Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Topgear
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dzwonek
QUOTE(Świrol @ 8 08 2005, 14:36)
Czy ktos wie ktory to byl odcinek jak Clarkson pojechal Jaguarem  na Nürburgring? Bardzo fajny,dwa dn jezdzil zeby wyszlifowac czas, a panienka wsiadla za pierwszym razem i od razu go pobila. Tylko nie poiedzieli ze ta pani ma licencje rajdowa i jezdzi po nordshleife taryfa smile.gif Wozi turystow po torze za kase z taka predkoscia ze mozna zwymiotowac, to musi byc frajda.
*

Mam ten odcinek na PC smile.gif Ta laska wozi ludzi BMW M5 z prędkościami powyżej 200km/h (proste). Żeby Ci było łatwiej szukac dodam że minifilm nazywa się: Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson
Świrol
Dziekuje Ci dobry czlowieku biggrin.gif zaraz poszukam.
nWo
Dzwonek zrób kilka shotów bo nie wiem czego szukać. Nie pamietam zeby tam była jakas BM'ka.
GTmaster
QUOTE(Pablo_el @ 3 08 2005, 01:39)
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 09:41)
Macie obsesje na punkcie Top'a tak samo jak ja na GT4.

*

ja uwazam ze GT4 to syf najwiekszy i nawet entusia ma wiecej miodu nie wspominajac o Forzie a mimo to mam manie Top Gear (TG jezeli jusz a nie TP bo sie zle kojazy tongue.gif)

MG nie widzialem po 50 odcinku wiec sie nie wypowiem o nowch ale 56 chevy customa nic nie przebije (podobnie jak quarter mile cadillac)

BTW Jessie James ohjajtal sie z SAndra Bullock - ciekawe z kim Jeremy sie hajtnie icon_twisted.gif
*

GT4 syf? Oto moja odpowiedź: hahaha.gif . A co do Top Geara - kilka razy oglądałem ten program (nie mam satelity) i bardzo mi sie podobał, ba, był nawet lepszy od Automaniaka biggrin.gif.
nWo
No i stało sie 6 seria właśnie trafiła na kolejną plytke DVD.
3.8 giga. Niedlugo powinna pojawic sie w calosci na torrentach.

Pozostała pustka sad.gif nie ma juz na co czekać co tydzien.

Nadal nie moge znalesc
Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson O ile sie nie myle to w programie nie bylo zadnego BMW czy moze to jakieś oddzielne video jak np. Jeremy Clarkson's Shootout ?
Dzwonek
QUOTE(QIREX_RD @ 9 08 2005, 09:23)
No i stało sie 6 seria właśnie trafiła na kolejną plytke DVD.
3.8 giga. Niedlugo powinna pojawic sie w calosci na torrentach.

Pozostała pustka sad.gif nie ma juz na co czekać co tydzien.

Nadal nie moge znalesc
Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson O ile sie nie myle to w programie nie bylo zadnego BMW czy moze to jakieś oddzielne video jak np. Jeremy Clarkson's Shootout ?
*

Jeżeli chcesz mogę go umieścić na servie. Zajmuje 22 mb ale serv dość szybko chodzi smile.gif
nWo
Ok szybciutko zassam
Jakuza
Też bym był zainteresowany tym filmikiem wink.gif
Dzwonek
Widzę grono zainteresowanych filmem wink.gif
Link należy skopiować do przeglądarki:

http://www.dzwonek.dolsat.pl/Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson.mpg
Jakuza
QUOTE(Dzwonek @ 9 08 2005, 15:20)

http://www.dzwonek.dolsat.pl/Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson.mpg
*

Coś nie tak..link niedziała confused.gif
hay
Działa, tylko przekopiuj wszystko a nie kliknij: http://www.dzwonek.dolsat.pl/Top Gear - BMW M5 Taxi - One lap around the Nurburgring with Clarkson.mpg

Dla tych, którzy mają bariere językową lub brak możliwości ściągnięcia nowych odcinków Top Gear, pozostaje wierzyć TVN Turbo i ich slowom napisany w e-mailu, a mianowicie "Nowa seria Top Gear dopiero we wrześniu". Troche późno mad.gif
Dzwonek
QUOTE(Jakuza @ 9 08 2005, 15:12)

*

*

Niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem closedeyes.gif Napisałem że link trzeba skopiować do adresu przeglądarki smile.gif
Jakuza
QUOTE(Dzwonek @ 9 08 2005, 16:32)
QUOTE(Jakuza @ 9 08 2005, 15:12)

*

*

Niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem closedeyes.gif Napisałem że link trzeba skopiować do adresu przeglądarki smile.gif
*

Zrobiłem tak jak mówisz , za pierwszym razem i d.upa , teraz też i to samo...

Edit :
ok , udało się tongue.gif thx Dzwonek za filmik wink.gif
nWo
Dziękis. Ok, juz mam. Tylko jakiego programu jest to część mellow.gif moze ktos wie?
Dzwonek
QUOTE(QIREX_RD @ 9 08 2005, 18:10)
Dziękis. Ok, juz mam. Tylko jakiego programu jest to część  mellow.gif  moze ktos wie?
*

Moim zdaniem to nie jest TG tylko Jeremy zaprasza... sad.gif

DLA LENIWYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ KOPIOWAĆ LINKU DO PRZEGLĄDARKI:

Ściągnij!
Kakashi
TG jest boski!!!!
Dla mnie Jeremmy i jego angielski humor wymiata.
Jednak nikt nie rozwala tak jak Steve:D

Zabójczy był odcinek co z lotniskowca bodajże starego merola spuszczalli:D:D
i te ujęcie na końcu co po stevie zostalo:D:P
Dzwonek
QUOTE(Kakashi @ 4 10 2005, 17:41)
TG jest boski!!!!
Dla mnie  Jeremmy i jego angielski humor wymiata.
Jednak nikt nie rozwala tak jak Steve:D

Zabójczy był odcinek co z lotniskowca bodajże starego merola spuszczalli:D:D
i te ujęcie na końcu co po stevie zostalo:D:P
*

Kto to jest Steve? Może STIG?
nWo
Hehe faktycznie rzekomy Steve to STIG a i nie w Merolu go spuścili tylko w Jaguarze. A porzegnalny filmik Easy Listening Man in Black doskonale oddaje klimat tamtej serii. Zmiksowane utwory dobrane idealnie
"Jesus don't fear the Reaper" i "Beaby please don't go" happy.gif
Kakashi
wiem pomylilem sie smile.gif no co nie mozna? TG nie oglądałem juz chyba z 3miesiące:/
RaVeN86
Stary ale masz staz smile.gif jutro znow nowy na TVN Turbo (obiecalem sobie że żadnego nie przegapie a szczególnie wyścigu bo jutro jest smile.gifsmile.gifsmile.gif
nWo
No niektórzy czają sie na TVN a inni zassali już ostanią serie, wczoraj skonczylem zasysac 2 część 3 Sezonu i tak juz mam wszystko co łączy
Clarksona z Telewizją i Samochodami. Z niecierpliwością wyczekuje 7 serii
Dzwonek
NO! I już jestem po kolejnym odcinku Top Gear'a. Oczywiście jak zwykle potężna dawka humoru! Tylko szkoda że dwa wątki poszly w grę. Wyścig i DBR9. Od początku myślalem że Hammond i May wygrają ten wyścig a tu masz... Clarksson i jego "najdroższy pokój hotelowy świata" - SLR biggrin.gif. Nie moglem z Hammond'a na statku jak tańczył biggrin.gif Co do astona to powinni przetestować jego cywilną wersję (tą co później pokazywali) i by wrzucili na tablicę. I tyle...
Pablo_el
moze troche nie na tamet ale warto tez wiedziec co robi koknurencja - wlasnie wystartowala 8 seria "all new" Fifth Gear - tak samo dretwe jak bylo tylko sciagaja z TG tongue.gif No i dluzsze dwa razy. No i furki lepsze i siedzenie szumachera maja, lepszy tor crazy.gif
Jakuza
A kto widział wczoraj polskiego Top Geara w postaci Testosteronu , kicha jakich mało aż szkoda gadać tongue.gif Miecugow z Mellerem tak przynudzają , że się nieda tego oglądać , po 15min , sobie darowałem...
Dzwonek
QUOTE(Jakuza @ 16 10 2005, 12:33)
A kto widział wczoraj polskiego Top Geara w postaci Testosteronu , kicha jakich mało aż szkoda gadać tongue.gif Miecugow z Mellerem tak przynudzają , że się nieda tego oglądać , po 15min , sobie darowałem...
*

Dżizyz jaki ryż z tego. Fajnie że mialby brać to by wziąl Avinsis'a zamiast Audi biggrin.gif
Alec
A odpowiadajac na pytanie Jeremmy'iego jakie piosenki wybralibyscie na tzw. Piosenki Drogi;
czyli takie jakich sluchacie podczas jazdy smile.gif
barth
Top Gera to najlepszy program motoryzacyjny jaki w życiu widziałem(troche tego widziałem), ale bardziej polecam oglądac go w oryginalnej angielskiej wersji(chociażby na BBC).
Fifth Gear - confused.gif
Testosteron - tego nie da sie oglądać przez 5min, ale Miecugow przynajmniej sie ju tak nie szczerzy.
Pablo_el
QUOTE(Alec @ 18 10 2005, 16:51) *

A odpowiadajac na pytanie Jeremmy'iego jakie piosenki wybralibyscie na tzw. Piosenki Drogi;
czyli takie jakich sluchacie podczas jazdy smile.gif

Queen Dont Stop jest kozacki

a ogolnie to Blank & Jones - do jazdy nie ma nic lepszego wub.gif
nWo
Top Gear Wraca na antene 13 Listopada YEAHHHHHHHH bedzie na co czekać co tydzień w zastępstwie LOST'a icon_twisted.gif
Pablo_el
a do tego czasu proponuje pierwsza serie ktora wlasnie pojawila sie w sieci

rolleyes.gif
Jakuza
QUOTE(Pablo_el @ 22 10 2005, 18:58) *

a do tego czasu proponuje pierwsza serie ktora wlasnie pojawila sie w sieci

rolleyes.gif

LOL

Jakbyś mógł wysłać linka do tego na PW , byłbym wdzięczny wink.gif
kts
Ja tez bym prosil o linka na PW
Pozdrawiam
Dzwonek
W sieci chyba nie ma za to torrnt oferuje to biggrin.gif
nWo
Obejrzałem ten odcinek z Clarksonem i musze przyznać ze za młodu był taki sam jak jest obecnie - Z JAJEM hyh.gif tyle ze tamta epoka i forma prezentowania samochodów jest na poziomie dzisiejszych programów nadawanych przez polskie programy motoryzacyjne dry.gif

To uswiadamia mi ile lat do przodu jest Top Gear obecnie przed wszystkimi innymi programami.
Pablo_el
QUOTE(Dzwonek @ 24 10 2005, 14:41) *

W sieci chyba nie ma za to torrnt oferuje to biggrin.gif

jest w jednym ze sklepow wink.gif

obejrzalem 5 z 6 odcinkow i Jeremy byl tylko w pierwszym wink.gif

Ale ssam druga seria twardo i czekam na jego 5 minut biggrin.gif
nWo
Hmm zaraz zaraz - jaką drugą serie ? Bo tak naprawde Top Gear zaczyna sie wlasnie od chwili gdy z programu odchodzą Vikki i Teff Nedel oraz cala szara reszta. A na placu boju zostaje tylko Hammond Clarkson i biorą grubaska Jason'a Dawe na próbe ale jest miałki jakis taki nijaki i w nastepnej serii II pojawia sie juz Jason May (przedstawia swoje auto Bantley), ktory zostaje do dziś.

Czy moze chodzi o te serie gdzie tych prezenterów jest w chusteczke ? CZy to przypadkiem nie te czasy gdzie w jednym z programów zmierzyli sie Vikki (EVO VI) vs Tiff Nedeel (QUATTRO)
Pablo_el
QUOTE(QIREX_RD @ 24 10 2005, 23:33) *

Czy moze chodzi o te serie gdzie tych prezenterów jest w chusteczke ? CZy to przypadkiem nie te czasy gdzie w jednym z programów zmierzyli sie Vikki (EVO VI) vs Tiff Nedeel (QUATTRO)

tak - to sa stare czasy kiedy Clarkson parzyl kawe temu seksownemu blondynowi a Tiff jezdzil zawodowo a nie (pipi)il glupoty w tv wink.gif
CheeseOfTheDay
A od którego roku leci pierwsza seria TG? W sieci supermarketa torrent są odcinki niby z 1989 roku. Nie chce mi się wierzyć że są takie stare :?
nWo
Heh nie ma co sciagac tych serii z 1989 i 1990 tywlko w jednym odcinku jest Clarkson.
Tiff Nedeel ma tam wicej roboty niz on. Ta wlasciwa seria zaczyna sie gdzies tak od roku 1996/1997 w niej sa juz Hammond Vikki Needel i Clarkson oraz jakis łysol jeszcze, ktorego pamietam z recki Lancia Delta HF

Szkoda tracic cenne godziny na sciaganie tego z netu nie ma tam nic smiesznego a poziom jest ten sam co w polskich programach motoryzacyjnych. To pokazuje poziom naszego zacofania hyh.gif i tak ma byc May Hammond i Clarkson są tylko jedni !
Krychuone
co prawda to prawda, zreszta pod KAZDYM wzgledem jestesmy pare epok do tylu za cywilizacją laugh.gif
my mamy jakas p*@#$%^&!ą martynke wojciechowska a oni Jeremiego ohmy.gif
hipcio
mylicie sie mamy "Polskiego Topgeara" czyli Testosteron i niesamowitgo Miecugowa (boze moja babcia wie wiecej o samochodach), pff kolejny polski niewypal i chamska podroba. 3 prowadzacych, tor kartingowy, samochody wewnatrz hangaru i twarde texty (staraja sie byc jak jeremy ale nie wiedza o tym ze sa zalosni). I tak prowadzacy sa najlepsi rolleyes.gif
Najgorsze jest to ze ten program jest niesamowicie nudny i smetny. Oby Jeremy go nie obejrzal
nWo
A niech obejrzy, a niech zmiesza z błotem polaczków. Ci prowadzący moze obejrzą, najedzą sie wstydu to zdejmą z anteny ten szmatławiec.
Btw w Top Gear 1990 epizode 13 jest Jeremy pojawia sie testując az 3 furki. Niestety próżno tam szukać specyficznego humoru

Pablo_el
QUOTE(hipcio @ 3 11 2005, 10:11) *
Oby Jeremy go nie obejrzal

A ja chce odwrotnie - ciekawe co by powiedzial laugh.gif
Yacek
Wystarczy wejsc na forum tvn turbo do tematu o Testosteronie, jada po tym gniocie bez trzymanki, az dziw bierze ze nikt nie czyta tych wypowiedzi i dalej puszcza ten crap.
Pavlus
A ten gosciu, jest nadal z tego co wiem w TVN Turbo, ostatnio ogladalem jak testowal BMW M5, podobalo mi sie, nie powiem smile.gif
Yacek
Ktory gosciu, nie mowisz chyba o kims z ekipy testosteronowcow, chyba ze poza programem kolesie sa calkiem strawni a w programie musza udawac srednio rozwinietych debili.

kawalek ktory lecial w poprzednim odcinku podczas nacisniecia przycisku 'M' w BMW M5 rzadzi :)
Pavlus
QUOTE(Yacek @ 5 11 2005, 18:13) *

Ktory gosciu, nie mowisz chyba o kims z ekipy testosteronowcow, chyba ze poza programem kolesie sa calkiem strawni a w programie musza udawac srednio rozwinietych debili.

kawalek ktory lecial w poprzednim odcinku podczas nacisniecia przycisku 'M' w BMW M5 rzadzi smile.gif

Wlasnie mowie o tym gosciu ktory prowadzil test bmw m5 smile.gif Gitarowy odcinek.
Yacek
Tak czy siak kolesie zasysaja czego by nie testowali, wczoraj obejrzalem testosteron bo testowali hybrydy, scenki, zachowania i caly program sztuczny tysiac razy bardziej niz najtansza barbie z hipermarketu, najbardziej rozpie rdalaja komenty 3 kobietek ktore co by nie powiedzialy to i tak zawsze jest kwas w stylu: auto x mi sie nie podoba bo jest zolte wiec daje mu 9/10 :D Program parodia, znowu kac moralny po obejrzeniu tego scierwusa. TVN powinien wyrzucic tych pajacow i wylozyc kase na kogos kompetentnego, zatrudnili by redaktorow z Wysokich Obrotow chociazby, bo po przeczytaniu testu RS4 to az kisiel w majtkach sie robi na sama mysl aby wrzucic to autko do polskiego programu w stylu top geara. Program rentgen kornackiego jest juz o wiele weselszy, w sumie jest dosc dobry, moze procz nuzacej i za "spokojnej" konwencji ale nie jest beznadziejny, kornacki ma swoj styl bycia w tym programie i to widac, jest jaki jest, a tych 3 pajacow to ni ze wsi ni z miasta, ze o braku testosteronu w ich organizmie nie wspomne. Anglicy maja Top Gear, Niemcy Motorvision, Polacy Testosteron. Powinnismy byc dumni. A teraz ide sie zerzygac :/
Jakuza
Wreście nowy sezon Top Geara biggrin.gif a w pierwszym odcinku porównanie Astona Martina Vantage z BMW M6 i Porsche 911 Carrera S smile.gif a Hammond na torze testuje brytyjskie Ascari smile.gif
nWo
Ta seria niewatpliwie bedzie krótsza. A oto czego mozna sie w niej spodziewać:
Kolejny wyścig, tym razem Bentley 1001 koni mocy versus Hammond i May (prognozuje ze tym razem pociąg, łódż i samolot). blink.gif

Ughhh w tym pierwszym epizodzie Clarkson pojechał po niemcach i polakach hehehe nalezalo nam sie icon_twisted.gif hhhh tylko za co. Well it's obvious, it's Germans fault. wacko.gif

Muzyka - TRZEBA WSPOMNIEĆ excl.gif
To co gra podczas jazdy Hammonda BMW 6 series jest dopasowane chyba przez samego BOGA. Oczywiscie kawałek pochodzi z filmu Judge Dreed ale i tak komponuje sie z tym okropnym samochodem.

Ta seria bedzie zdecydowanie NAJLEPSZA

http://img391.imageshack.us/my.php?image=snap0188oo.jpg

http://img352.imageshack.us/my.php?image=beztytuu6at.jpg

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.