Zrzuce tu wszystko co napisalismy w temcie ogolnym by bylo wiadomo jak sie rozwinol temat
QUOTE(Furbik @ 17 06 2005, 22:44)
Co do Codded arms to widzialem trailer... gra jest ladna graficznie i ma dynamiczna akcje, ale jeden czynnik powoduje iz gra skazana jest z gory na niepowodzenie (ja tak mysle),przez swoj gatunek. Shooter FPP na PSP, zostal roziwzany automatycznym celowaniem... ludzie gdzie tu sens, to tak jakby grac w CS-a na czitach
QUOTE(66sickfreak @ 18 06 2005, 09:05)
kurcze kocham FPP i jak jeszcze jest to na PSP to wogole wypas a tu tak musieli to spier***** z tym autocelowaniem miejmy nadzieje ze puzniej wyjdzie jakis mod ze da sie to wylaczyc

QUOTE(Furbik @ 18 06 2005, 12:48)
QUOTE(66sickfreak @ 18 06 2005, 09:05)
kurcze kocham FPP i jak jeszcze jest to na PSP to wogole wypas a tu tak musieli to spier***** z tym autocelowaniem miejmy nadzieje ze puzniej wyjdzie jakis mod ze da sie to wylaczyc

Wyhtlumacz mi w jaki sposob chcesz to grac ze zwyklym celowaniem ??? galka celujesz kciukiem a reszta palcow sterujessz krzyzakiem ??? sama struktura PSP nie pozwala calkowicie grac w FPP
QUOTE(66sickfreak @ 18 06 2005, 18:46)
Czekaj to w PSP jest inna klawiszologia niz na padzie takim od PS2?? przeciez na PS gralo sie w Quacke czy inne FPP wiez niedziw sie moim pytaniom bo ja dopiero teraz wkraczam w swiat konsol przedtem non stop bylem zagorzalcem PC-ta ... a na PSP trafilem przez przypadek zobaczylem fotke w necie i mnie zaczarowala:D
QUOTE(shady @ 18 06 2005, 20:39)
no niema aż tylu przycisków, niema L2, R2,i drugiego analoga.
jednak mozliwe jest sterowanie -góra, dół, lewo, p[rawo sie chodzi, X, O, kwadrat, trójkąt sie rozgląda, a R1 sie strezla, chociaż komfortowo nie będzie, no cóz, DS w kwestii FPP'ów jest lepszy