kiedys kupilem demo J&D(1) a chcialem oczywiscie pelna wersje, ktora potem od kumpla pozyczylem,z.......a gierka!.
Aktualnie sklepy internetowe/wysyłka, MM itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.