Ryo-San
17 06 2005, 21:33
jak zobaczylem tego shoota to normalnie wypisz wymaluj Loaded hehe
jest krwisto, jest troche oldschoolowo i podobno jest/bedzie bardzo ladnie
kilka slow o fizyce:
Monster Madness is designed specifically for the Ageia NovodeX Physics platform, including use of the PhysX PPU. Interact with the environments physics to give yourself an advantage, such as creating barrides or throwing large objects. i o grafice
Running on the Reality Engine, Monster Madness takes full advantage of the most advanced Shader Model 3.0 capabilities, including High Dynamic Range Rendering and fully dynamically lit & shadowed worlds.
tutaj wiecej informacji o grze
http://news.teamxbox.com/xbox/8536/Artific...s-for-Xbox-360/gra zostanie ukonczona w pierwszym kwartale przyszlego roku..i na chwile obecną nie ma jeszcze wydawcy...
btw mimo tego ze grafa nie powala oczywiscie to w ruchu(z dobrą fizyką, gra swiatel, animacją) moze wypasc bardzo dobrze.
Take No Prisoners
Jak ktoś kojarzy
Trzcina
17 06 2005, 21:45
Tough Guys z Commodore 64 ;PPPPP
Jak ktos kojarzy ;]
(a co bede sobie zalowal, kazdy rzuca jakimis odnosnikami ;p )
Chaos Engine z Amisi
A co!
Trzcina
17 06 2005, 21:49
Wilk i jajka z... z... z ruskiego gameboy! ;PPPPPPPPPPPPPP
Btw, czy to sie zalicza do kategorii offtopu?
lavatekk
18 06 2005, 09:32
taaa, pierwsze moje skojarzenie to też take na prisoners, lata temu
MaxVarEmreis
18 06 2005, 10:00
Alien Breed: Tower Assault

.
Mam nadzieje, że multi będzie wymiatać (ehh przypomniały się czasy na Amisi ).
A w końcu wiadomo czy x360 będzie miał ten chipset od fizyki? Czy to tylko na PC?
mario87
19 06 2005, 00:54
postal, chociaż wolałbym żeby zrobili coś na styl postala2, bardzo przyjemna gra, fajnie biegało się z kanistrem bezyny, był tam fajny silnik włąsnie odpowiedzialny za wylewanie i pole rozprowadzania bezyny
postal dwa to pomyłka, ale ja nie o tym
http://www.artificialstudios.com/news.php“Zack, Carrie, Andy, and Jennifer were all looking forward to a party when Zack's parents left town for vacation. Unfortunately, some uninvited guests soon arrived...”
4-Player Cooperative Online Action
Mix local & online players as you try to survive the Monster's invasion. Each player character has unique items and affects how the story plays out.
3D Top-Down Shooting
Aim in any direction, including up and down. Hordes of Monsters attack you from all sides, but you can also utilize quick dodge-moves to avoid them!
Customize Your Weapons
Acquire Weapon Parts by defeating enemies and exploring your environments, and then use these parts to Build more powerful weapons and Upgrade the ones that you have. Carry these customized Weapons between games, and find rare Weapon Parts at the greater difficulty levels to build the Ultimate Weapons!
Drive Vehicles
Find abandoned Vehicles, outfit them with deadly weapons, and ride in them to overpower your foot-bound foes.
Save the Town
Fight your way through 5 unique environments, such as "Suburban Nightmare", "High School Hell", and "The Shopping Maul", each with deranged Boss Monsters. Take back your turf from these evil fiends (and maybe impress your girlfiend while you're at it)!
Advanced Physics
Monster Madness is designed specifically for the Ageia NovodeX Physics platform, including use of the PhysX PPU. Interact with the environments physics to give yourself an advantage, such as creating barrides or throwing large objects.
Killer Graphics
Running on the Reality Engine, Monster Madness takes full advantage of the most advanced Shader Model 3.0 capabilities, including High Dynamic Range Rendering and fully dynamically lit & shadowed worlds.
Ryo-San
25 06 2005, 11:29
Frank Jaeger
26 06 2005, 21:29
Ja się tylko zastanawiam, czy to, co było dobre 10 lat temu sprawdzi się za rok.. bo średnio to widze.. nie mówie, że gra będzie do du.py, bo mam nadzieje, że będzie inaczej.. ale wydaje mi się, że czasy takich shooterków minęły bezpowrotnie..
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 06 2005, 23:41)
'Body bag not included'
nie minęły, uwierz, coop w 4 mordy czy to przy jednym tv, czy to przez sieć - to jest fjuczer tego gatunku hehehe
kiedyś się lazło ekipą na automaty by np. w xmen na 4 pograć, czy inny gauntlet
Mastah27
26 10 2006, 19:11
Pomozcie, sciagnalem demko Monster Madness Battle for Suburbia daje uruchom i czarny ekran mi wyskakuje, to chyba nie jest normalne ??

. Macie jakies pomysly ?
Ściągnij jeszcze raz, powinno pomóc.
pobralem z marketu demo Monster Madness Battle For Suburbia ale cos ono niedziala (czarny ekran). Tez tak mieliscie?
próbowałeś zmienić locale na jakieś zagraniczne? Pamiętam, że tak było z demkiem Strangleholda, jak się miało ustawione locale na Polska.
Master_Lukas
5 08 2008, 10:15
CYTAT(ShtaS @ 5 08 2008, 09:08)

próbowałeś zmienić locale na jakieś zagraniczne? Pamiętam, że tak było z demkiem Strangleholda, jak się miało ustawione locale na Polska.
Ze Stranglehold'em bylo inaczej. Gre mozna bylo sciagnac bez problemów, ale zeby odpalic demo trzeba bylo zmienic Locale. Nie wiem czy zmiana Locale pomoze w sciagnieciu.
CYTAT(signap @ 5 08 2008, 08:52)

pobralem z marketu demo Monster Madness Battle For Suburbia ale cos ono niedziala (czarny ekran). Tez tak mieliscie?
CYTAT(Master_Lukas @ 5 08 2008, 11:15)

CYTAT(ShtaS @ 5 08 2008, 09:08)

Ze Stranglehold'em bylo inaczej. Gre mozna bylo sciagnac bez problemów, ale zeby odpalic demo trzeba bylo zmienic Locale. Nie wiem czy zmiana Locale pomoze w sciagnieciu.
O czym ty piszesz? Signap wyraźnie napisałem, że pobrał demo z Marketplace, ale nie chce mu się odpalić. Identycznie, jak było ze Strangleholdem.
Zmienilem lokalizacje i tez black screen
Master_Lukas
5 08 2008, 11:26
Sorki, moje niedoczytanie. Sprobuj zmienic Locale i jezyk. Jak to nie pomoze to sprobuj z innego konta (jesli masz). Jezeli problem nie zniknie to pewnie bład demka.
Mastah27
5 08 2008, 12:54
Wystarczy zmienić tylko język dasha.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.