Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza gra na N-gage
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Tonberry
Jak dla mnie Colin Mcrae Rally 2005 - świetna grafa, fajne fury no i żywotnośc. No i może jeszcze Spliner Cell-CH i Pathway to Glory. huh.gif
bolo1lolo
teraz pogrywam w Ashen, klimacik - rewela, swego czasu wciagnely mnie Simsy (ale jak zrobiem reseta to save'y mi wcielo rolleyes.gif ) no i nie zapominajmy o Asphalcie. Takie top 3 wg. mnie dry.gif
linc
zgadzam sie colin 2005 wymiata, poza tym standardowo asfalt, splinter cell: chaos theory i pathway to glory. ale najlepsze ma dopiero nadejsc: glimmerati, one, high seize, rifts, system rush, payload smile.gif
..::XMANiAK::..
POG
SC
WWP na multi
COD -jak ktos sie przyzwyczai do malej ilosci fps tongue.gif
matkot
THPS, Asphalt.
Barreg
PtG super wciagajaca strategia i mozna grac z kumplami na jednym komie.
Kamil Ceckowski
SoniC N
FIFA 2005
MArcel Dasial czy jak to sie pisze smile.gif
Talon_ps2
Jak dla mnie najlepsze są THPS, Glimerati i PTG. Ale podoba mi się też Polska produkcja czyli The Roots
MasterShake
mmm aktualnie Asphalt i THPS,ale w sumie większość gier na ngage mi się podoba
Morden
Sky Force. Ok, to nie N Gage, a Symbian, wiec nie powinno sie liczyc, ale ostatnimi czasy nie moge sie od tego oderwac i jest to zdecydowanie najlepiej napisany shooter na telefon komorkowy, w ktorego mozna pograc poza granicami Japonii.
MatMax
Ghost Recon, Splinter Cell:CT, (super jest zwłaszcza multi!), Asphalt, Pathway to Glory, Sonic (najfajniejsza platformówka) i starusieńki Tomb Raider.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.