Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Black
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
YETI
Po zapowiedzi w nowym PSXE jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego tytułu.
Na screenach ta gra prezentuje sie swietnie, kto by pomyslał ze mozna wycisnac jeszcze taka grafike z PS2.

PS. Gra ukaze sie na PS2 jesienia, X-Box dostanie swoja wersje dopiero na poczatku 2006.

http://www.ps2vicio.com/index.php?sec=imagenes_juego&id=297
Sarge
Oby coś z tego wyszło, a w ogóle to Criterion jest dla mnie w tym momencie jednym z bardziej uzdolnionych developerów. To, co oni potrafią wycisnąć z PS2 jest nie do pomyślenia!
shady
Według mnie szykuje się bardzo, ale to naprawde bardzo dobry FPP
Batman
Interesuję się tą grą od dłuższego czasu i jak narazie IMO szykuje się jeden z lepszych o ile nie najlepszy FPP na PS2. Według mnie Black może być tym dla FPP czym był Burnout dla wyścigów tzn. najefektowniejszą grą w swoim gatunku.
Jakim
A wszystkie znaki na niebie na to wskazuja:D
Snejk
Wygląda to nieźle. Ja już czekam smile.gif
YETI
QUOTE(Batman @ 19 06 2005, 16:58)
Według mnie Black może być tym dla FPP czym był Burnout dla wyścigów tzn. najefektowniejszą grą w swoim gatunku.
*

Obys miał racje.
Szkoda tylko ze nie bedzie trybu online, ciekawe jak bedzie pod tym wzgledem z wersja na X.
palo
Po obejrzeniu sreenów, poczytaniu opini ludzi, którzy widzieli to na żywo i po zapowiedzi w PE, doszedłem do wniosku, że to może być jedna z lepszych gier na PS2. Powaga, totalna demolka zapowiada się smakowicie. Będe śledził temat, miejmy nadzieję, że na TGS dowiemy się czegoś więcej, np. o fabule, bo narazie wiadomo tylko tyle, że będzie ;)

P.S. Aż dziwne, że dopiero teraz ktoś wpadł na pomysł założenia tematu o tej grze :) Rozmawia się o tylu średniakach, a o Black była na forum cisza...
Tokar
Trybu online nie bedzie ani na ps2 ani na xboxie z prostego powodu. Nie będzie w ogóle trybu multiplayer, bo autorzy chcą się maksymalnie skoncentrować na singlu. Mi to pasuje.
Sparda
To może być najlepsza szczelanina no konsole jeśli chodzi w singlu.Szybka akcja,super fizyka,niesamowita grafa.To gra nie może nie być hitem!!
Sarge
Co do trybu online, to mi to wisi... I tak w Polsce skorzystałoby z niego może z 5% graczy (takie są realia...), więc nie widzę sensu żeby za specjalnie rozpaczać nad tym faktem... Dla mnie liczy się tylko single i mam tylko nadzieję, że autorzy go dopracują w zupełności wystarczająco.
SnakeMayCry
A widzisz dla mnie pozycja FPP bez online spada o kilka oczek w dół. Poza tym przecież nikt nie robi tej gry dla Polakow, a z takim założeniem że 5% zagra online w Polsce to pewnie 10% kupi może oryginał -_-
mikes
Co tu tak mało komentarzy??
Gram prezentuje się ŚWIETNIE. Czekam na trailer.
Roki
Na E3 pokazywali filmiki z wersji na PS2 - ci co widzieli mowia ze to najladniejsza gra na targach na PS2.
ako
Jak dla mnie Black to murowany hicior. Szkoda ze po E3 nie wyplynely jakies trailery czy filmiki. Ale tej grze to sluzy - cisza, a przy premierze bedzie taki big boom, ze sie inni wydawcy planujacy jakies FPP wydac nie pozbieraja, bo Black zmiecie wszystko, tak jak zrobil to swego czasu Burnout.
Taka mam nadzieje smile.gif

Jesli chodzi i grafe, to to co widze na screenach mnie rozbraja. Az szkoda bedzie taka gre odpalac na zwyklym TV confused.gif PS2 jednak nadal ma power, jak to wszystko ma plynnie smigac to ja juz nie mam pytan...
ShtaS
wszystko fajne tylko że to wyglada jak piekny sen z kotrego mzoemy zostac brutelnie wybudzeni.Boje sie zeby nie powtorzyla sie sytuacja jaka miala miejsce z far cryem confused.gif Podobnie boje sie te z king kongiem confused.gif Mozliwe ze autorzy chca teraz zrobic wiekszy rozglos dla gry, mowiac tez o wersj ps2 zeby wiecej zrodel o tym pisalo. No nie wiem, jesli gra wyjdzie na ps2 to bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi
ako
Jak znam zycie, to kto jak kto, ale Criterion jeszcze nigdy nie 'przygralo w preta' ze swoimi grami.
Burnout 2 jak wygladal? To juz sie wydawalo ze PS2 wiecej nie pociagnie. a Przy tym co serwuje B3 szczeny wszystkim opadaja do ziemi i B2 wydaje sie brzydki.
Black bedzie tak wygladal i nie ma innej mozliwosci, bo w innym wypadku - na czym grano na pokazie?
mikes
tak, to prawda, B2 nawet teraz po 3(!) latach premiery jest jedną z ładniejszych i najbardziej grywalnych gier na PS2!! Wczoraj chciałem zagrać, o tak o i dalej chcę mi się graćbiggrin.gif Trójkę boję się kupić, hehe:D
Skoro robi to Criterion to ja do jakości jestem pewny.
kempa
kurde nie przepadam za FPP,ale na ten tytuł skusze się napewno...oczywiście jeśli zapowiedzi się potwierdzą cool.gif
Zajcik
Potwierdzą, bo tej gry nie robi Dynamite Productions, tylko Criterion wink.gif
Jakim
Własnie jestem po obejrzeniu trailerka i... Świetnie oddano efekt wystrzeliwania naboi z bronni. Karabin się trzesie, wydziera, normalnie czuć jak wyrywa się z rąk:D Jest Barrrdzo efektownie. Wszystko wybucha co chwilke. Koleś rzuca granat i sypia się całe kolumny w drobny mak. Fajnie to wyggląda ale.. nie wygląda na 60fps.Przybajmniej na tym trailerze. Nie widać za bardzo jak giną przeciwnicy- jak reaguja na kule , które w nich wrypujemy.

Czekam na kolejne trailery. Ten jest dobry, ale.. czuję jakiś niedosyt.
zimzvm
osobiście jako nie mogę się przekonać do FPP na konsoli ...zapewne to przez fakt braku myszki i klawiatuy blink.gif

ale ten tytuł zachęca mnie do ponownego podejścia do tych gier na PS2. do tego jeszcze Dakwatch. może moja wiara jest w stanie się odrodzić huh.gif
Batman
Po obejrzeniu trailera jestem spokojny o tą grę. Tak jak przypuszczałem, to będzie taki Burnout wsród FPP. Niech tylko wszystko śmiga w 60 fps i mamy kolejnego killera od Criterion. I komu teraz są potrzebne next-geny?
Sarge
Dynamika, dynamika, jeszcze raz dynamika... Po obejrzeniu trailerka pewne jest jedno - to nie będzie kolejne powolne, statyczne Killzone biggrin.gif . Na ekranie naprawdę sporo się dzieje, efektowna rozwałka widoczna jest na każdym kroku. Mimo wszystko jednak dość ostrożnie podchodzę do tego tytułu, trochę obawiam się poziomu AI, które już w wielu tytułach wielce oczekiwanych zawodziło (ot, takie Killzone choćby). Dlatego chciałbym zobaczyć jakiś zwiastun z gameplaya, który pozwoliłby mi wysnuć wniosek, że i o AI przeciwników odpowiednio zadbano.
Solidny (pan)
Gdzie wy znaleźliście trailer Black blink.gif
Sarge
QUOTE(Solidny (pan) @ 10 09 2005, 23:29)
Gdzie wy znaleźliście trailer Black  blink.gif
*

http://media.ps2.ign.com/media/668/668817/vids_1.html

Świeżutki trailer, dostępny w sieci bodajże od wczoraj.
Ameras
Póki co Black prezentuje się naprade zaje... eeee, tzn świetnie smile.gif
Terrago
Wyglad jak na PS2 obledny. Jakos sceptycznie do tego podchodze. A i premiera w 2006:(
YETI
Szykuje sie najlepsza gra FPP na PS2.
Jedna wielka zadyma, czasami w ogole nic nie widac co sie dzieje na ekranie.
No i grafika jak na PS2 jest swietna.
palo
co za roz(pipi)! inaczej tego opisać nie potrafię, uwielbiam gry, w których można niszczyć, rozwalać, dewastować, zmieniać wygląd otoczenia, czekam na Black z wypiekami na twarzy i domagam się kolejnych filmików z gameplay'a!
McDrive
60FPS mam gdzieś. Może być 30. Dla mnie liczy sie akcja, a ta wypływać będzie z TV i atakować gracza z siłą tajfunu. AI jak na moje może być takie aby chociażby tylko stali i pruli do mnie jak idzie, ale żeby zabawa była super, a ta zapowiada sie świetnie.
Ameras
Jedna tylko uwaga z mojej strony... przecież nikt nie napisał/oświadczył/powiedział iż trailer ten pokazuje gre w wersji PS2... a końcowy ekran inforumje nas iż Black ukazać ma się także na X-ie... być może to z niego własnie 'pobrany' był materiał video do tego filmiku... a PS2 dostanie coś - no jak by to powiedzieć - bardziej standardowego (grafika już 'nie ta'...). Nie chce krakać, ale takie właśnie mam obawy... no chyba że o czymś nie wiem, ew. po prostu przeoczyłem coś istotnego. Czy może ktoś mnie oświecić i ew. wyprowadzić z błędu?
piecia
QUOTE(Ameras @ 11 09 2005, 12:36)
Jedna tylko uwaga z mojej strony... przecież nikt nie napisał/oświadczył/powiedział iż trailer ten pokazuje gre w wersji PS2...

PS2.IGN.COM:
Highlighted below is the very first trailer (slated to debut for other media outlets sometime next week) -- but you guys get it first, and we sincerely hope you enjoy it (and yes, this is taken from the PS2 version).

Źródło:
Black: The First Video

Ps:Swoja droga przeciez to cudotwórcy z CRITERION biggrin.gif..., wystarczy włączyć Burnouta 3 i przekonac sie co potrafia wycisnac z ps2.
mikes
grr... szkoda że to nie exclusive na PS2 icon_twisted.gif
a swoją drogą must have na 100%
Zajcik
a no szkoda...
juz zaczynan powatpiewac w to, ze ta gra bedzie tak wygladala na ps2 ;(
nightmare212
łoł ja wiedziałem że tak gra będzie wyglądac dobrze i że będzie mozna rozwalać elemanty otoczenia ale niewiedziałem że asz tak bardzo
kurde i pomysleć że to wyjdzie na ps2
jeżeli ta gra naprawde będzie mieć tak cudowną grafe i przy tym będzie chodzić płynnie to bedziemy mieli najlepszą rozpierduche FPP na konsole
are91
Black zapowiada się po prostu świetnie. Głownym atute,m gry będzie destrukcja otoczenia i fizyka gry. Zresztą co tu dużo gadać. Pod wrażeniem są nawet osoby nie pozornie nie związane z konsolami. W Cd-Action kumpla napisali o tej grze bardzo pochlebne opinie, a przecież gra wychodzi jedynie na konsole.
YETI
QUOTE(mikes @ 11 09 2005, 15:57)
*

Z tym ze posiadacze X-Boxów beda musili "troche" poczekac na swoja wersje (nie pamietam dokładnie ile miesiecy)
zimzvm
trailer wygląda faktycznie smakowicie ...kupuję ponownie PS2. ZDECYDOWANIE!!
biggrin.gif

a czy są w ogóle dostępne myszki i klawiatuy dla PS2?? najlepiej SONY bądź jakiegoś innego Logitecha...
Ameras
QUOTE(are91 @ 11 09 2005, 16:12)
Pod wrażeniem są nawet osoby nie pozornie nie związane z konsolami.
*

Po prostu patrzą na rynek trzeźwym okiem i... są wolni od uprzedzeń cool.gif Tyle... biggrin.gif
Zajcik
Daje glowe, ze to nie bedize tak wygladac na ps2 blush.gif ;[
Ameras
Nom... popieram - niestety dry.gif Po prostu 'wierzyć mi się nie chce'...

Zastanawiam się tylko jak później będa tłumaczyć się autrzy tego textu:

"Highlighted below is the very first trailer (slated to debut for other media outlets sometime next week) -- but you guys get it first, and we sincerely hope you enjoy it (and yes, this is taken from the PS2 version)..."

closedeyes.gif
Sarge
Eeee nie płaczcie, jeśli nie widzieliście jeszcze trailera prosto z wersji na PS2 smile.gif . Ja tam wierzę w Criterion, Burnoutem 3 doskonale pokazali jak się programuje na czarnulce. Zresztą w którymś z wywiadów kiedyś mówili, że to wersja na PS2 będzie tą priorytetową i że do niej się najbardziej przyłożą. Nie wiem, ja im wierzę, mając w pamięci ich ścigałkę.

Zresztą Black nie wygląda wcale tak 'mniamniuśnie' - momentami tekstury zawodzą, są wręcz przeciętne - popatrzcie się choćby na samochody... Inna sprawa, że konkretna rozwałka powinna to wszystko wynagrodzić smile.gif .
kiseki
Wszystko pięknie wygląda tylko żeby niedługo nie pojawiło sie oświadczenie typu: "Postanowilismy przenieść Black na konsole nowej generacji ponieważ obecna generacja konsol nie jest w stanie przedstawić świata takim jakim byśmy go chcieli przedstawić". No i czekamy na PS3 i X360 tongue.gif Mimo wszystko jestem dobrej myśli biggrin.gif
YETI
Polecam poczytac troche PSXE lub N+, tam wyraźnie jest napisane ze gra wyglada tak jak na screenach (mowa o wersji na PS2)
Ameras
Wierzysz we wszystko o czym informuje nas prasa branżowa? No właśnie... happy.gif
mikes
ej czy ktos pamięta o tym żę gra była prezebtowana NA ŻYWO na E3 na PS2 i się NIE KRZTUSIŁA a poziom grafiki był taki sam jak na screenach?
Nie mam pytań..
Mermind
QUOTE(YETI @ 11 09 2005, 17:00)
QUOTE(mikes @ 11 09 2005, 15:57)
*

Z tym ze posiadacze X-Boxów beda musili "troche" poczekac na swoja wersje (nie pamietam dokładnie ile miesiecy)
*

Gamespot i Eurogamer - podaja jednakowa date dla obu platform..
Batman
QUOTE(mikes @ 11 09 2005, 21:03)
ej czy ktos pamięta o tym żę gra była prezebtowana NA ŻYWO na E3 na PS2 i się NIE KRZTUSIŁA a poziom grafiki był taki sam jak na screenach?
Nie mam pytań..
*

No właśnie! Przecież jakimś cudem Gamespot przyznał Black tytuł najlepszej gry E3.
orion50
bede to mial w dniup remiery smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.