Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza gra online
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Bohun
Wpisujcie najlepsze, Waszym zdaniem, gry on-line, ktore ukazly sie od poczatku PlayStation 2
SnakeMayCry
Socom 2.
Dzwonek
MotoGP2
PiotrB
TOCA Race Driver 2
ghost.
Mam pytanie, grał ktoś on-line w Syphon Filter Omega Strain? Jak to wygląda, czy daje rade ogólnie...?
wrog
Najlepsza gra online na Playstation2, to oczywiscie Socom II.
Kenshin
QUOTE(wrog @ 8 06 2005, 20:51)
Najlepsza gra online na Playstation2, to oczywiscie Socom II.
*

Co za zaskoczenie , wrog napisal ze S2 jest najlepszy ,ale ma racje rolleyes.gif
SnakeMayCry
QUOTE(Kenshin @ 8 06 2005, 20:03)
Co za zaskoczenie , wrog napisal ze S2 jest najlepszy ,ale ma racje  rolleyes.gif
*

No tak, iście niesamowite. Aha, no może gdyby nie problemy z wchodzeniem do pokoi to dobry jest również Burnout 3.
Gaw
problemów z wchodzeniem do pokoi w B3 nie zanotowałem, jednak większość graczy online gra w Socoma II
::Filo::
PES6
Devil_2k
Battlefield 2:Modern Combat
Capcom
REOF2 i nigdzie nie ma takiego klimatu...
Dr.Czekolada
Praktycznie BF2 Modern Combat, rzadna inna na PS2 nie jest aż tak otwarta co w/w gra. MGO - za grywalność, kupa zabawy.
wisza
SocomII,Toca Race Driver 3 i Hardware Online Arena - za darmo od Sony dostałem nie wierzyłem własnym oczom:-) tongue.gif
Dr.Czekolada
Nie całkiem za darmo, zapłaciłeś za konsole w końcu tongue.gif, BTW NAD-a i płyte z demami to powinnie dać od razu do pudełka tongue.gif.
Sokolov
Battlefield 2: Modern Combat i MGS3:S gdyby nie cziterzy i gliczerzy confused.gif
Dr.Czekolada
.............. i PRO-si (jest ich całe mnóstwo confused.gif).
PiotrB
TOCA Race Driver 3, Metal Gear Solid 3: Subsistence, czyli MGO i Resident Evil Outbreak File #2.
Metal
MGS3S. W Socoma 3 jak chciałem pograć to jest tam mniej grania niż czekania między mapami.

Ostatnio już pomału robi się mniej glitcherów w MGO.
Swoją drogą ostatnio mnie wyzywali od glitcherów, mimo że nigdy nie glitchowałem i robic tego nie będę.
kyubi85
Monster Hunter
adamcky
Rainbow Six 3 (baardzo niedoceniona gra) i KZ

PS. PES6 online;];];] Wolne zarty kolego
Darnok
Dla mnie najlepszą grą online był Battlefield 2 na ps2, Monster Hunter, hmmm, co by tu jeszcze... aaa dużo godzin (od rana do wieczora) spędziłem przy wwe raw vs smackdown 2007, super gra online, do końca nie wiadomo było, kto wygra (nawet, jak grałes z dobrym przeciwnikiem).
sivkins
Jeszcze do nie dawna pes6 ale teraz tylko fifa 08 i tryb 5vs5
Memory
-Resistance: FoM
-CoD4
Szakal v_1
ja to co powyżej Memory napisał.w Cala4 to ja dniami i nocami się zagrywac moge. happy.gif
SzaryFox_PL
-Metal Gear Solid 3: Subsistence
-Lost Planet: Extreme Condition
-Monster Hunter
bolekps3
ps2-killzone bf2
ps3-ress i cod 4 narazie
Metal
Niestety martwe juz Metal Gear Online. Gra nie miała sobie równych jak dla mnie.

Za zamknięcie serwerów nie lubie i nie szanuje już konami. W każda gre, jaka wydadzą, jeśli to będzie mozliwe będę grał na kopiach.
opat
-Resistance: FoM
-CoD4
Grałem w cod4 i myślałeł że to najlepsza gra on-line ale Resistance to dopiero rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiatrak
ktos tu gra jeszcze w MH online ??
szarakps
Wyłączyli na początku roku serwery do monster huntera .
pack
Dla mnie najlepsze gry online - Resistance:FoM i Call of Duty 4. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.