Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [XBOX LIVE ] Ustawki
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
ghostdaro
Panowie jestem dummny po 48h prawie non stop grania Konsola padła Nosz q.u.w.a....... I teraz OFfTOP :) sorka ale musze te pytanie zadać postaram się dziś kupić / dopłacić wymnienić w MM na Elita i teraz Pytanie jak przenieść Profil wraz z LIVEM na inny dysk Proszę o pomoc.

GG:4445455

Q.U.R.W.A wallbash.gif

PS: Dziwana sprawa nie jest to ROD lecz cos innego mianowicie Gram w Halo, przylazi moj brat i mowi zeby mu wlaczyc gre.... wyciagam Halo w kładam Saint's i Grrrrrr napęd sfixował warczy hu.j wie co to mysle resecik i walniemy ja na płask :p i dupa nie czyta płyty anie halo ani saint's anie PDZ anie PGR ;( ehhh....

TYLE pogral
Velius
Nabylem dzis Halo 3,odrazu mowie ze NIGDY wczesniej nie mialem stycznosci z halo w zaden sposob,tak wiec zaraz lece oblukac co i jak,jesli ktos ma wolnego spota na friendliscie itd chetnie przyjme invite,troche mi sie osob wykruszylo z friendlisty i nie ma z kim grac.J
ak cos jestem przewaznie poznym wieczorem i rano/popoludniu,chociaz zdarzac sie beda i cale dnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.