Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: King Kong
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
ako
Tez jestem po lekturze playtestu, jak dla mnie ta gra to pewniak na kazdej platformie. Bedzie hit i nie ma dyskusji. Trzeba skombinowac kase do konca roku, bo bedzie wstyd nie miec tej gry biggrin.gif
Marcin$
Gierka zapowiada się wyśmienicie. A co do mocy PS2 zacytuje Kosa przy recenzji Black "ta gra podważa sens kolejnej generacji konsol. Jeśli z PS2 da się jeszcze tyle wycisnąć, to ja czuję się oszukany". W pełni się z tym zgadzam. Jeśli ktoś potrafi to na PS2 może stworzyć cudne gierki.
Sarge
Playtest utwierdził mnie w przekonaniu że to naprawdę może być hit. Eh, to naprawdę już nie może się nie udać! biggrin.gif
Ameras
Wg mnie cudo - od czasu pokazania się SC2 nie gram praktycznie w nic innego, ale teraz sytuacja może się zmienić... i to szybko smile.gif Cudo które w chwili obecnej stawiam na równi z SC3 i RE4 (jeśli chodzi o poziom oczekiwania oczywiście). Mam nadz. że nas nie zawiedzie.
Łebi
Noooo w końcu coś na miarę starutkiego Turoka w wydaniu 2005 smile.gif
Mam tylko nadzieję, że nie będzie to giera na 2 wieczory. Marzy mi się 30h z mnóstwem sekretów ahhhhhh... smile.gif
mikes
przeczytaj playtest, tam jest coś o długości smile.gif
McDrive
QUOTE(mikes @ 4 08 2005, 09:53)
przeczytaj playtest, tam jest coś o długości smile.gif
*

Najpierw to on musi mieć kupionego aktualnego PSX'a, a nie wiemy czy ma czy nie.
erix
Ta gra to biedzie jeden z tytułów które bedą powoli zwieńczać currnet-geny w pięknym stylu .
PS. Mam wielkie oczekiwania co do tej gry:)
mikes
no właśnie żeby to nie było tak jak z HL2 że oczekiwania byy zbyt duże niż gra będzie.
ako
QUOTE(mikes @ 4 08 2005, 14:11)
no właśnie żeby to nie było tak jak z HL2 że oczekiwania byy zbyt duże niż gra będzie.
*

HL2 nie spelnilo pokladanych w niej nadzieji? To ja czegos nie wiem chyba... wink.gif

Poza tym skoro ludzie juz w to grali i mowia ze jest swietnie, to nie mozna juz tego skisic przeciez, UbiSoft musialo by na prawde mocno chciec zeby to zwalic. wink.gif

Jedyne co moze troche zawiesc do dlugosc gry, ale i o tym byla mowa w PlayTescie wiec jestem spokojny.
Memory
TRAILER - http://media.ps2.ign.com/media/676/676215/vids_1.html
mikes
O_O szkoda że ściągnąc sie nie da...
Boczek
da sie i to z palcem w d.... biggrin.gif Zaraz zobaczymy co tam giera prezentuje ze soba smile.gif
RosTo
O ja pierdziu!!! Co za emocje!! Od samego oglądania adrenalina mi podskoczyła. Jeśli wszyscy przeciwnicy będą tacy cwani jak ten T-Rex, to nie mam pytań. Ja chcę tę grę!!!
..::XMANiAK::..
http://streamingmovies.ign.com/cube/articl...5_qt_wmvlow.wmv

link do filmu
McDrive
blink.gif Ja nie mam pytań co do tej gry. Tera tylko czekać aż wyjdzie.
Ameras
Orginalne to raczej nie będzie, ale... WOW ohmy.gif Coś pięknego. SC3 schodzi na 2gi plan (odnośnie oczekiwań). Pierwsza gra z tego gatunku, która swą otoczką (klimat) powala mnie na kolana.
ako
Eeee... "gdzie moje kulki?" jak to mawiali zgredy wink.gif
Super, chce wiecej takich trailerow.
Roki
CO ZA KLIMAT exclaim.gif Jak to pociagnie nasza PS2 to ja jestem pod wielkim wrazeniem.
dirtymike
Ta giera super, ale czy da rade z tym cackiem wysluzoan czarnulka confused.gif jesli tak to beda sie nalezaly gratulacje Ubi-Softowi biggrin.gif nadzieja tylko ze nie przelorza tej wypasnej gierki do nastepnego roku sad.gif
Ryo-San
obejrzalem ten trailer i nic mnie nie ruszylo...nie wiem w czym te zachwyty;/
Z tego co widze to KK niczym nie wybija sie ponad inne fppy, ktorych jest multum..ot strzelanka w klimatach jurassic park nic wicej...
jak dla mnie to typowy sredniak i wogole nie rozumiem podniety odnosnie tej gry;/
mikes
a ja ciebie nie kapuje. pokaz mi FPP na PS2 z równie ąłdną graiką, ze zniszczalnym terenam, taką fizyką, rychem postaci i tego t-rexa. nie ma takiej
Sarge
Ale jednego nie zaprzeczajcie - na tym trailerze gra nie trzyma stałych 30 FPSów i trochę mnie to zaniepokoiło... Niemniej jednak jako całość prezentuje się to smakowicie smile.gif
Roki
Na GameSpot dostepny jest filmik pokazujacy gre malpa w akcji http://www.gamespot.com/ps2/action/kingkon..._hp_flashtop_bg

Wyglada to cudownie. Akcje podczas poruszania sie sa podobne do tych z Prince of Persia, ale wyrazie czuc wage King Konga. A walki wypadaja jeszcze lepiej... zreszta ZOBACZCIE SAMI !!!

I jeszcze jeden (lepszy) filmik pokazujacy gre malpa i ludzmi: http://www.gamespot.com/ps3/action/kingkon...ti_080805_2.asx
YETI
I kto by pomyslał ze PS2 stac na taką grafike 0____O ( przed nami jeszcze Black)
Po tych trailerach jestem bardzo optymistycznie nastwaiony do tego tytułu, zapowiada sie bardzo dobra gra.
Snejk
trailery wyglądają zachęcająco. Ładna grafika i animacja małpiszona. Powinna być dobrze
Jakim
Nie powinno ale bankowo będzie. Szkoda że trailer w słabej jakości ale teraz trzeba czekac.
mikes
film KK też zapowiada się super. Polecam znaleźć trailer.
Kiedy to wychodzi?
Jakim
Pewnie jak większośc gorących tytułów w okresie listopad- styczeń
Sarge
QUOTE(Jakim @ 3 09 2005, 22:37)
Nie powinno ale bankowo będzie. Szkoda że trailer w słabej jakości ale teraz trzeba czekac.
*

Ja radzę zassać trzy trailery z gametrailers.com . Są tam filmiki w wysokiej jakości, choć zajmujące ok. 50MB
Mikes
jestem świeżo po demku na PC i.. nie mam pytań grafa nawet na moim słabym sprzecię jest cool, cholernie klimatyczna, ciężka, można wybrać 2 fragmenty, z king kongiem i z jackiem, dosyć cięzko się walczy, z 2 t-rexami sabie jeszcze nie poradziłem(jako KK) a Jackiem to już wogóle przerąbane.. must have
Tytek
po oglądnieciu filmikow jestem prawie zauroczony tą gierką,nie mam pytan

jaki masz komp ze Ci poszła:)??
Jakim
No gra jest masakrycznie wykonana. Prtzynajmniej poziom walki KK z Trexami bo nie wiem czy coś schrzanione miałem nie sżło sterowac postacia na poziomie z Fpp (jakby myszka oszalała). Jednak grafika robi wrażenie.
Mikes
QUOTE(Tytek @ 10 10 2005, 13:31)
po oglądnieciu filmikow jestem prawie zauroczony tą gierką,nie mam pytan

jaki masz komp ze Ci poszła:)??
*

cholera mój komp to jeden wielki shit, sam się zdiwiłemkiedy gra chodziła spokonie
(Pentium 4 1,6 386 ram, geforce 4 32MB) O_o
ja chcer zeby to juz wyszło..
Jakim
Ja na 1,4 Ghz, 640Ram i Radeon 5500 128 chodzi z full detalami nawet nie haczac;]
Solidny (pan)
Ja mam trochę lepszy sprzęt, a jednak gubi klatki. Ale nieważne, to pewnie przez sterowniki karty.

Gra ma moc, trzeba przyznać, ale ciągle czegoś mi brakuje, że powiedzieć "To jest HIT!". Brakuje chyba większej nieliniowości może... Tak czy siak z jakiegoś powodu ludziom się podoba. Sam jestem fanem Ubisoft, a zwłaszcza twórcy Beyond Good & Evil, więc mam nadzieję, że ostatecznie będzie super. Jeśli recenzje (jednogłośnie niemal) będą na poziomie 9 to biorę bez namysłu (jeśli będę miał kasę).
iaikO
Kto nie grał w to na PE2, ten gupi oO Najlepsza pozycja zaraz po SoC i podobnie niesamowity gameplay, grafika, klimat i ogrom wydarzen wyplywajacych z gry pozwalalo na oderwanie się od rzeczywistosci targów. Juz mamy przynajmniej dwa must havy, szykuje się zacna końcówka roku jesli o gry chodzi.
YETI
iaikO takie pytanie, na PE2 duzo bylo standow z KK ?
iaikO
zalezy jak rozumiesz pojecie 'duzo' :f wykmini?em 3 i chyba tylko tyle bylo
bnc
Ja mam 1Ghz tongue.gif 384 ram GeForce 2 64 MB i jakos chodzi biggrin.gif
Tokar
Szkoda, że w becie prezentowanej na PSE2 nie było żadnych tutoriali, przez co w paru momentach szło się zaciąć, bo nie bardzo wiadomo było co robić :f
moro
I ma być niby po Polsku hyh.gif
Roki
QUOTE(moro @ 21 10 2005, 09:03) *

I ma być niby po Polsku hyh.gif

Taaak exclaim.gif Nawet pisze o tym w wywiadzie Kosa z firma CD PROJEKT przy grze Spartan w najnowszym PE smile.gif
palo
spoko spoko, coraz lepiej dzieje się w naszym kraju hyh.gif
Jakim
?? pierwsze słysze? King Kong równierz po polsku?? Co jest pogibało ten nasz kraj ostatnio:D Normalnie przesadzają!;]
Roki
Ty sie lepiej ciesz, a nie nazekaj biggrin.gif
Sarge
Roki, to chyba była ironia, o ile dobrze zrozumiałem wink.gif . A jeśli polska wersja dojdzie do skutku... cóż, dobrze się dzieje.
Nojbert
Zapowiada się świetny tytuł poraża dużą realistycznością a to że bedzie w PL(jesli to nie plotka) to doda jej tylko uroku i podwyzszy ocene closedeyes.gif
ShtaS
to nie plotka, poza info z wywiadu z CDP spojrz na reklamae w nowym PSX EXTREME smile.gif
Matrox
Dorwalem King Konga, narazie pogralem ok 1h i postanowilem opisac swoje wrazenia ;] Od jakiegos czasu nie chcialo mi sie w nic grac, katowalem Spartana ale po jakims czasie mlucenie mieczem mnie znudzilo, wlaczylem RE4, pogralem z 0,5h i wiecej juz mi sie nie chce. Myslalem, ze Brothers in Arms uratuje sprawe bo w pierwsza czesc gralem z zapalem az do konca, ale okazalo sie, ze i ta gra mnie nie zatrzymala na dluzej i w tym momencie dorwalem King Konga, odpalilem konsole, pogralem 10min i magia wrocila, to jest to czego mi brakowalo, cos w co che sie brnac, ta gra ma klimat ktorego mi brakowalo smile.gif Na poczatku zrobil na mnie wrazenie dzwiek ktory w polaczeniu z glosnikami 5.1 jest poprostu cudowny, normalnie czuc pocinajacy ze wszystkich stron deszcz,a muzyka zmienia sie odpowiednio do sytuacji w jakiej sie znajdujemy(chociaz czesciej jej nie ma niz jest smile.gif ). Od strony graficznej gra prezentuje sie naprawde zacnie, moze nie jest to najladniejsza gra na PS2 ale moim zdaniem plasuje sie w czolowce ;] Sama wyspa sprawia wrazenie jakby Ruscy robili na niej eksperymenty nuklearne, wszedzie biegaja jakies zmutowane skorpiony, dzdzownice, kraby i dinozaury ktore zapomnialy umrzec razem z kolegami kilka milionow lat temu (swoja droga nic dziwnego, na takim za(pipi)u pewnie nawet radia nie mialy to skad mialy wiedziec, ze to juz koniec? smile.gif. Cieszy tez fakt, ze stwory biegajace po wyspie nie zyja jak jedna wielka rodzina i potrafia ze soba walczyc czasami oszczedzajac nam wysilku. Razem z nami podrozuje 3 ludzi, najbardziej zapadajacy w pamiec jest kamerzysta ktorego jedynym celem w zyciu jest nagranie jak najlepszej sceny, nawet za cene zycia (gosc poprostu rzadzi smile.gif Po tej godzinie gry moge napisac narazie tylko tyle ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.