Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MP3 Player
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Wiśnia San
Witam z okazji że padł mi lase w wieży (jak włanczam płyte to laser cały czas przeskakuje) postanowiłem że kupie sobie MP3 Playera który będzie mi umilał czas w domu oraz w samochodzie (narazie posiadam zwykłe radio na kasety). Konkretnie chodzi mi o taki model żeby:
- nie był drogi (max 350zł),
- nie musi mieć dużej pamięci tak na 50 -80 piosenek,
- żeby można było go podłączyć do wieży i radia w samochodzie.

Co wy na to ? Da się coś wykminić??
Loto
moj kumpel chce spylic Mante czy jak to sie zwie 512 mb za ok 150zl , sam bym kupil ale zbieram na psp
Wiśnia San
A możesz podać linka jak to bydle wygląda lub model to reszte sam już sobie znajde .
Maiden
Ja bym na twoim miejscu dozbierał do !Pod Shuffle smile.gif
Wiśnia San
No własnie chodzi o to że iPod-a mi nie potrzeba, MP3 player ma służyć jako "radio" w samochodzie i w domu. Więc raczej nie potrzebuje czegoś wypasionego tylko zwykły player.
Loto
sorki wisnia ale kolo sie rozmyslil, szkoda bo fajny jest ten playerek i wart swoich piniedzy
mj
Bierz cd/mp3 player z obsluga radia.
Wiśnia San
Nie no bober ja niechce się bawić w płyty/nagrywanie. Ja chce podłączyć playera do PC zgrać muze, wbić się do samochodu i cieszyć się moimi MP3, a nie w miksowanie płyt. Też nie chce 200-500 piosenek na jednym nośniku bo takie rozwiązanie jest (jak dla mnie) głupie. Nie chce mi się wertować 100 piosenek żeby posłuchać jakiegos utworu. Więc jak widzisz MP3 player to jedyne rozwiązanie mojego problemu.

Zabuza spoko nie ma sprawy.

BTW

Znacie może takie firmy jak:
Ergotech
Foxda
MSI
TrekStor
Z-Cyber
mj
QUOTE(Wiśnia San @ 14 06 2005, 13:57)
Nie no bober ja niechce się bawić w płyty/nagrywanie. Ja chce podłączyć playera do PC zgrać muze, wbić się do samochodu i cieszyć się moimi MP3, a nie w miksowanie płyt. Też nie chce 200-500 piosenek na jednym nośniku bo takie rozwiązanie jest (jak dla mnie) głupie. Nie chce mi się wertować 100 piosenek żeby posłuchać jakiegos utworu. Więc jak widzisz MP3 player to jedyne rozwiązanie mojego problemu.

Zabuza spoko nie ma sprawy.

BTW

Znacie może takie firmy jak:
Ergotech
Foxda
MSI
TrekStor
Z-Cyber
*

A moze mp3 player z obsluga katalogow ?
w sumie plytka full mp3 zgrywa mi sie ok. 2 min., czyli wcale niedluzej od czasu, jaki trzeba wykorzystac na przerzucanie mp3 do pamieci flash.
Na plytke wchodzi naprawde duzo mp3.
_JaReK_
Ja polecam Creativa. Za mniej jak 350 dostaniesz 256MB z radiem.
No chyba, że nie stawiasz na jakość, to możesz wybrać coś takiego, a wtedy pojemność będzie 512Mb:
Wiśnia San
JaReK a jaki to model Creativa jaki podałeś ??
Plechu
przy zakupie mp3 playera creativa polecam natychmiastowe wywalenie do kosza sluchawek z zestawu bo sa tragiczne ;p z srednio tanich sluchawek najlepsze sa Sennheiser'y od 300 w gore. Ja uzywam Sennheiser 350, w MM kosztuja 45 zl, na allegro cos kolo 38 ale warte swojej ceny bo sa o niebo lepsze od tych, ktore firmy dodaja do walkmanow, mp3 playerow itd. zreszta iriver daje senny do swoich niektorych playerow wiec to chyba wystarczajaca rekomendacja.
A.Z.BEST
Senheiser ssie - słuchawki jak z papieru. Jakość dźwięku wporzo, ale wytrzymałość tych słuchawek to śmiech.
_JaReK_
QUOTE(Wiśnia San @ 16 06 2005, 14:20)
JaReK a jaki to model Creativa jaki podałeś ??
*

Jeśli chodzi o model to wybierz coś, co ci się bardziej podoba. Może być TX FM, v200 lub n200. TX FM jest najtańszy, v200 ładniejszy, a n200 to mniejsza wersja v200, najdroższa ze wszystkich. Ceny są w miarę zbliżone. Mówię oczywiście o wersjach 256MB z radiem. Ja posiadam v200 (512MB) i jestem bardzo zadowlony. A słuchawki wcale nie są takie tragiczne wink.gif Zobacz tutaj:
http://pl.europe.creative.com/products/wel...ubcategory=215&
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=1854
Plechu
QUOTE(A.Z.BEST @ 17 06 2005, 02:45)
Senheiser ssie - słuchawki jak z papieru. Jakość dźwięku wporzo, ale wytrzymałość tych słuchawek to śmiech.
*

a padly Ci juz jakies? Ja uzywalem chwile 250 ale dalem je siostrze bo niebieski kolor mi sie nie podobal ;p teraz od paru dni mam 350 i jak naarzie sie trzymaja ;]
A.Z.BEST
No właśnie 350, albo nawet 450 miałem i mi padły po ok. tygodniu. Pierwsze słuchawki od Zen Toucha mi się rozeszły i porwały. Potem Senheisery przestały mi łączyć (mają cieniutki kabelek i te materiały jak i wykończenie są żałosne - ale dźwięk super, true). Kupiłem Soniacze teraz... ale już mają 2 wady smile.gif. Choć jak dla mnie to chyba najfajniej brzmiały te Creativy, co się porwały sad.gif.
erix
Polecam firmę iRiver ( zarówno discmeny jak i mp3 playery ) .
Ja sam posiadam discman'a IMP-350 i jestem super zadowolony , to sprzęt najwyższej klasy . Ten mój IMP ma funkcję przeglądania katalogów(interfejs graficzny) , obsługa playlist winamp'a , radio itp , czyli tak jak mp3 playery .

QUOTE(Wiśnia San @ 14 06 2005, 13:57)
Nie chce mi się wertować 100 piosenek żeby posłuchać jakiegos utworu. Więc jak widzisz MP3 player to jedyne rozwiązanie mojego problemu.

jednak to nieprawda tongue.gif Są discmeny które posiadają wszystkie funkcje mp3 playerów , a nawet więcej ...

Ps. IRIVER PL PAGE , polecam poczytać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.