Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
alienator
Wyszło demko, właśnie zasysam (ponad 150mb spakowane ofkoz)
Memory
Niech chowa Killzone. wink.gif
Bartg
Ano jest demko tez zasysam hyh.gif
nightmare212
ja już mam te demo tylko że coś zwalone mam z obrazem tej gry,bo ja nagram te black to ps2 tego nieczyta i tak samo moja nagrywarka(siakiś blad wyskakuje)kurde a tak się napaliłem confused.gif
Bartg
Ja zaraz bede nagrywal napisze co i jak. UPD. ano z obrazem jest cos nie tak, dvddecrypter zapodaje blad, po nagraniu nie czyta plyty confused.gif Na cd tez nie dziala ;] Jak ktos nagral i mu dziala niech napisze co i jak bede wdzieczny.
dApo
gdzie moge sciagnac to demo? moze ktos zapodac linka?
Bartg
No wiec demo prawdopodobnie nie dziala ;] Opinia z paru for potwierdza ten fakt tongue.gif Trzeba czekac.
Jakim
chopcy chyba chca po warnie dostać
Bartg
demo dziala, trzeba zrobic maly trik ;]
Jakim
ołkej jestem siwrzo po prejściu demka więc mogę coś niecoś powiedzieć o nowym tytule Criterrion... Black nie zawiedzie!

Co pierwsze rzuca się w oczy to... "normalna" grafka. Nie spodziewajcie cudów na kiju i innych ochów i achów. Mamy do czyneinia z rzemieślniczą robotą i nic ponadto. Oczywiście dotyczy to tylko kwetii czyto wizualnych, bo inna sprawa dotyczy "zniszczalności" środowiska.

Otóż znowu.. nie mamy do czynienia z jakimś przełomem. Na samym początku znajdujemy się w małym pomieszczeniu z którego mozna wyjśc drzwiami, których jednak nie idzie otworzyć. Strzał z shotguna i po drzwiach, tylko że nie ma innego sposobu na wyjście z tego pomiesczzenia:/ Mnejsza z tym. Wybiegam na zewnątrz i na moście obok biegnie chłopek, którego kilkoma strzałami zrzucamy z mostu. Fajnie to wygląda... tylko że jest to akcja poskryptowana jak cholera!! Otóż obojętnie w jakim czasie, przy urzyciou jakiejkolwiek broni, strzelając w inne miejsca na ciele- chłopek zawsze wypadnie w ten sam sposób:( Szkoda, bo takich akcji będzie zapewne o wiele więcej.

Wygląd broni możece ogladnąć na wielu screenach krążacych po sieci tak jak i na trailerach. Powiem że strzelanie z tych pukawek daje wiele radochy. Maksymalnie możemy trzymać 2 rodzaje broni... a właście to tylko dwie sztuki. Przeciewnicy korzystają tylko Ak-47, więc szybka zmiana broni na karabin maszynowy zamiast podstawowego pistoleciku i jedziemy.

Podczas wymany ognia wszytko lata, rozpada się, słychać strzały, krzyki, wrogowie padaja jak muchy... poprostu jest intensywnie jak szlag! Zwolnien animacji nie zauwazyłe.. albo poprostu nie przyglądałem się za bardzo bo nie było na to czasu. Jak juz mówiłem odgłos wystrzału z broni i wogóle zabawa gunami to niezwykle przyjemna sprawa. Karabin szaleje na ekranie nie gorzej niż DS w rękach. Młodzierzowo.

Jeszzce sprawa zniszczalności całego terenu.. otóż jest i fajnie wygląda ale nie ma mowy o jakimś prełomie. Nigdy nie rozwalisz wszystkiego do końca ale to raczej logiczne jest hehehe. Samochody ładnie się rozwalają po granaciku powodując niezły wybuch, zresztą same granaty siją porządne spustoszenie- nie ma źle.

Tak więc pozostaje czekac na full wersję a po tym demku jestm spokojny o losy tej gierki. Może nie będzie z tego szpil na miarę Halo ale Killzone'a może spokojne przebić.
alienator
Z tym framerate'em to właśnie jest nieco gorzej, bo przy obracaniu się przy konkretnej zadymie animacja zwalnia i to widać. Szkoda że tylko jeden level ;P no trochę wolno się nasz chłopek porusza.
Mikes
Z tym framerate'em to właśnie jest nieco gorzej, bo przy obracaniu się przy konkretnej zadymie animacja zwalnia i to widać. Szkoda że tylko jeden level ;P

to tylko demo, i jeszcze nie oficjalne ;-) na pewno to porpawią.

Może nie będzie z tego szpil na miarę Halo ale Killzone'a może spokojne przebić.

moim zdaniem przebije Halo
Yap
QUOTE(Mikes @ 30 01 2006, 19:11) *

Hmm, z takimi opiniami może by lepiej poczekać aż rozpracuje się tytuł. Siakoś nie wiem...za wcześnie na lizanie się po fiutach.
Mikes
QUOTE(Mikes @ 30 01 2006, 19:11) *

Hmm, z takimi opiniami może by lepiej poczekać aż rozpracuje się tytuł. Siakoś nie wiem...za wcześnie na lizanie się po fiutach.

no ja wiem ale to był naturalny odruch na to wink.gif
Może nie będzie z tego szpil na miarę Halo
Jakim
tylko ja to powiedziałem po przejściu demka i raczej schemat rozgrywki nie zmieni się w następnych levelach, więc demko pokazuje jak mniej więcej wyglądac będzie cała rozgrywka
Memory
Dzisiaj nowe filmiki - http://streamingmovies.ign.com/ps2/article...6_01_wmvlow.wmv

plik - 9.5 MB
Bartg
Pogralem i tak: grafika na pewno nie zabija na miejscu, ot solidna robota z fajnym designem, jesli uda sie utrzymac 60 fps to absolutnie nie bedzie powodu do narzekania, ak fajnie zamiata, pistolet jak to podstawowy pistolet - zazwyczaj i tak sie nie uzywa, mam nadzieje ze dalej jakis desert eagle czy cos bedzie ;] A co do skryptow to podejrzewam ze na obecnej generacji tego co chce osiagnac Criterion inaczej sie zrobic nie da, co jak co ale oni raczej wiedza co drzemie w ps2 i potrafia ten potencjal w niemal 100% wykorzystac.
ShtaS
hmm spodziewalem si czegos lepszego biggrin.gif

bo np.
jest mur z ktorego mozesz rozwalic 2 czy 3 cegielki
i sa one wyraznie zaznaczone

albo okno z zoltymi szybami i wpada przez nie taka fajna zolta poswiata slonca, rozwalasz szyby a poswiata pozostaje
pomiedzy oknami mozesz np. wszystk icegielki rozwalic ale nie ma efektu domina tzn rozwalasz cegly dolne to te gorne nadal se trzymaja

jest pare zaskrytpowanych akcji

np. od razu jak rozwalsasz drziw z szotguna
to za barierka w oddali soi jakis koles i strzel i niezaleznie od tego jak go zdejmiesz to ona zawsze wypadnie za barierk
a chocby z szotuna to odrzut powinien go w tyl niesc

potem np. akcja slawna z gmachem teatru znana z trailera:
sa 4 kolumny te ktore sie zawalaja sa wyraznie zaznaczone (popekane). sry ale skoro zrucam granat to pwinn wszyskie pasc (jeszcz poproubuej tamte rozwalic)

ale sa tez fajne aelementy
np. fizyka, mozesz rozalic kazda zapore pod warunkiem ze nie ejst metalowa, albo w oddali masz budynek i takie litery na nim, kazda rozpada sie na kilka czesci

podsumuje totak, dla pełnej zabawy trzeba w to grac bez zastanowienia prac do przud i nie zatrzymywac sie
to jes taka zapowiedz tego co obejrzymny na next genah
Trzcina
Ludziki... to tylko DEMO. Odkad pamietam dema zawsze byly zdecydowanie gorsze niz wersje wlasciwe. A sciagnalem tych dem calkiem sporo. Grajac w demo musicie stonowac i zmniejszyc oczekiwania. ono ma pokazac ogolne zasady rozgrywki i styl gry, a w efekcie albo was zachecic albo zniechecic. Z tym czy 'myslalem ze bedzie lepiej' mozna poczekac do momentu az pokaze sie gra. smile.gif
KILL
Jakis glopek napisal ze ta gra przebije HALO , co to to napewno nie , jak ktos juz tak pisze to niech wymieni odrazu w czym ta gra przebije HALO ?? W zadymie moze tak , ale w innych aspektach BLACK pada na kolana przed HALO ( np jezeli chodzi o : wywazenie , pojazdy i wiele innych czynnikow) no i oczywiscie BLACK podobno nie bedzie mial trybu ONLINE , ktory czyni z HALO potwora ...
GRIZZ
mhmm oficjalnie HALO nie ma multiplayera przez live! ( co innego xbconnect...) wiadomo że H jest , było w momencie premiery i jeszcze długo długo będzie najlepszym konsolowym fpp, black tego nie zmieni, ale ps2jkowcy będą mieli wreszcie konkretnego fppa (killzone to kupa w 15 klatkach na sekundę...)
Bartg
A tak w ogole to mnie to wyglada na demo ktore dziennikarze jakos kolo wrzesnia testowali :? Bo widac ze to takie typowe krotkie "targowe" demo.
CheeseOfTheDay
Tak, ale Black może okazać się pustą sieką na raz. I o ile kupa w 15 klatkach miała jeszcze online tak ”czarnucha” może spotkać szybka śmierć z powodu braku MP.
Nie to żebym bronił KillZona, dla mnie to też szicik tongue.gif.
To było do postu 123 tongue.gif.
KILL
QUOTE(Bartg @ 1 02 2006, 14:20) *

A tak w ogole to mnie to wyglada na demo ktore dziennikarze jakos kolo wrzesnia testowali :? Bo widac ze to takie typowe krotkie "targowe" demo.

Ale piszecie bzdury , KILLZONE mial tak grywalny singiel jak malo ktora gra , a co do tych 15 klatek to przegiacie , gra rzeczywiscie w online jest malo grywalna ale za to singiel biggrin.gif achh te przeladowywanie broni to ... opamietajcie sie ludziska tongue.gif
Memory
Znowu cztery filmiki - http://media.ps2.ign.com/media/668/668817/vids_1.html
Bartezoo
A ja widziałem demo(cóż za speed) w Empiku ale sie zawiesiło.Grafika prezentuje się jak na PS2 b.dobrze.
W N+ bedzie płytka ze demem Blacka właśnie ciekawe...
Terrago
Za ponad tydzien w nowym numerze PSM magazynu niemieckiego bedzie demko Black biggrin.gif
kiender
QUOTE(Bartg @ 30 01 2006, 01:18) *

Można się dowiedzieć jaki "trik" trzeba zastosować żeby odpalić demo BLACK zassane z sieci ?
Bartg
W nowym n+ obszerny 4-stronicowy plejtest ;] Zapowiada sie przecudnie ^^
Mikes

yyy? od kiedy n+ daje dema?
Memory
Nowe trailery (gameplay) - gametrailers
jaszczoor
QUOTE(Mikes @ 3 02 2006, 15:30) *

raz na czas wink.gif
k8iedyś było demo the getaway i tekkena 4 chyba
alienator
QUOTE(kiender @ 3 02 2006, 08:30) *

QUOTE(Bartg @ 30 01 2006, 01:18) *

Można się dowiedzieć jaki "trik" trzeba zastosować żeby odpalić demo BLACK zassane z sieci ?

Here the solution :

Download Isobuster ( on his free version)

"File" - "open Image file", Choise your ISO.
do a right click on "CD"- "Extract Cd <image>"- RAW (*.bin,*iso)
You obtain a .bin file and his .Cue file.
Burn The .Cue file on a CD (burn a image on a disc)
Finish, enjoy
Bartezoo
QUOTE(jaszczoor @ 3 02 2006, 15:38) *

QUOTE(Mikes @ 3 02 2006, 15:30) *

raz na czas wink.gif
k8iedyś było demo the getaway i tekkena 4 chyba

Dokładnie.Napisali w nowym że będzie.
Terrago
W PSM bedzie GRYWALNE DEMO biggrin.gif

http://www.opm2.de/index.php - spis zawartosci
Memory
Jak idzie A.l.?
Mikes

Dokładnie.Napisali w nowym że będzie.

kiedy wychodzi N+? wink.gif
ghost.
Nowy trailer na gametrailers.com - huta - yummie biggrin.gif
Mikes
Na tym trailerze jest pokazane na czym polega nisczenie srodowisko. Zauwazcie ze jak gość najechał celownikiem na coś co można zniszczyc(beczki, ten zbiornik na końcu, kontenery wiszące na suficie) to celownik robił się czarny. Mi się ten pomysł poodba ;]
Bartg
n+ wyszlo wczoraj ;]
Mikes
n+ wyszlo wczoraj ;]

z tego co sie orientuje demo ma być za miesiąc.

Jeszcze tylko 21 dni do premiery Blacka..

Gamespot, Black developer interview - z tego co widać gameplay jest z wersji na PS2 wub.gif
Soul
Gra pojawila sie jush na iXa(2 dni temu)...
gra pojawi się na obie platformy tego samego dnia, "premiery" nieoficjalnych wersji nikogo tu nie interesują - zbiera się na warna, oj zbiera... :-> [sentinel]
mlokon
Czekam na tą grę i napewno ją kupię!!! Czekam na "OFICJALNĄ" premierę. Ciekawe czy gra będzie warta swej ceny. Lubie takie klimaty jakie mają być w BLACK.

BTW: Nie lubie, jak ktoś mi edytuje posty!!! Sentinel masz jakiś kompleks???
Milo
Ja chcem Wersje na PS2 bo nie mam w co grac!!!

Wreszcie bedzie w co grać!! smile.gif
patrykw
Widzę że moderator usunął mój post, chore forum, moderatorzy nie przyjmują krytyki.
Meeya
OK, posprzatane, posty zgloszone adminom.

QUOTE(patrykw @ 19 02 2006, 15:49) *

Widzę że moderator usunął mój post, chore forum, moderatorzy nie przyjmują krytyki.

jesli tylko wiesz, ktory to moderator, poskarz sie administratorom smile.gif
Siever
Moich usunęli 5, a żaden nawet w najmniejszym stopniu nie łamał regulaminu. śmiechu warte
Yohko
QUOTE(Siever @ 19 02 2006, 14:11) *

Moich usunęli 5, a żaden nawet w najmniejszym stopniu nie łamał regulaminu. śmiechu warte

informowanie o kopiach zapasowych w sieci nazywasz "nie lamaniem regulaminu w najmniejszym stopniu"? smile.gif w takim razie przeczytaj dokladnie regulamin.

a na przyszlosc dla wszystkich : administratorzy maja wglad w kasowane posty, a do moderatorow sie nie pyskuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.