Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Battlefield 2: Modern Combat
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3
YETI
Moze na poczatek kilka pierwszych ocen (oceny z wersji PCtowej)
Yahoo! Games 10/10
GameSpot 9.3/10
GamePro 4/5
IGN 8.9/10
Game Pro 4/5
Gamespy 5/5

W grze bedzie dostepne około 30 (!!!) pojazdów, max 24 osób na mapie.
Gra zapowiada sie bardzo dobrze, mam nadzieje ze w koncu jakas gra oderwie mnie na dłuzej od Halo2.
Jest tylko jeden mały minus, gra na konsole ukaze sie dopiero pomiedzy październikiem a listopadem sad.gif

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=138
Diabeu
ten cały hotswap jest ciekawy, edycja pc nie ma tego bodajże
czemu źle że na jesień będzie? za dużo kasy masz?tongue.gif
SIKI
X360 na jesieńi wychodzi, to chyba jasne :f
YETI
No chyba lepiej zeby taki tytuł ukazał sie teraz a nie dopiero w listopadzie (moze jeszcze w ten sam dzien co X360? ;)hehe )
Wtedy to moze byc problem z $$$ smile.gif
Diabeu
też racja icon_twisted.gif
Frank Jaeger
Panowie, spokojnie.. to EA.. myślicie, że ta gra nie wyjdzie na 360tke? biggrin.gif
SIKI
Na razie nic o tym nie wiadomo...
Jędrek
Mi tam nigdy Battlefield'y nie podchodzily jakos, ale ten jakis duze noty sobie zbiera ;P
Imo sa lepsze gry na Live wink.gif

SIKI - Ty nie w szkole ? ohmy.gif
SIKI
Battlefield'y PCtowe śmierdzą, ale to jest inny, z wyglądy przypomina GR2 smile.gif
Już od poniedziałku nie chodze, pało cool.gif
Maiden
tja BT Smierdzi mailem Viet nam i szybko sprzedalem
..::XMANiAK::..
PC juz ma swojego BF a my musimy czekac sad.gif
szkoda ze premiera dopiero tak pozno sad.gif

jest nowy trainer na teamxbox

szkoda ze pierwszy BF'42 nieukazal sie, byl tworzony na X, porzucili projekt i zrobili go na PC

a BATTLEFRONT2 tez ma pojawic sie na jesieni??
juggler
PS2/X dostaną swojego BFa który różni się znacznie od tego PCtowego, po prostu inna gra, możliwe że X360 dostanie port z PC ale to tylko moje domysły

więcej info http://battlefield2.ea.com ( jest podziałka na bf2 , modern combat itd )
Ryo-San
nierozumiem..przegladam sobie wlasnie aktualny TOP 25 gier na Xbox Live i na 7 miejscu(w zeszlym tygodniu 9) jest Battlefield 2: Modern Combat o_O a przeciez premiery gry dopiero za ponad miesiac..
http://www.xbox.com/en-US/games/live-top25...=top25gameslist
Ryo, w poprzednim miechu [lub 2 miechy temu] bylo demo w OXM w/w gry gdzie mozna bylo grac tylko przez LIVE [sad.gif] a jak ktos nie ma Live mogl obejrzec trailer smile.gif

podobnie bylo w Unrealem Champ 2 DEMO [tam sie dalo przynajmiej grac offline tongue.gif]
SIKI
Racja, było demo i grało w niego sporo hamburegerów z mojej Friend listy
gral moze ktos juz na Live w BF?? Wirtualne wojny toczy sie tak jak Battlefront czyli utrzymywanie kluczowych miejsc czy dali odpowiednie zadania do map?? Bo sadzilem ze single bedzie takie jak BFront a tu misje
bartiz
PAL wychodzi za 18 dni.
Foxter
wczoraj byla premiera, wiec: gra ktos? cool.gif

ver. PS2
moj nick: FoxterPL biggrin.gif
wrog
Wczoraj wysłali do mnie z Ultimki, pewnie jutro będzie... Nick jak wszędzie smile.gif (wersja na PS2)
YETI
Czekam na pierwsze wrazenia, jak sie gra, głownie chodzi o to czy oplaca sie wydac te 200zł smile.gif
Diabeu
w MM jest po 169pln, jak każda gra na klocka wydana przez EA
wrog
Gram w wersję na PS2 (więcej znajomych) i krótko mówiąc BF rządzi. Świetny tryb online, jak dla mnie obok Socoma najlepszy na konsoli Sony. 24 osoby, ogromne mapy, pojazdy, żadnych lagów, granie z Amerykańcami itd. - jak na razie wszystko mi się podoba. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, wciągnęło mnie bardziej niż w przypadku GR2 na X.
Diabeu
wciąga jak diabli, od 2h powtarzam że jeszcze jedna runda i idę robić sobie obiad

na Live! masa luda siedzi i tłucze

Allah Akbar!
Foxter
uzbieralem sobie tych punkcikow i co by poszpanowac ranga wsrod chlopakow z jednostki potrzebuje kilka medali

i moje pytanie:

jak do cholery je zdobyc? wytuklem z 10 wrogow szturmowcem w CTF i nic zadnego medala.. oczywiscie kilka razy orszak aniolow zaniusl moja dusze... jak te blyskotki mam zdobyc? w trybie conquest? mam ich wybic na jednym wdechu? tz. nie tracac ani razu zycia? czy moge zmieniac jednostke przez cala runde i wybic np. snajperem 4 a reszte szturmowcem? wszystkiego probuje i zaczyna trafiac mnie juz cos confused.gif

zdobylem tylko ten pierwszy za wybicie 5 tongue.gif reszty ni chu$%@ dry.gif
bartiz
Beziu laguje coś :>?
Foxter
na forum EA doczytalem, ze trzeba zabic 10 w rzedzie, chyba o to chodzi.. confused.gif
Zna ktos sposob jak zdobyc jakiekolwiek medale w miare prosty sposob?

w miare latwe powinno byc wyeliminowanie snajperem 4 kozystajac z jednego magazynka, lub 4 za pomaca C4 - kwestia znaleznia odpowiedniego miejsca...

odnosnie pozostalych to..

w rachube wchodza prawdopodobni tylko ustawione mecze klanowe tongue.gif - prosto i bezstresowo hyh.gif wiec wrog moze bysmy tak popykali do siebie ja bym Cie zabil 10 razy ty bys mnie zabil 10 - wilk syty i owca cala biggrin.gif ??

Powaznie pytam smile.gif
Diabeu
bartiz, tlukę od rana i ani razu jeszcze nie miałem, a batalia na 20 typa to norma

dobry jest patent z głosowaniem na mapę, każdy gracz wybiera mapkę w lobby, ta co uzyska najwięcej głosów jest wgrywana
wrog
Niom patent dobry tylko szkoda, że Amerykańce ciągle głosują na Backstab/BridgeTooFar (ta druga cool). Jak na XBL to wygląda? smile.gif

Foxter ja mam 4 medale (10 pojazdem bez śmierci, 4 ze snajpy na jednym magazynku + jeszcze jakieś dwa) i 2 ribbony (5 major victories, 50 rozegranych map). Jak zdobyć jakąś konkretną błyskotkę możesz sobie przeczytać wybierając w menu Medals, każdy jest opisany dokładnie... Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam. Co to za przyjemność nabijać medale oszukując? Poza tym dodaj mnie do friendsów (wrog) smile.gif

Jakie są wasze ulubione mapki i uzbrojenie? Mi się podoba BridgeTooFar, TheBlackGold i RussianBorder, zwłaszcza ta ostatnia. Gram ciągle snajperem, świetna sprawa. Mam obecnie 543 killsy w tym 542 mając Sniper Kit smile.gif
Foxter
uzbieralem jakos te brakujace medale, mam tylko 3 jedyne rozsadne wyjscie to eliminowac za pomoca snajperki smile.gif
odnosnie zdobycia blyskotek to raczej chodzilo mi o jakies propozycie dotyczace latwiejszego zdobycia medalu np. najlepsza mapa, miejsce itp aleee nie to byla glupia propozycja blush.gif biggrin.gif

gra jest (pipi)ista, wiec inni lubiacy te klimaty - bez zastanowienia: BIERZCIE TO smile.gif

jedyny problem to brak headseta, ale czy
wogole ludzie tam rozmawiaja ze soba? - bo troche chu$#$e jest to ze bez tego nie mozna sie zgrac i czesto samemu przychodzi zdobywanie flagi, a wpadnie takich 3 talibow to szans nie ma smile.gif

wrog, a tego jednego killsa to kim masz? bo to moze byc interesujace tongue.gif biggrin.gif

interesujaco wyglada rowniez motyw z klanami, mial ktos blizsze doswiadczenia z nim?
wrog
Gada się co i jak przez hsa, przynajmniej kiedy gram ze znajomymi z gamebattles.

Tego jednego killsa zdobyłem Assault Kitem. Dwa razy szybko X wcisnąłem i mi się przez przypadek wybrało, więc jedną rundkę zagrać tym musiałem confused.gif
Diabeu
Backstab jest niezłe, ALLAH AKBAR!!!!!!
RudyPL
Gram na PS2 i jak dla wyczesana gra icon_twisted.gif trza zebrac wiecej luda i klan zakladac rolleyes.gif Mam jednak problemy z medalami mad.gif Jednak Narazie chce obczaic helikoptery,jak co to dadawac na friends list moj nick to RudyPL
Diabeu
wrog, sniper zacny jest ale wczoraj wręcz zakochałem się w klasie support - granaty, apteczki, moździerz i ckm - no bombeczka, zwłaszcza ma mapkach że tak powiem mocno "zurbanizowanych"

ALLAH AKBAR!!!!
wrog
Ja zmienię snajpera dopiero kiedy będę potrzebował nowych medali do zdobycia wyższej rangi. smile.gif Obecnie jestem Warrant Chief Officer czy coś takiego. Poza tym nie ma to jak namierzyć sobie jakiegoś maniaka w helikopterze z lasera i czekać czy wyskoczy, czy może jednak poczeka aż dosięgnie go rakieta. Jak wyskoczy ze spadochronem, to dostanie kulkę hehe.

Backstaba mam już powoli dosyć. Najgorsze jest to, że prawie nikt nie gra RussianBorder, ten hangar to raj dla snajpera.
Diabeu
to chyba na ps2, na Live! rotacja map jest duża
co do snipera to 100% popieram, btw w Bridge Too Far w jednej sesji zaliczyłem 2 headshoty z wieżowca - trafiając kierowców hummera jadących jakby ich pani bozia goniła, muhuhuhuhu praktyka w sniper elite robi swoje
wrog
to chyba na ps2, na Live! rotacja map jest duża

Jak się wejdzie do któregoś z amerykańskich pokojów i jest włączone głosowanie map, to najczęściej wybierają BackStab... Europejskie roomy są ok i gra się jakąś mapę najwyżej dwa razy pod rząd, potem większość chce zmienić. Wczoraj miałem chyba po raz pierwszy okazję zagrać dłużej na Honor w Conqueście, naprawdę świetna mapka - jak większość zresztą smile.gif

Co do BridgeToFar, to ja najbardziej lubię przyczaić się gdzieś koło flagi numer 4 (ta na dole, koło wieżowca). Z tymi kierowcami są niezłe jazdy hehe. Kiedyś jeden chciał mnie przejechać Humvee jak leżałem w trawie, niestety zabrakło mu parę metrów - wyłapał przez szybe prosto w łeb twisted.gif
Diabeu
gram w większości na serwach EU, arabskie klimaty dominują (DeadlyPass wymiata)
Honor świetne jest, tak samo SpecialOp czy zalana w 90% Dammage, kurde tu każda mapa jest dobra

nie macie tam na servach sony żadnych kłopotów? bo czytalem że statsy wam się potrafią skasować itp. hehehehheeh
wrog
Ja na razie większych problemów nie zauważyłem. Dwa razy mi tylko ranga spadła o dwie niżej, ale zawsze naprawiała się po zagraniu jednej mapki i doliczeniu kolejnych punktów. Pewnie problem jest w tym, że mam duży rozrzut w statystykach (PPH 62, 1550 pkt, tylko 4 medale). Jeden koleś na GB skarżył się, że nie może zalogować się na swojego nicka. Może coś na gamespyid kombinował i dlatego.

Chyba już w tym tygodniu zaczynamy grać klanówki, więc będzie jeszcze ciekawiej.
YETI
wrog ilu naszych rodaków szarpie w B2 ?
wrog
Wydaje mi się, że jest nas sześciu jak na razie. Jeszcze paru powinno przybyć w ciągu najbliższych dni.
hipcio
wlasnie ja dostalem, gra rzadzi, gram na LIVIE.
Koledzy dodajcie mnie do friend listy
Diabeu
no wreszcie!

ja tłukę każdego dnia, po 19
Długi
da się grać we dwóch na jednej konsoli przez neta?
Gawlick
Kurde poddaje sie. Nigdy nie podłącze tego neta. A tylko po to kupiłem BF2. Może mój NA jest do bani...
c1n3k
Giera jest naprawde niezla biggrin.gif IMO duzo lepsza od Socoma. Narazie gram na PS2 ale zamierzam zainwestowac tez w wersje na Xboxa.
Diabeu
QUOTE(Długi @ 12 12 2005, 22:03) *

da się grać we dwóch na jednej konsoli przez neta?

nic mi o tym nie wiadomo

Gawlick: podziękuj Sony
Diabeu
http://www.xbox.com/en-US/games/b/battlefi...214-warsome.htm

muhuhu na dniach (wedle wczorajszej rozmowy to w ciągu 48h) będzie dostępny pack składający się z 3 nowych mapek, nowych pojazdów (skuter śnieżny) skórek dla wojaków, skórek dla broni itp. itd.

aha Xbox only icon_twisted.gif
Diabeu
Warsome Pack dostępny do zassania od dnia wczorajszego

mapki gniotą jajca, Frostile moim faworytem- skutery śnieżne roxx
wrog
Ja chcę te nowe mapki na PS2 confused.gif
Diabeu
a widział ty kiedy jakiś DLC na ps2?

masz konto na Live! przecież, po co się na ps2 męczysz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.