QUOTE(Świrol @ 8 08 2005, 14:36)
Czy ktos wie ktory to byl odcinek jak Clarkson pojechal Jaguarem na Nürburgring? Bardzo fajny,dwa dn jezdzil zeby wyszlifowac czas, a panienka wsiadla za pierwszym razem i od razu go pobila. Tylko nie poiedzieli ze ta pani ma licencje rajdowa i jezdzi po nordshleife taryfa

Wozi turystow po torze za kase z taka predkoscia ze mozna zwymiotowac, to musi byc frajda.
Mam ten odcinek na PC

Ta laska wozi ludzi BMW M5 z prędkościami powyżej 200km/h (proste). Żeby Ci było łatwiej szukac dodam że minifilm nazywa się:
Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson
Dziekuje Ci dobry czlowieku

zaraz poszukam.
Dzwonek zrób kilka shotów bo nie wiem czego szukać. Nie pamietam zeby tam była jakas BM'ka.
GTmaster
8 08 2005, 17:56
QUOTE(Pablo_el @ 3 08 2005, 01:39)
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 09:41)
Macie obsesje na punkcie Top'a tak samo jak ja na GT4.
ja uwazam ze GT4 to syf najwiekszy i nawet entusia ma wiecej miodu nie wspominajac o Forzie a mimo to mam manie Top Gear (TG jezeli jusz a nie TP bo sie zle kojazy

)
MG nie widzialem po 50 odcinku wiec sie nie wypowiem o nowch ale 56 chevy customa nic nie przebije (podobnie jak quarter mile cadillac)
BTW Jessie James ohjajtal sie z SAndra Bullock - ciekawe z kim Jeremy sie hajtnie

GT4 syf? Oto moja odpowiedź:

. A co do Top Geara - kilka razy oglądałem ten program (nie mam satelity) i bardzo mi sie podobał, ba, był nawet lepszy od Automaniaka

.
No i stało sie 6 seria właśnie trafiła na kolejną plytke DVD.
3.8 giga. Niedlugo powinna pojawic sie w calosci na torrentach.
Pozostała pustka
nie ma juz na co czekać co tydzien.
Nadal nie moge znalesc Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson O ile sie nie myle to w programie nie bylo zadnego BMW czy moze to jakieś oddzielne video jak np. Jeremy Clarkson's Shootout ?
QUOTE(QIREX_RD @ 9 08 2005, 09:23)
No i stało sie 6 seria właśnie trafiła na kolejną plytke DVD.
3.8 giga. Niedlugo powinna pojawic sie w calosci na torrentach.
Pozostała pustka
nie ma juz na co czekać co tydzien.
Nadal nie moge znalesc Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson O ile sie nie myle to w programie nie bylo zadnego BMW czy moze to jakieś oddzielne video jak np. Jeremy Clarkson's Shootout ? Jeżeli chcesz mogę go umieścić na servie. Zajmuje 22 mb ale serv dość szybko chodzi
Też bym był zainteresowany tym filmikiem
Widzę grono zainteresowanych filmem

Link należy skopiować do przeglądarki:
http://www.dzwonek.dolsat.pl/Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson.mpg
QUOTE(Dzwonek @ 9 08 2005, 15:20)

http://www.dzwonek.dolsat.pl/Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson.mpg
Coś nie tak..link niedziała
Działa, tylko przekopiuj wszystko a nie kliknij:
Dla tych, którzy mają bariere językową lub brak możliwości ściągnięcia nowych odcinków Top Gear, pozostaje wierzyć TVN Turbo i ich slowom napisany w e-mailu, a mianowicie "Nowa seria Top Gear dopiero we wrześniu". Troche późno
QUOTE(Jakuza @ 9 08 2005, 15:12)

Niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Napisałem że link trzeba skopiować do adresu przeglądarki
QUOTE(Dzwonek @ 9 08 2005, 16:32)
QUOTE(Jakuza @ 9 08 2005, 15:12)

Niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Napisałem że link trzeba skopiować do adresu przeglądarki

Zrobiłem tak jak mówisz , za pierwszym razem i d.upa , teraz też i to samo...
Edit :
ok , udało się

thx Dzwonek za filmik
Dziękis. Ok, juz mam. Tylko jakiego programu jest to część
moze ktos wie?
QUOTE(QIREX_RD @ 9 08 2005, 18:10)
Dziękis. Ok, juz mam. Tylko jakiego programu jest to część
moze ktos wie? Moim zdaniem to nie jest TG tylko Jeremy zaprasza...

DLA LENIWYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ KOPIOWAĆ LINKU DO PRZEGLĄDARKI:
Ściągnij!
TG jest boski!!!!
Dla mnie Jeremmy i jego angielski humor wymiata.
Jednak nikt nie rozwala tak jak Steve:D
Zabójczy był odcinek co z lotniskowca bodajże starego merola spuszczalli:D:D
i te ujęcie na końcu co po stevie zostalo:D:P
QUOTE(Kakashi @ 4 10 2005, 17:41)
TG jest boski!!!!
Dla mnie Jeremmy i jego angielski humor wymiata.
Jednak nikt nie rozwala tak jak Steve:D
Zabójczy był odcinek co z lotniskowca bodajże starego merola spuszczalli:D:D
i te ujęcie na końcu co po stevie zostalo:D:P
Kto to jest Steve? Może STIG?
Hehe faktycznie rzekomy Steve to STIG a i nie w Merolu go spuścili tylko w Jaguarze. A porzegnalny filmik Easy Listening Man in Black doskonale oddaje klimat tamtej serii. Zmiksowane utwory dobrane idealnie
"Jesus don't fear the Reaper" i "Beaby please don't go"
wiem pomylilem sie

no co nie mozna? TG nie oglądałem juz chyba z 3miesiące:/
No niektórzy czają sie na TVN a inni zassali już ostanią serie, wczoraj skonczylem zasysac 2 część 3 Sezonu i tak juz mam wszystko co łączy
Clarksona z Telewizją i Samochodami. Z niecierpliwością wyczekuje 7 serii
NO! I już jestem po kolejnym odcinku Top Gear'a. Oczywiście jak zwykle potężna dawka humoru! Tylko szkoda że dwa wątki poszly w grę. Wyścig i DBR9. Od początku myślalem że Hammond i May wygrają ten wyścig a tu masz... Clarksson i jego "najdroższy pokój hotelowy świata" - SLR

. Nie moglem z Hammond'a na statku jak tańczył

Co do astona to powinni przetestować jego cywilną wersję (tą co później pokazywali) i by wrzucili na tablicę. I tyle...
Pablo_el
13 10 2005, 03:06
moze troche nie na tamet ale warto tez wiedziec co robi koknurencja - wlasnie wystartowala 8 seria "all new" Fifth Gear - tak samo dretwe jak bylo tylko sciagaja z TG

No i dluzsze dwa razy. No i furki lepsze i siedzenie szumachera maja, lepszy tor
A kto widział wczoraj polskiego Top Geara w postaci Testosteronu , kicha jakich mało aż szkoda gadać

Miecugow z Mellerem tak przynudzają , że się nieda tego oglądać , po 15min , sobie darowałem...
Dzwonek
16 10 2005, 16:41
QUOTE(Jakuza @ 16 10 2005, 12:33)
A kto widział wczoraj polskiego Top Geara w postaci Testosteronu , kicha jakich mało aż szkoda gadać

Miecugow z Mellerem tak przynudzają , że się nieda tego oglądać , po 15min , sobie darowałem...
Dżizyz jaki ryż z tego. Fajnie że mialby brać to by wziąl Avinsis'a zamiast Audi
A odpowiadajac na pytanie Jeremmy'iego jakie piosenki wybralibyscie na tzw. Piosenki Drogi;
czyli takie jakich sluchacie podczas jazdy
Top Gera to najlepszy program motoryzacyjny jaki w życiu widziałem(troche tego widziałem), ale bardziej polecam oglądac go w oryginalnej angielskiej wersji(chociażby na BBC).
Fifth Gear -

Testosteron - tego nie da sie oglądać przez 5min, ale Miecugow przynajmniej sie ju tak nie szczerzy.
Pablo_el
22 10 2005, 03:53
QUOTE(Alec @ 18 10 2005, 16:51)

A odpowiadajac na pytanie Jeremmy'iego jakie piosenki wybralibyscie na tzw. Piosenki Drogi;
czyli takie jakich sluchacie podczas jazdy

Queen Dont Stop jest kozacki
a ogolnie to Blank & Jones - do jazdy nie ma nic lepszego
Top Gear Wraca na antene 13 Listopada YEAHHHHHHHH bedzie na co czekać co tydzień w zastępstwie LOST'a
Pablo_el
22 10 2005, 19:58
a do tego czasu proponuje pierwsza serie ktora wlasnie pojawila sie w sieci
QUOTE(Pablo_el @ 22 10 2005, 18:58)

a do tego czasu proponuje pierwsza serie ktora wlasnie pojawila sie w sieci

LOL
Jakbyś mógł wysłać linka do tego na PW , byłbym wdzięczny
Ja tez bym prosil o linka na PW
Pozdrawiam
Dzwonek
24 10 2005, 15:41
W sieci chyba nie ma za to torrnt oferuje to
Obejrzałem ten odcinek z Clarksonem i musze przyznać ze za młodu był taki sam jak jest obecnie - Z JAJEM
tyle ze tamta epoka i forma prezentowania samochodów jest na poziomie dzisiejszych programów nadawanych przez polskie programy motoryzacyjne
To uswiadamia mi ile lat do przodu jest Top Gear obecnie przed wszystkimi innymi programami.
Pablo_el
24 10 2005, 23:48
QUOTE(Dzwonek @ 24 10 2005, 14:41)

W sieci chyba nie ma za to torrnt oferuje to

jest w jednym ze sklepow

obejrzalem 5 z 6 odcinkow i Jeremy byl tylko w pierwszym

Ale ssam druga seria twardo i czekam na jego 5 minut
Hmm zaraz zaraz - jaką drugą serie ? Bo tak naprawde Top Gear zaczyna sie wlasnie od chwili gdy z programu odchodzą Vikki i Teff Nedel oraz cala szara reszta. A na placu boju zostaje tylko Hammond Clarkson i biorą grubaska Jason'a Dawe na próbe ale jest miałki jakis taki nijaki i w nastepnej serii II pojawia sie juz Jason May (przedstawia swoje auto Bantley), ktory zostaje do dziś.
Czy moze chodzi o te serie gdzie tych prezenterów jest w chusteczke ? CZy to przypadkiem nie te czasy gdzie w jednym z programów zmierzyli sie Vikki (EVO VI) vs Tiff Nedeel (QUATTRO)
Pablo_el
26 10 2005, 20:41
QUOTE(QIREX_RD @ 24 10 2005, 23:33)

Czy moze chodzi o te serie gdzie tych prezenterów jest w chusteczke ? CZy to przypadkiem nie te czasy gdzie w jednym z programów zmierzyli sie Vikki (EVO VI) vs Tiff Nedeel (QUATTRO)
tak - to sa stare czasy kiedy Clarkson parzyl kawe temu seksownemu blondynowi a Tiff jezdzil zawodowo a nie (pipi)il glupoty w tv
CheeseOfTheDay
27 10 2005, 13:12
A od którego roku leci pierwsza seria TG? W sieci supermarketa torrent są odcinki niby z 1989 roku. Nie chce mi się wierzyć że są takie stare :?
Heh nie ma co sciagac tych serii z 1989 i 1990 tywlko w jednym odcinku jest Clarkson.
Tiff Nedeel ma tam wicej roboty niz on. Ta wlasciwa seria zaczyna sie gdzies tak od roku 1996/1997 w niej sa juz Hammond Vikki Needel i Clarkson oraz jakis łysol jeszcze, ktorego pamietam z recki Lancia Delta HF
Szkoda tracic cenne godziny na sciaganie tego z netu nie ma tam nic smiesznego a poziom jest ten sam co w polskich programach motoryzacyjnych. To pokazuje poziom naszego zacofania
i tak ma byc May Hammond i Clarkson są tylko jedni !
Krychuone
27 10 2005, 20:12
co prawda to prawda, zreszta pod KAZDYM wzgledem jestesmy pare epok do tylu za cywilizacją
my mamy jakas p*@#$%^&!ą martynke wojciechowska a oni Jeremiego
mylicie sie mamy "Polskiego Topgeara" czyli Testosteron i niesamowitgo Miecugowa (boze moja babcia wie wiecej o samochodach), pff kolejny polski niewypal i chamska podroba. 3 prowadzacych, tor kartingowy, samochody wewnatrz hangaru i twarde texty (staraja sie byc jak jeremy ale nie wiedza o tym ze sa zalosni). I tak prowadzacy sa najlepsi

Najgorsze jest to ze ten program jest niesamowicie nudny i smetny. Oby Jeremy go nie obejrzal
A niech obejrzy, a niech zmiesza z błotem polaczków. Ci prowadzący moze obejrzą, najedzą sie wstydu to zdejmą z anteny ten szmatławiec.
Btw w Top Gear 1990 epizode 13 jest Jeremy pojawia sie testując az 3 furki. Niestety próżno tam szukać specyficznego humoru

Pablo_el
3 11 2005, 23:55
QUOTE(hipcio @ 3 11 2005, 10:11)

Oby Jeremy go nie obejrzal
A ja chce odwrotnie - ciekawe co by powiedzial
Wystarczy wejsc na forum tvn turbo do tematu o Testosteronie, jada po tym gniocie bez trzymanki, az dziw bierze ze nikt nie czyta tych wypowiedzi i dalej puszcza ten crap.
A ten gosciu, jest nadal z tego co wiem w TVN Turbo, ostatnio ogladalem jak testowal BMW M5, podobalo mi sie, nie powiem
Ktory gosciu, nie mowisz chyba o kims z ekipy testosteronowcow, chyba ze poza programem kolesie sa calkiem strawni a w programie musza udawac srednio rozwinietych debili.
kawalek ktory lecial w poprzednim odcinku podczas nacisniecia przycisku 'M' w BMW M5 rzadzi :)
QUOTE(Yacek @ 5 11 2005, 18:13)

Ktory gosciu, nie mowisz chyba o kims z ekipy testosteronowcow, chyba ze poza programem kolesie sa calkiem strawni a w programie musza udawac srednio rozwinietych debili.
kawalek ktory lecial w poprzednim odcinku podczas nacisniecia przycisku 'M' w BMW M5 rzadzi 
Wlasnie mowie o tym gosciu ktory prowadzil test bmw m5

Gitarowy odcinek.
Tak czy siak kolesie zasysaja czego by nie testowali, wczoraj obejrzalem testosteron bo testowali hybrydy, scenki, zachowania i caly program sztuczny tysiac razy bardziej niz najtansza barbie z hipermarketu, najbardziej rozpie rdalaja komenty 3 kobietek ktore co by nie powiedzialy to i tak zawsze jest kwas w stylu: auto x mi sie nie podoba bo jest zolte wiec daje mu 9/10 :D Program parodia, znowu kac moralny po obejrzeniu tego scierwusa. TVN powinien wyrzucic tych pajacow i wylozyc kase na kogos kompetentnego, zatrudnili by redaktorow z Wysokich Obrotow chociazby, bo po przeczytaniu testu RS4 to az kisiel w majtkach sie robi na sama mysl aby wrzucic to autko do polskiego programu w stylu top geara. Program rentgen kornackiego jest juz o wiele weselszy, w sumie jest dosc dobry, moze procz nuzacej i za "spokojnej" konwencji ale nie jest beznadziejny, kornacki ma swoj styl bycia w tym programie i to widac, jest jaki jest, a tych 3 pajacow to ni ze wsi ni z miasta, ze o braku testosteronu w ich organizmie nie wspomne. Anglicy maja Top Gear, Niemcy Motorvision, Polacy Testosteron. Powinnismy byc dumni. A teraz ide sie zerzygac :/
Wreście nowy sezon Top Geara

a w pierwszym odcinku porównanie Astona Martina Vantage z BMW M6 i Porsche 911 Carrera S

a Hammond na torze testuje brytyjskie Ascari
Ta seria niewatpliwie bedzie krótsza. A oto czego mozna sie w niej spodziewać:
Kolejny wyścig, tym razem Bentley 1001 koni mocy versus Hammond i May (prognozuje ze tym razem pociąg, łódż i samolot).
Ughhh w tym pierwszym epizodzie Clarkson pojechał po niemcach i polakach hehehe nalezalo nam sie
hhhh tylko za co. Well it's obvious, it's Germans fault.
Muzyka - TRZEBA WSPOMNIEĆ
To co gra podczas jazdy Hammonda BMW 6 series jest dopasowane chyba przez samego BOGA. Oczywiscie kawałek pochodzi z filmu Judge Dreed ale i tak komponuje sie z tym okropnym samochodem.
Ta seria bedzie zdecydowanie NAJLEPSZA
http://img391.imageshack.us/my.php?image=snap0188oo.jpg
http://img352.imageshack.us/my.php?image=beztytuu6at.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.