Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Topgear
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
michal51
Jak mówisz że to legalne to się nie będę powstrzymywał od ściągania :-D
Turas
Apropos ściągania. Czy wie ktos gdzie można znaleść napisy do Top Gear? Czy w ogóle istnieją? Szukałem, ale nic nie znalazłem.
michal51
Nie ma confused.gif Tzn. są ale chyba tylko do jednego-dwóch odcinków. Kiedyś chciałem zrobić ale stwierdziłem że to bez sensu - nie znam się na tym, umiem tylko zrobić żeby wyświetlały się w takim, a takim czasie i wtedy ciężko dopasować :|
nWo
Powrót Hammonda w wielkim stylu, tancerki, schody jak u Wojewódzkiego itp. hyh.gif nieco inny odcinek od tych ktore pamietam ale to ze wzgledu na tepodniosłą chwile.

Za tydzien będzie lepiej ..... nareszcie They Back
Jakuza
QUOTE(nWo @ 29 01 2007, 09:58) *

Powrót Hammonda w wielkim stylu, tancerki, schody jak u Wojewódzkiego itp. hyh.gif nieco inny odcinek od tych ktore pamietam ale to ze wzgledu na tepodniosłą chwile.

Za tydzien będzie lepiej ..... nareszcie They Back

Dokładnie smile.gif
Odcinek dobry no i w końcu wrócili wink.gif
SIKI
ktoś tworzy napisy.... zobaczym co z tego wyjdzie ;]
Emet
QUOTE(MeL @ 25 01 2007, 15:00) *

Dobra pytanie brzmi. Kiedy będzie na TVN'ie?

Ostatnio na TVN Turbo mówili że wiosną będzie nowa seria.
RaVeN86
Panowie nareszcie doczekałem sie netaa !!! smile.gifsmile.gifsmile.gif wkoncu po latach mordegi na Turbo uwolnie swą TopGearowość tongue.gif czy mozecie mi podac Torrenty do starych odcinkow najlepiej od poczatku jeszcze z Viki iTiffem plz z góry THX smile.gif
nWo
Szukaj na mininova albo sciagniej program torrentmaster, zassaj aktualkizacje i w search wpisz top gear a programik sam wyszuka w swojej bazie stron z torrentami odpowiednie odcinki, nie bedzisz musial sie szwedac po stronach www. Programik zrobi to za ciebie. Slowa kluczowe tez sie przydadzą, np Clarkson - to znajdzie ci jego programy, tzn raczej videa te ktore nagrywal i inny program Speed, tez fajny.
Emet
QUOTE(RaVeN86 @ 2 02 2007, 17:42) *

Panowie nareszcie doczekałem sie netaa !!! smile.gifsmile.gifsmile.gif wkoncu po latach mordegi na Turbo uwolnie swą TopGearowość tongue.gif czy mozecie mi podac Torrenty do starych odcinkow najlepiej od poczatku jeszcze z Viki iTiffem plz z góry THX smile.gif

Chyba mogę tu to wkleić??
http://www.mininova.org/search/?search=top+gear+pl
Trzeba miejsce na dysku robić wink.gif
nWo
Najnowszy odcinek, jezus maria i wszyscy święci od razu z grubej rury. Dziwilem sie dlaczego tam w studiu takie tłumy, ale po chwili wszystko sie wyjasniło.

winner_first_h4h.gif James May i Bugatti Veyron przy akompaniamiencie muzyki z gwiezdnych wojen wykonują niewykonalne. Znalesc mozna tutaj motyw z GranTurismo i owalnego toru, wiec my juz wiemy to co przechodzi May w pewnym sensie bo i tak chcialbym to zrobic naprawde ale jakby nie bylo to najlpesze co do tej pory widzialem w TOP GEAR - nalezy im sie oskar za to.

winner_second_h4h.gif Hugh Grant gosciem

winner_third_h4h.gif Nareszcie Alfa Brera - tyle ze nie tak jakbym to widzial, versus Audi TT. Pablo powinien sie ucieszyć wink.gif Bo pomimo ślepej miłości do pancernika to jednak kupiłbym Alfe.

MeL
co do Jamesa widziałem tylko ten kawałek na youtubie. masakra biggrin.gif bugatti jednak ma moc smile.gif
nWo
To co zrobili w najnowszym TG przechodzi ludzkie pojęcie, czym jeszcze Hammond i May mogą nas zaskoczyc nikt nie jest w stanie przewidzieć. MUST SEE ohmy.gif

mój boże jak ja kocham ten program wub.gif
Gawlick
No specjalny odcinek roxi. To trzeba obejrzeć biggrin.gif hehe
Pablo el
Fajnie ich Jeremy podsumowal w newsach - chodzi mi o moment gdy zaczynali opowiadac o wystrzeleniu promu kosmicznego. smile.gif
SoNy
mam odcinek Top Gear ale nie moge go odtworzyć, instaluje kodeki ale i tak nic nie pomaga. Wie ktoś może jaki był dobry?
Jakuza
QUOTE(SoNy @ 22 02 2007, 14:29) *

mam nowy odcinek Top Gear ale nie moge go odtworzyć, instaluje kodeki ale i tak nic nie pomaga. Wie ktoś może jaki był dobry?

Jakie wydanie, format?
Trochę więcej informacji... -__-
SoNy
Jeżeli chodzi o format to - avi.

link:

http://www.mininova.org/tor/580894
Pablo el
Polecam K-Lite Codec Pack - u mnie wszystko na tym dziala wlacznie z tym episode smile.gif
SoNy
niestety nic nie pomogło, ciągle wyskakują błędy typu - Cannot render the file
nWo
Ostatni odcinek serii sad.gif

polecam, bo mleko leci z nosa happy.gif
Pablo el
mleko bedzie szlo na zapowiedzianym top gear special hyh.gif
RaVeN86
Bylem w Liverpoolu i widzialem odcinek z Lambo LP60 + ostatni odcinek serii czekam na Special bo seria rusza od lata :-/ Bosko przedstawili LP wraz z sokolem lecacym kolo tego cuda smile.gif masakra smile.gif
michal51
SoNy> ściągnij VLC Media Player .... miałem coś takiego kiedyś i ten program odtworzył (ma własne kodeki) ;]
nWo
Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief.Special.2007. mozna sobie darowac, nie ma nic wspolnego z seria top gear. dry.gif ostrzegam
Jakuza
CYTAT(nWo @ 17 03 2007, 14:04) *
Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief.Special.2007. mozna sobie darowac, nie ma nic wspolnego z seria top gear. dry.gif ostrzegam

a o czym jest ?

Pozatym niezbyt miła informacja :

http://www.leftlanenews.com/jeremy-clarkso...nt-be-back.html

Czyżby już nie miało być Top Geara confused.gif sad.gif
nWo
Tak to koniec Top Gear'a,

a Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief C,H i M zostali poproszeni o poprowadzenie The Pops, nie wiem co to jest i o czym byl ten program zanim zostal zdjęty, a moze to nie byl program tylko Ewent sumujący wydarzenia w swiecie muzyki. W kazdym bądź razie w studiu TG zjawilo sie kilka zespolow i zagrali kilka kawałków, chocairz wiecej tam bylo gadania na rzecz charytatywny, Nawet nie jet to smieszne dry.gif
szczurek
Super, najlepszy program telewizyjny ostatnich kilkunastu lat, posiadajacy genialny montaz, genialna rezyserie, genialna oprawe dzwiekowa, genialne pomysly i genialne prowadzenie zejdzie z anteny przez bande idiotow ktorzy najchetniej zobaczyliby tam występ Dżastina Timberlejka.

Może to i lepiej. Chociaż wierzę i mam nadzieję, że moja ulubiona telewizyjna trojka razem z zaloga znajda schronienie w jakiejs innej stacji;f
SoNy
cytat z forum finalgear:

May says Top Gear will stay
Top Gear's James May has told Newsbeat the show's definitely returning later this year, with all three presenters. There was confusion earlier this week after Jeremy Clarkson hinted it may not be back. But May says it was a mix-up over timing.

krótko mówiąc dla nie-anglojęzycznych - TG wróci w pełnym składzie jesienią
Ural
Chodziło zapewne o Top of the Pops - to był słynny brytyjski program muzyczny na BBC, coś jak Top Gear dla programów motoryzacyjnych - leciał chyba przez 50 lat, aż w końcu kilka lat temu zdjęli go z anteny, no ale najwyraźniej ma powrócić.

Jakby Top Gear miało już nie być, to byłaby to kicha.

A tak przy okazji mały bonus - może to już tutaj gdzieś było, ale jak nie, to fani Top Gear na pewno nie będą narzekać smile.gif:

http://www.joemonster.org/search.php?query=Jeremy+Clarkson <- tłumaczenia tekstów Clarksona
http://www.krawat.pl/polonez.htm <- Clarkson testuje Poloneza
Emet
Pewnie welu z was już to widziało ale nie pamietam tutaj tego linku więc....
http://www.youtube.com/watch?v=VihIf1Fi-BM&eurl=
Emet
Jakby ktoś nie wiedział, od 7 kwietnia nowa seria Top Gear na TVN Turbo smile.gif
Wtkfds
Osobiście uwielbiam Top gear, i bardzo lubie Clarksona..szarpnąłem sie ostatnio na jego nowa książkę...it's nice!! dużo fajnych ciekawostek..pozdrawiam (aha musze sasiadowi iść za kablówke zaplacic, bo chyb amnie odciął icon_chainsaw.gif ) aggressive.gif
SoNy
Jutro następny odcinek biggrin.gif
Lucass
SoNy radzę się zaopatrzyć w całą 9 serię z netu zamiast czekać tydzień.
SoNy
ja już widzałem prawie wszystkie odcinki, tylko że po angielsku
komar737
Te z przełomu lat 70 i 80 tez? Watpie, wiec STFU.

BTW, na mininovie mozna znalesc torrenty z odcinkami lat 80-90. Jezza wyglada tam jak zwykly szczyl tongue.gif.
nWo
juz raz to kiedys mowilem ale odcinki z tamtych lat sa zrobione w taki sam sposob jak polskie programy motoryzacyjne ktore mozemy dzis ogladac naszej w TV, taki to byl kiedys poziom a jaki jest dzis. wink.gif
nWo
Chlopaki znow niezle dajączadu na nastepna serie hyh.gif

Ekipa Top Gear zdemolowała kolejnego Koenigsegga Tym razem CCXR

Linek
BTW szybkie pytanie - wie ktoś, gdzie można znaleźć napisy do TG? 9 seria, ale starszymi też nie pogardzę - dotychczas mi oryginalna wersja nie przeszkadzała, ale brachol chce pożyczyć wink.gif
MeL
a ja mam pytanko. teraz na TVN TURBO skończył się chyba 8my sezon, tak? nie wiecie kiedy będzie 9?
neospiderman
No właśnie niedawno na TVNT skończyła się 9 seria, a następna będzie jak nakręcą.
Lucass
Jeśli jeszcze ktoś nie wie to pojawił się specjalny odcinek, Clarkson i May ścigają się z chomikiem na Biegun Północny, imho warto onejrzeć biggrin.gif
nWo
widzialem, fajny epizodzik, lekko napewno naciagany ale i tak wielka trojca pokazuje po raz kolejny na co ich stac.
komar737
Taka ciekawostka:

Veyron tak naprawde przegral z samolotem, w jednym ze slawnych wyscigow TG. Jedynie Jeremy wywalczyl "wygrana", poniewaz jego zdaniem, taki samochod jak Veyron, nie moze byc ukazany w swietle przegranej i wobec tego ekipa zdecydowala sie na pewnien falsz.
Yacek
Szczerze mowiac, nie widze powodow aby ferrari, astona martina, zonde, porsche, bugatti przedstawiac w zlym swietle bo mozna wyrezyserowac wyscigi w ktorych owe marki wygrywaja/przegrywaja - bez problemu. Tu chodzi o cos zupelnie innego a nie o wyscig. Nie zauwazyliscie, ze wyscigi top gear super wozkami tak naprawde z wyscigami za duzo wspolnego nie maja i sa tylko prezentacja pojazdu w taki lub inny sposob ?
sir_ryszard
CYTAT(Dzwonek @ 16 06 2005, 20:45) *
Program ten jest skierowany do szerokiej gamy odbiorców...

Nie jest taki zły ale z pewnością nie trafia do wszystkich, np. do mnie niekompletnie. Dlaczego? Otóż za dużo pokazują w nim samochodów sportowych. Praktycznie nic innego w nim nie uświadczę, a człowiek taki jak ja, nie żyje tylko przecinakami na drodze. Bardziej cenię sobie luksus, wygodę/ komfort podróżowania, ciszę oraz praktyczność (czyt. obszerność na tylnych siedzeniach, zaspakajający potrzeby bagażnik itd.). Więc programy pokroju Top Gear nie mogą trafiać do szerokiej gamy odbiorców. Gdy oglądam 'Pasjonaci' bardziej trafia do mnie stary Zientar niż młody. happy.gif
komar737
Ryszard,
Z tego, co pamietam, wspominali w TG o takich, jak ty.

laugh.gif

CYTAT
Szczerze mowiac, nie widze powodow aby ferrari, astona martina, zonde, porsche, bugatti przedstawiac w zlym swietle bo mozna wyrezyserowac wyscigi w ktorych owe marki wygrywaja/przegrywaja - bez problemu. Tu chodzi o cos zupelnie innego a nie o wyscig. Nie zauwazyliscie, ze wyscigi top gear super wozkami tak naprawde z wyscigami za duzo wspolnego nie maja i sa tylko prezentacja pojazdu w taki lub inny sposob

Jasne? A ja myslalem, ze to sa w pelni realne karkolomne wyscigi na smierc i zycie! tongue.gif. Powiem wiecej, im nowszy wyscig, tym bardziej naciagany. Ten na North Pole to juz w ogole kiszka.
nWo
tyle ze tg to obecnie wiecej z show niz z wartosciowego nudnego programu ktory zarzuca nas liczbami i nudzi statystykami, tego niechcemy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.