Shinji-kun
29 10 2005, 12:08
rozumuje dokladnie tak samo jak gwiazdka
shit premiera europejska przesunieta na 4 listopada.
Ale sie dzis wkurzylem w MM...
Z 3 na 4

Ale mi róznica. Ja już mam 2.50 i bede sie delektował nowym GTA

:D
gwiazdka
30 10 2005, 11:54
na jednej stronce ocenili GTA na 8.6 a do minusów zaliczono spowolnienie akcji i ze bohater jest za blisko kamery i to powoduje małą idoczność !!
..::XMANiAK::..
30 10 2005, 13:41
pewnie niedlugo zmamia to zabezpiecznie jak z MC Dub ktory wymagal 1.52 ale w koncu zadzialal na 1.50 moze wersja EU nie bedzie miala tego zabezpieczenia

wg. mnie nie warto "inwestowac" w te "nowe" GTA nadal to stare GTA3 z nowymi dodatkowami co innego gdyby to bylo nowa czesc a nie bazowala na poprzednich, moze zrobia VICE CITY STORIES
Ale zawsze warto mieć ;] Zawsze się bedzie miało GTA w kieszeni

Powinni jeszcze zrobić Classic GTA na PSP i było by fajnie
cllasic GTA? dla mnie bezsens
to jak cowfanie się w rozwoju..
yey, jeszcze tylko 2 dni!!
31 10 2005, 12:38
jesli chodzi o stare czesci gta [1 i 2] to sa one do pobranie za free na PC, jesli mieli by robic jakis port to powinien byc freeware
31 10 2005, 23:09
ciekawe, ciekawe, pewnie to jedna z wielu ukrytych miejsc,bonusow,itp w LCS
1 11 2005, 10:18
CODE
Yoshihiro finally chose to share his method on how to create a loader to run gta:lcs on 1.50 psps, here it is:
decrypt all your ~psp and rebuild your iso
download the pspsdk and build your ~PSP decryptor
with the 2.0 PRX and ELF support
you have all you need on psardumper 2a
i not have time for that assuming it will
with DEVHOOK 0.22 because dev hook
not use the game_pluging.prx for load your iso
and iso emulator yes . look when you load your
iso from the psp os with umd emulator
your psp after the white screen
check if your eboot.bin is encrypted and if is not
encrypted you get an error 8002048 :=) .
now download the pspdev sdk and code your loader;=)
(this is a log from sonyxteam channel)
As he said we do not have time for that, so I suggest another dev team work on this, based on yoshihiro's method.
http://www.sonyxteam.com/modules.php?name=...=article&sid=22
Mastah27
1 11 2005, 10:46
Pełny opis tego, co usłyszymy ciorając w GTA:LCS:
Lips 106
DJ: Ed McMann jako Cliff
DJ: Shelley Miller jako Andee
Utwory:
01. Randy La Fontaine - Funk in Time
02. Schwarz - Love is the Feeling
03. Sunshine Shine - Mine Until Monday
04. Credit Check - Get Down
05. Coal Timers - Tonight
06. Nina Barry - Bassmatic
07. The Jacksons - Into Something (Come on, Get Down)
Head Radio
DJ: Russ Mottla jako Michael Hunt
Utwory:
01. Conor & Jay - Train
02. Cloud Nineteen - The One For Me
03. Purser - Take The Pain
04. L. Marie (feat. Raff) - Free Yourself
05. 15 Ways - Drive
06. Rous Stow - Welcome to the Real World
07. Vanilla Smoothie - Keep Dreaming
Rise FM
DJ: Oliver Vuquer jako Boy Sanchez
Utwory:
01. Moloko - Sing it Back (Boris Musical Mix)
02. Ultra Nate - Free
03. Happy Clappers - I Believe
04. Eddie Amador - House Music
05. Kristine W - Feel What You Want
06. DeLacy - Hideaway (Deep Dish Vocal Remix)
07. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Armand's Dark Garage Mix)
08. Jaydee - Plastic Dreams
09. Ron Trent - Altered States
10. The Absolute - There Will Come A Day (Half Tab Dub)
11. Slam - Positive Education
12. Green Velvet - Flash
13. Robert Armani - Circus Bells (Hardfloor Remix)
14. Wink - Higher State of Consciousness
The Liberty Jam
DJ: DJ Clue
Utwory:
01. Method Man - All I Need
02. Mobb Deep - Shook Ones Pt. II
03. Raekwon - Incarcerated Scarfaces
04. Noreaga - N.O.R.E
05. Onyx (feat. Noreaga and Big Pun) - Shut 'Em Down (Remix)
06. Big Pun - Beware
07. Big Pun - Twinz (Deep Cover '98)
08. DMX (feat. Sheek from The Lox) - Get At Me Dog
09. DMX (feat. DJ Clue, Jadakiss, Styles, Drag-on & Eve) - Ruff Ryders Anthem (Remix)
10. Redman (feat. Method Man) - Do What You Feel
11. The Lox & Black Rob - Chain Gang Freestyle
12. The Lox - Chest2chest Freestyle
Flashback FM
DJ: Barbara Rosenblatt jako Reni Wassulmaier
Utwory:
01. Giorgio Moroder - First Hand Experience in Second Hand Love
02. Giorgio Moroder - I Wanna Rock You
03. Giorgio Moroder - E=MC2
04. Giorgio Moroder - Chase
05. Giorgio Moroder - I'm Left, You're Right, She's Gone
06. Giorgio Moroder - From Here To Eternity
MSX 98
DJ: MC Codebreaker
DJ: DJ Timecode
Utwory:
01. Omni Trio - Renegade Snares
02. Renegade - Terrorist
03. Foul Play - Finest Illusion (Legal Mix)
04. Omni Trio - Living For The Future (FBD Project Remix)
05. DJ Pulse - Stay Calm (Foul Play Remix)
06. Hyper-on Experience - Disturbance (Tango Remix)
07. Higher Sense - Cold Fresh Air
08. Omni Trio - Living For The Future
09. Omni Trio - Thru The Vibe (2 on 1 Remix)
10. Deep Blue - The Helicopter Tune
11. Dead Dred - Dred Bass
Radio Del Mundo
DJ: Hajaz Akram jako Panja Gavaskar
Utwory:
01. Amanda Shunkar - Raghupati
02. Asbet Bhosle - Dum Maro Dum
03. Vijaya Amand - Neeve Nanna (Only You Were Mine)
04. Natacha Atlas - Kidda
05. Farid El Atrache - Hebeena Hebeena
06. Abmed Mneimneh - Aini Bet Ref
07. Ofra Haza - Im Nin'Alu
08. Samira Tawfic - Ballaa Tsoubou Hul Kahwa
K-Jah
DJ: Pascale Armand jako Natalee Walsh Davis
Utwory:
01. Selah Collins - Pick A Sound
02. Errol Berrot - What A Wonderful Feeling
03. Kenny Knots - Watch How The People Dancing
04. Richie Davis - Lean Boot
05. Peter Rouncer - Ready For The Dancehall Tonight
06. Richie Davis - You Ha Fe Cool
07. Kenny Knots - Ring My Number
08. Kenny Knots - Run Come Call Me
Double Cleff FM
DJ: Robert Blumenfeld jako Sergio Boccino
Utwory:
01. Giuseppi Verdi - Il Trovatore: Anvil Chorus
02. Giuseppi Verdi - Il Trovatore: Tacea la notte placida
03. Giuseppi Verdi - Nabucco: Chorus of the Hebrew Slaves
04. Mozart - Cosi Fan Tutte: E amore un ladronello
05. Mozart - Marriage of Figaro: Overture
06. Ruggiero Leoncavello - I Paglicacci: Vesti la giubba
LCFR
Heartland Values With Nurse Bob
DJ: Chuck Montgomery jako Nurse Bob
Electron Zone
DJ: Ptolemy Slocum jako Steve
DJ: Michael Urichek jako Bill
Breathing World
DJ: Ashley Albert jako Ashley Albert
DJ: Gregg Martin jako Crow
Coq 'O' Vin
DJ: Mike Shapiro jako Richard Goblin
Chatterbox
DJ: Lazlow
neospiderman
1 11 2005, 13:57
Odnosząc się do patentu ze śmigłowcem, wydaje mi się że R* prawdopodobnie wyda jakiś dodatek do gta. Gdzie będzie można bazproblemowo "wbić się" do jakiejkolwiek maszyny latającej. A biorąc pod uwagę że ściąganie dodatków już niedługo ma być płatne to pewnie zarobią niezłą premie na nim. I między bajki teraz można wsadzić ich gadanie że P$P nie da rady tego pociągnąć albo że niby za mało miejsca jest na UMD a żeby dodać taką funkcje.
o żesz kur.wa dotychczas patrzylem na LCS tak z przymruzeniem oka, ale od jakiegos miesiaca napalilem sie na PSP glwonie z pwoodu tej gry

i ch.uj ze to odgrzewany kotlet, ja perspektywa grania w LCS w szkole i autobusie nie pogardze

i tak czekam na VIce City Stories i San Andreas Stories

jedyny problem ze moj sen zisci sie dopiero w 2k6 roku, na razie jedynie 1/3 floty na konsole jest

na takie male off topowe pytanie, na ile godzin gry starcza bateria w konsolce ?
QUOTE("www.gta.pl)
Dodatkowo Take 2 Games poinformowało, że z powodu pewnych opóźnień, LCS do sklepów w Europie trafi na początku Kwartału Fiskalnego 2006. Aktualnie tylko niektóre kopie gry dotarły do sklepów w Wielkiej Brytan
Czyli wszyscy ci co chcieli kupic gre w wersji Pal musza czekac do marca ?
QUOTE(ShtaS @ 1 11 2005, 21:35)

QUOTE("www.gta.pl)
Dodatkowo Take 2 Games poinformowało, że z powodu pewnych opóźnień, LCS do sklepów w Europie trafi na początku Kwartału Fiskalnego 2006. Aktualnie tylko niektóre kopie gry dotarły do sklepów w Wielkiej Brytan
Czyli wszyscy ci co chcieli kupic gre w wersji Pal musza czekac do marca ?
Idę na piwo!
1 11 2005, 23:43
wydaje mi sie ze to jest spowodowane tym ze wersja EU mogla dzialac na 1.50 a przesuneli premiere by chodzilo na 2.0 [a moze odwrotnie

]
jeden pies, i tak nie ma blokad regionalnych wiec kto chce kupi na allegro lub innych "importerow"
Na koniec listopada. Ale ja już zamówiłem w ultimie amerykańską wersje i w piątek bede już miał
Jaka wersje PAL? Nie ma czegos takiego. Na psp nie ma zabezpieczen regionalnych jesli chodzi o gry. Tak wiec ebay i kupujcie LCS za :
http://cgi.ebay.co.uk/PSP-Game-Grand-Theft...1QQcmdZViewItemlub ewentualnie za :
http://cgi.ebay.com/GRAND-THEFT-AUTO-PSP-L...1QQcmdZViewItemOczywiscie trzeba dokladnie wiedziec co sie robi i jak sie to robi i co sie kupuje, ale to juz chyba logiczne...
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 1 11 2005, 21:43)

wydaje mi sie ze to jest spowodowane tym ze wersja EU mogla dzialac na 1.50 a przesuneli premiere by chodzilo na 2.0 [a moze odwrotnie

]
Co ty za przeproszeniem (pipi)? GTA korzysta z kodeków od filmów i muzy dostępnych jedynie od FW 2.0. To jak miało niby chodzić na 1.50?

Trzcina - zabezpieczenia regionalnego jako takiego nie ma, ale gracz z GTA z USA z graczem z GTA Euro w multi nie pograją. Musi być ten sam region.
nie wiem czy bylo ale dzisiaj przeczytalm na stronce LCS, ze rockstar udostepnilo narzedzie za pomoca ktorego skonwertujemy nasze pliki muzyczne do takiego formatu, jaki czyta gra

narzedzia sa do sciagniecia na stronie gry :http://www.rockstargames.com/libertycitystories/gta_lcs.html
kapitalna sprawa... *R się postarało, nie ma co. zapewne będzie MAAAAASA nieoficjalnych dodatków do zassania z netu, wypasik
oj bedzie, oj bedzie tak mi sie przynajmniej zdjae, mze za niedlugo wyjada z dodatkiem "helikoptery"

ale to takie pobozne zyczenie XD
QUOTE(ShtaS @ 2 11 2005, 17:02)

oj bedzie, oj bedzie tak mi sie przynajmniej zdjae, mze za niedlugo wyjada z dodatkiem "helikoptery"

ale to takie pobozne zyczenie XD
jak najbardziej

co do dodatków to napewno będą 2 strony: oficjalne (za które trzeba będzie płacić...bleee) i nieoficjalne, których powinno być znaaacznie więcej. ja bez wahania wybiorę tę 2-gą drogę. nie po to płacę 2,5 bombki za grę żeby dopłacać kolejne 50złociszy za pare samochodzików, nowych ubrań itp.... KOMUNA
śmieszna fofefke sprwa, bo tego typu dodatki powinny być zupełnie za darmo, a Sony zachciało się wprowadzać jakieś oplaty

bEzEdura, kto to widział
2 11 2005, 23:07
Pamiętacie, gdy przed premierą Liberty City Stories, w niektórych zapowiedziach pojawiała się wzmianka o nowych efektach atmosferycznych? Była w nich mowa o min. śniegu, jednak na żadnych screenshotach ani filmikach go dotychczas nie ujawniono. Dziś wiemy już, iż śnieg w LCS jednak jest! Nie występuje on jednak jako regularna zmiana pogody. By ujrzeć w grze śnieg, należy dojść do 9 poziomu w misji sprzedawcy samochodów (Car Salesmen). Wtedy w grze pogoda zmienia się na typową zimową, a z nieba zaczyna padać biały puch. Niestety, nie pokrywa się nim podłoże, ale za to jest miłym i nowym dodatkiem w GTA. Jak wygląda ten efekt, możecie sprawdzić na tym filmiku, przygotowanym przez serwis The GTA Underground.
http://www.gtaunderground.com/LibertyCityS...os/Snow_Lcs.wmvhttp://www.gtaunderground.com/gta.pl
kolejny sekret z serii nie bedzie tego w grze ale jednak jest
faktycznie

baaajeeer

co do dodatków to również nie rozumiem tych opłat za dodatki (już zaczynają się płatne dodatki do wipeoutpure). Czyżby SONY było mało? nawet w najgorzych koszmarach nie śniło mi się coś takiego, ale niestety tak będzie
Mastah27
3 11 2005, 16:12
Z tego co mi odpisał jakiś facet z Cenegi (oficjalny dystrubutor GTA:LCS) premiera tej szpili w Polsce odbędzie się 9 listopada i raczej nie będzie żadnego przesunięcia tej daty (znając perypetie związane z San Andreas za bardzo bym w to nie wierzył). Tak więc 9 listopada do szturmu na sklepy

!
QUOTE(Mastah27 @ 3 11 2005, 16:12)

Z tego co mi odpisał jakiś facet z Cenegi (oficjalny dystrubutor GTA:LCS) premiera tej szpili w Polsce odbędzie się 9 listopada i raczej nie będzie żadnego przesunięcia tej daty (znając perypetie związane z San Andreas za bardzo bym w to nie wierzył). Tak więc 9 listopada do szturmu na sklepy

!
ja alob zamówię w ten weekend albo dopiero 12-tego kupię na miejscu. ten tytuł trzeba mieć! pozdro
już mam, już gram.
w LCS ofkorz.
Świetnie. Tylko co z tego wynika?
właściwie to nic.
ale i tak mi nikt mi nie uwierzy, że mam już w wersji umd ^____~
3 11 2005, 23:22
i co z tego, duzo osob ma juz swoja kopie...
luck1985
4 11 2005, 01:39
QUOTE(TomisH @ 3 11 2005, 22:50)

Ze on gra , a Ty nie
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 3 11 2005, 23:22)

Jaka kopie :> NA allegro tydzien temu GTA we foli poszedl za 229zl
ludzie nie grajcie w to lepiej na ulicach bo grozi skonczeniem na pudle lub czyms bardziej powaznym. grajac w tramwaju czy innym busie ma sie ochote skroic ten szajs i zrobic totalnego mayhema. matko jak ta gra wyrywa.
PsP. pisalem pod impulsem wiec nie besztac mnie tu.
dziekuje ci rockstar
QUOTE(luck1985 @ 4 11 2005, 01:39)

QUOTE(TomisH @ 3 11 2005, 22:50)

Ze on gra , a Ty nie
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 3 11 2005, 23:22)

Jaka kopie :> NA allegro tydzien temu GTA we foli poszedl za 229zl

kopie - czyt. oryginał

faktycznie już ponad tydzień temu widziałem nówki z folii, źródło pochodzenia nieznane, ale gra faktycznei była na aukcji w kilku egzemplarzach. na ultimie od razu poszła cała dostawa z 2 listopada, a na pytanie kiedy będzie następna - odp. "termin blizej nieokreśłony"

świat gier: "jeszcze niewiadomo, ale proszę napisać maila z zamówieniem i adresem to jak będą to wyślemy grę" ehh... świat się kończy

pozostało tylko allegro, ale na tym rynku zostały tylko 4 sztuki... musimy się podzielić

poza tym... nic nie słyszałem nic o wersji "bez cenzury" co to niby jest? jakie misje? burdel dla pedałów?
http://allegro.pl/show_item.php?item=70892405
Mastah27
5 11 2005, 16:50
Wiedziałem, żeby nie ufać tym ciotom z Cenegi - jeszcze 3 dni temu pisali, że najprawdopodobniej gra ukaże się już w listopadzie, ale teraz jako data premiery widnieje wszystko mówiące "Grudzień 2005". No nic, pozostaje czekać na PALowe kopie na Allegro czy w innym sklepie, bo znając życie to GTA:LCS oficjalnie wyjdzie w 2006 roku.
Fuck you, Cenega

!
5 11 2005, 17:07
ludzie posiadaja kopie plyty matki

w niemczech GTA jest ocenzurowane - brak headshotow,itp..
jeśli chodzi o GTA:LCS i inne GTA to akurat 2 razy lepsze pod tym względem jest www.gtareview.com (też polskie)
2 razy szybciej mają wszystkie newsy. potem redaktor z gta.pl (najczesciej Luck) wbija sie na review, bierze newsa (najczesciej napisanego przez falka) zmienia troche szyk zdania itp i wrzuca na gta.pl
także : <a href="http://gtareview.com" target="_blank" class=u>GTAReview.com</a>
Albert Wesker
5 11 2005, 19:18
widzieliscie cene? 259,90!!! 81 DOLARÓW/65 EURO!!!! przeciez to jest jawne ZŁODZIEJSTWO!!! kogos tam naprawde ostro POPIER****O!!!!
Ja przy okazji GTA: LCS pobiłem prywatny rekord świata - może nie tyle ja, co poczta lotnicza.
Zamówienie DVDCrave Australia:
wyszło 31.10. >>> w kraju 03.11. !!
4 dni z Australii !! - dłużej szedł do mnie ostatnio polecony z banku z Wrocławia do Opola

No i se pykam.... za jedyne 190 zł....
QUOTE(Mastah27 @ 5 11 2005, 18:50)

Wiedziałem, żeby nie ufać tym ciotom z Cenegi - jeszcze 3 dni temu pisali, że najprawdopodobniej gra ukaże się już w listopadzie, ale teraz jako data premiery widnieje wszystko mówiące "Grudzień 2005". No nic, pozostaje czekać na PALowe kopie na Allegro czy w innym sklepie, bo znając życie to GTA:LCS oficjalnie wyjdzie w 2006 roku.
Fuck you, Cenega

!
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3145przeciez juz ultima ma i czekają na 2 dostawę.. jaki grudzień??
Albert Wesker
6 11 2005, 00:35
Ultima ma US a druga dostawa bedzie z Anglii, zas Cenega to oficjalny dystrybutor...
MichAelis
6 11 2005, 12:03
... ktoremu wszyscy zyczymy wielkiego CHUJA W DUPE.
pamietam co przezywalem przy GTA:SA naszczescie juz mnie to niedotyczy... bol jedynie jest taki ze gry pod szyldem R* juz do konca beda wychodzic u nas z cenegi :|
za swoje gta dalem 49$ cos tam + tax ofkoz w sklepie o nazwie Best Buy ale co lepsze: podchodzac do kasy polozylem giere wyciagam hajs a klientka: can i see your ID ? ....................
przez chwile zastanawialem sie czy czasami nie kupuje fajek......
A ja kupilem za £ 49 i gram caly czas jak do szkoly jezdze i dzisiaj o malo co nie przejechalem swojego przystanku ta gra tak wciaga, chyba najlepsza z calej seri
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.