Dostałem maila od ultimy (z odpowiedzą na moje pytanie)
Witamy,
Dostawy spodziewamy sie dzisiaj, a najpozniej jutro.
Ultima.pl
QUOTE(Colt @ 7 11 2005, 13:40)

Dostałem maila od ultimy (z odpowiedzą na moje pytanie)
Witamy,
Dostawy spodziewamy sie dzisiaj, a najpozniej jutro.
Ultima.pl
i po co kupować w ultimie za 230zł... za 35zł można mieć GTA:LCS , RR i wiele wiele więcej:
http://allegro.pl/show_item.php?item=71247830hihi, najlepsze jest " UWAGA GRY NALEZY USUNAC PO 24 GODZINACH SA ONE TRAKTOWANE JAK ROMY" mocny koleś... będę chamem: prześlę to do admina...
ALE PRZCIEŻ TRZEBA WALCZYĆ Z TYM PIEP*ZONYM PIRACTWEM!!!
Koleś zapomniał dopisać Stories do nazwy, pozatym ja nie chce pirata

A kupilem za 210 bo mam rabat 5% i wyniosło to 20 zł
QUOTE(Colt @ 7 11 2005, 15:10)

Koleś zapomniał dopisać Stories do nazwy, pozatym ja nie chce pirata

A kupilem za 210 bo mam rabat 5% i wyniosło to 20 zł

ja w świecie gier mam rabat 5% bo kupiłem u nich psp i VT

zapytam się - może już mają...
No to ja pogram sobie w środe (najpóźniej w czwartek)
Ja również dostanę w środę a najpóźniej w czwartek

Nareszcie... Cena 245 z wysyłką. Trochę dużo, no, ale nie będę w nieskończoność czekać na premierę w Polsce...
Ja mam do zapłaty 227.45 zł (dokładnie)
Sama gra: 217.55 zł + 9,90 koszt przesyłki
Shinji-kun
7 11 2005, 20:32
Popieram ROZKvRWIC piractwo

hehe ja polowe keszu mam,a druga ma brachol.Ale ten sie znowu uparl,ze kupi sobie Medievil

debil,nie !!!
JUZ MAM

IDE GRAĆ
marekzaba
9 11 2005, 12:36
Kupiłem GTA:LCS w Londynie w sklepie HMV za 29,99 funciaków minus 5 funciaków rabat dla stałego klienta a to wychodzi 24,99 czyli niecałe 150 zeta. Cena w sklepach wysyłkowych w nasze ukochanej Polsce jest z deka przegięta grubo ponad 200 stówy chyba ich pogięło.
może przestaniecie pisać kto gdzie i za ile kupił, tylko wyrazicie swoja opinie na temat gry ? ale nie w stylu "super gra, wlasnie dostalem ide grac" itp. z gory dzieki
wymiata.
imho dwa razy lepsza od GTA3
a postac toniego naprawde świetna. ironiczny, ale pełen szacunku. inne postacie też ok. nie podoba mi sie tylko Maria. Zero klasy, taka dziwka pospolita w tej czesci.
a jak jest z miastem duże ?
zmieniaja sie warunki pogodowe ?
jak jest z fizyką w grze ?
misje sa ciekawe?
długo trwają loadingi pomiedzy miastami ?
QUOTE(ShtaS @ 9 11 2005, 17:17)

a jak jest z miastem duże ?
zmieniaja sie warunki pogodowe ?
jak jest z fizyką w grze ?
misje sa ciekawe?
długo trwają loadingi pomiedzy miastami ?
ZGADZAM SIĘ: NIE PISZCIE GDZIE, ZA ILE I JAKI INTERES ZROBILIŚCIE. JA PRZED CHWILĄ KUPIŁEM GTA NA ALLEGRO BO W ULTIMIE JUŻ PRZED DOSTAWĄ Z 8 SIĘ SKOŃCZYŁY, A W ŚWIECIE GIER (MIMO, ŻE MAJĄ NA STRONCE) BĘDZIE ZA 2 TYGODNIE!!! JEŚLI KOGOŚ TO INTERESUJE KUPUJĘ ZA 239ZŁ + PRZESYŁKA I PRZEPŁACAM 100ZŁ I CO Z TEGO, MATKO!!!! TEN TEMAT POWSTAŁ DLA GTA:LCS A NIE DLA OMÓWIENIA JEGO CEN ITD
P.S. P*E*R*Y*Ć CENEGĘ (CENĘDZA - DOBRZE POWIEDZIANE - Ś-G)

PZDR
Loadingi szybkie, grafa lepsza niż w gta3, Toni to wg. mnie najlepszy bohater z dotychczas wydanych GTA. Pierwsze misje są nudne natomiast te dalsze.... O kurde! Ciągle akcja, filmowe akcje i inne atrakcje, zwłaszcza na drugiej wyspie, jak narazie jestem na drugiej, trzeciej jeszcze nie odblokowałem. A w miescie jest pare zmian i to wyszło na dobre, jest nowa dzielnica której nie było w GTA3 (na drugiej wyspie) i ponoć trzecia jest większa ale to potwierdze lub nie jak ją odblokuje.
Dodam jeszcze że to GTALCS jest najbardziej gangsterskie/mafijne ze wszystkich innych GTA! I miasto bardzo pasuje do tego klimatu
Shinji-kun
12 11 2005, 12:13
LUDZIE !!Normalnie koniec swiata

obdzwonilem dzisiaj wszystkie empiki i media markty w miescie Lódź !!!Co jest najsmieszniejsze,jeden pan w MM powiedzial,ze wogole o takiej grze nie slyszal,drugi ze nie ma takiej gry.W empiku powiedziano mi,ze nia maja takiej gry,nie wiedza kiedy bedzie, ze ta gra sie jeszcze nie ukazala

Jestem gotow wydac ponad 200 zl na te gre,ale jak chce ja kupic to nie ma gdzie (mowie o sklepach z multimediami,nie internecie).Na stronie sklepu wysylkowego Empik'u widnieje w ofercie GTA,ale jest znaczek:"towar chwilowo niedostepny"

Ja dziekuje za taka polityke naszego kraju,fpisdu z tym
kup na allegro, wiem ze piszesz ze szukasz w multimiedialnych sklepach nie w necie, ale to jedyne rozwiazanie w twojej sytuacji
Opinia o GTA by my kuzyn(usa)
02:14:14 Łukasz
Mam PSP i GTA LSC
02:14:22 Łukasz
juz przeszedlem GTA
02:14:26 Łukasz
niezle
02:18:42 Łukasz
przy 45% skonczylem wszyskie misje, troche latwe.
Wypytam go o więcej to wkleje
Shinji-kun
12 11 2005, 12:50
QUOTE(ShtaS @ 12 11 2005, 14:18)

kup na allegro, wiem ze piszesz ze szukasz w multimiedialnych sklepach nie w necie, ale to jedyne rozwiazanie w twojej sytuacji
no napewno masz racje,tyle ze na allegro jest tylko jedna pozycja godna uwagi:chodzi mi o ta od Yu za 239 zl + przesylka.Poczekam moze trafi sie cos ciekawszego
btw.ta pzycja za 185 zl na allegro mnie nie zadowala,jak sprawdziecie to sie przekonacie
Kto ma soundtrack walić na PM.
ooojacie, klausa! ty żyjesz ?
Nie, mój duch pisze ;P Ale jak coś to priv.
quattro
16 11 2005, 17:29
no właśnie... dziwne, że żyjesz... po tym jak matiego objechałeś za recke LCS...
Trzcina
17 11 2005, 17:33
A nie lepiej wlaczyc jeszcze raz GTA3 na PS2?

A ile kasy zaoszczedzone...
quattro
17 11 2005, 19:10
QUOTE(klausa @ 17 11 2005, 17:42)

quattro: Ręce normalnie.
jakie ręce? bo ja pisałem o recce (recenzji) chciałeś napisać od rzeczy czy nie umiesz czytać?
gwiazdka
18 11 2005, 06:52
ja wiem jedno w GTA 3 nigdy nie gralem wiec jest spoko
Mastah27
18 11 2005, 08:15
Dziesięć dni temu Paul Eibeler, prezes Take 2 na jakiejś konferencji w Nowym Jorku przedstawił plany firmy i ich line-up na 2006 rok. Oto co w jego wypowiedzi było najważniejsze:
"Na line-up firmy Rockstar na rok 2006 składa się tytuł na Xboxa 360 i 2 gry na PSP, z czego jedna to tytuł serii Grand Theft Auto planowany na drugą połowę roku"
Tak więc już prawdopodobnie pod koniec października 2006 (tradycyjna data premier kolejnych części GTA) na naszych PSP zagramy w kolejną grę w serii - ja obstawiam, że będzie to GTA: Vice City coś tam.
gta.psp
quattro
18 11 2005, 13:18
QUOTE(Mastah27 @ 18 11 2005, 08:15)

Dziesięć dni temu Paul Eibeler, prezes Take 2 na jakiejś konferencji w Nowym Jorku przedstawił plany firmy i ich line-up na 2006 rok. Oto co w jego wypowiedzi było najważniejsze:
"Na line-up firmy Rockstar na rok 2006 składa się tytuł na Xboxa 360 i 2 gry na PSP, z czego jedna to tytuł serii Grand Theft Auto planowany na drugą połowę roku"
Tak więc już prawdopodobnie pod koniec października 2006 (tradycyjna data premier kolejnych części GTA) na naszych PSP zagramy w kolejną grę w serii - ja obstawiam, że będzie to GTA: Vice City coś tam.
gta.psp
o ja obstawiam, że będzie się nazywać GTA: Zadyma w Vice City
a ja obstawiam że nie masz racji

kurna czy nikt nie moez nic napisac o tej grze ?
quattro
18 11 2005, 23:11
narazie niewiele wiadomo poza tym, że się ukaże. teraz trzeba się nacieszyć LCS'em... jak się znudzi to zaczniemy drążyćten temat
mowiac " kurdcze czy ktos moze napisac cos o tej grze" chodzilo mi o LCS

malo opini nikt nie dizeli sie sekreteami, taka dretwota i zamula. Ja napalony fan ktory zbiera flo na psp musi się czymś zywic zeby nie umrzec przez ten czas czekania, a tu same skapce

0 informacji o LCS zadnych wrazen
Mastah27
19 11 2005, 08:38
QUOTE(ShtaS @ 18 11 2005, 18:22)

Kiedy w końcu dorwę PALowski egzemplarz GTA:LCS możesz spodziewać się z mojej strony wyczerpujących relacji na temat tej szpili. A na razie wciąż szukam...
quattro
19 11 2005, 09:17
QUOTE(Mastah27 @ 19 11 2005, 08:38)

Kiedy w końcu dorwę PALowski egzemplarz GTA:LCS możesz spodziewać się z mojej strony wyczerpujących relacji na temat tej szpili. A na razie wciąż szukam...
ja mam 'hamerykańca' z ultimy, nie zależy mi na tym, żeby grać w multi ze szwedami

z resztą jest maaaaaasa osób w europie, którzy mają kopię z NY (szczególnie w Polsce)
co do wrażeń z LCS: fajna gra w sumie
a tak na serio postaram się napisać coś więcej, bo narazie mam dopiero bodaj 16/17 misji i 8%
QUOTE(Mastah27 @ 19 11 2005, 08:38)

licze na Ciebie
Ja napisałem na 8 stronie więc nie mów. A może ta gra w 2006 bedzie w nowym mieście lub GTA:LCS2 ? Nie wiemy narazie NIC!
seban694
19 11 2005, 16:14
QUOTE(quattro @ 18 11 2005, 23:11)

narazie niewiele wiadomo poza tym, że się ukaże. teraz trzeba się nacieszyć LCS'em... jak się znudzi to zaczniemy drążyćten temat

No więc, mam.....

strasznie jest odtwórcze w porównaniu z GTA III; ja rozumiem, że to samo miasto, ale R* przyzwyczaiło mnie, że zawsze GTA było inne niż poprzednie, a tu znam każdy zakamarek na pamięć... i to jest jedyna rzecz do której można się przyczepić.... no może jeszcze bardzo częste loadingi, ale ten minus niweluje super grafa i dosyc duze miasto, tak więc polecam zakup, jest wart każdej wydanej złotówki. Jeśli nie grałeś wcześniej w GTA III to po prostu jest to gra idealna, żadnych błędów. Jeśli grałeś to tylko to co napisałem i KONIEC !!!
Pozdrawiam SocoM
Mam pytanie do posiadaczy GTA:LCS: Czy podczas gry zauważacie takie jakby hmm... rozmycie lub smużenie?
U mnie takie coś występuje, ale tylko jak jest dużo obiektów. Nie wiem czy to normalne, czy mam wymienić grę

Mam JAP PSP z ver. 2.5
quattro
19 11 2005, 17:09
ja nic takiego nie zauważyłem
świetnie by było, gdyby r* stworzyło nowe miasto. ileż można w tych samych ?
2 razy gra była w 1 mieście i już są skargi ile można O_O
QUOTE(Colt @ 19 11 2005, 14:34)

Ja napisałem na 8 stronie więc nie mów. (..)
1-2 szersze opinie na liczbe uzytkownikow ktorzy napisali wtym dziale posty typu "mam juz lece grac" itp to sam przyznasz ze troche malo ...
quattro
20 11 2005, 00:20
QUOTE(ShtaS @ 19 11 2005, 23:21)

QUOTE(Colt @ 19 11 2005, 14:34)

Ja napisałem na 8 stronie więc nie mów. (..)
1-2 szersze opinie na liczbe uzytkownikow ktorzy napisali wtym dziale posty typu "mam juz lece grac" itp to sam przyznasz ze troche malo ...
jeśli ktoś kupił GTA i gra tzn. , że nie ma czasu na pisanie recki/opini!!! buhaha

gta rulzzzzz.... brak opini to chyba najlepsza rekomendacja
Unclaimed Hammer
20 11 2005, 00:31
gra jest super, ale czy tego oczekujemy od konsol przenosnych??- innych wersji gier z konsol stacjonarnych?? rozrywka gier przenosnych powinna isc w nieco innnym kierunku. tworzyc cos od nowa. dawac inne doznania niż te które są nam znane. co o tym myślicie??
QUOTE(Unclaimed Hammer @ 20 11 2005, 00:31)

gra jest super, ale czy tego oczekujemy od konsol przenosnych??- innych wersji gier z konsol stacjonarnych?? rozrywka gier przenosnych powinna isc w nieco innnym kierunku. tworzyc cos od nowa. dawac inne doznania niż te które są nam znane. co o tym myślicie??
Jeżeli tak myślisz o powinieneś kupić NDS a nie psp i kropka
QUOTE(Mikes @ 19 11 2005, 20:48)

2 razy gra była w 1 mieście i już są skargi ile można O_O
Trzy razy.
quattro
20 11 2005, 13:44
QUOTE(Sebas @ 20 11 2005, 11:03)

QUOTE(Unclaimed Hammer @ 20 11 2005, 00:31)

Jeżeli tak myślisz o powinieneś kupić NDS a nie psp i kropka

NDS? no co ty! niech sobie kupi gierke "TETRIS - 1000 in 1" u ruskich na stadionie 10-lecia! tam jest urozmajcenie! 'Unclaimed Hammer'... ty w ogóle masz PSP/grałeś w GTA:LCS? bo po przeczytaniu twojego postu to mam spore wątpliwości...
kiender
20 11 2005, 14:04
A jak wyglądają same misje dodatkowe obok wątku głównego ? Tzn czy są zadania zlecane przez postacie "drugoplanowe" ?
quattro
20 11 2005, 14:53
tak, np. wcielasz się w sprzedawcę samochodów i musisz za jednym razem sprzedać bodaj 4 samochody osobom, które preferują różne style jazdy (np. sportowa, spokojna, offroad) - to na początku. poza tym ciągle masz (znane z pierwszych części GTA) misje zlecane przez galla anonima przez budkę telefoniczną
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.