Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Gawlick
Trzeba całą grę skończyć na hard żeby Black Ops się odblokował.
Coati
chcialbys:) trzeba przejsc cala gre na hardzie xD
rad
Tego sie spodziewalem laugh.gif No to trzeba sie brac za reszte gry.
Coati
zawsze mozesz sciagnac save'a 100% z neta tongue.gif tylko po co:)
Labik
podobno jest ukryta bron BFG w grze
sprawdzal ktos?
Coati
umiem to odblokowac tylko kodem smile.gif wpisujesz jak nazwe playera dajesz ok i potem normalna nazwe

EG4P-ZGUJ-6SQJ-3X68
HQ6G-ZP3B-C5LE-WMXA
5SQQ-STHA-ZFFV-7XEV
odblokowywuje ta bron na City Streets

i
4SUD-A2DX-8EBU-KFFX odblokowywuje na Veblensk City

aha ta bron to M249
Labik
m249?
a nie jakas nowa bron BFG?
rad
QUOTE(Coati @ 7 12 2006, 21:23) *

A gdzie tu przyjemność z gry?
Ja chce mieć wyniki, ale w zamian za miłe chwile spędzone z (zresztą na prawdę znakomitą) grą.

Jeszcze jeden kłeszczyn - na hard można odblokować m.in. silver weapon czy coś w ten deseń - więc, gdzie ten łepyn? cool.gif
Coati
QUOTE(Labik @ 8 12 2006, 20:21) *

m249?

chodzi o to, ze masz nieskonczona amunicje [Black to nie Quake biggrin.gif]

QUOTE(rad @ 8 12 2006, 21:09) *

szkoda ze niezauwazyles 'nutki' ironii w moim poscie tongue.gif
Labik
myslalem ze to jakas ukryta kosmiczna bron
np w re4 jest taka wink.gif
rad
QUOTE(Coati @ 8 12 2006, 21:32) *

QUOTE(Labik @ 8 12 2006, 20:21) *

m249?

chodzi o to, ze masz nieskonczona amunicje [Black to nie Quake biggrin.gif]

QUOTE(rad @ 8 12 2006, 21:09) *

szkoda ze niezauwazyles 'nutki' ironii w moim poscie tongue.gif

Zauwazajac, zadalem to retoryczne pytanie, mimo wszystko nadal nie wyjasnilo mi to odpowiedzi na wczesniejsze pytanie.
War89
Chłopaki spoko... wyluzujcie... "Coati" ewidentnie wypowiedział się ironicznie a Ty "rad" najwyraźniej go źle zrozumiałeś... arrow.gif tylko po co się kłócić question.gif
rad
QUOTE(War89 @ 9 12 2006, 10:08) *

Chłopaki spoko... wyluzujcie... "Coati" ewidentnie wypowiedział się ironicznie a Ty "rad" najwyraźniej go źle zrozumiałeś... arrow.gif tylko po co się kłucić question.gif

Nie wiem ile masz lat, po nicku sadze ze 17, wiec powinienes byc juz madrzejszy a nie zachowywac sie jak typowy gimnazjalista. Z nikim sie nie kłócę, wiec daj sobie na wstrzymanie i nie zasmiecaj watku tak genialnymi przemysleniami, bo wchodze tu liczac na odp na moje pytanie, a zastaje tylko twoje pieprzenie.
Sam wyluzuj, a czasem nawet pomysl, nie powinno bolec.
Nie pozdrawiam i nie odp mi. Czekam na odp na moje pytanie dot. Blacka.
War89
Dobra "rad"... jak chcesz coś mi powiedzieć to wal na PW... ten temat nie jest po to żeby po kimś jeździć... excl.gif
Coati
oj ludziska... rozbawiliscie mnie jak malo kto xD
wracajac do tematu... na gamefaqs.com jest wszystko opisane [jak zdobyc silvery, 'bfg', black ops]

rad - jesli chcesz zadawac takie pytania wypadaloby zagladnac na poprzednie strony tematu...
Mindek
Hej!
Kupiłem sobie Black i sobie szpilam. Tylko niestety zaciąłem się w piątej misji (Asylum). Jak już się wejdzie do tego wariatkowa to są jakieś "podziemia". Najpierw jedne a potem schodzi się jeszcze niżej. I tam trzeba rozwalić bunkier - i zawsze mnie zabijają. Tam przeciwnicy się chyba respawnują bez końca. Jak to przejść?? Czy na planszy jest gdzieś ukryte RPG?? Bo te kilka granatów co mam to zużywam na walkę z kolesiami z tarczami... Help!
Labik
to jest ta ostatnia misja? To musisz sie uzbroic w cierpliwosc i znalezc jakiegos patenta smile.gif
Mindek
To nie jest ostatnia. Zresztą już sobie poradziłem. Po prawej stronie od bunkra jest małe pomieszczenie. Tam się schowałem i czekałem aż przeciwnicy sami do mnie przyjdą. W końcu po wybiciu wszystkich zostali tylko Ci dwaj, którzy się non stop (po zabiciu oczywiście) respawnują. Dwóch to już nie problem - potem kilka granatów w bunkier i koniec misji. Teraz została mi już ostatnia - ósma. Ale to sobie jna jutro zostawię - żeby mocnym uderzeniem zakończyć stary rok cool.gif

Tak czy siak - Black to kawał dobrej gry, zdecydowanie za krótkiej ale i tak dobrej.
bliss86
panowie a może mi ktoś powiedzieć kiedy dostajemy M16 z granatnikiem,jestem w ostatnim levelu na hard i narazie nie widziałem tej broni?
Quain
Z tego co się orientuje to w misji z mostem dostajemy m16 z granatnikiem.
Tyle, że osobno tongue.gif
Gawlick
Przejdziesz gre na hard to dostaniesz.
Coati
hehe... twoj pierwszy post na poprzedniej stronie jest praktycznie z taka sama trescia:)

btw. co wedlug was jest lepsze killzone czy black? ja stawiam na black.
van_guard
QUOTE(Coati @ 31 12 2006, 12:39) *

hehe... twoj pierwszy post na poprzedniej stronie jest praktycznie z taka sama trescia:)

Oczywiście że Black! Według mnie na "Czerń" to najlepszy shooter FPP na PS2 i żaden Killzone, Call of Duty czy też Medal of Honor się do niego nie umywa. Killzone był fajny na początku, potem bardzo szybko robił się nudny i monotonny. Black jest zupełnie inny, w Blacku każda kolejna misja całkowicie różni się od poprzedniej, na dodatek na każdym levelu dotajemy inne zabaweczki. Podczas grania w Black ani przez moment nie czułem znudzenia, każdy poziom przykuwał mnie tak, że wprost nie mogłem oderwać się od TV smile.gif Szkoda tylko, że Black jest taki krótki sad.gif W tej kwestii niezaprzeczalnie wygrywa Killzone, który oferuje bardzo długą kampanię, podczas gdy przejście Black'a może zająć przeciętnemu graczowi zaledwie kilka godzin (grając na easy Black'a można przejść w ekspresowym tempie). Naprawdę żałuję, że tak wspaniała gra jak Black kończy się po 9 misjach, z czego na dodatek niektóre można ukończyć w 30-40 minut (według mnie największa kpina to pierwsza misja, którą bez problemu można zaliczyć w 8 minut). Mimo to Black był, jest i będzie dla mnie najlepszą strzelanką na PS2. W tej grze wszystko jest dopieszczone na maksa: śliczna grafika, wysoki poziom interakcji z otoczeniem, bardzo ciekawe misje (co prawda gra jest liniowa i bardzo oskryptowana i podczas przechodzenia jej po raz drugi każdą misję znamy na pamięć; ale podczas grania w nią po raz pierwszy Black nieźle ryje beret) oraz duża liczba ślicznie wykonanych giwer. Jeżeli szukasz idealnego efpepeka na PS2, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zakupić Black'a. Dla tej gry naprawdę warto mieć PS2 (albo Xboxa; ja miałem okazję zagrać w Black'a na obu platformach i stwierdzam, że na xpudle grafika jest jeszcze bardziej dopasiona niż na Czarnulce).
Labik
QUOTE(Coati @ 31 12 2006, 14:39) *

zdecydowanie Black
killzone sie szybko nudzi tak jakos

QUOTE(van_guard @ 31 12 2006, 21:51) *

[Naprawdę żałuję, że tak wspaniała gra jak Black kończy się po 9 misjach

8 tongue.gif
Yap
Black jedynie na Hard'zie stanowi wyzwanie. Black Ops to już tylko formalność ze względu na dostępność Silver Weapons i M16 z granatnikiem.
Ja bawiłem się conajmniej za-je-biś-cie. Gra wymiata pod każdym względem. Że krótka? No i co z tego. Przynajmniej ma się czas na wykręcenie 100% i zajęcie się innymi grami. Tak jak nie lubiłem FPSów, tak Halo i Black spowodowały moje nawrócenie z grzesznej ścieżki.
Headshoty, ciągła nawałnica rosyjsko-języcznych kolesi, bronie, Hard icon_twisted.gif no i RPG (moja ulubiona zabawka) - wszystko czego trzeba by nie odchodzić od TV do ostatnich momentów Black Ops.
van_guard
QUOTE(Labik @ 31 12 2006, 23:53) *

QUOTE(van_guard @ 31 12 2006, 21:51) *

[Naprawdę żałuję, że tak wspaniała gra jak Black kończy się po 9 misjach

8 tongue.gif

Właśnie zapomniałem, czy w Black'u jest 8, czy 9 misji, bo już dawno w to nie grałem smile.gif Dzięki za przypomnienie cool.gif
Labik
Kto przeszedl balck ops'a? Potrzebuje pomocy. W 1 misji nie moge znalezc 2 destrukcyjnych rzeczy zeby je rozwalic sad.gif
helveg
www.gamefaqs.com

Veblensk City Street - 19 objectives

1 - Blast through the door and blow up the car for your first objective
2 - Turn right and blow up another car ahead of you
3 - In the area to the left of the two cars is a large pile of rubble. In
the middle of it is an explosive
4 - Go back to the second blown up car and look down the street for an
explosive on the wall to the right
5 - Follow the wall on the right into a building and pick up the Recon that
is laying right in front of you
6 - Head up the stairs right next to the Recon and pick up the hidden Uzi
7 - Drop down and look above the museum entrance for an explosive
8 - Now look to your left a little and you'll see a cannon. Beside the
cannon is another explosive
9 - Head into the room under the cannon and shoot the laptop
10 - Head opposite of the museum entrance into an alleyway and shoot the
explosive next to the fence blocking your way
11 - Go back and into the museum and up the first set of stairs to collect
the Intel on the wall
12 - Head up the stairs to the left and pick up the Intel on the ground
13 - Drop down and shoot the explosive leaning on the phone booth next to
the RPG in front of you
14 - Directly opposite that explosive is a room with another laptop
15 - Back on the street, look up towards the sky towards the tall tower with
an RPG guy. Beside him is an explosive
16 - Continue down the street and shoot the truck
17 - Next to the truck to the left is a little booth with the last laptop
18 - Shoot the car that's in plain sight
19 - Head towards the exit while taking the last objective on the wall
Labik
ajjj tam piszesz mi jakims kodem angielskim

ja tu potrzebuje porady praktycznej, meczyl sie ktos bez pomocy z internetu nad 2 rzeczami do rozwalenia?
Yap
QUOTE(Labik @ 1 01 2007, 15:29) *

Kto przeszedl balck ops'a? Potrzebuje pomocy. W 1 misji nie moge znalezc 2 destrukcyjnych rzeczy zeby je rozwalic sad.gif
Poważnie? Od momentu kiedy posiadasz RPG niemożliwością jest pominąć cokolwiek ninja.gif . W następnych misjach dopiero sie będziesz zastanawiał. Ale w zasadzie będziesz się koncentrował na objectivach bo terroryści padają przy użyciu srebrnej broni jak muchy.
Labik
no naprawde mam problem
nawalam z m203 jak wariat i brakuje mi 2
Jeay
A ja znów zagłębiam się w pięknie soundtracka tej gry... i wiem już dlaczego to było grane w Lipsku. Polecam wsłuchać się w muzykę, nie tylkoo odgłosy nawalanki wink.gif.
van_guard
QUOTE(Jeay @ 3 01 2007, 15:20) *

A ja znów zagłębiam się w pięknie soundtracka tej gry... i wiem już dlaczego to było grane w Lipsku. Polecam wsłuchać się w muzykę, nie tylkoo odgłosy nawalanki wink.gif.

Muzyka z Blacka jest genialna, dawno już nie słyszałem tak świetnej muzy w jakiejkolwiek grze. Człowiek, który skomponował soundtrack do Blacka, odwalił kawał dobrej roboty. Generalnie nie przepadam za muzyką klasyczną, ale OST z Blacka to wyjątek, jest on tak doskonały, że mógłbym go słuchać godzinami. Szkoda tylko, że w czasie samej gry tak rzadko mamy okazję posłuchać tych wspaniałych utworów. sad.gif
bliss86
QUOTE(Quain @ 31 12 2006, 11:54) *

Z tego co się orientuje to w misji z mostem dostajemy m16 z granatnikiem.
Tyle, że osobno tongue.gif

to widać że kiepsko sie orientujesz w tej kwestii
Kwapi
Jak dla mnie BLACK jest super gdyby nie jedno ale...
GDZIE JEST KURKA MULTIPLAYER????
Jako że ja kupuje gry TYLKO z Multiplayerem(mam brata) więc ona odpada.Mam nadzieje że wyjdzie Black 2 na PS2 z multiplayerem.To by było coś....
Nitro
QUOTE(Kwapi @ 7 01 2007, 13:59) *
Jak dla mnie BLACK jest super gdyby nie jedno ale...
GDZIE JEST KURKA MULTIPLAYER????
Jako że ja kupuje gry TYLKO z Multiplayerem(mam brata) więc ona odpada.Mam nadzieje że wyjdzie Black 2 na PS2 z multiplayerem.To by było coś....

Black 2 na ps2 nie będzie...
link.mk
Mam takie pytanie:P Bo przechodzę narazie na Normalu i czy jak przejdę na Normlanu to będę mógł już na Black Opsie grać??I czy już po normalu dostanę Silver Weapons??Pozdro smile.gif
Labik
nie, musisz przejsc na hardzie
Coati
QUOTE(link.mk @ 7 01 2007, 20:59) *

Mam takie pytanie:P Bo przechodzę narazie na Normalu i czy jak przejdę na Normlanu to będę mógł już na Black Opsie grać??I czy już po normalu dostanę Silver Weapons??Pozdro smile.gif

a silvery dostaniesz ale tylko w normal mode:)
Labik
QUOTE(Coati @ 8 01 2007, 00:15) *

QUOTE(link.mk @ 7 01 2007, 20:59) *

a silvery dostaniesz ale tylko w normal mode:)

zeby dostac silver weapons trza przejsc na hardzie
Mikes
zeby dostac silver weapons trza przejsc na hardzie

mieszacie.

easy - ni
Normal - silver guny dla easy i normal
Hard - silver guny dla hard, east i normal, odblokowany black-ops
Black ops - m16a2
link.mk
aha tongue.gif. kurde to dzięki tongue.gif

normal przeszedłem na lajcie jakzginąłem to tylko na początku jak nie mogłem się przyzwyczaić do sterowania i ze 2 później jak nie zauważyłem miny albo cośbiggrin.gif hehe tongue.gif

No i właśnie czy Hard jest dużo trudniejszy od Normal?? I czy Black Ops jest dużo trudniejszy od Hard tongue.gif

Pzdr
Yap
Hard jest trudniejszy od Normal'a, nawet dość sporo, ale jeśli mądrze będziesz wykorzystywał zasłony, head shoty i granaty poradzisz sobie. Black Ops to igraszka w porównaniu z Hard'em.
Ja sobie zapodałem konfigurację z Halo i wszystko było ok. Choć wiadomo, że ma dual'u troszke inaczej to wygląda, niemniej jednak przeładowanie pod kwadratem i zmiana broni pod trójkątem ułatwiły mi zadanie.
Hard jest moim skromnym zdaniem najlepszym wyzwaniem.
link.mk
Aha tongue.gif to spoko. Od jutra zaczyna ostrą walkę. Pzrd
bliss86
No panowie przeszedłem właśnie ostatni poziom na hardzie SPETRNIV GULAG i przyznam że ostatnie pomieszczenie to naprawdę wyzwanie chociaż z drugiej strony jak już się przejdzie to po przeanalizowaniu jest nawet proste,wystarczy tylko odpowiedni zestaw broni i po kilkunastu lub kilkudziesięciu podejściach ostatnia sala pęka.Satysfakcja naprawdę duża no i m16a2 już na black ops wymiata jak cholera.
Yap
Rowniez sie meczylem z ostatnia lokacja...dopoki nie doszedlem do wniosku, ze lepiej bedzie stac w przejsciu i wybierac kolesi po kolei i bez zgrzytow. Taki fajny glitch, a jakze sprawe ulatwia.
link.mk
Nom właśnie męczę blacka na Hardzie i już przeszedłem 3 misje i każdą za pierwszym razem, więc nie jest aż tak źle tongue.gif Boję się tylko ostatniej misji bo to bedzie dopiero hard bez medipacków tongue.gif

pzdr
Labik
tak wogole to na hardzie w calej grze 1 raz znalazlem medcapa biggrin.gif
Senshi
Po obrazeniu sie na te gra, ze ma tylko 8 misji wkurzylem sie i jej nie kupywalem ale potem doradzono mi zebym to zrobil jestem juz w 3 misji (nie robie wszystkiego na szybko tylko sie delektuje ninja.gif)
Mam pare zastrzezen:
-save tylko po przejsciu misji
-caly magazynek na jednego goscia?! zomfg2
Coati
QUOTE(Senshi @ 10 02 2007, 14:50) *

Po obrazeniu sie na te gra, ze ma tylko 8 misji wkurzylem sie i jej nie kupywalem ale potem doradzono mi zebym to zrobil jestem juz w 3 misji (nie robie wszystkiego na szybko tylko sie delektuje ninja.gif)
Mam pare zastrzezen:
-save tylko po przejsciu misji
-caly magazynek na jednego goscia?! zomfg2

gra ma swoj urok no nie ? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.