Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Topgear
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pablo_el
temat dlugo wisial w powietrzu ale w koncu sie zmaterializowal smile.gif

Mozna go kochac, mozna go nienawidziec ale na pewno kazdy go widzial i ma na jego temat jakies zdanie. Jest to program nietuznikowy i wywolujacy skrajne emocje.

Czy jest obiektywny? Jak najbardziej! Popatrzcie na drugi odcinek biezacej seri i test "Cheap Coupes That Aren't Porshes Chalange" i puente Clarkssona
Dzwonek
Na ten temat mogę się dużo wypowiedzieć ponieważ obejrzalem (chyba) każdy odcinek TG. Programten jest skierowany do szerokiej gamy odbiorców np: mój brat cioteny (4.5 roku) lubi oglądać ten show ponieważ lubi gdy strzelają samochodami z katapulty biggrin.gif Prezenterzy są niczego sobie. Dobrze że ten gruby koleś odszedl bo nie mial "tego" humoru angielskiego. Wg. mnie jest to najlepszy program motoryzacyjny w Europie! smile.gif
Pablo_el
wspomniales o muzyce to ja moze wspomne o zdjeciach i montazu.

jest MEGAKOZACKI. Kazdy test wyglada jak wysokobudzetowy film a nie program Tv. Zawsze sa pieknie eksponowane detale sprzętu - te małe urokliwe smaczki ktore przyciągaja wzrok. Dodatkowo dynamika filmu wspołgra z muzyką (niby oczywiste - jaaaasne wink.gif) i co najwazniejsze charakterem samochodu

Ile razy ogladalem porownanie Zondy do F-16 - boskie biggrin.gif
nWo
Właśnie, do tego programu mozna wielokrotnie wracać, ja nie moglem sie nacieszyc filmem z Zondą Convertible (Wally Power 118) ohmy.gif

Sam klimat tych filmów powoduje ze ciarki nie raz przechodzą po plecach. Starsze klasyki jak Bora (zapodana przez Maya) z lat 70 potrafi nieźle wprawic w nostalgie. Widac ze nie tylko na samochodach znają sie ci kolesie jak malo kto ale tez na otaczających ich świecie.

Ciekawi mnie kiedy pokazą wynik Restauration Ripp Off

A ten filmik faktycznie rządzi. Innym doskonalym przykladem jest Testowanie TVR Tuscan na tle wiszącego w powietrzu Harriera.
cool.gif
Dzwonek
Z tym TVR było dobre. Jeremy powiedzial że to 2 cudy które anglia stworzyła: TVR Tuscar i Harrier(w GTA "Hydra) smile.gif
nWo
Uff jestem po senasie najnowszego TG.
Co dalo sie zauwazyc to rosnąca swoboda James'a Maya biggrin.gif W poprzedniej serii nie dosc ze pozwolono mu zakląc i to nie byle jak dwa razy (cock) mellow.gif to tutaj Nie jest wcale lżej laugh.gif Trzymac Tak dalej. Przy okazji wyboru Drivers Song, niezle najechał na Meat Loaf. Hehehe. Co do reszty odcinka to nie bylo tym razem Fajerwerków, IMO zawiało nudą huh.gif
Dzwonek
W jednym z poprzednich odcinków podobało mi się jak przerobili Jaguara. Zredukowali wszystko z samochodu i dołożyli NOS (+400BHP) Ścigał się bodajże z 911, Hondą NSX, Ferrari i Astonem chyba... smile.gif
www.bbc.co.uk/topgear/
Jakuza
Mi się podobało jak pani May , pani Clarkson i Pani Hammond testowały 3 małe auta , a mianowicie : Hondę Jazz , Renaulta Modusa i Reugeota 1007 .

Również komentarz Maya mnie powalił , który powiedział , że mamuśki wybrały najlepsze auto ( Honda Jazz ) a oni w ty czasie bawili się drzwiami Puga które wydają dzwięk jak w Star Treku wink.gif

...ale i tak nic nie pobije meczu piłki nożnej z Toyotami Aygo w roli głównej smile.gif

Niestety niemam BBC i jestem skazany na ściąganie nowego epizodu co tydzień confused.gif , ale opłaca się wink.gif
Beliaal
podoba mi sie ten program ze wzgledu na ich humoreki pomsly na testy np toyota pick up co tu iwecej gadac nie ma wiecej takich szajbusow ...
RaVeN86
No panowie pojechali z Toyota nie ma co , jakby tak z maluchem zrobili ciekawe ile tych prób by przeżył smile.gif ta Toyota wszystko ścierpi smile.gifsmile.gifsmile.gif ja też niestety jestem zmuszony ogladać powtórki na TVN Turbo sad.gifsad.gif
nWo
W downloadzie jest jedna fajna rzecz, mozna wracac do ocinkow w dowolnej porze smile.gif delekowac sie taką Zonda na maxa. Na poprzednim hdd mialem 15 giga TG

W tej serii czekam na 3 z koleii wyscig Clarkson vs May & Hammond. Tym razem na być speed boat vs McLaren SLR

nWo
26.06.2005 ten odcinek nie był najgorszy, bez fajerwerków (Damon Hill blush.gif ) Ale za tydzien 03.07.2005 to na co czekam laugh.gif Clarkson zapowiedział ze to bedzie najwiekszy wyscig jaki dotąd zrobili. dry.gif McLaren SLR vs nie wiem co .... chyba speed boat.

no cóż mam nadzieje ze nie koloryzuje
RaVeN86
Z checią miałbym BBC jakby moja pioekna kablów miała takowy program w ofercie

Ja uwarzam że Clarkson to najlepszy kolo w tym programie ma podobny gust motoryzacyjny do mnie biggrin.gif:D:D Hammond tez ujdzie ale May czasem ujdzie ale jest typowym angolem w stosunku do samochodów. przecież SLR był już dawno w programie to dlaczego dopiero teraz bedzie wyścig :>:>:>
nWo
Zarówno Hammond jak i May nie odpuszczą Clarksonowi. A ten tak tanio skóry nie sprzeda. Skoro był juz wyscig Aston Martin DB9 vs TGV i Ferrari Scalietti vs Plane to chyba ktos doszedł do słusznego wniosku ze samochód jest szybszy zarówno od tego co porusza sie w powietrzu jak i od tego co porusza sie po szynach. Ale czy jest szybszy od tego co porusza sie po wodzie ?? dry.gif .... jak to mówi sam Clarkson, well let's find out, shall we... cool.gif I tak zatem May i Hammond niestrudzenie prubują laugh.gif A czy Clarkson wlasciwie wybrał samochód wyglądem przypominający nieco szybką motorówke ? wub.gif

O jezu dzezu bubba bezu majonezu juz sie nie moge doczekać. W mojej opinii to moze byc ten NAJ .. odcinek tej serii. Chyba juz tylko wyprawa na Nurburgring przez Hammonda moze mnie bardziej rozbawić.

Tak wiec pozwoliłem sobie zrobic krótki przegląd fotograficzny tego co jeszcze nas czeka

W pierwszej kolejnosci to oczywiscie wyscig blush.gif

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Dalej, to Wyscig Clakrsona z Maratończykiem,
Hammond Na torze Nurburgring ujezdza Transita.
Bandycki TVR w opinni Hammonda zaprojektowanny przez rzeźnika
Jezdzic po wodzie wynalazkiem typu buggy
Symulowane dachowanie fordem Sierra Combi
No i Hammond w krzyzowym ogniu.
Ferrarki F430 jedna hard top druga spider.

A jak dotąd najelpszym motywem było splashing 70's roller ale juz niedlugo juz nie dlugo smile.gif czizes jakos wytrzymam do poniedziałku, to bedzie najdluzszy poniedzialek. Jak kazdy zreszta gdy download 350 megowego odcinka konczy sie przed północą mad.gif
Jakuza
Hehehe...też się doczekać niemogę , po 2 słabych odcinkach ( a raczej mało efektownych wink.gif ) - przyjdzie taki majstersztyk wink.gif

Aaaaa...już się doczekać niemogę biggrin.gif
RaVeN86
Szczęściarze macie net w domu a ja musze czekać z tymi pieknymi odcinkami do września sad.gifsad.gifsad.gif
nWo
Nie koniecznie zaraz musisz, poszukuje kilku starszych gier na PSX'a mozemysie wymienić, Top Gear'y z tej właśnie serii, ktore mam obecnie ważą 1g 750 mb + ten odcinek o którym mowa z tej niedzieli 3 lipca to 2.100 jedna plytka DVD.

Jak dobrze obliczyłem to pozostało jeszcze coNAJMNIEJ 5 odcinów. Właśnie rozpoczeli prezentowac Driving Songs, byla juz pierwsza z pięciu nominowanych. Plus jeszcze jeden tydzien czekania na wyniki cool.gif

\"\"

\"\"

off topic gry które mnie interesują to. Colony Wars (jedyneczka i dwójeczka)

Swoją drogą ja głosuje na Deep Purple: Hihgway Star. Na mnie działa, co prawda nie mam samochodu ale jak gram przy niej w GT to szybciej wypadam na zakrętach laugh.gif czyli jednak powoduje ze dociskam pedał gazu w DVP.

\"\"

Jakuza
Ja tam liczę na Quenna , to dopiero idealna piosenka do jazdy wink.gif

EDIT:
RaVeN86 : Ja mam jak narazie 5 odc ( czyli tyle ile narazie wyszło ) z odcinkami z nowego sezonu - za opłatą mogę ci nagrać ( jeśli jesteś zainteresowany to PW wink.gif )
RaVeN86
no pomyślimy pomyślimy

mi najlepiej jeździ sie przy metalu takze raczej nic z moich faworytów nie wygra smile.gif
Jakuza
No to jestem po sesji z nowym odcinkiem Top Geara , specjalnie przerwałem ściąganie Sin City (aj...) , aby ściągnąć TG wink.gif . Opłacało się czekać na ten odcinek , bo był naprawdę niezły smile.gif . Jak narazie chyba najlepszy odcinek TG w tym 6 już sezonie ( chociaż nie bije meczu Aygo w piłkę nożną wink.gif

Hahaha...chyba jestem pierwszą osobą na forum która widziała nowego Top Geara biggrin.gif

BTW = Co to jest do licha Spunk confused.gif question.gif
Red_
nowy, czyli ktory hehe ?? 5 czy 6 ?? smile.gif

EDIT: juz widze ze 6 wyszedl smile.gif jutro sobie obejrze smile.gif
nWo
WELL SPOILERS
Jestem swierzo po seansie, dwa razy w ciagu sciągania siadała mi siec osiedlowa wiec nic nie mogelm poradzic. Ja tez gdy mam sciagnąc TG to przerywam wszystko inne. ALL SYSTEMS SHUT DOWN laugh.gif TOP GEAR HAS GOT THE PRIORITY.

The Race, niestety:
za MAŁO emocji w tym wyscigu. Zadna policja go nie scigała niemal nonstop połykał kilometry. Nic sie nie działo. W Ferrarce to przynajmniej było czuć te emocje w tunelu gdy May i Hammond wyczekiwali momentu gdy Clarkson ich minie. Wiedzeili ze ich koniec jest juz bliski, czekali wypatrując go w tylnej szybie autokaru. Ta muzyka wyzwalała niezłe emocje. Autorzy wycisneli z widza dokładnie to co trzeba.

za SZYBKO wszystko sie skończyło, mam na mysli to ze Clarkson pozarł 1320 mil samochodem wartym 335 tys Funtów (19.856.450.5 zł - dziewietnaście miljardów starych złotych). Wiem ze całosc odbywa sle w przeciągu 24 godzin. Niby duzo niby malo ale przejechać kilka krajów, przekroczyć kilka granic. A właśnie apropo granic, zadnej nie pokazali. Szkoda, moze nie mial tam zadnych perypetii. Przykrywką niech będzie fakt ze McLaren to naprawde powaznie szybkie autko.

za GRZECZNIE zadnego humoru niestety nie znalazłem a szkoda bo bardzo liczylem na ten wyscig. Jedynym pocieszeniem jest fakt ze oni to zrobili naprawde, zarówno May jaki Clarkson byli raczej wścieki ze znow sie dali w to wplątać. Ok przypomnialo mi sie - scena w jadalni gdzie May mówi do hammonda i really enjoy our day together Richard, it's not verry offen i take out someone out to a nice dinner laugh.gif ma Hammond tylko łypał oczami (16 minuta 19 sekunda ROCKS) Niezle sa kawalki w dyskotece.... Hammond i May nawaleni piwem ... if you ask me to dance, i stab you W tym wyscigu wolałbym byc na miejscu Hammonda i May'a niz Clarksona. Pomimo tego ze Mercedes to jedyny sluszny samochód jaki uznaje to tym razem spasuje i jednak dwa poprzednie wyscigi wolałbym byc na miejscu Clarksona. McLaren SLR moje mazenie nr2 po S-Klasse Mercedes Benz 600 wub.gif kazdy ma jakies mazenia to jednak oddałbym je za to co przezywali Hammond i May na morzu. ohmy.gif Niby nic a jednak.

Wyscig kozacki jak i to bez dwóch zdań. FULL WYPAS najlepszy odcinek serii, cala uwaga zostala skupiona na Wyscigu, reszta to przykrywka dla nudy. STIG zaszalał Astonem DBR9. Muzyka podczas jazdy przez most w Kopenhadze no poprostu k_rwa masakra i do tego pusta przestrzeń. Zadnego auta na drodze tylko srebrna strzała. Tak samo sceny na morzu w łodzi i ta muza. Coś fantastycznego, tworzy sie historia dla ludzi oglądających ten program. Natomiast ci którzy go tworzą to geniusze, a prowadzący mają najlepszą robote na świecie.

najlepszym podsumowaniem niech będzie scena [56 minuta 26 sekudna] gdy z McLarena spływa kropla wody. Spocony i zmęczony McLaren zrobił to !
A Clarkson wybiega z parkingu na miejsce spotkania. NO SWET dry.gif

May znów użył określenia COCK laugh.gif jak jest po norwesku o k_tas !?! icon_twisted.gif

I jak narazie najlepszym wyscigiem pozostaje dla mnie Ferrari vs Plane. Ta urwana wycieraczka. Wzywanie hostessy!

nWo
Obejrzałem jeszcze raz, sorki ale musze to napisać. Ta Muzyka !

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

RaVeN86
Dlaczego Ty mi robisz smaka ! tongue.gif denerwuje mnie moja bezsilnosć że nie moge sobie zobaczyć nowych TG qle w tym Tvn dziś był Lionel Richie dopiero !!!! biggrin.gif
Dzwonek
QUOTE(RaVeN86 @ 14 07 2005, 16:46)
Dlaczego Ty mi robisz smaka ! tongue.gif denerwuje mnie moja bezsilnosć że nie moge sobie zobaczyć nowych TG qle w tym Tvn dziś był Lionel Richie dopiero !!!! biggrin.gif
*

Kupił 5 "meśków" "Lioner RIKI" biggrin.gif
nWo
Meśki czy nie to jestem po kolejnym juz 8 z koleji odcinku TG.

Mam wrazenie ze porwali mnie kosmici i przeprowadzili sobie na moim umysle dziwne eksperymenty. Raz ze sledze piątą serie przez poszczególne odcinki i co udalo mi sie zauwazyc to Driving Song. Najpierw Był Radar Love - Golden Eearing, Born to be Wild - Steppenwolf no i nagle przeskok do Highway Star - Deep Purple a chyba powinno byc wedłgug kolejnosci. I dzis czekalem na "Dont stop me now" - Queen a jednak pokazali Bat out of Hell - Meat Loaf mellow.gif

Dziwne to jest ale moze za tydzien bedzie Queen, jezeli nie to obawiam sie efektów działanie wszczepionego mi przez Obcych Czipa. icon_twisted.gif

A co do odcinka to bez spoilerowania i bez iskier, niestety jedyna gwiazda to Ferrari 430. Reszta troche nudnawa czyli sinusoida w dół.

Po tej nudzie wole usiąść i delektować sie odcinkiem gdzie do studia zaproszony został Richard Burns po to zeby opowiedzec troche jak to jest byc kierowcą rajdowym a następnie Clarkson wyprosił go na zewnątrz - na zimny chłodny wieczór - gdzie biedny Richard stał czekając na przejazd Rajdowej maszynki. Poczym został elegancko ochlapany błotem w twarz ohmy.gif BRAWO TOP GEAR twisted.gif twisted.gif twisted.gif
nWo
Najnowszy odcinek, juz 9 z koleii. Masa śmiechu laugh.gif

uwaga spoilery - Ale warto przeczytac hyh.gif

Co Hammond by zrobil za nową Zonde ? ... a co z penisem ? hmm mam pewnien plan odpowiedział Hammond hyh.gif

Nocna jazda na skuterach excl.gif Co mają zrobic napici anglicy gdy chca wrócic do domu bezpiecznie ale nie mogą sami prowadzić swoje wymazoneautko ? Jest firma która sie tym zajmuje i Hammond i May spędzili noc odworząc pijanych kierowców do ich domów ich własnymi samochodami laugh.gif Taki mieli pomysł na dosłowne testowanie samochodów w obecności ich właścicieli
... pijanych Hammond dorwał dwie panienki w Citroenie C4 objaśniając po co są wibrujące siedzenia ... a jakbym chciala zeby mnie pomasturbował .... huh.gif na to nie było odpowiedzi laugh.gif

Zeby tylko przypadkiem nie obrazic ludzi, ktorych odwozili Hammond wymysli ze bedzie uzywal kodu; np zamiast steering is rubbis .. to steering is salty (cokolwiek to znaczy) całkiem wypasiony pomysł (tego okreslenia bym uzyl). Zwłacza w uzyciu, czy panienki sie skapną ? biggrin.gif Niestety określenia mu sie skończyły i zaczoł improwizować. Heheheh

Np w Volvo udawał ze nie wie nic o Historii Volvo zatrzymal sie na staci CPN pobiegł do działu z Gazetami Motoryzacyjnymi, przybiega i juz całą historai Volvo w małym paluszku icon_twisted.gif

May mial problemy w Audi A3 ze skomentowaniem malego sportowego niemieckiego wynalazku gdyz jego wlascicielka robiła to za niego mellow.gif No cóz na koniec dostał jej numer telefonu gdyby mial w przyszlosci problemy ze znalezieniem własciwych cech w samochodzie.

A najlepsze jest to ze po odebraniu zgloszenia z centrali, aby dostac sie do napitego i czekającego na odwiezienie kierowcy Hammond i May musieli dojechac na miejscie małym skuterkiem, ktory po rozlozeniu zmiesci sie do Bagaznika. A po odwiezieniu pacjęta trzeba sobie motorek spowrotem zlozyc wacko.gif

Tego jeszcze w TG niebylo, tego nigdzie nie było. Tylko TG ma tak poie***e pomysły. Kolejny odcinek powalający humorem na kolana. W zasadzie to ja czuje sie jakbym dostałe niemal butem w twarz.

Driving Song - kosmici mnie nie porwali i nie mam czipa rolleyes.gif bo w tym odcinku wreszcie ostatnia piosenka Queen - Don't stop me now

A i test BMW M5, Clakrson zrównał z błotem ten ochydny wytwór bleeee, niestety do momentu gdy wcisnoł przycisk zmieniający te (pipi) w potwora i zaczeło sie jemu to podobać .... **** mać. Wystarczy jeden przycisk aby zmienic 400 konne BWM M5 w 507 konne Auto ? blink.gif WTF

A i muzyka excl.gif excl.gif ta sama muzyka z wyscigu SLR vs Speed Boat wub.gif

Rewelacja polecam najnowszy odcineczek kazdemu
Mr. Montana
Ja ze swojej strony musze dodaze ze Top Gear to najlepszy program motoryzacyjny. Ogladam go co tydzien o 18:00 na TVN Turbo. Świetny, ciekawy i zabawny, napewno lepszy niz 5th gear biggrin.gif
Dzwonek
5th to nic innego jak wierna kopia TG! Nie ma co prezenterzy mają fach w ręku ale nie mają studia z taką publicznością w zasobach biggrin.gif Miło popatrzeć jak Jeremy Clarkson zlewa się z ludzi stojących koło niego smile.gif
RaVeN86
No miło popatrzec jak leci kupa mięcha na niewinna publicznosć
RaVeN86
Wrrrrr mam juz dość staroci na TVN Turbo a to z powodu że dziś testowali Enzo ja rozumiem ale ile można ten sam odcinek ogladać smile.gif
pioro2k4
QUOTE(RaVeN86 @ 30 07 2005, 19:05)
Wrrrrr mam juz dość staroci na TVN Turbo a to z powodu że dziś testowali Enzo ja rozumiem ale ile można ten sam odcinek ogladać smile.gif
*

Hehe...sadze ze w nieskanczonosc wink.gif Tak wogule to moj ulubiony odcinek.

Maly cytat z niego:
"spaliny emitowane przez Porsche sa jak baki niemowlaka" - oczywiscie powiedzial Clarkson odnosnie emitowanych zanieczyszen przez dzisiejsze samochody a te produkowane 10 lat temu laugh.gif
Pablo_el
QUOTE(Dzwonek @ 27 07 2005, 17:39)
5th to nic innego jak wierna kopia TG! Nie ma co prezenterzy mają fach w ręku ale nie mają studia z taką publicznością w zasobach biggrin.gif Miło popatrzeć jak Jeremy Clarkson zlewa się z ludzi stojących koło niego smile.gif
*

que?

top gear jest TOP a 5th gear 5th nie bez przyczyny.

Top gear = show
5th gear = program tv jakich wiele
nWo
Nie zgadzam sie

Top gear = program TV - sam Clakrson wielokrotnie to podkreslał. Wystarczy sięgnąc to pierwszego odcinka nowej serii link ponizej jako dowód:

This is a car program ... This is Top Gear

a co do 5th gear = syf motoryzacyjny w TV jakich wiele. Hmmm zassalem ostatni odcinek [07x10] Wiaaaaaaaaaaaaało nudą. Viki w moich oczach przytyła.

No i całosć trwa tylko 20 minut WTF ? dry.gif Pozatym babka negocjuje tutaj ceny z dealerami? dry.gif Ehh zycie zycie. Tiff starał sie przedstawic ten sam model BMW M5 które zjechał Clakrson.

Wybrał sie do niemiec (przez całą francje) na jakis tam tor (SAU) aby je przetestowac. Zadna rewelacja zadnaych emocji zadnego humoru, Podawał same suche fakty. i Pisząc suche mam na mysli naprawde suche teksty bez polotu typu 7 biegowa skrzynia predkosc max 322 kmh itp. Osobiscie wole to co zrobil Clakrson, zjechał złom za jego skomplikowaną strukture, ale pochwałił za wrazenia jakie mial z jazdy. Następnie Stig rozwalił jedną BMK'e na torze po czym strzelił czas drugim egzemplarzem hyh.gif Tiff natomiast podniecał sie manualną skrzynią (jak na zawodowca przystało - Brawo Tiff) bawiąc sie jednoczesnie manetami za kierownica chwaląc jakie są wspaniałe. Konsumpcja paliwa strzeliła mu troche po portfelu ... ale Tiff jezeli kogos na nią stać to kogo obchodzi ile ta fura zuzywa paliwa. Następnie odwiedził Tor strzelił kilka Drifftów boczkiem

i..... osobiscie nie wierze zeby kazdą fure którą testuje zabierał do niemiec ohmy.gif. Top Gear ma od tego swój własny tor i na dodatek bezmuzgiego STIG'a wink.gif w srodku.

Pozatym jakas nowa facjata sie pojawila w 5 Gear

Śmiem Bezczelnie stwiardzić ze Jason Dawe z pierwszej serii Top Gear był smieszniejszy od tego typa. W porówaniu z nim ten nowy to Totalna katastrofa.

Wracjąc jeszcze do Top Gear to mam dobrą wiadomość. Nareszcie po wielu latach oczekiwania stało sie to na co wszyscy czekaliśmy. A moze raczej stanie sie.
zacytuje tylko mały fragment tego niechybnego newsa. już niebawem ma wystartować polska odmiana Top Geara. Czy będzie równie dobra jak oryginał? a oto jego Źródło

Brakuje bowiem w naszym swiecie rzeczy z ktorych mozna by sie pośmiać, wiec bedzie kolejny powód do dumy. Polacy to czasami tacy debile excl.gif
Nie wiem jak wy ale ja, icon_twisted.gif bez komenatrza.
kabel1985
Podoba mi sie to w jaki sposób Hammond jest traktowany przez Clarksona smile.gif np ten odcinek w którym pokazali SUBARU Legracy Spec.B i Hammond posłużył wtedy jako przykład że miejsca na tylnej kanapie jest wsam raz na przeworzenie dzieci w wieku szkolnym biggrin.gif

A tak poza tym są to brytyjczycy i ciągle gadają o samochodach z kierownicami po złej stronie xs dużo tego no i są to FANI BRYTYJSKICH BEZNADZIEJNYCH SAMOCHODÓW NP ASTON MARTIN JAK ZAPOWAIDAŁ DBR9 TO ZACHOWYWAŁ SIE JAK BY ZARAZ MIAŁ SIE SPUŚCIĆ biggrin.gif to mis sie deczko nie podoba w tym programie
ale ogólnie STIG RULEZZZZZZZZZZZ
nWo

SPOILER

Jestem po sesji z najnowszym odcinkiem TG, juz 10'y

Ten odcinek jest bezapelacyjnie Odcinkiem odcinków,
epizodem epizodów
najbardziej wy*(pipi)*anym w kosmos programem motoryzacyjnym jakie mozna sobie wyobraźić. Ktos pomysli ze koloryzuje. Ale bedzie w błędzie.
Clarkson Hammond i May tym razem wybierają maszynke ktora przynosi największa frajde.

Taką która wykrzywia nasze gęby w spazmy radości.

Tak wiec Kierowcy F1 wkraczają na Tor Top Gear. Tak to sie musiało stać. Po buńtucznym zaproszeniu przez Clarksona kazdego kierowcy F1 który zechce zmierzyc sie z czasem Damona Hill'a pierwszy wkracza na ring.

Oglądając niemal od samego początku do samego końca uśmiałem sie jak nigdy dotąd. Ohhhhh wracam obejrzec jeszcze jeden raz.
ZABIELek
Macie obsesje na punkcie Top'a tak samo jak ja na GT4.

Jest tylko jedno ale, miny Clarksona sa tak głupie że chciałbym wejść do TV i obić mu mordę.

Apropos jeśli ściągacie TP z netu lub oglądacie w BBC to powodzenia, TVN Turbo i wszystko jasne...
Jakuza
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 08:41)
Apropos jeśli ściągacie TP z netu lub oglądacie w BBC to powodzenia
*

Czemu question.gif Ja akurat nie mam kłopotów z barierą językową , bo angielski znam dosyć dobrze smile.gif
nWo
Dlaczego Dlaczego Dlaczego Dlaczego ludzie oglądają TG w TVN Turbo, jezeli nie znasz jezyka to zacznij sie uczyć. Bo lektor na TVN zagłusza 60 % całego humoru jaki tryska bokami.

Ja akurat English łykam b.dobrze.

Opieram sie na odcinkach sprzed ..... jak wiem chyba juz dwóch lat. Dzis moge sie mylic moze nie ma lektora a sa jedynie napisy. Niech ktos mnie poprawi jezeli sie myle. Ale dwa lata temu gdy TVN Turbo startowalo i pokazywalo takie rodzynki jak Monster Garage (pierwsza seria) i katastrofy lotnicze. To właśnie tuż przed zakodowaniem Turbo pokazali kilka odcinków Top Gear. Oczywiscie nie w caloscie lecz skladane, po to aby zasięgnąc opinii. Niestety lektor był beznadziejny. Ze jak to sam napisaleś chciałbym wejść do TV i obić mu mordę. heh mi psychika tez siada czasami wiec juz cie nie winie hyh.gif

Clarkson i jego minki są wporzo. Tzn wpyte czasami tak sie wykrzywi ze nie trzeba nic gadać. Problemu raczej bym szukał w naszej psychice laugh.gif i to jak odbieramy innych ludzi. Nam akturat to pasuje. Tobie nie, ale krytyka jest ok. Jak sam widzisz Top Gear chyba zbudowany jest na krytyce bez zadnych chamulców.

No i faktycznie mamy chopla. Jesli miałbym wybrac pomiedzy sciganiem sie na 3 telewizorach w 6 osób w GT4 to odpowiedziałbym poczekajcie godzinke tylko najpierw obejrze najnowszy odcinek TG i mozemy grac. Nie znam osoby ktora by odpowiedziała inaczej.
ZABIELek
Ojej, twoja mądrość mnie przytłacza, aaa.....

A tak poza tym, Monster Garage jest milion razy lepsze od TP. Mogę się założyć że Clarkson czy inny Hammond czy May gdyby przyszło by im zbudować czy poprowadzić MG odrazu by się rozpłakali i narobili w gacie. A co dopiero o prowadzeniu np. "wozu Simaka" (fani wiedzą o co cho wink.gif
Dajnoł
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 12:07)
Ojej, twoja mądrość mnie przytłacza, aaa.....

A tak poza tym, Monster Garage jest milion razy lepsze od TP. Mogę się założyć że Clarkson czy inny Hammond czy May gdyby przyszło by im zbudować czy poprowadzić MG odrazu by się rozpłakali i narobili w gacie. A co dopiero o prowadzeniu np. "wozu Simaka" (fani wiedzą o co cho wink.gif
*

A mnie twoja mądrość przytłacza wink.gif , jeżeli uważasz Monster Garage za lepszy program, to po co próbujesz tak dziecinnie go wywyższać? Przecież wg ciebie i tak jest lepszy, a takim zachowaniem tylko wkurzasz innych... mad.gif
ZABIELek
Oki już nie będe, tylko nie wydawaj mnie na psy
klausa
Czemu mam wrażenie że on trochę przedwcześnie skończy karierę na tym forum?
Dzwonek
QUOTE(klausa @ 2 08 2005, 13:29)
Czemu mam wrażenie że on trochę przedwcześnie skończy karierę na tym forum?
*

Dobra, dajcie chłopakowi spokuj biggrin.gif A tak do MG. Kiedyś był to świetny program! Przykładem może być odcinek z przerobieniem karetki na dragstera. Ładna jazda była biggrin.gif Teraz to wielki shit! Przerabiają dla piękności pojazdu, nie da mocy sad.gif
Pablo_el
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 09:41)
Macie obsesje na punkcie Top'a tak samo jak ja na GT4.

*

ja uwazam ze GT4 to syf najwiekszy i nawet entusia ma wiecej miodu nie wspominajac o Forzie a mimo to mam manie Top Gear (TG jezeli jusz a nie TP bo sie zle kojazy tongue.gif)

MG nie widzialem po 50 odcinku wiec sie nie wypowiem o nowch ale 56 chevy customa nic nie przebije (podobnie jak quarter mile cadillac)

BTW Jessie James ohjajtal sie z SAndra Bullock - ciekawe z kim Jeremy sie hajtnie icon_twisted.gif
RaVeN86
Panowie tu omawiamy TG i tylko TG także załużcie sobie nowego posta o MG i już wink.gif
nWo
Dobrze mówi wódy mu nalać i ogórka dać excl.gif

Wracając do tematu, mam za sobą niestety ostatni odcinek tej wspaniałej serii, tym razem nie na kompie ale jakos tak dziwnie sie złozylo ze w TV. TG wróci na jesieni a ja nie wiem co ze sobą zrobić sad.gif

Tym razem bez spoilerów hyh.gif
Jakuza
Szkoda , że to już koniec serii sad.gif, dopiero następne odcinki będą późną jesienią ( prawdopodobnie w Listopadzie confused.gif )

Co do odcinka - taki sobie , ale ten song i to pierdnięcie wywołało u mnie fale niepohamowanego śmiechu wink.gif biggrin.gif
Świrol
Czy ktos wie ktory to byl odcinek jak Clarkson pojechal Jaguarem na Nürburgring? Bardzo fajny,dwa dn jezdzil zeby wyszlifowac czas, a panienka wsiadla za pierwszym razem i od razu go pobila. Tylko nie poiedzieli ze ta pani ma licencje rajdowa i jezdzi po nordshleife taryfa smile.gif Wozi turystow po torze za kase z taka predkoscia ze mozna zwymiotowac, to musi byc frajda.
nWo
Szczegółowy synopsis wszystkich serii jest na stronie TG, to bylo w odcinku z datą 21.11.2004
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.