Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbrutalniejsza gra na Psx-a
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
Mackal21
Jaka waszym zdaniem jest najbrutalniejsza gra na Psx-a?
Możecie podać maxymalnie 3 typy,które ostatecznie wezmą udział w głosowaniu na najbrutalniejszą grę w historii psx-a.
iaikO
Carmagedon
MK: Trilogy
Resident Evil 1

Żadna z tych pozycji chyba nie wymaga komentarza:P
Mackal21
iaiko-tylko bez żadnych serii.Jeśli typujesz RE to musisz zdecydować się na konkretną część.Proszę to poprawić bym mógł ten głos wziąść wogóle pod uwagę.
Sephiroth_Sin
No to będzie "Thrill Kill" jeśli ktoś wie o czym mówię
Diabeu
Thrill Kill
Loaded
Carmageddon
.........................wsio?
Sarge
Thrill Kill... A to w ogóle oficjalnie zostało wydane?
Sephiroth_Sin
Ja pocinałem ostro , ale to >"było"< icon_chainsaw.gif
Fajne "zabezpieczenie" było hahaha.gif Tłumacząc>>
"jeśli masz powyżej 18-stu lat naciśnij kółko jeśli nie to kwadrat "(coś w tym rodzaju). biggrin.gif co ja wtedy naciskałem...

P.S.
Grałem na piracie confused.gif
golab
Thrill Kill - nawet tego oficjalnie nie wydano ninja.gif
Haro
Thrill Kill.
yaczes
Wu-Tang Clan: Test the Pain jest o wiele brutalniejsze od Thrill Kill
Arox
Wu Tang miałem niemieckie, ocenzurowane - bez fatali:(
yaczes
:||||||||||||
No to straszna bieda chlopaku :|
Pamietam te 4playerowe starcia zakonczone krwawym fatalem ;/ (Rza rox)
Kurde, musze sobie ta gre znowu skolowac.
Ceglash
LOADED
THRILL KILL
CARMAGEDDON

Ale wszystkie te 3 gry razem wzięte swoją brutalnoscią przewyższa gra Harvester na PC(szkoda ze nie została wydana na PSX-a icon_twisted.gif ).
Diabeu
QUOTE(golab @ 9 06 2005, 18:20)
Thrill Kill - nawet tego oficjalnie nie wydano ninja.gif
*

ale blisko byli, z netu szło zaciągnąc fulla, filmiki postaci itp.
bo była też wcześniejsza wersja, zdeka okrojona
Siara_iwj
...Loaded, Thrill, Teletubbies ( jakaśtam :> )...ta ostatnia musiała byc brutalna, bo raz: cięzko było na to patrzeć i dwa: zbierało się na spawa...
Seph
Gralem w tego Wu-Tanga : Taste Of Pain, rzeczywiscie daje rade hyh.gif. A co do gierek hardcore'owo brutalnych na szaraka to chyba wlasnie Wu-Tang i Thrill Kill... nic wiecej mi sie nie przypomina smile.gif
Radzik
-WuTang: Share the Pain
-Thrill Kill
-Loaded
Mike
QUOTE(Ceglash @ 9 06 2005, 22:20)
Ale wszystkie te 3 gry razem wzięte swoją brutalnoscią przewyższa gra Harvester na PC(szkoda ze nie została wydana na PSX-a icon_twisted.gif ).
*

Harvester byl nie tyle brutalny co groteskowy - podobnie jak Phantasmagoria 2 rolleyes.gif

Co do gier na PS to wydaje mi sie ze Loaded. Thrill Kill nie widzialem, wiec nie mam pewnosci czy nie wciskali kitow z ta mega-przemoca wink.gif
Marchi
Jeśli liczyć Thrill Killa to pewnie on wygra, ale mi jakoś został w pamięci Resident Evil 2...widok miażdżonej butem Leona głowy zombiaka na stałe wrył się w pamięć małego chłopca wink.gif
Snejk
najbrutalniejsza gra byl zdecydowanie Thill Kill. Gra bardzo srednia, ale poziom brutalnosci spooory wink.gif
KACZU
He he no to was zaskocze THRILL KILL ale to naprawde chora giera... ale jak juz ktos wspomniał jest zabezpieczenie w postaci przycisnij kwadrat i kółko jak masz 18 lat... Przepyszna była ta pielęgniareczka ;D poza tym GTA 2 choc to nic w porównaniu z seqelami no i może RESIDENT EVIL 1....ale to wcale nie takie brutalne....wink.gif
KoBik
Thrill Kill za całokształt happy.gif
KACZU
THRILL KILL...zdecydowanie tak....
iaikO
Taa, własnie Thrill Kill, miałem pirata od ruskich biggrin.gif Sieka nieziemska.
Diabeu
fajnego fatala miał doktorek, wycinał typowi twrz skalpelem, zakładał sobie i się gibał wesoło
Sparda
Oczywiśćie Thrill Kill.
wodny1988
Silent Hill
el Komendante
Thrill Kill... hmm... moze jeszcze Mortal Kombat ?
Bizzon
1. Thrill Kill
2. Wu - Tang: Taste the Pain
3. Carmageddon
Memory
Ostro Thrill Kill.
Walo
A ja będe wyjątkowo oryginalny

... Thrill kill xD
denweronez
jw thrill kill to bylo cos smile.gif heh
CheeseOfTheDay
Thrill Kill, eh piękna gra blush.gif
Łysol-ek
Resident Evil

Takie jest moje zdanie...
Pozdrawiam
Anamoli
Thrill Kill hehe icon_idea.gif
LegionPolski
Wu Tang: TTP
Nie tylko brutalna - ale dobra gra

A w tego TK nie grałem więc sie nie wypowiem.
LEX
Dla mnie pod względem brutalności najlepszą grą jest
M-o-r-t-a-l K-o-m-b-a-t T-r-i-l-o-g-y
Krew sie leje,kręgosłup sie wyrywa, icon_chainsaw.gif Masakra icon_chainsaw.gif
Dante_Devil
Z tego co wiem brutalna była gra Thrill Kill twisted.gif
Sizzzu
zgadzam sie ze Thrill Kill byl brutalny ale dla mnie bardziej brutalny byl Silent Hill... moment w ktorym wpadamy do szkoly i zabijamy male stworki z nozami wymiata bo jak dobrze wiadomo kiedys silent hill byl normalnym miasteczkiem z normalnymi mieszkancami... a Samael zamienil wszystkich w te groteskowe stwory czyli mozna powiedziec ze zabijalismy dzieci hyh.gif]] tak brutalnosc na maxa...jeszcze te zwloki wieszane na siatkach albo pies rozmazany po podlodze na samym poczatku gry... to jest dopiero brutalnosc biggrin.gif
TomekOST
Thrill Kill,SH,Mortale..
hooki
sielnt hill... choć może nie był jakoś brutalny sam w sobie (choć piła, katana i inne "przedmioty codziennego urzytki" to nie byle co było/jest) to kaleczył umysł i samego gracza przez cały czas...
Marlon
Thrill Kill
Nightmare Creatures 2
Resident Evil 2
rembikfromLS
GTA biggrin.gif
Czappi
Nightmare Creatures 2
Tenchu 2 (!)
Quake 2
Sito
Thrill Kill
Nightmare Creatures 2
Tenchu 2

I... Wild 9 cool.gif Szkoda mi było tych gości którzy gineli na kolcach podłożeni jako kładka pod nogi tongue.gif
Dante
thrill kill

jego ugrzeczniona wersja wu tang taste the pain
Jocker
GTA 2 wymiata:)
PiotrB
Według mnie części GTA na PSXa.
Bobohawk
Thrill Kill chyba była najbrutalniejsza smile.gif Oprócz tego również Carmagedon, Nightmare Creatures oraz Silent Hill smile.gif
DSK
Residenty i Sillent to zmyślona rzeźnia na nockę, prawdziwą brutalność przejawia oczywiście GTA2. Realia, realia tongue.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.