A ja sie ciesze ze kupiłem.
Mam problem jestem wkoloseum i sie zaciołem jak mi wyskakuje ze mam zabic tych gosci z miotaczami to mi brakuje zycia jakies porady lub wskazówki macie pisz cie na PW
SPARTAN TOTAL WARRIOR
Spartanin

pretorianin
QUOTE(trott1 @ 1 11 2005, 17:00)

A ja sie ciesze ze kupiłem.
Mam problem jestem wkoloseum i sie zaciołem jak mi wyskakuje ze mam zabic tych gosci z miotaczami to mi brakuje zycia jakies porady lub wskazówki macie pisz cie na PW
SPARTAN TOTAL WAR
Spartanin

pretorianin

Na to rady nie ma, mialem dokladnie tak samo, poprostu musisz robic uniki (wystarczy, ze sklepiesz jednego) ;]
"SPARTAN TOTAL WAR"
tia...chyba warrior
o CO CI CHODZI DO MNIE TO BYŁO?
QUOTE(trott1 @ 2 11 2005, 08:37)

o CO CI CHODZI DO MNIE TO BYŁO?

Spartan Total War to gra na PieCa......
Nie ma takiej gry, jest seria Total War

Hehehe, no no, nie wiem co kupić... Spartana, RE4, Fahrenheita... argh! Kasy nie ma, a imprezować przeciez też trzeba.
qp wszystkie ale najpierw spartaNEA POTEM RE4 A POTEM FARENHAJTA
Dante_Devil
3 11 2005, 10:03
no wczoraj wieczoriem przeszedłem tą gierke
no nie powiem wciąga pieruńsko, choć miałem kilka momentów zwątpienia i chciałem ciepnąć ja przez okno
porada dla innych ludzie gdy gracie i n-ty raz nie umiesz pzrejść danego levelu, to wyłacz na chwile konsolke odpocznij i znów przystąp do gry. U mnie to zawsze działało
No u mnie tesh to działało do czasu...
Dalej jestem na tej arenie i za chuja wacława nie moge przejsc
Dante_Devil
3 11 2005, 11:50
hmmmm co by ci poradzić
w sumie musisz dobiec do nich jak najszybciej, blokować i nawalić im i popatrzeć aż zaczną tak dziko biegać
Bartezoo
3 11 2005, 15:22
QUOTE(Roki @ 24 10 2005, 16:03)

W PE pisze (jak dobrze pamietam), ze gre ukonczymy w ok 30h

Troche duzo sie wydaje... jak jest w rzeczywistosci

J

a na normalu przeszedłem w 15 godzin trochę za krótko ale gra świetna
Kurde ale jak podbiegam to oni zaczynaja palic jak dziko biegaja to podbiegaja do mnie i sie głupie kamikadze detonuja

czy ktos moze mi poradzic jak zabic hydre, nie moge jej wykonczyc bo zieje ogniem i nie moge sie ugasic i umieram >> HELP ?!
Gasisz się przez naciśnięcie bloku i skoku (nie wiem jak to jest na tym waszym pleju, mam inszą konsolę). I uprzedzę pytanie zapewne - ostatnią głowę zabijesz tak samo jak pozostałe.
Sam Spartan jest tępy jak sekret mnicha, ale jedno trzeba przyznać - sieczka relaksuje. Nie zmienia to jednak faktu, że zazwyczaj po 30min mam tego dość (nie wspominając już o tym frędzlu Archimedesie, dzięki któremu gra pewnie poleci na półkę, bo nie lubię się frustrować).
Dokładniejsza odpowiedz jak jedna z głów sie zbliza odcinasz ja i podpalasz płonącymi strzłami a ostatnia głowe lepiej wziac włócznie achillesa wykorzystac moc R2 + X i ja dzgnac to jest najlepsze gasisz sie robiac L2 +
Po co mu dokładniejsza odpowiedź, skoro doszedł już do ziejącej ogniem głowy? CHyba jakoś rozwalił poprzednie, nie? A poza tym ciężko wziąć inną broń niż dzidę Brada Pitta, bo tylko ta jest dostępna na tym poziomie.
Myślenie nie boli, trott1.
strokos
11 11 2005, 13:03
dzięki za rade , juz przeszedłem
No to powodzenia z Archimedesem.
Kluczem jest odpowiednie dobieranie broni.
Dante_Devil
11 11 2005, 15:08
eee ja tam na jednej przeszedłem
Sasori - nie wiedzialem ze nie mozna innej wybrac sorry nie musiales byc taki chamski
Dante_Devil
11 11 2005, 23:50
tarcza
Wiśnia San
24 11 2005, 12:05
QUOTE(Sasori @ 11 11 2005, 14:15)

No to powodzenia z Archimedesem.
Kluczem jest odpowiednie dobieranie broni.
Gdzie w Spartanie będziemy walczyć z Archimedesem

Co do samej gry to przeszedłem ją w jakieś 16-18 godzin nic nadzwyczajnego spodziewałem się dłuższej rozgrywki. Wielki + tej gry to walka, jest tyle sposobów na zatłuczenie Romanów że właśnie zaczołem gre od nowa na najwyższym poziomie. Mój ulubiony to odcinanie glów dwoma mieszami, lub podpalanie włucznią Achillesa.
Gdzie w Spartanie będziemy walczyć z Archimedesem wtf.gif
mu chodziło nie o walkę a o samą misję z Archimedesem
dosc wczesnie przed troya za barbanami chyba
gra chujowa jak keczap z biedronki;/ to tyle jesli chodzi o moja opinie o tej grze.
Wiśnia San
29 11 2005, 09:58
QUOTE(trott1 @ 25 11 2005, 19:33)

dosc wczesnie przed troya za barbanami chyba

Bossowie:
Boewulff
Nemesis (nasz klon)
Alus Sejanus (z nim nie walczymy)
Pokonuje hydre (tom z kiklkoma lbami) i gdy zostaje juz jeden, ten ziejacy ogniem leb, nie wiem co robic. Ma tylko troszke energi, ale nie wiem jak ja pokionac.
W innym temacie podano linka do opisu do Spartana, ale nie jest tam napisane co zrobic, gdy zostaje tylko jedno glowa, ziejaca ogniem. Jest napisane tylko, zeby jak najszybciej odrabac glowe jednej z hydr, ale na koniec zostaje tylko jedna glowa, ktorej za zadne skarby nie moge odrabac łba.
Juz kilka osob wyzej pisalo jak pokonac hydre, ale ciagle nie wiem jak to zrobic. Wykorzystuje na zwykle glowy ten super atak wlocznia, ktory odrazu ja odrabuje, pozniej sterzelam strzala, a gdy juz traci zycie i zostaje jej tylko ciutka na koncu, pojawia sie inna glowa, ziejaca ogniem, ktora sie nie schyla na dluzszy okres czasu i zawsze mnie pokonuje.
ja amm pytanko. Jak z loadingami w tej grze? długie,częste czy raczej przecietnie?
zanim zaczniesz wlasciwa gre od momentu odpalenia ps2 chyba z 4-5 loadinki leca-_- nie sa koszmarnie dlugie ale krotkie tez nie sa...ogolnie idzie sie wku.rwic
Wiśnia San
15 12 2005, 12:54
Według mnie loadingi nie przeszkadzają aż tak mocno w całej rozgrywce. To chyba zależy od gracza
Szop_samuraj
15 12 2005, 12:04
no ja tez uważam ze loadingi az tak nei przeszkadzają
fkurzajace dto byly w f1 04

a co to ma do tematu?
btw. mam demko, gierka jest dosyć fajna chociaż trpchę momotonna. Ukończyć mi się nie udało bo jest ograniczone czasowo
wogóle ich nie ma praktycznie.. tylko na początku przy loadowaniu, włączniau poszczególnych mjisji. Podczas samej rozgrywki nie ma loadingów
Saunter
21 12 2005, 11:10
Dokładnie. Loadingi na początku są irytujące ale cóż robić. Sama gra jak narazie bardzo pozytywnie, chyba trafili do mnie klimatem i otoczką wojny grcko-rzymskiej. Oby nie wkradła się monotonia!
loadingi? no są, ale jakoś nie przeszkadzają mi... czy HDD ma coś do tego?

Sama gra nawe spoko, z początku mi się nie podobała, ale na chama przeszedłem kawałek i się wkreciłem. Dwie biegnące na siebie armie dają czadu,. Super, ze po dobiegnięciu do sibie nie jest tak, że walczą pierwsze rzędy, a reszta patrzy. Momentalnie wszyscy się mieszają i jest istna walka.
Hit to nie jest, ale można pograć nawet
Saunter
23 12 2005, 19:02
IMO jest to hicior.
Ile to ma misji?
Hit to nie jest, ale można pograć nawet
ja uważam to za hit
magelan84
27 12 2005, 18:20
"Heh:). Ja za pierwszym razem (normal) przelazlem cala gre uzywajac tylko podstawowej broni, bo nie wiedzialem, jak sie zmienia (plytka z CD Projekt - bez instrukcji). "
<lol2> to jak sie zmienia bron??? kuirzce ja sie zaciollem w pewnym miejscu z jakas lepsza bronia powinno mi lepiej pojsc
Wiśnia San
28 12 2005, 09:09
jeśli sie nie myle to na strzałkach albo poprostu zacznij przyciskać wszytko pokolei
Saunter
28 12 2005, 12:31
Ja przeszedłem grę z podstawowym mieczem, tylko czasem samo z siebie wrzucałem Włócznię Achillesa albo co. Szczerze mówiąc najbardziej podobała mi się ta broń bo najlepsze dawała efekty z magią i skamienieniem przeciwników.
Wczoraj przeszedłem Spartana, naprawdę świetna gra, zakończenie zaskakujące. To była prawdziwa przyjemność, zdziwiłem się, bo taki gatunek nigdy mnie nie przyciągał. Ostatnia walka i klimat "Gladiatora"...
Wiśnia San
29 12 2005, 09:10
Ja próbowałem zmieniać broń w menu gdzie przydziela się żetony

dopiro podczas walki chyba z Minotaurem zmieniłem broń przez przypadek
Saunter
29 12 2005, 11:53
Walka z Minotaurem to moje zwycięstwo na farcie, aczkowlwiek za 1 razem
QUOTE(Saunter @ 29 12 2005, 11:53)

Dzięki tarczy meduzy nie stanowi to zadnego problemu , jak zresztą pozostali bosowie jedynie Ares stanowi wyzwanie .Ja zbiłem go mieczami Atheny.
Saunter
29 12 2005, 17:40
A ja podstawowym mieczykiem:)
Wiśnia San
30 12 2005, 09:33
QUOTE(Saunter @ 29 12 2005, 11:53)

Ja go rowaliłem włócznią Achillesa i jak się okazało gdy użyjemy specjalnego ataku (podpalenie włóczni) to Miniotaur się blokuje i nie może wykonać żadnego ciosu
ja też go włócznia potraktowalem ale mnie sie nie blokowal

jeśli sie nie myle to na strzałkach albo poprostu zacznij przyciskać wszytko pokolei
Masz racje pad to nie klawiatura i niema 100 klawiszy a zienia sie gora i dol albo prawo i lewo
Dante_Devil
30 12 2005, 15:50
a myślałem że tylko ja na początku zmieniać broni nie umiałem
a co do Aresa jako bosa to moim zdaniem był łatwy, zajechałem go meduzą :
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.