Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: iRiver pobije PSP?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
Dzwonek
Firma iRiver, producent popularnych odtwarzaczy mp3, rzuciła wyzwanie Sony, produkując konsolę przenośną, która ma konkurować z PSP. Do sklepów trafi ona w pierwszej połowie przyszłego roku, zaś jeszcze w tym roku publiczności zostanie zaprezentowany interfejs oraz desing nowego urządzenia.
Na razie o urządzeniu wiadomo niewiele, poza tym, że oprócz gier, będzie odtwarzał także muzykę i filmy. Cena także jest na dzień dzisiejszy nieznana.
Zdjęcie smile.gif
biggrin.gif
-derek-
jezeli to prawdziwa fotka to ciniutko cieniutko mi sie nie podoba
erix
To jest fake .
A konkretnie , to to jest faktycznie produkt iRiver , tyle że to jest kombajn multimedialny PMP (Portable Media Player) .
A w ogóle to wątpie żeby iRiver wkroczył na rynek gier video smile.gif]

Macie tu i tu smile.gif
luck1985
To co jest na zdjeciach juz jest na rynku, ale nie ma mozliwosci odpalenia gier . Urzadzenie samo w sobie jest ciekawe , ale tez drogie - 2x PSP .Wyglada i grafika sie nie liczy , tylko gry , a wiadomo, ze w Japoni wszyszczy wola kupic PSP i kolejna serie Pokemona .
nWo
No faktycznie Iriver zniszczy sony, zółci juz mogą pakowac manatki dry.gif
mikes
Za chiny ten Iriver nie pobije PSP. Pewnie mało kto o nim uszłyszy biggrin.gif
Szczypior
Jesli ma byc taki drogi to wapie by ktokolwiek go kupil. Chyba, ze nie ma co sie zorbic z kasa...
dmlakers
Nie ma co porownywac PSP Sony z PMP iRivera.
To sa 2 rozne produkty, PSP to przede wszystkim konsola do gier z dodatkowymi mozliwosciami ogladania filmow czy sluchania mp3, natomiast PMP to urzadzenie do ogladania filmow i sluchania mp3 (w koncu firma iRiver robi jedne z najlepszych przenosnych MP3 Playerow na swiecie). Wiec porownywanie czy stawianie pytan typu : iRiver pobije PSP jest nie na miejscu.

PS. Sam jestem wielkim fanem obu firm : od SONY mam PS2 i PSP a od iRivera mam odtwarzacz SlimX IMP-550 i ze wszystkich tych gadżetow jestem w 100% zadowolony tongue.gif
loki777
Iriver nie ma szans z PSP. Po prostu PSP już się przyjęło, i skończy tak jak Gizmondo (o ile się pojawi!). Nie ma już miejsca na rynku. excl.gif
Mohendżo Daro
Skoro Dzwonek mówi, że konkurent PSP ze stajni iRiver jeszcze nie wszedł na rynek, a zdęcie jest czegoś co już jest to chyba za wczesnie mówić, że iRiver nie pokona PSP, gdyż nic o nowym produkcie nie wiemy, jednakże ja jestem za PSP smile.gif
Dzwonek
QUOTE(Mohendżo Daro @ 4 08 2005, 09:57)
Skoro Dzwonek mówi, że konkurent PSP ze stajni iRiver jeszcze nie wszedł na rynek, a zdęcie jest czegoś co już jest to chyba za wczesnie mówić, że iRiver nie pokona PSP, gdyż nic o nowym produkcie nie wiemy, jednakże ja jestem za PSP smile.gif
*

Chyba kolego się nie zrozumieliśmy wink.gif Ja nie twierdze że Ir pobije PSP. Mówie tylko to co zamieścił jeden z największych portali o grach wink.gif
Mohendżo Daro
A ja nie twierdze że coś takiego napisałes. Chodzi mi o to że na wszelkie spekulacje jest jeszcze o wiele za wcześnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.