Bo to wrog - fan ps2

Kurcze musze zdobyc jakos kase na tego BF2 na iXa bo widze ze jest znacznie lepiej niz u konkurencji (chocby DLC).
Nie chce ktos przypadkiem odkupic kilku gierek? ^^"
a widział ty kiedy jakiś DLC na ps2?
masz konto na Live! przecież, po co się na ps2 męczysz?
Na PS2 mam klan i około 20 grających Polaków. Wygrałem ostatnio w konkursie EA kolejnego BF2 na PS2, więc chyba go sprzedam i kupię dodatkowo wersję na X

Xboxa chciałem w przyszłym tygodniu wystawiać na allegro, ale trzeba to będzie jeszcze raz przemyśleć.
a na Klocu z polaków to na razie ja i Kroolik ostro gramy, hipcio wpadł w sidła xO
jakby co to zapraszam
taaa

xbox360 mnie zbral doszczetnie. Szkoda ze nei mozna odpalic tego battlefielda na nowym xboxie.
Nigdy nie widzialem tak idiotycznego rozwiania dotyczacego rang. Jak ktos ma wyzsza range to juz z nim nie zagrasz co za glupota, mogliby zrobic w ceate game jakas opcje "bez restrikcji rank" a tu dupa musze miec odpowiednia range zeby z nimi zagrac. A zdoycie rang to nie jest taka latwa sprawa
to jest zdeka inaczej, masz "ramki" rang w ramach których można grać razem
1-6
7-13
14-20
ja jestem w drugiej ramce, ty w pierwszej
restrykcje dotyczą tylko gier z włączonym systemem rankingowym - Competitive On
jak jest Off to może grać Private nawet z 5 star General
ej czy wersja na PS2 obsluguje myszke??
czemu pewnie? szkoda bo myszka sie fajniej szybciej i precyzyjniej gra
Bo to normalne, że takie gry na konsolach nie obsługują myszki. A na padzie też można precyzyjnie strzelać
mozna jak sie rak spaczonych od kompa nie ma:P
dla chcącego nic trudnego, idzie się przestawić
hwoarang5
20 04 2006, 16:06
Ja chętnie szukam kogoś do gry na PS2.Mam headset i moglibyśmy ,,ględzić''
Mam Battlefield'a2 od niedawna,ale szybko się załapie w mapach i będe wymiatał!!!:-)
Chętnych do gry zapraszam do gadugadu: 987324
Siostra wyjezdza na wakacje i ebde miał przez miesiąc neta tylko dla siebi więc szukam gry sieciowej dobrej. w związku z tym mam Pare pytań:
- Czy na dzień dzisiaejszy opłaca się kupować BF2?
-sporo osób w to gra?
I jeszcze jedno. W jednym sklepie internetowym znalażłem pre-order na BF2 platinum która ma wyjść za 2 tygodnie i jest sporo tańsza. Czym ona się bedzie rużnic od zwykłej i czy bedą kompatybilne w on-line?
EDIT: czemu we wszsytkich serwisach pisze ze gra wymaga karty pamięci 32MB? Na sony 8 MB nie zapisze stanu gry?
Opłaca opłaca, dużo ludzi jest na serwerach. Jak dla mnie to jest najlepsza sieciówka na ps2, i można kupić nówkę już za 59 zł jak sie dobrze zakręci
Co do karty pamięci to save zajmuje z singla 30 KB, a z online 60 KB. NIewiem czemu serwisy podają inaczej.
QUOTE(Gawlick @ 3 07 2006, 22:49)

Opłaca opłaca, dużo ludzi jest na serwerach. Jak dla mnie to jest najlepsza sieciówka na ps2, i można kupić nówkę już za 59 zł jak sie dobrze zakręci
Co do karty pamięci to save zajmuje z singla 30 KB, a z online 60 KB. NIewiem czemu serwisy podają inaczej.
Kurcze, czemu ta wyplata musi być dziesiątego

musze jeszcze troche poczekać

NIestety najtaniej widziałem za 99zł. Jak by ktoś słyszał o jakiś promocjach to prosze o info
Nawet w PE gdzieś były reklamy jakiś sklepów i tam za 59 zł trochę tego było. Innym wyjściam jest allegro. Z resztą ja kupiłem w dniu premiery za 169 zyla i chociaż jeszcze przez 3 miechy nie mogłem grać online to nadrobiłem to sobie z nawiązką
QUOTE(Gawlick @ 3 07 2006, 23:09)

Z resztą ja kupiłem w dniu premiery za 169 zyla i chociaż jeszcze przez 3 miechy nie mogłem grać online to nadrobiłem to sobie z nawiązką

Czemu?
Bo ta gra na online jest po prostu świetna. Z resztą sam zobaczysz.
QUOTE(Gawlick @ 3 07 2006, 23:15)

Bo ta gra na online jest po prostu świetna. Z resztą sam zobaczysz.
Chodziło mi czemu nie mogłeś grac, ale chyba już wiem.A co do ceny to nie widze poniżej 100zl ale jeszcze mam czas. mam tylko andzieje ze uda mis ię podpiąć konsole do neta
Akurat byłem w empiku i przeglądałem gry na ps2 w poszukiwaniu BF2 a tu doniesli jeden egzemplaż. patrze na cene a tu 199zł. Zobacze jeszcze w MM i chyba zamówie przez neta po niedzieli
kornolios
6 07 2006, 19:06
EDIT: jutro robie wycieczke po sklepach w Krakowie w poszukiwaniu tej gierki poniżej 199zł. Ewentualnie jak by ktoś mógł podać adresy dobrych sklepów internetowych z szybka wysyłką
Nitro619
7 07 2006, 08:49
QUOTE(Suboshi @ 6 07 2006, 20:23)

EDIT: jutro robie wycieczke po sklepach w Krakowie w poszukiwaniu tej gierki poniżej 199zł. Ewentualnie jak by ktoś mógł podać adresy dobrych sklepów internetowych z szybka wysyłką
www.madgames.pl
www.sklep.psxextreme.pl
QUOTE(Nitro619 @ 7 07 2006, 09:49)

QUOTE(Suboshi @ 6 07 2006, 20:23)

www.madgames.pl
www.sklep.psxextreme.pl
może zdąże kupić ta z allegro bo w m1 nie było. Ale za to byłem świadkiem ciekawej rozmowy personelu media markt z klientem jak go instruowano w jaki sposób można przerobić ps2 żeby kopie bezpieczeństwa czytał. Naprawde fachowa obsługa
QUOTE(Suboshi @ 7 07 2006, 19:18)

Ale za to byłem świadkiem ciekawej rozmowy personelu media markt z klientem jak go instruowano w jaki sposób można przerobić ps2 żeby kopie bezpieczeństwa czytał. Naprawde fachowa obsługa
hehe to jest POLSKA
Suboshi
11 07 2006, 21:44
QUOTE(YETI @ 10 07 2006, 16:15)

QUOTE(Suboshi @ 7 07 2006, 19:18)

Ale za to byłem świadkiem ciekawej rozmowy personelu media markt z klientem jak go instruowano w jaki sposób można przerobić ps2 żeby kopie bezpieczeństwa czytał. Naprawde fachowa obsługa
hehe to jest POLSKA

Ale z tego co usłyszałem to mieli stare informacje.
Jutro powinienem dostać wreszcie BF2 na ps2 i zalezy mi na szybkiej odpowiedzi:
-czy Bf2 obsługuje klawiature+ mysz?
Żadna gra online nie obsługuje myszki, niektóre wykorzystują klawiaturę do pisania wiadomości. BF nie ma tego drugiego.
Suboshi
12 07 2006, 10:53
Właśnie przysłali mi BF2

Jade po pracy po kabel. Móglby ktoś opisać proces kofigóracji tej gry do neta? (żeby już wszystko bezproblemowo skonfigórować)
Konfiguracja zależy od łącza, dlatego radzę udać się do tematu Internet w PS2 i sobie poczytać przynajmniej kilka ostatnich stron. Możesz też zajrzeć na onlinecenter.pl, jest FAQ pod paru dostawców -
http://www.onlinecenter.pl/forum/viewtopic.php?t=1364.
Napaliłem się na tego BT i mam w związku z tym pytanie . Posiadam łącze NEO 512 . Czy na nim wytępują lagi . jaki jest komfort grania?
nie bedziesz mial lagow. chyba, ze bedzie ktos u Ciebie chodzil po stronach - wtedy mocno szarpie. co najwyzej hostowane przez uzytkownikow serwery moga laggowac, lub sami uzytkownicy. generalnie polecam miodnego BFa, w klanie gra duzo Polakow.
Devil_2k
21 09 2006, 16:30
Jedyny problem chyba to olewanie graczy przez EA. Serwery czasami szwankują.Chociaż ostatnio była jakaś poprawka i wywala z serwerów teamkillerów
Mam pytanie czy Battlefield 2 jest warty kupienia ( wersja PS2 ) ??
i jak prezentuje się sprawa z lagami ??
LukaszMPower
7 10 2006, 18:14
Nowy klan Polish Power grajacy na BTFie 2 na XBOXie360.Szukamy nowych czlonkow klanu.Jestes zainteresowany to podaj nicka a wyslemy ci invita.Jestesmy w miare dobrym klanem.Wiekszosc z was zna nas z BTF2 na PS2.
Jakuza, jest warty kupienia i lagow nie ma na dobrych serwerach. poza typami, co maja lacze ciulowe
Goldi69-PL-
11 10 2006, 13:08
LukaszMPower add me, moj nick: Goldi69 PL
LukaszMPower
12 10 2006, 20:36
QUOTE(Goldi69-PL- @ 11 10 2006, 14:08)

Zaraz ci wysle invitea
No juz wyslalem.Wystarczy tylko przyjac i zapiac pasy bo bedzie cie czekala ostra jazda.
ej to dodajcie mnie ja jutro bede mial BF na 360-ce i chetnie zagram

GAMERTAG : GWIAZDKA
LukaszMPower
13 10 2006, 17:46
dobra.zaraz ci wysle invita gwiazdka
Nitro619
13 10 2006, 18:57
QUOTE(Goldi69-PL- @ 11 10 2006, 14:08)

Goldi, zaakceptuj invita...
Mam pytanko podczas gry przez sieć, jak enginerem naprawiać rzeczy - mam niby tego blowtorcha podchodzę pod symbol żeby coś naprawić - spawam ale...nic się nie dzieje...gdzie błąd popełniam -__-'
A jakiś polski klan do BF2 na PS2 znacie - może ktoś z klanu tu jest i mógłby mi dać Invite
Nitro619
14 10 2006, 17:03
QUOTE(Jakuza @ 14 10 2006, 15:58)

Mam pytanko podczas gry przez sieć, jak enginerem naprawiać rzeczy - mam niby tego blowtorcha podchodzę pod symbol żeby coś naprawić - spawam ale...nic się nie dzieje...gdzie błąd popełniam -__-'
A jakiś polski klan do BF2 na PS2 znacie - może ktoś z klanu tu jest i mógłby mi dać Invite

Musisz podejsc do uszkodzonego pojazdu, nie punktu naprawczego

No moge ci wyslac invita, ale ja gram w klanie na Xboxa360, a nie wiem, jaka ty masz wersje gry

Na PS2 bardzo dobrym klanem jest MIP , znajdziesz ich na onlinecenter
Na PS2 bardzo dobrym klanem jest MIP
Ja bym jeszcze dodał, że dość specyficznym
Sokolov
14 10 2006, 21:39
Wrogu, święte słowa
mam rozumiec, ze stoisz na zielonym punkcie naprawczym i spawasz?

a klan jest, i juz niedlugo bedzie obchodzil urodziny. wiecej infa tutaj:
http://ps2.onlinecenter.pl/index.php?optio...1&Itemid=41
Mam pytanie czy da rade grać online w Battelfielda na niorginalnej grze?? Gram na Swap Magic 3. 6. Jeśli tak to co musze zrobić??
dartman
17 11 2006, 12:08
<iframe src="http://gamercard.xbox.com/dartman%20pl.card" scrolling="no" frameBorder="0" height="140" width="204">Put your gamertag here too.</iframe>
hmm, cos mi nie wyszlo chcialem zamiescic swoja gamercard ale za cienki jestem :-(
Goldi69-PL-
17 11 2006, 16:39
Moze o to Ci chodzilo

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.