Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GTA: Liberty City Stories
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ozzy
mam problem z misja Shogun Showdown, nie wiem jak rozwalic ten durny czołg, do 8-balla sie nie miesci do wody go wrzucilem i nic, a czekac az policja go rozwali to troche czasochłonne, jest jakis inny sposób?

Edit: juz sobie poradzilem
signap
posiadamy ze znajomym konsole pal, 3.40 oe, oraz GTA w wersji EUR/USA, probojemy sobie zagrac przez wifi w GTA, jedne z nas hostuje a drugi JOIN po kiedy pasek loadingu zbliza sie ku koncowi to wyskakuje taki blad
communication with other players has been lost

probowalismy zmieniac kanaly adhoca, Wlan Power Save on/off i nic

zatem sprobowalismy nastepne GTA - VCS i na tym samych ustawieniach o dziwo gra dziala idealne O_O tylko czemu LCS niechce? Dodam ze inne gierki dzialaja przez adhoca ktore sprawdzalismy ale mamy problem z GTA LCS confused.gif

wie ktos jak go rozwiac?
porschman
Cześć planuje zakup PSP wraz z grą GTA LSC i mam takie pytanko... na allegro spotkałem wiele ofert ale w jednej z nich było napisane że "gra wydana na rynku niemieckim i francuskim została ocenzurowana tj. wycieto przekleństwa i możliwośc kopania leżących". Prawda to jest ? czy jest to podstępny chwyt żeby kupić wersje z okładą po angielsku a nie po niemiecku ? Proszą o odp. wink.gif
the_m
O ile koajrze to GTA w niemczech mialo cenzure (jak wiele innych gier pokazujacych przemoc, krew itd.)
Kup lepiej nie-niemieckie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.