Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsze sportówki na pleya + kichy
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
KACZU
...Najlepsza giera sportowa to dla mnie WINNING ELEVEN (podrasowany ISS) strasznie kichowaty był jakiś tam bilard...nawet tytułu nie pamietam hmmm "pool hastler" strasznie głupie nawet jak na bilard i jeszcze ADIDAS POWER SOCCER (straszne).... walcie swoimi typami...
Bizzon
Ja nabrałem respektu do Fify 2000 a co do kichy to takowej nie spotkałem smile.gif
RoL
Z gier sportowych na szaraka najbardziej lubilem 2 serie: ISS Pro (Evolution) i Tony Hawk's Pro Skater. Byly to gry, ktore nawet po dluzszym czasie nie nudzily sie. Najwiecej czasu spedzilem chyba przy THPS2. Tak, ta gierka wymiatala.
Co do kiszek, to bylo tego troche. Puma Street Soccer (dobra zeby sie wyzyc... przez jakies 5 minut wink.gif ), Adidas Power Soccer 2 (to chyba w tej gierce zawodnicy upadali, gdy dostali pilka unsure.gif ), Psybadek (taki snowboard dla masochistow icon_twisted.gif ). Bylo jeszcze troche gier sportowych, ktore nie bardzo przypadly mi do gustu, ale nie moge ich sobie jakos przypomniec.
iaikO
Winning Eleven 4 - Jedna z najlepszych części w historii całej serii.

Michael Owen World League Soccer, Sensible Soccer - Największe crapy piłkarskie na PSXa.
Sparda
Mi najbardziej podbał sie Tony Hawk,pózniej zaczołem również pogrywać w ISS PRO Evolution.Największe crapy to gry z serii FIFA
Seph
Z tych lepszych to Tony Hawk i Winning Eleven... a kicha wielka to np Adidas Power Soccer biggrin.gif
:-:Macieq:-:
Njalepsze to bez wątpienia TH i ISS a crapy to większość gier od EA
golab
Tony Hawki i ISSy z najlepszych, z crapów fifki od 2000 w górę.
kempa
najlepszy był iss pro evolution II...a kicha?nic mi nie przychodzi do głowy...

jak przyjdzie to dopisze...
LEX
Proste że jest To Winning Eleven 2002 a do .... Addidas power soccer
Snejk
najlepsiejsze to ofkors seria ISS pro a w kichy nie gram to nie wiem smile.gif
YaKuZa
FIFA 99/00; THPS 1, 2, 3; Libero Grande; ISS PE 2
TomekOST
ISS !!
FIFA 98 ( reszta to kapa )
THPS szczególnie "jedynka"
Bobohawk
Najlepsza to zdecydownie PES a największa kicha to hmmm... dalbym tutaj chyba FIFE biggrin.gif
PiotrB
PES i Tony Hawk bo fajnie się grało. Kichy? Taj jak większość Fifki biggrin.gif .
DSK
ISS. Jeszcze pamiętam jak ze starszym pocinałem hyh.gif.
Aem
Z najlepszych polecam oczywiscie serie ISS/PES oraz Tony Hawk's,fajną pozycją było też Ronaldo V-footbal:>
Kichy hmmm...This Is footbal,Fify(prócz fajnej według mnie edycji '98)no i wiele wiele tego jeszcze było:)
KACZU
Widze że wszyscy jadą tutaj serie Fifa.... ale ja musze przyznać ze dużo spedziłem grajac w 99'....01' ..... ale reszta rzeczywiscie fatalna (szczególnie zniesmaczyła mnie 2005)..... dopisuje głos do wspomnianego Libero Grande<-- piła nozna z prespektywy jednego zawodnika... tak naprawde to nie wiem o co chodziło z ISSem i Winning Eleven bo to praktycznie te same gry...tylko winning lepszy bo nowszy...ale po co Konami wypuszczało prawie identyczna gre z innym tytułem to nie wiem ..... moze mnie ktos oświeci ? wink.gif
golab
QUOTE(KACZU @ 26 07 2005, 00:38)
Widze że wszyscy jadą tutaj serie Fifa.... ale ja musze przyznać ze dużo spedziłem grajac w 99'....01' ..... ale reszta rzeczywiscie fatalna (szczególnie zniesmaczyła mnie 2005).....  dopisuje głos do wspomnianego Libero Grande<-- piła nozna z prespektywy jednego zawodnika... tak naprawde to nie wiem o co chodziło z  ISSem i Winning Eleven bo to praktycznie te same gry...tylko winning lepszy bo nowszy...ale po co Konami wypuszczało prawie identyczna gre z innym tytułem to nie wiem ..... moze mnie ktos oświeci ? wink.gif
*

Winning Eleven to tytuł na rynek japoński, a ISS na rynki amerykański i europejski. Trochę głupie, ale tak jest w istocie.
Jocker
ISS/PES laugh.gif
DarkSlide
PES 2 a kicha to Fify zaczynajac od 2001 biggrin.gif ...
Aem
Nawet wcześniej,edycja 2000 też był już do d*py...
Daniel_reyes
Iss Pro Evolution 2
Fifa 2000 w górę do 2002
Euro 2000
Tony Hawk's 1,2,3

a kichy do Bilard jakiś Snowboard nie pamiętam nazwy
_Soccom_
Iss Pro Evolution, a kicha to Fifa - obojętnie jaka
KACZU
Daniel reyes ... może Cool Boarders 3 ? ... mnie ta gra wkurzała strasznie...
Darkp
najbardziej zjechana sportówka to RTL SKI JUMPING 2001 skaczą jak by (pipi) mieli w gacjach:P
[przepraszam za słownictwo]
GTmaster
Hit: ISS Pro Evolution
Shit: Brian Lara Cricket 2000
Kamil Ceckowski
ISS i FIFA 2000 były kozackie (fifa dlatego bo to bbyła pierwsza moja gierka)
a kich było sporo sad.gif lepiej o nich zapomnieć sad.gif sad.gif sad.gif
kempa
QUOTE(Kamil Ceckowski @ 9 08 2005, 09:48)
ISS i FIFA 2000 były kozackie (fifa dlatego bo to bbyła pierwsza moja gierka)
*

hmmm dośc ciekawa teoria,ale coś w tym jest...ja mam podobny sentyment po dziś dzień do FIFY '98:RTWC.
Dante
THPS jako seria był wypasem
ISS

a nie polecsm Cool boarders 3
Rimmel
Bezkonkurencyjny jest PES a co do crapów to Adidas i jeszcze taki slalom gigant na nartach tytułu nie pamiętam.

PS:Mam pytanie czy każda gra z PS One chodzi też na "szaraku" ?!
Venom 333
Ogólnie gier sportowych nie specjalnie lubie (szczególnie za piłkami nożnymi nie przepadam), wyjątek za to stanowią sporty 'extremalne' typu skateboardingi, snowboardinig, które z reguły to świetne gry.

Moje ulubione na PSX to:

Tony Hawk Pro Skater 3
Tony Hawk Pro Skater 2
MTV Snowboarding
Dave Mirra Freestyle BMX
ra-v1985
Pro Evoluton Soccer 2 jest taki jak czcionka.

FIFA 2000 równieżsmile.gif
Sito
Dobrych gier było dużo... ale takiej kichy jak "Castrol Honda Superbike Racing" nawet nie powinni wydawać. Nazwa nie mówi nić o tytóle, jakie denne! Dżizys! wacko.gif
Cz3siu
ktoś tu napisał że Fifa 2005 to to jest na Psx? kiedy to wyszło ? i jaka jest grafika - myslalem ze gry na psa juz nie wychodza, jakie tytuly sa najnowsze?
Pavlik
Nie wiem czy tonego można zaliczać do sportówek. RTL Skispringen bardzo mi się podoba tym bardziej że to jeden z nielicznych i wciągających skików na PSa. Poza tym wspominany wspaniały ISS/PRO Evo oraz gra do której mam sentyment Cool Boarders 2. Jeśli jest się w posidaniu multitapa to koniecznie olimpidy: Track & Field 2000, ewentualnie jedynka (w japonii Hyper Olympics in Atlanta) i Nagano Winter Olympics 98 (tu też są skiky) które to nawet bez rozgałęziacza dają rade.
Paulek L
Ja tam lubię pyknąć w Tonego 3 i 4. A kicha to...FOOTBALL MADNESS - ocena0+ w piśmie, crap niesamowity biggrin.gif
Lukastec
CYTAT(Paulek L @ 31 07 2007, 16:41) *
Ja tam lubię pyknąć w Tonego 3

Też uwielbiałem tą grę. A polecam Cool Boarders 3. 4 nie było już tak dobre...
Paweł_PS
No oczywiście PES 2. Prawdziwa klasyka biggrin.gif Najlepsza z serii gier PES
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.