QUOTE(Butcher @ 17 03 2006, 17:17)

Pisałem o tym na forum Xboxa kilkanaście dni temu: to PIERWSZA gra, która podkreśliła fakt, że przeładowując skupiamy uwagę na broni, a nie otoczeniu. Genialne. Kropka. [...]
Trudno mi znaleźć czas, aby czytać każdy wątek na forach.
Wracając do tematu:Niby tak, ale osobiście właśnie wolę widzieć co się dzieje. Nawet podczas przeładowania... Realizm? Być może, być może, ale to jest gra. Czy teraz każda gra na gwałt musi być jak najbardziej realna (w sensie systemu rozgrywki, nie fizyki)? Czy to nie jest owczy pęd? Ehh... no nie każdemu to przypada do gustu. Szkoda, że Criterion nie pozostawił mi wyboru on/off
[...] A kto mówił, że headhsoty mają być proste ? Kamizelki standard, a hs to kwestia wprawy. Ja już sadzę bez zbliżenia

[...]
Nie, nie mają proste a odrobinę prostsze - to tak jak na mój gust. Skoro nie mogę beztrosko pruć po jelitach to chociaż chciałbym masowo łupać czaszki. Ale nie, niestety...
Zawsze twierdziłem, że nowe gry to już nie to, że są prostsze itd... itd... Teraz dostałem produkt, który przegiął w drugą stronę (w moim rankingu drugi po Ninja Gaiden).
Po tym co napisałeś czuję się jak ostatni lamer... Ehh... Nie idzie mi celowanie analogami, może dlatego tyle wylałem jadu. Za wzór zawsze stawiam QII na PSXa (nazwijmy to ekscentryzm z mojej strony).
[...] Żeby wszystkie FPSy na current-genach miały taką interakcję... [...]
Jestem tego samego zdania, ale wiesz... Jak mówi przysłowie: dostajesz palec, to chcesz całą rękę. Po prostu w takiej pozycji niektóre niedoróby wnerwiają.
[...] Kwestia gustu - imo idealnie. Lepsze to niż rolki na nogach i level w 20 min... [...]
Nie popadajmy w skrajności...
[...] A miało nie być efekciarstwa? To podstawa tej gry, jej drugie imię... [...]
Ależ tak, nie przeczę, ale ... hmm... jakby to powiedzieć... ... o, mam:
"co za dużo to i świnia nie chce"
Strasznie ofensywny był Twój post