Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: "Gry komórkowe" - opinie
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
look_ass
Jakie są wasze opinie na temat czasopisma "Gry komórkowe"?? Niedawno dorwałem egzemplarz w Kolporterze i muszę przyznać, że jest całkiem niezłe. Nie jest może idealne, recki są trochę biedne i niezbyt profesjonalne, ale magazyn z pewnością zmierza w dobrą stronę. A co wy myślicie??
..::XMANiAK::..
ile to kosztuje?? daj jakiegos skana jak mozesz smile.gif
look_ass
Skana niestety nie jestem w stanie dać... Na okładce mamy Księcia Persji... A całe czasopismo liczy 50 str. i kosztuje 1 zł biggrin.gif .
Matin
Wow:)

Chyba dzisiaj czeka mnie wycieczka do kiosku po gazetke. Jak ja dostane u siebie to dam troche skanów.
szeni
Pewnie takie tanie, bo zarabia na reklamach. Tez bym se musial oblukac, ale to pewnie jeden wielki katalog marketingowy.
..::XMANiAK::..
napewno beda sie utrzymywac z gier,logosow,dzwonkow zawartych z gazecie

ogolnie wrazenia, b.dobre, dobry papier i okladka, cena hyh.gif, testy komorek, pomoc jak ustawic telefon na WAPa, cos o emu na fony, "recki" gier tych lepszych

jednym minusem jest ze dlugie rozpisywanie sie na temat gry, histora bohatera,itp i duze obrazki
jak cene bedzie sie tak utrzymywala to bede kupowal smile.gif
look_ass
Czy ktoś widział kolejny numer tego czasopisma?? Ja jakoś nie mogę go znaleźć (może ze względu na fakt, że nie mieszkam w metropolii...). Czyżby tak dobrze zapowiadający się projekt odszedł śmiercia naturalną?? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.