michal51
28 01 2007, 15:27
Jak mówisz że to legalne to się nie będę powstrzymywał od ściągania :-D
Apropos ściągania. Czy wie ktos gdzie można znaleść napisy do Top Gear? Czy w ogóle istnieją? Szukałem, ale nic nie znalazłem.
michal51
29 01 2007, 00:59
Nie ma

Tzn. są ale chyba tylko do jednego-dwóch odcinków. Kiedyś chciałem zrobić ale stwierdziłem że to bez sensu - nie znam się na tym, umiem tylko zrobić żeby wyświetlały się w takim, a takim czasie i wtedy ciężko dopasować :|
Powrót Hammonda w wielkim stylu, tancerki, schody jak u Wojewódzkiego itp.
nieco inny odcinek od tych ktore pamietam ale to ze wzgledu na tepodniosłą chwile.
Za tydzien będzie lepiej ..... nareszcie They Back
QUOTE(nWo @ 29 01 2007, 09:58)

Powrót Hammonda w wielkim stylu, tancerki, schody jak u Wojewódzkiego itp.
nieco inny odcinek od tych ktore pamietam ale to ze wzgledu na tepodniosłą chwile.
Za tydzien będzie lepiej ..... nareszcie They Back
Dokładnie

Odcinek dobry no i w końcu wrócili
ktoś tworzy napisy.... zobaczym co z tego wyjdzie ;]
QUOTE(MeL @ 25 01 2007, 15:00)

Dobra pytanie brzmi. Kiedy będzie na TVN'ie?
Ostatnio na TVN Turbo mówili że wiosną będzie nowa seria.
Szukaj na mininova albo sciagniej program torrentmaster, zassaj aktualkizacje i w search wpisz top gear a programik sam wyszuka w swojej bazie stron z torrentami odpowiednie odcinki, nie bedzisz musial sie szwedac po stronach www. Programik zrobi to za ciebie. Slowa kluczowe tez sie przydadzą, np Clarkson - to znajdzie ci jego programy, tzn raczej videa te ktore nagrywal i inny program Speed, tez fajny.
QUOTE(RaVeN86 @ 2 02 2007, 17:42)

Chyba mogę tu to wkleić??
http://www.mininova.org/search/?search=top+gear+plTrzeba miejsce na dysku robić
Najnowszy odcinek, jezus maria i wszyscy święci od razu z grubej rury. Dziwilem sie dlaczego tam w studiu takie tłumy, ale po chwili wszystko sie wyjasniło.
James May i Bugatti Veyron przy akompaniamiencie muzyki z gwiezdnych wojen wykonują niewykonalne. Znalesc mozna tutaj motyw z GranTurismo i owalnego toru, wiec my juz wiemy to co przechodzi May w pewnym sensie bo i tak chcialbym to zrobic naprawde ale jakby nie bylo to najlpesze co do tej pory widzialem w TOP GEAR - nalezy im sie oskar za to.
Hugh Grant gosciem
Nareszcie Alfa Brera - tyle ze nie tak jakbym to widzial, versus Audi TT. Pablo powinien sie ucieszyć
Bo pomimo ślepej miłości do pancernika to jednak kupiłbym Alfe.
co do Jamesa widziałem tylko ten kawałek na youtubie. masakra

bugatti jednak ma moc
To co zrobili w najnowszym TG przechodzi ludzkie pojęcie, czym jeszcze Hammond i May mogą nas zaskoczyc nikt nie jest w stanie przewidzieć. MUST SEE
mój boże jak ja kocham ten program
Gawlick
19 02 2007, 23:27
No specjalny odcinek roxi. To trzeba obejrzeć

hehe
Pablo el
21 02 2007, 19:02
Fajnie ich Jeremy podsumowal w newsach - chodzi mi o moment gdy zaczynali opowiadac o wystrzeleniu promu kosmicznego.
mam odcinek Top Gear ale nie moge go odtworzyć, instaluje kodeki ale i tak nic nie pomaga. Wie ktoś może jaki był dobry?
QUOTE(SoNy @ 22 02 2007, 14:29)

mam nowy odcinek Top Gear ale nie moge go odtworzyć, instaluje kodeki ale i tak nic nie pomaga. Wie ktoś może jaki był dobry?
Jakie wydanie, format?
Trochę więcej informacji... -__-
Jeżeli chodzi o format to - avi.
link:
http://www.mininova.org/tor/580894
Pablo el
22 02 2007, 17:14
Polecam
K-Lite Codec Pack - u mnie wszystko na tym dziala wlacznie z tym episode
niestety nic nie pomogło, ciągle wyskakują błędy typu - Cannot render the file
Ostatni odcinek serii 
polecam, bo mleko leci z nosa
Pablo el
5 03 2007, 19:23
mleko bedzie szlo na zapowiedzianym top gear special
Bylem w Liverpoolu i widzialem odcinek z Lambo LP60 + ostatni odcinek serii czekam na Special bo seria rusza od lata :-/ Bosko przedstawili LP wraz z sokolem lecacym kolo tego cuda

masakra
michal51
10 03 2007, 19:38
SoNy> ściągnij VLC Media Player .... miałem coś takiego kiedyś i ten program odtworzył (ma własne kodeki) ;]
Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief.Special.2007. mozna sobie darowac, nie ma nic wspolnego z seria top gear.

ostrzegam
CYTAT(nWo @ 17 03 2007, 14:04)

Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief.Special.2007. mozna sobie darowac, nie ma nic wspolnego z seria top gear.

ostrzegam
a o czym jest ?
Pozatym niezbyt miła informacja :
http://www.leftlanenews.com/jeremy-clarkso...nt-be-back.htmlCzyżby już nie miało być Top Geara
Tak to koniec Top Gear'a,
a Top.Gear.Of.The.Pops.Comic.Relief C,H i M zostali poproszeni o poprowadzenie The Pops, nie wiem co to jest i o czym byl ten program zanim zostal zdjęty, a moze to nie byl program tylko Ewent sumujący wydarzenia w swiecie muzyki. W kazdym bądź razie w studiu TG zjawilo sie kilka zespolow i zagrali kilka kawałków, chocairz wiecej tam bylo gadania na rzecz charytatywny, Nawet nie jet to smieszne
szczurek
17 03 2007, 17:36
Super, najlepszy program telewizyjny ostatnich kilkunastu lat, posiadajacy genialny montaz, genialna rezyserie, genialna oprawe dzwiekowa, genialne pomysly i genialne prowadzenie zejdzie z anteny przez bande idiotow ktorzy najchetniej zobaczyliby tam występ Dżastina Timberlejka.
Może to i lepiej. Chociaż wierzę i mam nadzieję, że moja ulubiona telewizyjna trojka razem z zaloga znajda schronienie w jakiejs innej stacji;f
cytat z forum finalgear:
May says Top Gear will stay
Top Gear's James May has told Newsbeat the show's definitely returning later this year, with all three presenters. There was confusion earlier this week after Jeremy Clarkson hinted it may not be back. But May says it was a mix-up over timing.
krótko mówiąc dla nie-anglojęzycznych - TG wróci w pełnym składzie jesienią
Chodziło zapewne o Top of the Pops - to był słynny brytyjski program muzyczny na BBC, coś jak Top Gear dla programów motoryzacyjnych - leciał chyba przez 50 lat, aż w końcu kilka lat temu zdjęli go z anteny, no ale najwyraźniej ma powrócić.
Jakby Top Gear miało już nie być, to byłaby to kicha.
A tak przy okazji mały bonus - może to już tutaj gdzieś było, ale jak nie, to fani Top Gear na pewno nie będą narzekać

:
http://www.joemonster.org/search.php?query=Jeremy+Clarkson <- tłumaczenia tekstów Clarksona
http://www.krawat.pl/polonez.htm <- Clarkson testuje Poloneza
Pewnie welu z was już to widziało ale nie pamietam tutaj tego linku więc....
http://www.youtube.com/watch?v=VihIf1Fi-BM&eurl=
Jakby ktoś nie wiedział, od
7 kwietnia nowa seria Top Gear na TVN Turbo
Osobiście uwielbiam Top gear, i bardzo lubie Clarksona..szarpnąłem sie ostatnio na jego nowa książkę...it's nice!! dużo fajnych ciekawostek..pozdrawiam (aha musze sasiadowi iść za kablówke zaplacic, bo chyb amnie odciął

)
Jutro następny odcinek
SoNy radzę się zaopatrzyć w całą 9 serię z netu zamiast czekać tydzień.
ja już widzałem prawie wszystkie odcinki, tylko że po angielsku
komar737
15 04 2007, 22:45
Te z przełomu lat 70 i 80 tez? Watpie, wiec STFU.
BTW, na mininovie mozna znalesc torrenty z odcinkami lat 80-90. Jezza wyglada tam jak zwykly szczyl

.
juz raz to kiedys mowilem ale odcinki z tamtych lat sa zrobione w taki sam sposob jak polskie programy motoryzacyjne ktore mozemy dzis ogladac naszej w TV, taki to byl kiedys poziom a jaki jest dzis.
Chlopaki znow niezle dajączadu na nastepna serie
Ekipa Top Gear zdemolowała kolejnego Koenigsegga Tym razem CCXR
BTW szybkie pytanie - wie ktoś, gdzie można znaleźć napisy do TG? 9 seria, ale starszymi też nie pogardzę - dotychczas mi oryginalna wersja nie przeszkadzała, ale brachol chce pożyczyć
a ja mam pytanko. teraz na TVN TURBO skończył się chyba 8my sezon, tak? nie wiecie kiedy będzie 9?
neospiderman
19 06 2007, 11:53
No właśnie niedawno na TVNT skończyła się 9 seria, a następna będzie jak nakręcą.
Jeśli jeszcze ktoś nie wie to pojawił się specjalny odcinek, Clarkson i May ścigają się z chomikiem na Biegun Północny, imho warto onejrzeć
widzialem, fajny epizodzik, lekko napewno naciagany ale i tak wielka trojca pokazuje po raz kolejny na co ich stac.
komar737
6 08 2007, 17:08
Taka ciekawostka:
Veyron tak naprawde przegral z samolotem, w jednym ze slawnych wyscigow TG. Jedynie Jeremy wywalczyl "wygrana", poniewaz jego zdaniem, taki samochod jak Veyron, nie moze byc ukazany w swietle przegranej i wobec tego ekipa zdecydowala sie na pewnien falsz.
Szczerze mowiac, nie widze powodow aby ferrari, astona martina, zonde, porsche, bugatti przedstawiac w zlym swietle bo mozna wyrezyserowac wyscigi w ktorych owe marki wygrywaja/przegrywaja - bez problemu. Tu chodzi o cos zupelnie innego a nie o wyscig. Nie zauwazyliscie, ze wyscigi top gear super wozkami tak naprawde z wyscigami za duzo wspolnego nie maja i sa tylko prezentacja pojazdu w taki lub inny sposob ?
sir_ryszard
17 08 2007, 09:11
CYTAT(Dzwonek @ 16 06 2005, 20:45)

Program ten jest skierowany do szerokiej gamy odbiorców...
Nie jest taki zły ale z pewnością nie trafia do wszystkich, np. do mnie niekompletnie. Dlaczego? Otóż za dużo pokazują w nim samochodów sportowych. Praktycznie nic innego w nim nie uświadczę, a człowiek taki jak ja, nie żyje tylko przecinakami na drodze. Bardziej cenię sobie luksus, wygodę/ komfort podróżowania, ciszę oraz praktyczność (czyt. obszerność na tylnych siedzeniach, zaspakajający potrzeby bagażnik itd.). Więc programy pokroju Top Gear nie mogą trafiać do szerokiej gamy odbiorców. Gdy oglądam 'Pasjonaci' bardziej trafia do mnie stary Zientar niż młody.
komar737
17 08 2007, 09:44
Ryszard,
Z tego, co pamietam, wspominali w TG o takich, jak ty.

CYTAT
Szczerze mowiac, nie widze powodow aby ferrari, astona martina, zonde, porsche, bugatti przedstawiac w zlym swietle bo mozna wyrezyserowac wyscigi w ktorych owe marki wygrywaja/przegrywaja - bez problemu. Tu chodzi o cos zupelnie innego a nie o wyscig. Nie zauwazyliscie, ze wyscigi top gear super wozkami tak naprawde z wyscigami za duzo wspolnego nie maja i sa tylko prezentacja pojazdu w taki lub inny sposob
Jasne? A ja myslalem, ze to sa w pelni realne karkolomne wyscigi na smierc i zycie!

. Powiem wiecej, im nowszy wyscig, tym bardziej naciagany. Ten na North Pole to juz w ogole kiszka.
tyle ze tg to obecnie wiecej z show niz z wartosciowego nudnego programu ktory zarzuca nas liczbami i nudzi statystykami, tego niechcemy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.