Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbrutalniejsza gra na Psx-a
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
Aem
Nie bede oryginalny:
1.Thrill Kill
2.Mortal Kombat 3
3.Silent Hill,troche tam było brutlaności a troche już nie mam pomysłów:)
Paulek L
Silent Hill (nie ma to jak przywalić zombiakowi z gazrurki), Tenchu (odcinanie głów i takie tam inne dry.gif )
Lukastec
Nie grałem w zbyt dużo brutalnych gier ale dwie mocno zapadły mi w pamięci: Tenchu i Resident Evil
Tenchu za tą całą krew, odcinanie głów i ogólnie a RE za to że jak byłem mały to widziałem to i tak się bałęm Zombiaków że hej!
Plugawy
Nightmare Creatures 2 (latające ręce, głowy i ogólnie masakra XD)
Mortal Kombat Trilogy (nie trzeba wyjaśniać)
Quake 2 (krew, odgłosy potęgujące doznania czerpane z rozwałki )
canabis
Co w silent hillu jest takiego brutalnego? Że można pi.z.dnąć z rurki jakiemuś krasnalowi phi, GTA2 to jest esencja brutalności sieg heil
haszczak
Thrill Kill
Carmagedon
Loaded
ambasadororientu
Thrill Kill, który potem został przerobiony na Wu Tanga...szkoda im pewnie było kompletnego już softu cool.gif
pavi28
Zdecydowanie Nightmare Creatures 2 (jeszcze w to grywam po nocach tongue.gif )
Burgund
Najbrutalniejszy jest "LEGO Racer".
Grafika w tej grze to istna rzeź wycelowana w gracza!
Paulek L
CYTAT(Burgund @ 5 10 2007, 10:29) *

laugh.gif Jak tak, to najbrutalniejszą grą na PSXa będzie Spawn, dla niekumatych - grasz 5 min i masz dość tongue.gif
Machel
Kula World
Mackal21
Super wypowiedź. laugh.gif
varador
ja stawiam na Cardinal Syn, giera dosyć brutalna i fatalami z tego co pamiętam....
Don_Pedro
Hmmm, PSX'a nigdy nie kojarzylem z brutalnymi grami, bo zwyczajnie bylo ich jak na lekarstwo.

Najbrutalniejsza gra to chyba Silent Hill(miejscowki), Resident Evil - seria(za flaki ludzi no i krwiozercze wykonczenia Nemesisa) i Dino Crisis.
saptis
Jest pewna, chyba jedna z bardziej brutalnych gier na PS One, jednak nie zostala oficjalnie wydana (byla tak bardzo brutalna) pomimo tego, ze zostala ukonczona i nie byla to jakas produkcja undergroundowa.
Nazywa sie Thrill Kill, mialem okazje w nia zagrac i musze przyznac, ze jest na prawde dobra.
Jest to bijatyka z wymyslnymi postaciami i dosyc wykreconymi Fatalities. smile.gif Gra ma dobra grafike i grywalnosc. smile.gif
rushman
Pamiętam, że miałem dreszcze grając w Crasha Bandicoota (1nke) za każdym razem po nadzianiu się na "kolczaste bale" - etapy z jazdą na dzikiej świni song.gif
WESKER-DL
Zdecydowanie Thrill kill, gra która została zawieszona, ale Beta trafiła w moje łapska happy.gif Doktorek z brzytwą i jego combosy rządziły, albo special karła z miażdżeniem twarzy oponenta szczudłem tongue.gif
mishka
pamietam, ze Tenchu byl chyba nawet mocny... z kolei pod tym wzgledem nie pamietam Silenta, Residenta itp... Gta dawalo rade, Carmaggedon... najbardziej zapadl mi Wu Tang Clan z odcinaniem rąk, głowy (trzeba bylo miec jakis kod zeby to aktywowac) ...towarzyszyl chyba temu wszystkiemu jakis efekt ze zaraz konczyny znikaly czy cos (nie wiem, dawno temu to bylo) ... ale i tak chyba nie powiedzial bym ze to najbrutalniejsza gra... moze Tomb Raider ? jakis brutal pastwi sie nad biedna Lara albo jej kamerdynerem i zamyka go w lodowce a nastepnie skacze i skreca Larze kark? topi ja? ... trzeba uwazac smile.gif
Mr. Karma Clown
Zdecydowanie Thrill Kill i Cardinal Syn smile.gif
Hysz
Wu Tang Clan=thrill kill po modyfikacji xD. Zdecydowanie najbardziej ryjąca banie gra na PSXa ^
genetyk@
CYTAT(Paulek L @ 5 10 2007, 16:01) *
CYTAT(Burgund @ 5 10 2007, 10:29) *

laugh.gif Jak tak, to najbrutalniejszą grą na PSXa będzie Spawn, dla niekumatych - grasz 5 min i masz dość tongue.gif

Potwierdzam. Blee.

Carmageddon, NC 2. RE
haszczak
Niebęde orginalny więc też powiem że Thrill Kill...jezuniu słodki ta gra nadal jest brutalna na maksa,a mortal to giera dla małych dzieci tongue.gif
a tak pozaty to Resident Evil...no i Mario tongue.gif
Wiolku
CYTAT(Machel @ 30 10 2007, 11:28) *
Kula World

Kur*a jak narazie największy LOL na tym forum dla mnie icon_t_lol.gif
Rafael_Sorel
Harvest Moon
haszczak
...a moze jeszcze mario tongue.gif albo tetris...o tak zdecydowanie tetris...ta brutalnosc... laugh.gif
Rafael_Sorel
Sokoban bardzo brutalna gra teraz wyszła wersja Brutal edition:P
canabis
Bez wątpienia Gran Turismo. Te przepychanki samochodów na torze , no ja bym napewno tak na ulicy nie zrobił to wbrew moim przekonaniom , i wogóle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.