Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GTA: Liberty City Stories
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Shinji-kun
rozumuje dokladnie tak samo jak gwiazdka happy.gif
varese
shit premiera europejska przesunieta na 4 listopada.
Ale sie dzis wkurzylem w MM...
Colt
Z 3 na 4 tongue.gif Ale mi róznica. Ja już mam 2.50 i bede sie delektował nowym GTA biggrin.gif:D
gwiazdka
na jednej stronce ocenili GTA na 8.6 a do minusów zaliczono spowolnienie akcji i ze bohater jest za blisko kamery i to powoduje małą idoczność !! sad.gif
..::XMANiAK::..
pewnie niedlugo zmamia to zabezpiecznie jak z MC Dub ktory wymagal 1.52 ale w koncu zadzialal na 1.50 moze wersja EU nie bedzie miala tego zabezpieczenia smile.gif

wg. mnie nie warto "inwestowac" w te "nowe" GTA nadal to stare GTA3 z nowymi dodatkowami co innego gdyby to bylo nowa czesc a nie bazowala na poprzednich, moze zrobia VICE CITY STORIES smile.gif laugh.gif
Colt
Ale zawsze warto mieć ;] Zawsze się bedzie miało GTA w kieszeni smile.gif Powinni jeszcze zrobić Classic GTA na PSP i było by fajnie biggrin.gif
Mikes
cllasic GTA? dla mnie bezsens
to jak cowfanie się w rozwoju..
yey, jeszcze tylko 2 dni!!
jesli chodzi o stare czesci gta [1 i 2] to sa one do pobranie za free na PC, jesli mieli by robic jakis port to powinien byc freeware
Memory
LATANIE W LCS? A JEDNAK!
http://www.zaibatsu.pl/index.php?page=news...nt&news_id=3927
ciekawe, ciekawe, pewnie to jedna z wielu ukrytych miejsc,bonusow,itp w LCS smile.gif
Memory
New GTA in the works for PSP? icon_twisted.gif
http://pspupdates.qj.net/2005/10/new-gta-i...p.html#comments
CODE

Yoshihiro finally chose to share his method on how to create a loader to run gta:lcs on 1.50 psps, here it is:

decrypt all your ~psp and rebuild your iso
  download the pspsdk and build your ~PSP decryptor
  with the 2.0 PRX and ELF support
  you have all you need on psardumper 2a
  i not have time for that assuming it will
  with DEVHOOK 0.22 because dev hook
  not use the game_pluging.prx for load your iso
  and iso emulator yes . look  when you load your
  iso from the psp os with umd emulator
  your psp after the white screen
  check if your eboot.bin is encrypted and if is not
  encrypted you get an error 8002048 :=) .

now download the pspdev sdk and code your loader;=)

(this is a log from sonyxteam channel)

As he said we do not have time for that, so I suggest another dev team work on this, based on yoshihiro's method.

http://www.sonyxteam.com/modules.php?name=...=article&sid=22
Mastah27
Pełny opis tego, co usłyszymy ciorając w GTA:LCS:

Lips 106

DJ: Ed McMann jako Cliff
DJ: Shelley Miller jako Andee

Utwory:

01. Randy La Fontaine - Funk in Time
02. Schwarz - Love is the Feeling
03. Sunshine Shine - Mine Until Monday
04. Credit Check - Get Down
05. Coal Timers - Tonight
06. Nina Barry - Bassmatic
07. The Jacksons - Into Something (Come on, Get Down)

Head Radio

DJ: Russ Mottla jako Michael Hunt

Utwory:

01. Conor & Jay - Train
02. Cloud Nineteen - The One For Me
03. Purser - Take The Pain
04. L. Marie (feat. Raff) - Free Yourself
05. 15 Ways - Drive
06. Rous Stow - Welcome to the Real World
07. Vanilla Smoothie - Keep Dreaming

Rise FM

DJ: Oliver Vuquer jako Boy Sanchez

Utwory:

01. Moloko - Sing it Back (Boris Musical Mix)
02. Ultra Nate - Free
03. Happy Clappers - I Believe
04. Eddie Amador - House Music
05. Kristine W - Feel What You Want
06. DeLacy - Hideaway (Deep Dish Vocal Remix)
07. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Armand's Dark Garage Mix)
08. Jaydee - Plastic Dreams
09. Ron Trent - Altered States
10. The Absolute - There Will Come A Day (Half Tab Dub)
11. Slam - Positive Education
12. Green Velvet - Flash
13. Robert Armani - Circus Bells (Hardfloor Remix)
14. Wink - Higher State of Consciousness

The Liberty Jam

DJ: DJ Clue

Utwory:

01. Method Man - All I Need
02. Mobb Deep - Shook Ones Pt. II
03. Raekwon - Incarcerated Scarfaces
04. Noreaga - N.O.R.E
05. Onyx (feat. Noreaga and Big Pun) - Shut 'Em Down (Remix)
06. Big Pun - Beware
07. Big Pun - Twinz (Deep Cover '98)
08. DMX (feat. Sheek from The Lox) - Get At Me Dog
09. DMX (feat. DJ Clue, Jadakiss, Styles, Drag-on & Eve) - Ruff Ryders Anthem (Remix)
10. Redman (feat. Method Man) - Do What You Feel
11. The Lox & Black Rob - Chain Gang Freestyle
12. The Lox - Chest2chest Freestyle

Flashback FM

DJ: Barbara Rosenblatt jako Reni Wassulmaier

Utwory:

01. Giorgio Moroder - First Hand Experience in Second Hand Love
02. Giorgio Moroder - I Wanna Rock You
03. Giorgio Moroder - E=MC2
04. Giorgio Moroder - Chase
05. Giorgio Moroder - I'm Left, You're Right, She's Gone
06. Giorgio Moroder - From Here To Eternity

MSX 98

DJ: MC Codebreaker
DJ: DJ Timecode

Utwory:

01. Omni Trio - Renegade Snares
02. Renegade - Terrorist
03. Foul Play - Finest Illusion (Legal Mix)
04. Omni Trio - Living For The Future (FBD Project Remix)
05. DJ Pulse - Stay Calm (Foul Play Remix)
06. Hyper-on Experience - Disturbance (Tango Remix)
07. Higher Sense - Cold Fresh Air
08. Omni Trio - Living For The Future
09. Omni Trio - Thru The Vibe (2 on 1 Remix)
10. Deep Blue - The Helicopter Tune
11. Dead Dred - Dred Bass

Radio Del Mundo

DJ: Hajaz Akram jako Panja Gavaskar

Utwory:

01. Amanda Shunkar - Raghupati
02. Asbet Bhosle - Dum Maro Dum
03. Vijaya Amand - Neeve Nanna (Only You Were Mine)
04. Natacha Atlas - Kidda
05. Farid El Atrache - Hebeena Hebeena
06. Abmed Mneimneh - Aini Bet Ref
07. Ofra Haza - Im Nin'Alu
08. Samira Tawfic - Ballaa Tsoubou Hul Kahwa

K-Jah

DJ: Pascale Armand jako Natalee Walsh Davis

Utwory:

01. Selah Collins - Pick A Sound
02. Errol Berrot - What A Wonderful Feeling
03. Kenny Knots - Watch How The People Dancing
04. Richie Davis - Lean Boot
05. Peter Rouncer - Ready For The Dancehall Tonight
06. Richie Davis - You Ha Fe Cool
07. Kenny Knots - Ring My Number
08. Kenny Knots - Run Come Call Me

Double Cleff FM

DJ: Robert Blumenfeld jako Sergio Boccino

Utwory:

01. Giuseppi Verdi - Il Trovatore: Anvil Chorus
02. Giuseppi Verdi - Il Trovatore: Tacea la notte placida
03. Giuseppi Verdi - Nabucco: Chorus of the Hebrew Slaves
04. Mozart - Cosi Fan Tutte: E amore un ladronello
05. Mozart - Marriage of Figaro: Overture
06. Ruggiero Leoncavello - I Paglicacci: Vesti la giubba

LCFR

Heartland Values With Nurse Bob
DJ: Chuck Montgomery jako Nurse Bob

Electron Zone
DJ: Ptolemy Slocum jako Steve
DJ: Michael Urichek jako Bill

Breathing World
DJ: Ashley Albert jako Ashley Albert
DJ: Gregg Martin jako Crow

Coq 'O' Vin
DJ: Mike Shapiro jako Richard Goblin

Chatterbox
DJ: Lazlow
neospiderman
Odnosząc się do patentu ze śmigłowcem, wydaje mi się że R* prawdopodobnie wyda jakiś dodatek do gta. Gdzie będzie można bazproblemowo "wbić się" do jakiejkolwiek maszyny latającej. A biorąc pod uwagę że ściąganie dodatków już niedługo ma być płatne to pewnie zarobią niezłą premie na nim. I między bajki teraz można wsadzić ich gadanie że P$P nie da rady tego pociągnąć albo że niby za mało miejsca jest na UMD a żeby dodać taką funkcje.
ShtaS
o żesz kur.wa dotychczas patrzylem na LCS tak z przymruzeniem oka, ale od jakiegos miesiaca napalilem sie na PSP glwonie z pwoodu tej gry smile.gif i ch.uj ze to odgrzewany kotlet, ja perspektywa grania w LCS w szkole i autobusie nie pogardze smile.gif i tak czekam na VIce City Stories i San Andreas Stories smile.gif jedyny problem ze moj sen zisci sie dopiero w 2k6 roku, na razie jedynie 1/3 floty na konsole jest confused.gif na takie male off topowe pytanie, na ile godzin gry starcza bateria w konsolce ?
klausa
AFAIK 4
ShtaS
QUOTE("www.gta.pl)
Dodatkowo Take 2 Games poinformowało, że z powodu pewnych opóźnień, LCS do sklepów w Europie trafi na początku Kwartału Fiskalnego 2006. Aktualnie tylko niektóre kopie gry dotarły do sklepów w Wielkiej Brytan

Czyli wszyscy ci co chcieli kupic gre w wersji Pal musza czekac do marca ?
klausa
A to nie wcześniej jest?
Memory
QUOTE(ShtaS @ 1 11 2005, 21:35) *

QUOTE("www.gta.pl)
Dodatkowo Take 2 Games poinformowało, że z powodu pewnych opóźnień, LCS do sklepów w Europie trafi na początku Kwartału Fiskalnego 2006. Aktualnie tylko niektóre kopie gry dotarły do sklepów w Wielkiej Brytan

Czyli wszyscy ci co chcieli kupic gre w wersji Pal musza czekac do marca ?

Idę na piwo! mellow.gif
wydaje mi sie ze to jest spowodowane tym ze wersja EU mogla dzialac na 1.50 a przesuneli premiere by chodzilo na 2.0 [a moze odwrotnie tongue.gif]
ShtaS
jeden pies, i tak nie ma blokad regionalnych wiec kto chce kupi na allegro lub innych "importerow"
Colt
Na koniec listopada. Ale ja już zamówiłem w ultimie amerykańską wersje i w piątek bede już miał biggrin.gif
Trzcina
Jaka wersje PAL? Nie ma czegos takiego. Na psp nie ma zabezpieczen regionalnych jesli chodzi o gry. Tak wiec ebay i kupujcie LCS za :

http://cgi.ebay.co.uk/PSP-Game-Grand-Theft...1QQcmdZViewItem

lub ewentualnie za :

http://cgi.ebay.com/GRAND-THEFT-AUTO-PSP-L...1QQcmdZViewItem

Oczywiscie trzeba dokladnie wiedziec co sie robi i jak sie to robi i co sie kupuje, ale to juz chyba logiczne... smile.gif
TomisH
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 1 11 2005, 21:43) *

wydaje mi sie ze to jest spowodowane tym ze wersja EU mogla dzialac na 1.50 a przesuneli premiere by chodzilo na 2.0 [a moze odwrotnie tongue.gif]

Co ty za przeproszeniem (pipi)? GTA korzysta z kodeków od filmów i muzy dostępnych jedynie od FW 2.0. To jak miało niby chodzić na 1.50? blink.gif

Trzcina - zabezpieczenia regionalnego jako takiego nie ma, ale gracz z GTA z USA z graczem z GTA Euro w multi nie pograją. Musi być ten sam region.
ShtaS
nie wiem czy bylo ale dzisiaj przeczytalm na stronce LCS, ze rockstar udostepnilo narzedzie za pomoca ktorego skonwertujemy nasze pliki muzyczne do takiego formatu, jaki czyta gra smile.gif narzedzia sa do sciagniecia na stronie gry :http://www.rockstargames.com/libertycitystories/gta_lcs.html
quattro
kapitalna sprawa... *R się postarało, nie ma co. zapewne będzie MAAAAASA nieoficjalnych dodatków do zassania z netu, wypasik biggrin.gif
ShtaS
oj bedzie, oj bedzie tak mi sie przynajmniej zdjae, mze za niedlugo wyjada z dodatkiem "helikoptery" smile.gif ale to takie pobozne zyczenie XD
quattro
QUOTE(ShtaS @ 2 11 2005, 17:02) *

oj bedzie, oj bedzie tak mi sie przynajmniej zdjae, mze za niedlugo wyjada z dodatkiem "helikoptery" smile.gif ale to takie pobozne zyczenie XD

jak najbardziej biggrin.gif co do dodatków to napewno będą 2 strony: oficjalne (za które trzeba będzie płacić...bleee) i nieoficjalne, których powinno być znaaacznie więcej. ja bez wahania wybiorę tę 2-gą drogę. nie po to płacę 2,5 bombki za grę żeby dopłacać kolejne 50złociszy za pare samochodzików, nowych ubrań itp.... KOMUNA smile.gif
ShtaS
śmieszna fofefke sprwa, bo tego typu dodatki powinny być zupełnie za darmo, a Sony zachciało się wprowadzać jakieś oplaty confused.gif bEzEdura, kto to widział confused.gif
Pamiętacie, gdy przed premierą Liberty City Stories, w niektórych zapowiedziach pojawiała się wzmianka o nowych efektach atmosferycznych? Była w nich mowa o min. śniegu, jednak na żadnych screenshotach ani filmikach go dotychczas nie ujawniono. Dziś wiemy już, iż śnieg w LCS jednak jest! Nie występuje on jednak jako regularna zmiana pogody. By ujrzeć w grze śnieg, należy dojść do 9 poziomu w misji sprzedawcy samochodów (Car Salesmen). Wtedy w grze pogoda zmienia się na typową zimową, a z nieba zaczyna padać biały puch. Niestety, nie pokrywa się nim podłoże, ale za to jest miłym i nowym dodatkiem w GTA. Jak wygląda ten efekt, możecie sprawdzić na tym filmiku, przygotowanym przez serwis The GTA Underground.

http://www.gtaunderground.com/LibertyCityS...os/Snow_Lcs.wmv

http://www.gtaunderground.com/

gta.pl

kolejny sekret z serii nie bedzie tego w grze ale jednak jest smile.gif
quattro
faktycznie smile.gif baaajeeer biggrin.gif

co do dodatków to również nie rozumiem tych opłat za dodatki (już zaczynają się płatne dodatki do wipeoutpure). Czyżby SONY było mało? nawet w najgorzych koszmarach nie śniło mi się coś takiego, ale niestety tak będzie confused.gif
Mastah27
Z tego co mi odpisał jakiś facet z Cenegi (oficjalny dystrubutor GTA:LCS) premiera tej szpili w Polsce odbędzie się 9 listopada i raczej nie będzie żadnego przesunięcia tej daty (znając perypetie związane z San Andreas za bardzo bym w to nie wierzył). Tak więc 9 listopada do szturmu na sklepy tongue.gif !
quattro
QUOTE(Mastah27 @ 3 11 2005, 16:12) *

Z tego co mi odpisał jakiś facet z Cenegi (oficjalny dystrubutor GTA:LCS) premiera tej szpili w Polsce odbędzie się 9 listopada i raczej nie będzie żadnego przesunięcia tej daty (znając perypetie związane z San Andreas za bardzo bym w to nie wierzył). Tak więc 9 listopada do szturmu na sklepy tongue.gif !
ja alob zamówię w ten weekend albo dopiero 12-tego kupię na miejscu. ten tytuł trzeba mieć! pozdro
Toreno
już mam, już gram.

w LCS ofkorz.
TomisH
Świetnie. Tylko co z tego wynika?
Toreno
właściwie to nic.

ale i tak mi nikt mi nie uwierzy, że mam już w wersji umd ^____~
i co z tego, duzo osob ma juz swoja kopie...
luck1985
QUOTE(TomisH @ 3 11 2005, 22:50) *

Ze on gra , a Ty nie rolleyes.gif

QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 3 11 2005, 23:22) *

Jaka kopie :> NA allegro tydzien temu GTA we foli poszedl za 229zl hyh.gif
naimad
ludzie nie grajcie w to lepiej na ulicach bo grozi skonczeniem na pudle lub czyms bardziej powaznym. grajac w tramwaju czy innym busie ma sie ochote skroic ten szajs i zrobic totalnego mayhema. matko jak ta gra wyrywa.

PsP. pisalem pod impulsem wiec nie besztac mnie tu.

dziekuje ci rockstar
quattro
QUOTE(luck1985 @ 4 11 2005, 01:39) *

QUOTE(TomisH @ 3 11 2005, 22:50) *

Ze on gra , a Ty nie rolleyes.gif

QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 3 11 2005, 23:22) *

Jaka kopie :> NA allegro tydzien temu GTA we foli poszedl za 229zl hyh.gif

kopie - czyt. oryginał smile.gif faktycznie już ponad tydzień temu widziałem nówki z folii, źródło pochodzenia nieznane, ale gra faktycznei była na aukcji w kilku egzemplarzach. na ultimie od razu poszła cała dostawa z 2 listopada, a na pytanie kiedy będzie następna - odp. "termin blizej nieokreśłony" smile.gif świat gier: "jeszcze niewiadomo, ale proszę napisać maila z zamówieniem i adresem to jak będą to wyślemy grę" ehh... świat się kończy icon_evil.gif pozostało tylko allegro, ale na tym rynku zostały tylko 4 sztuki... musimy się podzielić smile.gif

poza tym... nic nie słyszałem nic o wersji "bez cenzury" co to niby jest? jakie misje? burdel dla pedałów? http://allegro.pl/show_item.php?item=70892405
Mastah27
Wiedziałem, żeby nie ufać tym ciotom z Cenegi - jeszcze 3 dni temu pisali, że najprawdopodobniej gra ukaże się już w listopadzie, ale teraz jako data premiery widnieje wszystko mówiące "Grudzień 2005". No nic, pozostaje czekać na PALowe kopie na Allegro czy w innym sklepie, bo znając życie to GTA:LCS oficjalnie wyjdzie w 2006 roku.

Fuck you, Cenega icon_evil.gif !
ludzie posiadaja kopie plyty matki smile.gif

w niemczech GTA jest ocenzurowane - brak headshotow,itp..
Toreno
jeśli chodzi o GTA:LCS i inne GTA to akurat 2 razy lepsze pod tym względem jest www.gtareview.com (też polskie)

2 razy szybciej mają wszystkie newsy. potem redaktor z gta.pl (najczesciej Luck) wbija sie na review, bierze newsa (najczesciej napisanego przez falka) zmienia troche szyk zdania itp i wrzuca na gta.pl

także : <a href="http://gtareview.com" target="_blank" class=u>GTAReview.com</a>
Albert Wesker
widzieliscie cene? 259,90!!! 81 DOLARÓW/65 EURO!!!! przeciez to jest jawne ZŁODZIEJSTWO!!! kogos tam naprawde ostro POPIER****O!!!!
Butcher
Ja przy okazji GTA: LCS pobiłem prywatny rekord świata - może nie tyle ja, co poczta lotnicza.
Zamówienie DVDCrave Australia:
wyszło 31.10. >>> w kraju 03.11. !!
4 dni z Australii !!
- dłużej szedł do mnie ostatnio polecony z banku z Wrocławia do Opola biggrin.gif
No i se pykam.... za jedyne 190 zł.... hyh.gif
Mikes
QUOTE(Mastah27 @ 5 11 2005, 18:50) *

Wiedziałem, żeby nie ufać tym ciotom z Cenegi - jeszcze 3 dni temu pisali, że najprawdopodobniej gra ukaże się już w listopadzie, ale teraz jako data premiery widnieje wszystko mówiące "Grudzień 2005". No nic, pozostaje czekać na PALowe kopie na Allegro czy w innym sklepie, bo znając życie to GTA:LCS oficjalnie wyjdzie w 2006 roku.

Fuck you, Cenega icon_evil.gif !

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=3145
przeciez juz ultima ma i czekają na 2 dostawę.. jaki grudzień??
Albert Wesker
Ultima ma US a druga dostawa bedzie z Anglii, zas Cenega to oficjalny dystrybutor...
MichAelis
... ktoremu wszyscy zyczymy wielkiego CHUJA W DUPE.
pamietam co przezywalem przy GTA:SA naszczescie juz mnie to niedotyczy... bol jedynie jest taki ze gry pod szyldem R* juz do konca beda wychodzic u nas z cenegi :|
naimad
za swoje gta dalem 49$ cos tam + tax ofkoz w sklepie o nazwie Best Buy ale co lepsze: podchodzac do kasy polozylem giere wyciagam hajs a klientka: can i see your ID ? ....................
przez chwile zastanawialem sie czy czasami nie kupuje fajek......
Paczek
A ja kupilem za £ 49 i gram caly czas jak do szkoly jezdze i dzisiaj o malo co nie przejechalem swojego przystanku ta gra tak wciaga, chyba najlepsza z calej seri smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.