Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Topgear
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bartg
podpowiem finalgear tongue.gif I dodam ze na forum na tej stronie mozna poczytac o zazwyczaj 2 odcinkach do przodu pare spoilerow ;]
Pablo_el
QUOTE(QIREX_RD @ 8 05 2006, 12:42) *

No nareszcie zmiany blush.gif faktycznie po 3 latach Top Gear zaczynał rdzewieć ale jest
arrow.gif nowa czołówka
arrow.gif nowy wystrój wnętrza
arrow.gif faktycznie nieprzemyslany nowy czlonek ekipy, będzie zapewne srał do "Really Rubbish Cars"
arrow.gif nowe zasady Power Lap Board
arrow.gif nowy Reasonable Prize Car (liczyłem na Logana ale gdy Clarkson wypowiedział We Got our selves a Chevy .... bylo juz wiadomo ze nie będzie to niestety Logan).

Nowa seria bedzie obfitować głownie w szalone pomysły jakie mielismy okazje zaobserwować na przykładzie Renault Ecpace hyh.gif a z testów to ta seria skłania sie w strone hot hatches

Kilka fotek

A tak pozatym to bardz smieszny odcinek. happy.gif They Back

zapomniales o najwazniejszej zmianie - "Pirusie" laugh.gif Baaaardzo duza zmiana laugh.gif

Odcinek czadowy - mam tylko nadzieje ze beda jakies lepsze auta do testowania oprocz Nissana Micry tongue.gif
nWo
dry.gif czy chodzi tobie oto ze Toyota Prius jest hybrydą, ma dwa silniki. Podobnie ich pies pół pudel pół labrador - tez hybryda wiec tak chcieli go (ją) nazwać ? A sama nazwa psa jest genialna.

Ja najbardziej w tej serii czekam na test najnowszego Mercedesa S-Klasse, bo cos mi sie wydaje ze to wlasnie z testu tego merola pochodzi ta opcja o ktorej wspominal James May.

Test poprzedniej S-Klasse sni mi sie czasmi po nocach icon_twisted.gif
Bartg
cos czuje ze clarkson bedzie jechal nowa s klasa patrzac tylko na monitorek systemu night view biggrin.gif
Yacek
Znam finalgear i podpowiedzi nie potrzebuje ;p

A co do jazdy z night view to moze to byc ryzykowne po tym jak przetestowal s klase z nowym czujnikiem "wypadkowym" ktory mial hamowac auto we mgle przed stojacym pojazdem. Tak wyhamowal ze jeremy je rozbil.

Na www.leftlanenews.com jest ten filmik.
szczurek
E pewnys, ze to byl Jeremy? Bo pamietam, ze to bylo w ktoryms TG w "Newsach" i to bylo wideo z jakiegos pokazu Mercedesa dla prasy.
Najlepszy komentarz Hammonda: "No i prosze, zatrzymał sie." smile.gif

Qirex: ktorym progsem zrzucasz te foty? Bo wlasnie szukam takiego...
nWo
Tak to wlasnie Merol zorganizowal ten pokaz dla niemieckiej prasy. Mi bardziej idzie o humor z poprzedniego testu, facet siedzi i walczy z komputerem az do zmroku hyh.gif FAjnie ci angole mówią po angielsku ale gdy parodiują sposób mówienia niemców tak jak wlasnie Hammond ale Clarkson tez ma swój sposób.

A programik to HyperSnap, ta podstawowa stara wersja - dziala o wiele lepiej niz najnowsze wersje. Do zassania

Tutaj + Crack
Yacek
Ta, moj blad, jakas kupe sobie w glowe wkrecilem ze to jeremy tym jechal. Ogladalem to jakis czas temu i teraz pamietam ze komentowali to z kanapy.
szczurek
Hah, obejrzalem wczoraj wieczorem. Rzeczywiscie swietny odcinek. Nowy prowadzacy powala:) Pozatym swietny kabriolet [i nie chodzi mi o Micre;)], dobry test Civica ["to sprawi, że być może nie popełnisz samobójstwa":) ] oraz Koeninsegg zjadający opony. Dobry poczatek sezonu

Qirex: fenks:)
nWo
Najnowszy odcinek jest o hmmm rujnowaniu smile.gif Odcinek dość stonowany ale i tak trzyma poziom.

arrow.gif nowa dramatyczna Corvette, ta jest naprawde nowa i nie z plastiku bo z zabawki są z plastiku. Tym razem w koncu 500 konna bestia z USA. Jeremy przeprowadził proste TEST DRAG RACE hyh.gif Corvette versus ..... czegos takiego nigdzie nie widzieliście. [Top Gear in TOP FORM]

arrow.gif kolejny wyścig, ponownie na arenie cos co przypomina Land Rovera ale jest po przeróce hmm skąd my to znamy ? toż co Bowler WildCat. ni tym razem jakby jego młodszy brat "TomCat" versus odrzutowy Kajak. Genialne i ponownie ujawnia sie geniusz człowieka ktory wynajduje muze do programu. Oczywiste ze Muza z filmu Pirates of the Caribbean nadal sie tutaj jak zadna inna. Jednak nie urzpedzając faktów kto wygrał .... ? Szkoda ze Hammond ine uzywal WildCat'a.

arrow.gif Gosc dnia czy na szczycie listy ?

arrow.gif Powraca fura z Winter Olypic Special, Jaguar is Back. Najwafjnieszy motyw "Niemcy nadchodzą". I sposob w jaki Jerremy udowandnia ze pomimo iż są lepsze i szybsze niemieckie furki to jednak Jaguar po Nokaucie Wstaje zeby walczyc w walce Rematch'owej.

arrow.gif Jerremy James i Richard, rujnują małą lokalną stacje radiową. Ci biedni niczego nieświadomi i niespodziwający sie takigo zagrożenia prosci Anglicy. To trzeba zobaczyć/usłyszeć. Co tak naprawde zatrzymało Londyn biggrin.gif

arrow.gifa na sam sam koniec cos dość niesamowitego excl.gif excl.gif jedna jedyna osoba która nigdy nie pojawiła sie w Suzuki Liana na torze Top Gear hyh.gif kim jest ta tajemnicza osoba .... ktos kto zna tor lepiej niz kto kolwiek. THE FASTEST TIME EVER excl.gif

Jakuza
Świetny odcinek biggrin.gif uśmiałem się co nie miara biggrin.gif
W najnowszym odcinku Jeremy , James i Richard budują anfibię która radziła by sobie zarówno w wodzie jak i na drodze . Trzy koncepcje , trzy samochody , trzy powody do śmiechu smile.gif . Pozatym Lotus Exige S . Zdecydowanie najlepszy odcinek w tej serii biggrin.gif
nWo
a za tydzien to na co czekalem od chwili gdy go po raz pierwszy zobaczylem. Jeremy versus nowa S-klasa

VERSUS
nWo
Najnowszy odcinek musiecie obejrzeć. Tak smiesznego odcinka jeszcze nie bylo i juz moze nie byc.
Pablo_el
Wszystko fajnie tylko w tej serii jak narazie dla mnie jest za duzo show a za malo fajnych autek.

Gdzie Alfa Brera??????????????????????????
In_sane
nie wiecie kiedy nowa seria w tvn turbo?
nWo
Kolejny fajny odcinek. Ale wygląda na to ze Pablo poczeka na Brere jeszcze jakis czas, bo doczekalismy sie 6 tygodniowej przerwy. icon_evil.gif censored2.gif

CheeseOfTheDay
A ktoś może wie dlaczego przy próbie oglądnięcia ściągniętego odcinka serii 7 lub 8 (ze starszymi wszystko ok) restartuje mi explorera ;p? Pewno wina kodeków, z jakich wy korzystacie tongue.gif.
MeL
sluchajcie ja mam takie pytanie. kiedy najnowsza seria bedzie leciała na TVN Turbo? bo wy to chyba na bbc oglądacie? ( powiedzcie mi w jakie dni leci i o kotrej - i kiedy powtirki itp tongue.gif )

dzieki z gory za pomoc
Pablo_el
QUOTE(Liberty666 @ 4 06 2006, 17:11) *

A ktoś może wie dlaczego przy próbie oglądnięcia ściągniętego odcinka serii 7 lub 8 (ze starszymi wszystko ok) restartuje mi explorera ;p? Pewno wina kodeków, z jakich wy korzystacie tongue.gif.

zainstaluj "najnowszego" Xvida
nWo
QUOTE(MeL @ 6 06 2006, 22:45) *

sluchajcie ja mam takie pytanie. kiedy najnowsza seria bedzie leciała na TVN Turbo? bo wy to chyba na bbc oglądacie? ( powiedzcie mi w jakie dni leci i o kotrej - i kiedy powtirki itp tongue.gif )
dzieki z gory za pomoc

Są i tacy jak ty co nie mają BBC, ale wspierają sie za to takimi stronami www gdzie mozna sobie np. odcinek top gear'a następnego dnia rano przekopiować na swój dysk twardy komputera, i to zupełnie legalnie. Mozesz te strony znalesc wpisując w google np. top gear seeders peers
aha i porzebna do tego moze byc np. opera beta 9 hyh.gif

Znalazlem ze cos leci w środe na TVN Turbo o 12:00 Top Gear II - ale co to jest to nie wiem

Emisja: sobota 10:00
Powtórki: Poniedziałek 9.00, 20.00;
Wtorek 6.00, 22.00;
Środa 12.00;
Czwartek 16.00;
Piątek 21.00;
Sobota 18.00, 22.00;
Niedziela 6.00, 13.00, 21.00
Prowadzący: Jeremy, Richard, James
MeL
Dzieki Qirex.

ale ja mam BBC tongue.gif dlatego sie pytam kiedy leci to se pooglądam. i w spokoju posluacham ich pieknego akcentu smile.gif
Yacek
Ten niby Top Gear II (2?) to jakas sciema z nazwa. Ogladalem to i zwykly powtarzany odcinek. Ferrari Enzo, Porshe Carrera GT vs stare super auta jak Jag X220, McLaren F1, Ferrari F40.

Do tego o ile dobrze pamietam, odcinek byl uciety jak wszyscy 3 prezenterzy byli na etapie newsow, Jeremy cos tam gadal, cos jakis motyw z chlopkiem z widowni, wstal z kanapki aby podejsc do niego, zaprosic go, czy tam pokazac i nagle ciecie wszyscy siedza na kanapach i dalej newsy.
nWo
Wlasnie, na tvn turbo juz zanim zaczeli je kodowac puszczali porżnięte i posklejane z roznych odcinkow epizody Top Geara, ktos kto chce tam ogladac i na BBC moze dostac z(pipi)ki.
Diabeu
wczoraj jakiś japoniec driftował, niezła korba
nWo
Jakby ktos zapomniał to jutro Jeremy wraca na antene BBC. Nareszcie je**ne mecze sie skończyły i bedzie jakiś pożytek z tej niedzieli
Ukyo_Tachibana
Top Gear leci na BBC World czy BBC Prime i jezeli leci na ktoryms z tych BBC to kiedy i o ktorej ?? tongue.gif
nWo
BBC 2 o 20:00 w niedziele
Ukyo_Tachibana
Niestety z BBC mam tylko World i Prime confused.gif to poogladane pozostaje nic niewarte TVN Turbo ... albo Download confused.gif
nWo
Jestem w polowie odcinke - jest NIEZIEMSKA BEKA biggrin.gif jak dotąd rewelka miazga, a to dopiero połowa. Zadnych spoilerów.
nWo
Najnowszy odcinek naprawe warto obejrzeć

Krychuone
jeżeli tego jeszcze nie było, to sprawdzcie
stary poldek i jeremy cool.gif

arrow.gif http://youtube.com/watch?v=L9ImfeSH98w&mode=related&search= icon_twisted.gif
_IGI_
Czy macie jakies informacje czy kiedykolwiek kolejna seria będzie emitowana na TVN*TURBO ?? Jak narazie same powtórki...confused.gif Hehe widać ze Jeremy "troche" posiwiał tongue.gif
neospiderman
QUOTE(_IGI_ @ 3 08 2006, 16:56) *

Czy macie jakies informacje czy kiedykolwiek kolejna seria będzie emitowana na TVN*TURBO ?? Jak narazie same powtórki...confused.gif Hehe widać ze Jeremy "troche" posiwiał tongue.gif

Prawdopodobnie od września, teraz w wakacje nic nowego nie puszczą.
_IGI_
Włąsnie akurat na sam koniec wakacji zakończyła się kolejna seria. Ostatni odcinek to był kiedy Jeremy na GT4 przejechał po Laguna-Seca Honda NSX i próbował póżniej pobić ten czas w "realu". Czyli która to jest seria ?! Chciałbym zobaczyć najwolniejszą gwiazde w Lianie smile.gif Ale nei wiem kogo szukac na youtube i google confused.gif
nWo
Juz jakis czas nie ogladalem zadnego epizodu TG po tym jak sie zakonczyla najnowsza 8 seria. A wczoraj obejrzałem Hot Metal, o mój boże ale kupa śmiechu. Naprawde polecam.

lechu
Dla wszystkich którzy narzekają że nia mają BBC a mają stałe łącze: http://finalgear.com/
Znajdziecie tam linki do torrentów niemal wszystkich top gearów i 5th gerów (oczywiście w oryginale czyli nie obcięte i po ang.)
_IGI_
Wczoraj na TUBRO zadebiutowała nowa seria Top Gear. WRESZCIE exclaim.gif Ależ ja się uśmiałem przy tymmotywie z Espace cabrio (Zoo i myjnia biggrin.gif) albo podczas gdy najszybsze gwiazdy wyciskały poty z nowego Chevroleta smile.gif No i świetny nowy Koenigsegg !! Kiedy STIG wypadł z toru normalnie mnie zamurowało ohmy.gif i siedziałem cicho z otwarta gebą smile.gif Juz po pierwszym odcinku czuć ,że nowy sezon będzie niezwykle ciekawy...

The STIG > > > http://www.youtube.com/watch?v=Q4ngPP80InQ unsure.gif
PiotrB
QUOTE(_IGI_ @ 3 09 2006, 19:50) *

albo podczas gdy najszybsze gwiazdy wyciskały poty z nowego Chevroleta smile.gif

Nowiutkie Lacetti, a już jedna z gwiazd musiała popsuć sprzęgło.

Nie mogę już się doczekać kolejnej Soboty z Top Gear.
mlokon
nie powiem, nie powiem bo też oglądałem ten odcinek i czas przy nim baaardzo szybko zleciał. Roz(pipi)ał mnie ten karakan* z workiem na głowie jak jeździł micrą.

*nie pamiętam jak się wabił
Lucass
Chodzi o Hammond'a happy.gif
A ja już czekam na "nową" serię, bo ta która zaczyna się na TVN Turbo na BBc już dawno się skończyła.
A jeśli ktoś nie chce czekać tygodnia na następny odcinek polecam final gear
Emet
Hammond - Hamster (chomiczek biggrin.gif)
MeL
qrde mam pytanie.
nie było mnie wiec nie wiem co i jak.

pytanie 1:
od kiedy leci nowa seria TG na TVN TURBO!? Ile to odcinkow poleciało?

pytanie 2:
z którego roku jest ta seria? 2005? czy 2004?

pytanie 3: na jakim programie mozna oglądać TOP GEAR'A na bieżąco i o ktorej godzinie.

Czytałem że bieżacego top geara zawiesili do paździrenika i leci na BBC2. ktoś potwierdzi?
Emet
Ad1. Póki co przeleciały 2 odcinki, ale możesz się jeszcze załapać na powtórkę drugiego smile.gif

Ad2. Nie jestem pewien a;e to chyba seria 2006 (bo z tego co wiem to w tym roku właśnie leciała na BBC).

Ad3. Chyba właśnie na BBC2 (nie jestem na 100% pewien bo mam tylko "1" ale kolega oglądał na BBC2, wiec jeśli nic sie nie zmieniło...), ale nie wiem w jakich godzinach.
_IGI_
Panowie Hammond,May i Clarkson świetnie poprowadzili audycje radiową dla kierowców biggrin.gif biggrin.gif Haha a jak załatwili kolesia od krikieta blush.gif Kolejny odcinek i znów śmiech biggrin.gif Tonące Amfibie smile.gif Jak dla mnie na razie najzabawniejsza ze wszystkich serii. Czekam na pierwszy wyścig Clarkson w super samochodzie vs. May & Hamond...
lechu
Bardzo nie miła informacja dla fanów programu Top Gear, a mianowicie Richard Hammond uległ bardzo poważnemu wypadkowi podczas kręcenia jednego z nowych odcinków i trafił do szpitala w stanie krytycznym:
http://news.sky.com/skynews/article/0,,30000-1234566,00.html
nWo
Niema żartów.
Blok
Rano przy śniadaniu usłyszałem to info w radio. Aż mi ciarki po plecach przeszły... Wiadomo już, co z jego stanem zdrowia? Wtedy jak to podawali to stan zdrowia był określony jako krytyczny, jakaś poprawa?

Trzymaj się Hammond! confused.gif
_IGI_
Usłyszałem tą wiadomośc rano w Radio jadąc do szkoły i się wystraszyłem. Słyszałem tylko niewyraźnie ,ze kilka razy koziołkował confused.gif i to przy prędkości około 300km/h sad.gif Trzymaj się !
kermit
Prędkość podobno była ok 470km/h - tak podawali teraz w faktach TVN.
Zdrowiej Hammond!
mlokon
Dzisiaj w raporcie TVN słyszałem właśnie o tym. Stało się to wtedy jak próbował pobić rekord prędkości w UK. W pierwszej próbie jechał 480 km/h (rekord to chyba 484 km/h) Przy drugiej próbie stracił panowanie nad samochodem i kilka razy koziołkował. Zabrano go do szpitala. Lekarze mówią że jego stan jest stabilny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.