Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
cameel
QUOTE(Szakal @ 16 03 2006, 18:48) *

Ghe,ghe ten snjaper to koles z twojej druzyny,pomaga ci przejsc te lokacje.To wszystko slychac w komunikatach.Ghe, ghe

Ghe ghe no widzisz nie zczaiłem się, tak się wczułem ze nie przysłuchałem sie temu komunikatowi smile.gif
Tylko sprawa wyglądała tak, ze wybiłem wszystkich, w tej hali i słysze cały czas strzały, nie miałem pojęcia skąd dobiegają i zacząłem obczajac, gdy zlokalizowałem tego snajpera on cały czas strzelał w kierunku hali, myslałem ze to mój wróg i wrociłem sie kawałek, zeby go sprzątąc. Gostek namiętnie strzelał do wyimaginowanych celów i nie reagował na moje strzały.

No i uznałem ze to jakis bug, ale nawet jesli to był mój ziomek to i tak zachowywął sie dziwnie.
Szakal
Pewnie byl troche zdenerwowany jak zobaczyl twoja "RZEZNIE' tongue.gif
Mikes
EA ruszylo z solidna kampania reklamowa Black. Spoty w telewizji, duze reklamy w magazynach (niekoniecznie branzowych), ale to nie wszystko. Ku mojemu zdziwieniu, nowa gra EA reklamowana jest takze na przystankach. Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby byly to pojedyncze plakaty promujace gre. W przypadku Black, caly przystanek to jedna wielka reklama. To naprawde robi wrazenie.

chyba nie mówisz o polsce? tongue.gif
RoL
No wlasnie o to chodzi, ze przystanek taki widzialem dzisiaj, jak bylem w centrum (Warsaw). Wlasnie stad moje zdziwienie wink.gif
dżar
Ja prawde mowiac jestem Blackiem troche zawiedziony. Bezproblemowo przeszedlem gre na normalu bez zadnej smierci, ale najgorsze bylo to..ze pekla po 5-6h gry confused.gif
Powinni dac wiecej misji bo niedosyt jest cholerny-jak zobaczylem credity po skonczeniu 8 misji myslalem ze to jakis zart serio O___o
Szakal
Daj spokoj,BLACK jest szalenie widowiskowy !!! Tylko filmiki z deka nuzace tongue.gif
boros_24
siemka blacka przeszedlem dzisaj jestem zawiedziony ze tak szybko ktos pisal ze to zart i mial racje powinno byc co najmniej jeszcze raz tyle misji abo duzo duzo wiecej gra jest fantastyczna mimo tego skopali zakonczenie robi sie ciemno i juz jak dla mnie zakonczenie powinno byc super a tu co troche szkoda mimo tego gra jest super szkoda ze tak krotka mimo tego oddaje jej chold bo jest wow

blak jest oki przeszedlem wiele podobnych gierek na ps2 oraz innych siekanek gry ktore zrobily na mnie podobne wrazenie to god of war mecenaries spartan call of duty2 oraz gran turismo4
KheeD
boros_24 nie pisz spojlerow ;/ a z ta grafika to troche na wyrost napisales "...przedewszystkim pierwsze wrazenie to grafika jak dla mie to wyglada tak jakbym gral na next genie..." no sory, ale grales moze w Fear'a na max detach. na jakims dopasionym PC ? jakbys ujrzal 1 raz F.E.A.R, a potem Black to wiesz ;p ale oczywiscie zgodze sie, ze jak na PS2 to grafa very good.
Berion
Wszyscy piszą och i ach to ja trochę ponarzekam:
  • Co za bzdury, żeby wymieniając magazynek rozmazywał mi się ekran. Może to i ładne, ale wq*a, jest nielogiczne i wręcz przeszkadza.
  • Przeciwnicy noszą pancerze tytanowo irydowe rolleyes.gif . Aż tak Criterion chciało podkreślić stopień trudności? Czy nie popadli przypadkiem w absurd? Headshoty nie są proste, zbyt precyzyjnie trzeba wymierzyć.
  • Dlaczego po zdjęciu "lanczera" ten beztrosko exploduje? Celowo się wysadza czy jak?
  • Niby interakcja, a jednak nie do końca...
  • Jak dla mnie to ździebko za wolno biega nasz ""hiroł"".
  • Zbytnie efekciarstwo (np. wybuchające beczki z rozżarzonym koksem).
Grafa jak już każdy wspomniał: pierwsza klasa, interakcja z otoczeniem zadowala, stopień trudności problematyczny...

Ogólnie rzecz biorąc: Black to fajna gra laugh.gif czekam na kolejne, bardziej dopracowane części (wespół z już lekko nadeksploatowanym burnoutem smile.gif ).
Mikes
siemka blacka przeszedlem dzisaj jestem zawiedziony ze tak szybko ktos pisal ze to zart i mial racje powinno byc co najmniej jeszcze raz tyle misji abo duzo duzo wiecej gra jest fantastyczna mimo tego skopali zakonczenie robi sie ciemno i juz jak dla mnie zakonczenie powinno byc super a tu co troche szkoda mimo tego gra jest super szkoda ze tak krotka mimo tego oddaje jej chold bo jest wow

ja tam nic z tego nie zrozumiałem blink.gif

Co za bzdury, żeby wymieniając magazynek rozmazywał mi się ekran. Może to i ładne, ale wq*a, jest nielogiczne i wręcz przeszkadza.

co było dziwne, w demku tego nie ma
Obsolete
QUOTE(Mikes @ 16 03 2006, 19:36) *

EA ruszylo z solidna kampania reklamowa Black. Spoty w telewizji, duze reklamy w magazynach (niekoniecznie branzowych), ale to nie wszystko. Ku mojemu zdziwieniu, nowa gra EA reklamowana jest takze na przystankach. Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby byly to pojedyncze plakaty promujace gre. W przypadku Black, caly przystanek to jedna wielka reklama. To naprawde robi wrazenie.

chyba nie mówisz o polsce? tongue.gif

O Polsce. Na Nowym Swiecie, przy Empiku Megastore, caly budynek to jedna wielka reklama Black. No i w ch****e przystankow. Postarali sie.
Wiśnia San
W pełnej wersji taki efekt jest dostępny, dodatko pod koniec zczaiłem że jak się nic nie dzieje to przez włożeniem magazynku typ udeża nim o obroń. Po co to ja nie wiem blink.gif
alienator
co było dziwne, w demku tego nie ma

oj było, było.

a co do tego rozmazywania właśnie, to chyba ma to symulować skupienie wzroku na magazynku, dlatego rozmazuje się dalszy plan. Jak dla mnie rewelka smile.gif
Prezes666
[quote name='Berion' date='17 03 2006, 12:20' post='847469']
Wszyscy piszą och i ach to ja trochę ponarzekam:[list]
[*]Co za bzdury, żeby wymieniając magazynek rozmazywał mi się ekran. Może to i ładne, ale wq*a, jest nielogiczne i wręcz przeszkadza.

To se weż ręke podstaw pod nos i skup wzrok na niej to wtedy zobaczysz jak otoczenie za ręką jest rozmyte
mi się ten efekt podoba a nawet jak do ciebie strzelają to i tak przeładowując broń nie masz jak strzelać więc ten efekt rozmycia raczej nie ma jak przeszkadzać
Butcher
QUOTE(Berion @ 17 03 2006, 10:20) *

[*]Co za bzdury, żeby wymieniając magazynek rozmazywał mi się ekran. Może to i ładne, ale wq*a, jest nielogiczne i wręcz przeszkadza.

Pisałem o tym na forum Xboxa kilkanaście dni temu: to PIERWSZA gra, która podkreśliła fakt, że przeładowując skupiamy uwagę na broni, a nie otoczeniu. Genialne. Kropka.
[*]Przeciwnicy noszą pancerze tytanowo irydowe rolleyes.gif . Aż tak Criterion chciało podkreślić stopień trudności? Czy nie popadli przypadkiem w absurd? Headshoty nie są proste, zbyt precyzyjnie trzeba wymierzyć.

A kto mówił, że headhsoty mają być proste ? Kamizelki standard, a hs to kwestia wprawy. Ja już sadzę bez zbliżenia tongue.gif
[*]Dlaczego po zdjęciu "lanczera" ten beztrosko exploduje? Celowo się wysadza czy jak?

IMO eksploduje jego RPG, mimowolny wystrzał, pośmiertny skurcz palca - nazwij to jak chcesz biggrin.gif
[*]Niby interakcja, a jednak nie do końca...

Żeby wszystkie FPSy na current-genach miały taką interakcję...
[*]Jak dla mnie to ździebko za wolno biega nasz ""hiroł"".

Kwestia gustu - imo idealnie. Lepsze to niż rolki na nogach i level w 20 min....
[*]Zbytnie efekciarstwo (np. wybuchające beczki z rozżarzonym koksem).

A miało nie być efekciarstwa? To podstawa tej gry, jej drugie imię...

W kwestii panów z tarczami: a nikt nie pomyślał, żeby im zwalić na głowę odstrzelony kawałek otoczenia, np. filara ? Działa szybko i skutecznie - nazywa się Collateral Kill...
Uderzanie magazynkiem o broń ? Naprawdę nikt z Was tego nie widział na filmach ? Chociażby, żeby wytrzepać piasek... nie wspomnę o efekciarstwie tego motywu tongue.gif
Prezes666
QUOTE(Wiśnia San @ 17 03 2006, 17:52) *

W pełnej wersji taki efekt jest dostępny, dodatko pod koniec zczaiłem że jak się nic nie dzieje to przez włożeniem magazynku typ udeża nim o obroń. Po co to ja nie wiem blink.gif

Skoro wtedy i tak nic nie robiłeś więc chyba nie ma to większego znaczenia.Chociaż wydaje mi się że on to robi bo gra miała oddawać ralizm,a jak wiemy broń potrafi być zawodna. Naboje mogą sie zaciąć w magazynku więc udeżając nim o broń jest pewniejszy że broń go nie zawiedzie(ale i tak wiadomo że w grze coś takiego jest nie możliwe) taki zresztą fajny bajerek jak by na to nie patrzył.
Wiśnia San
QUOTE(Butcher @ 17 03 2006, 16:17) *

W kwestii panów z tarczami: a nikt nie pomyślał, żeby im zwalić na głowę odstrzelony kawałek otoczenia, np. filara ? Działa szybko i skutecznie - nazywa się Collateral Kill...

Też można ale RPG efektowniej wygląda icon_twisted.gif
Gawlick
Zauwarzyłem że niezawsze typ uderza magazynkiem o broń, a tylko wtedy, kiedy jest mniejsza zadyma, albo kiedy schowaliśmy się za jakimś filarem, drzewem itp.
Berion
QUOTE(Butcher @ 17 03 2006, 17:17) *
Pisałem o tym na forum Xboxa kilkanaście dni temu: to PIERWSZA gra, która podkreśliła fakt, że przeładowując skupiamy uwagę na broni, a nie otoczeniu. Genialne. Kropka. [...]

Trudno mi znaleźć czas, aby czytać każdy wątek na forach.

Wracając do tematu:
Niby tak, ale osobiście właśnie wolę widzieć co się dzieje. Nawet podczas przeładowania... Realizm? Być może, być może, ale to jest gra. Czy teraz każda gra na gwałt musi być jak najbardziej realna (w sensie systemu rozgrywki, nie fizyki)? Czy to nie jest owczy pęd? Ehh... no nie każdemu to przypada do gustu. Szkoda, że Criterion nie pozostawił mi wyboru on/off

[...] A kto mówił, że headhsoty mają być proste ? Kamizelki standard, a hs to kwestia wprawy. Ja już sadzę bez zbliżenia tongue.gif [...]

Nie, nie mają proste a odrobinę prostsze - to tak jak na mój gust. Skoro nie mogę beztrosko pruć po jelitach to chociaż chciałbym masowo łupać czaszki. Ale nie, niestety...

Zawsze twierdziłem, że nowe gry to już nie to, że są prostsze itd... itd... Teraz dostałem produkt, który przegiął w drugą stronę (w moim rankingu drugi po Ninja Gaiden).

Po tym co napisałeś czuję się jak ostatni lamer... Ehh... Nie idzie mi celowanie analogami, może dlatego tyle wylałem jadu. Za wzór zawsze stawiam QII na PSXa (nazwijmy to ekscentryzm z mojej strony).

[...] Żeby wszystkie FPSy na current-genach miały taką interakcję... [...]

Jestem tego samego zdania, ale wiesz... Jak mówi przysłowie: dostajesz palec, to chcesz całą rękę. Po prostu w takiej pozycji niektóre niedoróby wnerwiają.

[...] Kwestia gustu - imo idealnie. Lepsze to niż rolki na nogach i level w 20 min... [...]

Nie popadajmy w skrajności...

[...] A miało nie być efekciarstwa? To podstawa tej gry, jej drugie imię... [...]

Ależ tak, nie przeczę, ale ... hmm... jakby to powiedzieć... ... o, mam:

"co za dużo to i świnia nie chce"

Strasznie ofensywny był Twój post wink.gif
boros_24
do kheed sluchaj kazdy ma miec swoje zdanie bo prawda jest tak ze wielu ludzi zaczelo narzekac na ps2 ze jest slaba ze lipna i wogole a ja poprostu wierze w ta konsole w jej potencjal piszesz ze barwie z ta grafika ze az na nextgenie przeczytaj sobie recenzje w psxextreme na temat gry project snowbild tam tez pisza ze grafika jest nextgenowa bo faktycznie byla piekna i ci w tym zlego bede sobie pisal tak jak uwazam a widzales moze spartana czytalem o tej grze ze gdy pokazali ja jakims waznym szycha to nie chcieli uwierzyc ze ta grafike regeneruje ps2 i szukali jakis kabelkow ktore prowadzily by do mocarnego peceta a mieli zonka mam tez dostep na peceta bo mam i tez sa piekne gry nie mowie a pokaz mi scigalke na pc w stylu burnota nie uraczysz i za to wlasnie kocham konsole zadnych sterownikow programow poprostu wkladam plytke i gram popatrz na psx to on mial piekna grafike i w czasach swojej swietnosci pc mogly pomazyc o takiej grafice a ps2 wiadomo ze jest gorsza od pc pod wzgledem technologicznym a grafika dorownuje pc dla mnie black jest poprostu next genowy i tyle[size=7][b] pozdrawiam do kheed
boros_24
[b][/b][/color][color=#33CC00] czekam na odpowiedz pozdrawiam

laugh.gif
matek_79
Baros zacznij cholera uzywac znakow interpunkcyjnych bo sie za cholere rozczytac nie mozna wink.gif
I nie zaczynaj wojny konsola - Pc bo fanboyow na tym forum raczej nie lubia happy.gif
QUOTE(Berion @ 17 03 2006, 21:04) *

[...] A kto mówił, że headhsoty mają być proste ? Kamizelki standard, a hs to kwestia wprawy. Ja już sadzę bez zbliżenia tongue.gif [...]

Nie, nie mają proste a odrobinę prostsze - to tak jak na mój gust. Skoro nie mogę beztrosko pruć po jelitach to chociaż chciałbym masowo łupać czaszki. Ale nie, niestety...

Zawsze twierdziłem, że nowe gry to już nie to, że są prostsze itd... itd... Teraz dostałem produkt, który przegiął w drugą stronę (w moim rankingu drugi po Ninja Gaiden).

Po tym co napisałeś czuję się jak ostatni lamer... Ehh... Nie idzie mi celowanie analogami, może dlatego tyle wylałem jadu. Za wzór zawsze stawiam QII na PSXa (nazwijmy to ekscentryzm z mojej strony).

Juz nie przesadzaj z tym poziomem trudnosci, nie jest zle (a do NG tej grze baaaardzo daleko, tymbardzije NGB), owszem meczylem sie dlugo na hardzie w koncowce ostatniego levelu, ale to przez swoja wlasna glupote, ze tak powiem, no i przez to ze nie ma sejwa w czasie misji, przez co musialem zaczynac level zawsze od nowa gdy wlaczalem konsole. Co do headshotow, to nie sa wcale trudne (o ile nie leciasz na pale), wystarczy potrenowac (wiem ze nie grales moze tak dlugo jak my chociazby po sieci w takie Halo 2, przez co nie masz dotatecznie opanowanego sterowania analogami, ale to naprawde tylko kwestia wprawy i przyzwyczajenia sie do sterowania). Ale zeby odrazu zaraz po NG tongue.gif Jak bedziesz mial kiedys mozliwosc to sprobuj zagrac w Halo 2 na Legendary (pierwszy level, w magazynach- niektore akcje sa okrutne wink.gif )

[...] Żeby wszystkie FPSy na current-genach miały taką interakcję... [...]

Jestem tego samego zdania, ale wiesz... Jak mówi przysłowie: dostajesz palec, to chcesz całą rękę. Po prostu w takiej pozycji niektóre niedoróby wnerwiają.

Ale inne przyslowie mowi- lepszy rydz niz nic wink.gif

[...] A miało nie być efekciarstwa? To podstawa tej gry, jej drugie imię... [...]

Ależ tak, nie przeczę, ale ... hmm... jakby to powiedzieć... ... o, mam:

"co za dużo to i świnia nie chce"

No kurde, od pocztku przeciez bylo wiadomo ze ta gra to nic innego tylko zadyma, wybuchy, efektownosc, wiec moim zdaniem marudzisz w tym momencie rolleyes.gif
No offence wink.gif
boros_24
do matek_79 po pierwsze nie jestem żaden fanboy poprostu pisze to co uważam i tyle każdy ma miec prawo swoje zdanie a jesli chodzi o znaki interpunkcujne to masz racje pozdrawiam biggrin.gif
Mikes

O Polsce. Na Nowym Swiecie, przy Empiku Megastore, caly budynek to jedna wielka reklama Black. No i w ch****e przystankow. Postarali sie.

no no no :Pale to cyyba tylkow warszawa tak? kurde jestem zacofany, jadę jutro do wrocka tongue.gif

a co do rozmazywania. Pojawaiło się u mnie w demku tylko raz O_o od czego to zalezy.

btw, czy tylko ja miałem prbolemy z płytką demo? O ile inne gry śmigają normalnie black odpala mi się tylko wtedy kiedy PS2 stoi do góry nogami.
boros_24
nie wiem mikes od czego to zalezy ja mam orginalną wersje blacka 100% u mnie za kazdym razem kiedy zmieniam magazynek jest rozmycie gdy stoje zbyt dlugo to np w m16 gosciu kreci jakim duperelkiem a w mp5 wyjmuje magazynek i sprawdza kule fajny bajer byc moze w demku nie postarali sie o takie rzeczy nie wiem trudno powiedziec moze ktoś inny bedzie wiedzał na ten temat troche wiecej pozdrawiam starwars.gif
Prezes666
QUOTE(matek_79 @ 17 03 2006, 22:15) *

Baros zacznij cholera uzywac znakow interpunkcyjnych bo sie za cholere rozczytac nie mozna wink.gif
I nie zaczynaj wojny konsola - Pc bo fanboyow na tym forum raczej nie lubia happy.gif

Wydaje mi się że baros nie chce wywoływać jakiejś wojny poprostu napisał prawde gra wygląda pięknie.
Sam mam pc i wiem, że gry potrafią wyglądać obłędnie ale za jaką cenę.kompa musiał byś usprawniać co 6 miesięcy a takie PlayStation2 ma już swoje lata(ponad 5)a gra typu black i tak wygląda zajefajnie chociaż odpalana jest na takim dziadku.
Miłosz z Prudnika
Giera super ,grafa jak długonoga blondynka, audio palce lizać,misje też niczego sobie tylko IQ wrogów i czas
gry troche kaleczą.Misje są dlugie i w niektórych momentach irytuje mała liczba checkpointów ale giera jest
super smile.gif
Agent_Man
[quote name='Butcher' date='17 03 2006, 16:17' post='847692']
[quote name='Berion' post='847469' date='17 03 2006, 10:20']
[quote][*]Dlaczego po zdjęciu "lanczera" ten beztrosko exploduje? Celowo się wysadza czy jak?[/quote]
IMO eksploduje jego RPG, mimowolny wystrzał, pośmiertny skurcz palca - nazwij to jak chcesz biggrin.gif [/quote]

Najbardziej sensowne wyjaśnienie - RPGowiec kiedy zalicza glebe uderza zapalnikiem od rakiety w ziemie i BUM.

Ale z drógiej strony powinno być "letkie" opóznienie miedzy smiercią typa a wybuchem. Enyłej fajny motyw;D

Jedno co mnie w "B" niemiłosiernie wqrwia to fakt, ze karabiny są słabe jak cholera (AK,G3,M4). Może twórcy nie znają sie za bardzo na broni, ale żeby SMG byly mocniejsze od karabinów ? wacko.gif
boros_24
no wlasnie prezes666 napisal prawde mama gdzies wojny podzały itd poprostu pisze to co uwazam i staram sie nikogo nie urazic pozdrawiam wszystkich
Gawlick
Karabiny nie są słabsze od SMG. Kiedy w misji wszyscy mieli SMG, a ja znalazłem chyba M16 (7 chyba na moście) to poczułem dużą różnicę (na korzyść M16 ofkoz).
Prezes666
QUOTE(Agent_Man @ 20 03 2006, 10:18) *

Jedno co mnie w "B" niemiłosiernie wqrwia to fakt, ze karabiny są słabe jak cholera (AK,G3,M4). Może twórcy nie znają sie za bardzo na broni, ale żeby SMG byly mocniejsze od karabinów ? wacko.gif

Prawda jest taka, że te wszystkie big giwery mają moc ale jaki byłby sens rozwalania gościa jednym strzałem nieważne w którą część ciała, a i jeszcze jedno taki kałach wypluwa 60 naboi w czasie dłóższym niż uzi, a przecież uzi mieści 90 naboi.Więc ilość trafień jest znacznie większa w uzi, więc może to daje mylne wrażenie jakoby AK G3 M4 były słabsze. pifpaf.gif Ja też miałem takie wrażenie ale napewno mnie to nie wqrwiało wręcz odwrotnie dawało mi szanse postrzelać z miejszych giwer nie tracąc przy tym szansy tak samo szybkiego zlikwidowania przeciwnika.
2razyjot
QUOTE(Prezes666 @ 20 03 2006, 20:43) *

a i jeszcze jedno taki kałach wypluwa 60 naboi w czasie dłóższym niż uzi, a przecież uzi mieści 90 naboi.Więc ilość trafień jest znacznie większa w uzi,

Pfff, porownujesz pistolet maszynowy do kalacha? LOL ... Ilosc trafien? Uzik ma taki rozrzut i roz.pi.z.dziel, ze strzelac to z niego mozna ale na krotkim dystansie - kalach to maszynka sprawdzajaca sie w kazdej sytuacji, debesciak na polu bitwy ale o tym juz w madrych ksiazkach poczytasz ...
Szakal
Ewentualnie mozna go sprawdzic w wojsku polskim.Kalachow ci u nas dostatek.Ale z tym tlumikiem ghe,ghe,to troche przegieli.Szkoda starego Kalasznikowa bo pieniedzy mu nie dali,ino ordery.
Prezes666
QUOTE(wujaszek_JJ @ 21 03 2006, 12:08) *

Pfff, porownujesz pistolet maszynowy do kalacha? LOL ... Ilosc trafien? Uzik ma taki rozrzut i roz.pi.z.dziel, ze strzelac to z niego mozna ale na krotkim dystansie - kalach to maszynka sprawdzajaca sie w kazdej sytuacji, debesciak na polu bitwy ale o tym juz w madrych ksiazkach poczytasz ...

Książek o takiej tematyce raczej nie czytam(do Iraku sie nie wybieram więc nie potrzebuje takiej wiedzy), ale jedno wiem broń nieważne jaka zawsze służy do jednego do zabijania. Ja tylko napisałem to co myśle,przecież wiadomo, że kałach jest precyzyjniejszy, przecież to broń długa i dwu ręczna, ale strzelając całą serią to i tak swój odrzut ma.Nieważne jaka broń by to nie była no chyba, że na wodę.Jak sam napisałeś wujaszku uzi jest dobre na krótki dystans, a jak mi wiadomo to w BLACKu większość potyczek raczej jest na krótkim dystansie(przynajmiej ja tak gram, lubie patrzeć przeciwnikowi w oczy zanim go sprzątnę catfight.gif )więc kałach czy uzi to i tak przyjemnie się (tu cytuje) "roz.pi.z.dziela". icon_twisted.gif
Prezes666
QUOTE(Szakal @ 21 03 2006, 13:46) *

Ewentualnie mozna go sprawdzic w wojsku polskim.Kalachow ci u nas dostatek.Ale z tym tlumikiem ghe,ghe,to troche przegieli.Szkoda starego Kalasznikowa bo pieniedzy mu nie dali,ino ordery.

Wszystko dla mateczki rosi towarzyszu Szakal cool.gif
Agent_Man
QUOTE(Szakal @ 21 03 2006, 11:46) *

[...]Ale z tym tlumikiem ghe,ghe,to troche przegieli.Szkoda starego Kalasznikowa bo pieniedzy mu nie dali,ino ordery.

Tłumik do kałasza istnieje.Ale że w amerykańskich filmach go niema nigdy, to tez mało kto o tym wie;) A dziadka Kałasznikowa szkoda, ale niech pocieszy sei tym ze jego karabin zabił juz pare mln ludzi na całym świecie icon_twisted.gif
Szakal
Szkoda,ze nie ma w tych strzelankach nowej generacji jakis elementow logiczno -zrecznosciowych,jak np.rozbieranie broni na czesci,czysczenie i potem zlozenie.To bylby ciekawy element miedzy misjami.
Wiśnia San
mam problem przechodzę 2 raz Blacka i w 2 misji po przekroczeniu granicy przed mostem po prawej powinno być RPG. Wbijam do góry sprawny strzał w beczke która wybucha, a po RPG ani śladu. WTF ?
Szakal
To pewnie,przez stopien trudnosci jaki sobie ustawiles.Na normalu by bylo to RPG.
Arkady
Nie mogę z tym Black'iem, kończe drugi raz tym razem na Hard i ostatnia sala tak mnie wkurza. Dziś ze 2 godziny tu zmarnowałem, zawsze mnie wykańcza ten kolo z RPG :| o dziwo cała gra do tego momentu nie była wcale taka trudna, ale to jest normalnie irytujące. Przeszedł ktoś ostatnią misje na Black Ops? o_O
Wiśnia San
No i znowu mam problem własnie skończyłem 4 misje w fabryce i za uja nie moge odnaleść Magnuma, ponoć miał być gdzieś koło magazynu. Magazynki znalazłem koło niebieskiej bramy wjazdowej, ale broni niestety nie. Gdzie to badziewie leży?
Szakal
Magnumy maja goscie z tarczami.A co sie tyczy BLACKA wydanego w USA nie wiem czy zauwazyliscie,ale w tej wersji magazynki maja wieksza pojemnosc
Wiśnia San
Sorrki ale wprowadziłem cie w błąd ja nie umim znaleść magnum w 4 misji, a nie w 5 biggrin.gif
Agent_Man
QUOTE(Wiśnia San @ 24 03 2006, 06:46) *

Sorrki ale wprowadziłem cie w błąd ja nie umim znaleść magnum w 4 misji, a nie w 5 biggrin.gif

W pewnej chwili wchodzisz tam (4lv) do dużego magazynu, w którym sporo typa biega (dym na całego).Jesli dobrze kojarze,to na parterze w jednym pokoju na stole leży Magnum i pestki. Żeby tam wejść potrzebna będzie strzelba.
Stachu
krotka piłka z mojej strony

Nie podobało mi sie
-Klimat mi nie podpasił. Killzone miał duzo lepszy
-Grafa ujdzie, muzy chyba nie ma za duzo
-Na nudnych przerywnikach wychodziłem zapalić
-Grywalnośc na plus
-Długosc gry...eee...jaka długosc? jeden wieczorek xD

ocena? 7+

wiem, jestem dziwny
ako
A ja niedawno sie do Black dorwalem, jestem w 6 misji i wystawie tej grze ocene 9/10. Grafa urywa glowe, efekciarstwo, mimo ze oparte na skryptach, to zaje*****e mocarne, rajcujace jak cholera itd. Klimacik przedni, gameplay plynny, szybki, intensywny. Jak dla mnie hicior i juz czekam na Blacka II na next-geny.
Prezes666
QUOTE(Solid @ 25 03 2006, 20:03) *

krotka piłka z mojej strony

Nie podobało mi sie
-Klimat mi nie podpasił. Killzone miał duzo lepszy
-Grafa ujdzie, muzy chyba nie ma za duzo
-Na nudnych przerywnikach wychodziłem zapalić
-Grywalnośc na plus
-Długosc gry...eee...jaka długosc? jeden wieczorek xD

ocena? 7+

wiem, jestem dziwny

Co do pierwszych dwóch podpunktów to się nie zgodze po pierwsze ta gra nie miała być klimatyczna.Ot poprostu przyjemna naparzana.(killzone napewno miał lepszy klimat ale jak już wcześniej wspomniałem).Następne"grafa ujdzie"no to trzymajmy sie dalej killzona bo wyrażnie ci się musi ta gra podobać, a grafa w killzone jest łagodnie mówiąc o pare stopnii na niższym poziomie nie wspominając że się przychacza.A taki BLACK to poprostu pięknie się prezentuje(PS2)i chodzi jak na gre przystało.Co do następnych 3 podpunktów to sie raczej zgodze.
Stachu
po pierwsze ta gra nie miała być klimatyczna

no to w takim razie wielki minus dla tej gry, bo dla mnie klimat jest bardzo wazny. A Black ma klimat, ale taki, ktory mi nie pasuje. Akcje ala wojna w Iraku mnie nie krecą. Wole strzelac do niemców, kosmitów albo do Helghastów

Następne"grafa ujdzie"no to trzymajmy sie dalej killzona bo wyrażnie ci się musi ta gra podobać

eeee, nie koniecznie, nie przeszedłem killzone do konca bo mnie znudziło. Ale wolałem killzone niz blacka. Tak jakos w moim odczuciu przyjemniejszy był no i klimacik oraz fabułe miał lepsza. A to dla mnie chyba najwazniejszy czynnik ktory ciagnie mnie do ukonczenia gry. Black jest krotki i gdyby nie to to bym go nie ukonczył.

a grafa w killzone jest łagodnie mówiąc o pare stopnii na niższym poziomie nie wspominając że się przychacza.

no wiadomo, ale czy ja porownywalem grafe do grafy z killzone? Grafika w Blcku jest sliczna, a interakcja to czysty miod. Ale akurat gram jeszcze w RE4 ,MGS3:S i FFXII wiec...

A taki BLACK to poprostu pięknie się prezentuje(PS2)i chodzi jak na gre przystało

true, ale swietna grafa to nie to co trzyma mnie przy grze i zacheca do jej ukonczenia

oczywiscie wszystko IMO
Ozzy
ile wam zajelo przejscie ostatniej misji? bo mam troche czasu i niewiem czy siadac czy nie, bo jak wszyscy wiemy niema save'ów w trakcie misji dry.gif
Wiśnia San
coś koło godziny na normalu, było by lepiej ale RPG daje o sobie znać dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.