Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Battlefield 2: Modern Combat
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3
LukaszMPower
Dartman w jakim klanie jestes.Jestes z leszczami Nice Kilas czy chcesz dolaczyc do nas?Gramy najczesciej klanowki Capture the flag czuli CTF.Jak naprawde lubisz ten tryb to dolacz do nas.Narka
Goldi69-PL-
QUOTE(LukaszMPower @ 19 11 2006, 11:44) *

Dartman w jakim klanie jestes.Jestes z leszczami Nice Kilas czy chcesz dolaczyc do nas?Gramy najczesciej klanowki Capture the flag czuli CTF.Jak naprawde lubisz ten tryb to dolacz do nas.Narka

Widze ze juz jakies wojny klanowe sie szykuja wink.gif

Dartman jak i reszta nowych BF2 playersow, powinna dojsc do Was, w ten sposob mozna by zagrac jakies normalne mecze, czyt. min 5vs5 i jak ctf to np na Dedlypass a nie tragicznym BTF

Az sprawdze kiedy mamy next mecz miedzyklanowy to zobacze c naprawde potraficie icon_twisted.gif
dartman
QUOTE(Goldi69-PL- @ 17 11 2006, 16:39) *

Moze o to Ci chodzilo wink.gif

No oczywiscie ze tak :-) Lamer jestem i tyle. Dzieki ,bardzo ladnie wyglada.
dartman
QUOTE(LukaszMPower @ 19 11 2006, 11:44) *

Chetnie sprobuje swoich sil. Mistrzem pada nie jestem ale lubie grac w BFMC
Goldi69-PL-
QUOTE(dartman @ 21 11 2006, 12:44) *

Chetnie sprobuje swoich sil. Mistrzem pada nie jestem ale lubie grac w BFMC

Kazdy zaczynal od zera, 2 tygodnie po kilka h dziennie i jak masz troche kumacji to bedziesz juz ladnie ogarnial.

Jak by co dodaj mnie do Friendsowm ja czesto wieczorkami dziobie to mozemy cos razem pokminic to dam Ci ika wskazowek.
Dr.Czekolada
mam kilka pytań w sprawie BF 2 otóż:

1. Jak założyć serwer ?
2.grałem kilka razy (z tydz) ale nie widziałem ani jednego Polaka sic naprawde w to gracie ? biggrin.gif
3.Oprócz MiP istnieją inne Polskie klany ?.
Goldi69-PL-
QUOTE(Dr.Czekolada @ 11 12 2006, 21:38) *

mam kilka pytań w sprawie BF 2 otóż:

1. Jak założyć serwer ?
?
2.grałem kilka razy (z tydz) ale nie widziałem ani jednego Polaka sic naprawde w to gracie ? biggrin.gif
Dodaj sobie plakow grajacych w BF2 do listy znajomych to zobaczysz ze zawsze ktos znajomy gra
3.Oprócz MiP istnieją inne Polskie klany ?.
a co to za klan?
jest PP (Polish Power) i NK (Nice Killers) ja jestem w xBMCx (Battlefield Marine Core) - ale ten ostatni to nie polski klan

wrog
On pytał o BF2 w wersji na PS2.
Goldi69-PL-
:: Forum PSX Extreme :: > Platforma > Microsoft > Xbox LIVE!

wiec nie wiem why pytal o wersje na PS2
wrog
Tylko ta ścieżka, którą przedstawiłeś nie wyglądała tak, kiedy on to pisał... To jest temat przeniesiony z usuniętego już, ogólnego działu Online.
Soul
Panowie na gwiazdke bede mial swoj egzeplaz tej gry cool.gif odrazu biore sie za Online . Nie samym Halo czlowiek zyje wink.gif
Goldi69-PL-
Ja juz kupilem zdrapke na 3miechy live, zakladam nowe kono do gry w xBMCx a na starym wracam do NiceKillers, pogramy troszke razem Soulik i zasilisz nasze szeregi wink.gif

jeszcze Juana trzeba namowic a i cegla moze kupi BF'a
Soul
No będziesz mi musiał na początku , powiedzieć co się z czym je wink.gif

EDIT - Moja przygoda z BF2 zacznie się nieco później a to z uwagi na to że siostra zamiast gry postanowiła kupić mi kosmetyki (yupi jak za.je.bi.scie) cool.gif ninja.gif
celek
chetnie pogram w BFMC MOJ GT celek
Goldi69-PL-
celek dodaj sobie do friendsow:

goldi69 PL, xBMCx GoldiPL (gram czesc na jednym GT czesc na drugim, klanowym)
spodziu
Assim PL
elite zloty
cyklop PL
Pawlo PL
Dartman PL
Maiden PL

napewno jak wszystkich dodasz to kogos z PL spotkasz, ja od soboty wracam do gry bo remont juz skonczony tylko nie wiem jak bede gra po przesiadce z 14" na 42" boje sie ze na pocztku nie bede zabardzo ogarnial

swoja droga klan w ktorym gram od 2 dni jest pierwszy w Europie smile.gif
tylko jeszcze 11 z USA i 1 ruski i bedziemy na szczycie wink.gif
Binek
No ja mam od dziś BT mój nick to Binek_PL . Chętnie bym pograł z Polakami , może jakiś klan by chciał mnie przyjać . tongue.gif
Goldi69-PL-
puknij do Cyklop PL oni maja mniej ludzi w klanie to bys zasilil ich szeregi o ile cokolwiek ogarniasz, wtedy jakies wieksze mecze miedzyklanowe bysmy zagrali
__bercik07
Witam jako ze dopiero teraz nabylem swoj egzemplarz tej gry szukam chetnych do ciornania online smile.gif moj GT: kapuan
elsaint360
Szukam polaków do sieczki w tą gierkę biggrin.gif W tej grze dziwi mnie jedno: kille z shotgunów z 100 m Oo
niemrawy
CYTAT(elsaint360 @ 18 03 2008, 13:07) *
Szukam polaków do sieczki w tą gierkę biggrin.gif W tej grze dziwi mnie jedno: kille z shotgunów z 100 m Oo

lol, z dziesięciu metrów jest ciężko ubić kogoś (mase ołowoiu trzeba wywalić w typa) , coś chyba cię poniosło

polaków nie znajdziesz, nie licząc paru osób, a jak już grają czasami to przeważnie na jakiś serwerach do których nie mam dostępu, reszta olała bf-a na rzecz czwartego cod-a i halo3, zobacz u mnie na liście kto gra w bf-a (bardziej polegam na madadam, dazastor, major chuckymoe, combat derek niż na rodakch)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.