Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeskalowanie gif'a
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
alienator
Zna ktoś jakiś dobry program żeby przeskalować animowanego gif' ?
Jak biorę w Irfan View na "Stop Animation" to moge zapisać tylko tę jedną, pojedyńczą klatkę animacji oO
Chodzi mi główni o tą ikonkę ==> crazy.gif
tongue.gif Przydadzą się nazwy programów.
Dzięki !
mario87
Adobe ImageReady CS jest razem z Photoshopem CS
_JaReK_
Jasc Animation Shop
sentinel
photoshop? Oo`- przypomina mi to kupowanie całego browaru, żeby się piwa napić. o tym, że chłopaka pewnie na soft za kilka tysięcy pln nie stać, już nie wspominam - ale pewnie, po co zainteresować się którymś z małych, darmowych narzędzi jak można ukraść profesjonalny, rozbudowany program graficzny... i to w jakim szczytnym celu - żeby zmienić rozmiar jednego gif'ka. :-)
Diabeu
styka GIMP i Virtual DUB
alienator
Dzięki wszystkim, już sobie poradziłem z Adobe Imageready hyh.gif
mario87
QUOTE(sentinel @ 16 06 2005, 07:23)
photoshop? Oo`- przypomina mi to kupowanie całego browaru, żeby się piwa napić. o tym, że chłopaka pewnie na soft za kilka tysięcy pln nie stać, już nie wspominam - ale pewnie, po co zainteresować się którymś z małych, darmowych narzędzi jak można ukraść profesjonalny, rozbudowany program graficzny... i to w jakim szczytnym celu - żeby zmienić rozmiar jednego gif'ka. :-)
*

no tak, ale teraz sporo osób ma taki domowy browar, więc jak się coś takiego ma to po co kupować nowe piwo jesli można napić się własnego i co najważniejsze bardzo dobrego?? smile.gif
sentinel
QUOTE(mario87 @ 16 06 2005, 17:50)
po co kupować nowe piwo jesli można napić się własnego i co najważniejsze bardzo dobrego?? :)

"własnego" - słowo klucz, które w tym przypadku oznacza "kradzione", a od kiedy to kradzione jest własnym? ;->
mario87
o ile dobrze widze to to jest temat "Przeskalowanie gif'a, oO czym ?" a nie "Sentinel osądza każdego o piractwo" tak więc nie wiem o co Ci chodzi... a pozatym z kąda wiesz że np. ktoś nie miał 600$ na zbyciu na nowego photoshopa? i mysle że raczej tego się nie dowiesz smile.gif
sentinel
jeśli ktoś miał na zbyciu te 600$ i wydał je na photoshopa, co by sobie gifka przeskalować - to ja nawet nie chcę wiedzieć... ;-) ;-P
alienator
Programik przyda sie na przyszlość :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.