Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Hela
A kiedy premiera?
Sarge
luty 2006, jakiś czas temu przesunięta premiera, bo miała być jeszcze w tym roku...
Jakim
Na gamespocie mozna oblukac nowy, świeży trailer z gameplayu. I tak jak myślałem... gra wygląda cudownie;] szczególnie wygląd broni rozwala. Zadyma jest nieziemska, efekty broni, czy trafiania przeciwników wygladają jak w najlepszych filmach akcji. Polecam zobaczyc ten filmik.
red2000
mogles zapodac linka ;p
btw:ja nie rozumiem waszego nie pokoju dotyczacego grafiki.panowie w koncu to criterion i wszystko jasne biggrin.gif
piecia
QUOTE(red2000 @ 29 10 2005, 22:51) *

mogles zapodac linka ;p
btw:ja nie rozumiem waszego nie pokoju dotyczacego grafiki.panowie w koncu to criterion i wszystko jasne biggrin.gif

BLACK

Tu macie linka.Sa to te same filmiki,ktore sa na gamespocie,tylko ze te mozna spokojnie zassac bez zadnych rejestracji biggrin.gif .

Polecam obejrzec blink.gif ,szczena na podłodze tongue.gif .
Ps:Co w tej grze robia granaty to szok,zobaczcie co sie dzieje jak koles wrzuca prze okno granat do budynku... blink.gif
Yap
Po obbejrzeniu trailer'a od razu udałem się do psychologa. Szczękopad gwarantowany. Ta gra musi być nie do wyj@#ania excl.gif .
Mikes
a ja po tych filmikach mam jedną wątpliowść:
ślady po kulach. Na ścianie czy na drewnie wyglądają tak jak na metalu i są nienaturalnej wielkości(2 x tyle co normalnie) Mam nadzieję że to poprawią
Jakim
A tam oni strzelaja tam takimi kulami;] Niech zostanie jak jest w filmikach! Efektownie, z rozpryskami i wogóle. Przeciez nie jest to realistyczny shoter tak jak Burnout nie jest realistycznym wyścigiem.
Mikes
ale to tak jajby w burnoucie mozna było niszyc KAŻDE auto, a to już zbyt fajne nie jest:P
are91
Fajnie, do grafy nie mam wątpliwości, ale jest pewien szkopuł, mianowicie AI i oto obawiam się najbardziej. Na gameplay footage przeciwnicy wpychali się czasem pod lufe, i ogólnie nie wyglądali na zbyt rozgarniętych... To może być najsłabszy element tyej gry. sad.gif
Yap
Aaa tam. Im więcej kolesi będzie wybiegać mi pod lufę tym większa będzie moja satysfakcja z dziurawienia kolejnych ciał. OGNIAAA!!!!
Sarge
Fakt, AI prezentuje się na razie średnio...

Zauważyliście w kilku momentach owych filmików, że budynek wybucha, chociaż wcześniej główny bohater tylko strzelał po ścianach? A może to ja tam niedowidzę jakiejś łatwopalnej beczki? Nie wiem, obawiam się tylko, żeby autorzy nie przesadzili - bo przecież od samych strzałów całe budowle ot tak po prostu nie wybuchają...
Mikes
tak, ja też to zauważyłem.. strzela w słupy a one wybuchają
no i to że czy to beton czy to drewno ślady po kulach wyglądają TAK SAMO i są dziwnie duże, ale do premiery sporo czasu więc na pewno to poprawią

P.S Motyw jak gośc biegł bokim s strelał przez szyby do budynków tłucząc je to MASAKRA!!
palo
czekam na tą grę z utęsknieniem, rozwałka niezła, wszystko się niszczy, czad, wykonainie broni jest super, sporo w tym wszystkim efekciarstwa, ale taka juz specyfika gry, na tych 4 filmikach pokazanio sporo i widac, że fizyka jest jedną z najważniejszych rzeczy, ale mimo wszystko czasem zawodzi, np w jednym miejscu od eksplozji granati spada z daszku zabytkowa armata, przecież to jest cięzkie żelastwo, a spadło jakby było zrobione z plastiky, przynajmniej takie odnioslem wrażenie

ze smaczków, o któych już mówiono, a teraz pokazano - po co owierac drzwi, wystarczy shootgun smile.gif Black może nie zarzadzi w temacie FPS, bo rynek strzelanek jest dośc zróżnicowany, ale np. nie będzie zwykłym średniakiem
Ryo-San
filmikow z blacka nigdy za wiele
http://www.xboxyde.com/news_2240_en.html

szkoda tylko ze gra wychodzi dopiero w 2k6;/ no ale jak ktos nie kupuje pierwszego next-gena odrazu to zapewne w to jeszcze zagra..reszta - watpliwe
Milo
Dlaczego przeciez na X'a tez ma wyjsc wiec mozliwe ze na X360 pujdzie!!
piecia
QUOTE(Ryo-San @ 2 11 2005, 12:54) *

filmikow z blacka nigdy za wiele
http://www.xboxyde.com/news_2240_en.html

szkoda tylko ze gra wychodzi dopiero w 2k6;/ no ale jak ktos nie kupuje pierwszego next-gena odrazu to zapewne w to jeszcze zagra..reszta - watpliwe

Sorki Ryo,ale czy masz mozliwosc wrzucenia ich na serwer?? Bo na xboyde zostaly usuniete: "The video has been removed at EA's request.".
Saunter
Sześć screenów z Blacka.

Kilk
YETI
QUOTE(Ryo-San @ 2 11 2005, 16:54) *

Ryo w tym czasie X360 ile moze byc na rynku, chyba nie zawiele jesli porownamy do liczby PS2.
Ja jestem własnie jedna z tych osób ktore nie zamierza na chwile obecna wydawac $$$ na X360 i na takiego Blacka czy FFXII czekam z niecierpliwoscia.
Ryo-San
@piecia
niestety nie mam filmiku bo po obejrzeniu wywalilem go ze wzgledu na slabą rozdzialke

@YETI
Ale tutaj liczba konsole nie ma zadnego znaczenia..chodzi mi poprostu oto ze jak dorwe sie do takiego PDZ, Kameo, PGR3, Condemned, Obliviona czy innych gier nastepnej generacji do tego Xbox Live Gold - to w tym momencie ta generacja przestanie dla mnie istniec..bo szkoda mi bedzie czasu i pieniedzy na przechodzenie ostatkow z PS2 czy Xa..
Znam to z wlasnego doswiadczenia(podobnie bylo w przypadku PSX'a i PS2)...wiem ze jak pojawią sie pierwsze recki kiillerow na konsole nastepnej genaracji to zeby nie wiem jakie gry byly zapowiedziane na ta generacje to i tak nie zwroce na nie uwagi..
Nie wiem chyba za duzo filmikow z gier na 360tke sie naogladalem i wogole tak napalilem sie juz na kolejną generacje ze jak juz pisalem wczesniej ta generacja przestala dla mnie istniec i totalnie mi wisi co? kiedy? i na co? ma wyjsc...wogole na filmiki z zapowiedzi na Xa i PS2, recki, oceny, zapki nie zwracam juz uwagi..
Mikes
Nowe screeny

I naszło mnie pytanie.. z kim my wlaczymy? Na 3 skrinie jest kolo, ale taki jakiś dziwny..
palo
jest dwóch kolesi, jeden w tle, drugi bardziej z przodu, a może dlatego dziwny, że nie ma lewej ręki (?)
Mikes
no to ja wiem, ale popatrz na twraz.. a raczej jej brak, to nie chusta, on ma takie dziwne oczy..
Yap
QUOTE(Mikes @ 2 12 2005, 00:07) *

no to ja wiem, ale popatrz na twraz.. a raczej jej brak, to nie chusta, on ma takie dziwne oczy..

Jasne, że nie chusta. To jest kominiara zasłaniająca całą twarz z wyjątkim oczu.
Wrogowie mają być ponoć całkim nieźle zróżnicowani. Ostatnio przeglądając strony netowe na temat Black gdzieś wyczytałem, że terroryści wszelakij maści podejdą nam pod lufę, a czase jacyś mersenaries. W zasadzie mnie guzik obchodzi czy będą to terroryści, czy najemnicy - byleby umierali efektownie tongue.gif .
Mikes
może i masz rację ale o tak oczy są dziwne.. jak u węża.. taki podłużne
biggrin.gif:D:D
EOT
are91
poprostu ma kominiarke. Pod kątem leci
Hela
Nowy filmik. Akcja w lesie. POWER.
http://www.gametrailers.com/player.php?id=8622&type=wmv
Sarge
Takich etapów mi brakowało - po tych wszystkich dotychczasowych screenach/trailerach obawiałem się, czy nie będzie zbyt schematycznie (miasta, industrialność bez przerwy...), ale widzę że będzie miejsce dla klimatycznych levelów w nocy, w otoczeniu zieleni i drzew - pięknie biggrin.gif .
Loto
myslalem ze strzelamy do czarnych...
Mikes

BLACK? biggrin.gif biggrin.gif

btw. mamy szansę na te grę przed lutym?
Jakim
taka samą jak na playstation 3;]
palo
QUOTE(Mikes @ 4 12 2005, 13:10) *

BLACK? biggrin.gif biggrin.gif

btw. mamy szansę na te grę przed lutym?

hmn, raczej nie, jak luty to luty, może na sieci pojawi sie trochę wcześniej, to wszystko
Bartg
Pojawilo sie pare nowych filmow bezposrednio z gry, polecam zwlaszcza Gt gameplay, ponad 3 minuty czystego gameplaya ohmy.gif http://gametrailers.com/gamepage.php?id=2130
Mikes
mniam!! smakowity filmik, zwłaszcza jak gość strzela w pojemnik z gazem a on rozwala pół domu.. ale mam przecuczie że to wszytsko to skryptowane akcje..
Bartg
No mozliwe, w najnowszym n+ jest wlasnie krotki artykul na temat tego jak sie okazalo krotkiego 1 levelowego dema i ta gra moze zmiesc wszystko ;]
aux
Czadowy filmik, wszystkie se obejrzałem te filmiki i trailery co tam są i powiem że od tej pory czekam na tą grę razem z innymi, bo wcześniej jakoś "FPP od twórców Burnouta" nie przekonywało mnie za bardzo. Będzie hit !
Amer
Wg mnie film jest mocno średni, co nie zmienia oczywiście faktu że na Black'a czekam bardzo (nie od dziś).

Pzdr.
Mikes
premiera właściwie na dniach, można składać pre-ordery na Ultimie.
Polecam obacaić filmik THE WORLD OF BLACK z GameSpotu, pokazuje kupe gamplayu.
Ale tak jak mówiłem z tymi ryksozetami. Na filmiku było mała pomieszenie ze schodami, strzelanina po tym była niezła ale potem kijowo to wyglądało. Srebrne dziury po kulach właściwie wszedzie, kazda taka sama, czasem nawet wychodząca poza przedmiot(połowa to jakaś desko 2 połowa powietrze O_O) Ale tak czy siak czekam na nią z wywieszonym jęzorem..
rembikfromLS
w Red Faction także były piękne rykoszety, na multi cudnie sie zabijało od odbić od ściany... a Black... hmmm PRZEPIĘKNA GRA!! biggrin.gif
Bartg
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2130 interview + masa gameplayu, wakja w hangarze cud miod ;]
ghost.
http://www.ea.com/official/black/black/us/index.jsp

nie moge sie doczekać biggrin.gif
Memory
Biegniemy przez 45 minuty kul.
Dużo filmiki - http://media.ps2.ign.com/media/668/668817/vids_1.html
Mikes
http://eastore.ea.com/shopping/browse/dire...S=1&keyword=blk

co? nowa broń w preorderze? ciekawe czy u nas tak bedzie..
Mikes
http://www.ea.com/official/black/black/us/home.jsp - BLACK OFICIAL SITE

fajna stronka, tapetki, filmik pierdoły ale najlesze jest ze prawie całą strone mozemy rozpierniczyc i zobaczy fajną animacje xD
ghost.
QUOTE(Mikes @ 15 01 2006, 21:17) *

http://www.ea.com/official/black/black/us/home.jsp - BLACK OFICIAL SITE

fajna stronka, tapetki, filmik pierdoły ale najlesze jest ze prawie całą strone mozemy rozpierniczyc i zobaczy fajną animacje xD

LOL, 3 posty wyżej wrzuciłem linka do oficiajlnej biggrin.gif Ale fakt, faktem, strona fpyte - najbardzie mi sie spodobał shotgun i granatnik biggrin.gif
Mikes
oh shitt, sorki nie czytałem tematu wink.gif jakiś mod moze to skasowac. btw. fajna jest na tej stronie strelnica, tylko szkoda ze nie ma namierzania(strzela sam gdzie kolwiek bysmy nie dali
Memory
Czasopismo US - 'Official PlayStation2 Magazine'

Dało 10/10 cool.gif
Bartg
ohmy.gifO Niech ktos znajdzie skana biggrin.gif
Solidny (pan)
Na gamerankings nie ma jeszcze żadnej recki/oceny confused.gif
Zonk
Ja to się kurna dziwię, że nikt nie podał adresu www.gamespot.com ! cool.gif Przecież tam co chwilę jest jakiś nowy filmik z gameplayu!!!

A co do samej gry, to ja wymiękam.... TO BĘDZIE IDEALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............
................. TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrr...................... WIIIIIIIIIIIIIIIIIIRUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
..................

Sorki, poniosło mnie... blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.