Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy jest na DC??
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Barreg
Czy jest na DC jakas fajna chodzona bijatyka?? - jak Punisher z automatow albo Fighting Force.
Jakie gry sa najfajniejsze dla czterech graczy??
I czy jest jakas mocno arcedowa pilka nozna?? - zeby byly jakies super strzaly , pilka sie robi zolta itd??
Halcos
Beats of Rage jest jedna z najlepszych chodzonych bijatyk ever, a wersja na DC jest do dzis rozwiajana wiec ta gre mozna polecic. Co do pilek to niestety nasza konsolka cierpi na deficyt dobrych gier futbolowych. Jedyna gierka warta uwagi, ale i tak strasznie slaba jest mocno arcade'owy Virtua Striker, ktory jednek po krotkim czasie strasznie nuzy.
paroofa
Ja polecę z chodzonych bijatyk Dynamite Cop. Co prawda gralem we dwoch zawsze, ale myślę, że we 4 zabawa jest jeszcze przedniejsza. wink.gif
Pavlik
QUOTE(paroofa @ 23 06 2005, 16:54)
Ja polecę z chodzonych bijatyk Dynamite Cop. Co prawda gralem we dwoch zawsze, ale myślę, że we 4 zabawa jest jeszcze przedniejsza. wink.gif
*

Zgadzam się. Dynamite Cop wbrew opinii sporej ilości graczy / recenzentów zza oceanu jest wywalony w kosmos.

Co do tych 4 graczy. To na bank jest to (na bank o czymś zapomniałem):

Virtua Tennis 1 i 2 (miodzio)
Wacky Races (wyścigi ale nie mam pewności czy pyka się na 2 czy 4 graczy)
Virtua Athlete 2K [Virtua Athlete 2000] (olimpiada)
Test Drive: V-Rally [V-Rally 2: Expert Edition] (wyścigi)
Sports Jam (olimpiadowa)
Spawn: In The Demon's Hand [JAP] (niby arenowa bijatyka)
Propeller Arena (samoloty)
Power Stone 2 (arenowa bijatyko-strzelaninka)
Pen Pen Tricelon (wyścigi pingwinów)
Ooga Booga (arenowa bijatyko-strzelaninka + mini gry)
Seria 2K2 (nba, nfl itp)
Looney Tunes: Space Race
Le Mans 24h [Test Drive:Le Mans, 24 Houres du Mans]
Outtrigger (strzelanina FTP)
Giga Wing 2 (strzelanina arcade)
Bomberman Online (wiadomo co)
Bikkuriman 2000 Viva Festival (coą ala mario party)
Alien Front Online (nie mam pewności czy na 2 czy 4 graczy - strzelanina wojskowa)

A co do piłeczki to polecić mogę: UEFA Dream Soccer (chyba naj piłeczka na DC - powiedzmy arcade).
cesarz
Dobra jest Sega Worldwide Soccer. Zrobił go ten sam team co Uefe na pc (edycja 98/99 zdobyłą dużą popularność, choć niestety ta na dc jest oparta o najgorszą edycję czyli 99/00 ale nie jest zła).
Miku111
oplaca sie naprawiac lader w konsoli czy kupic nowa confused.gif
kupie shemue1&2 orginalne najlepiej
luck1985
QUOTE(Miku111 @ 28 06 2005, 13:37)
oplaca sie naprawiac lader w konsoli czy kupic nowa confused.gif
kupie shemue1&2 orginalne najlepiej
*

Laser na allegro jest po 100 zl . Mozesz dorwac uszkodzona konsole czasem za 50 zlNp nie wlacza sie , ale nie masz pewnosci czy laser dziala jak nalezy .A nowa konsola to wydatek okolo 200 zl . Decyduj .
O ile Shenmue jest w tej chwili na allegro za ponad 100 i NTSC jest tez , to z Shenmue 2 bedziesz mial klopot, na allegro nie widzialem , ebay itp .
Radzik
Z bijatyk można też rzucić okiem na Sword of Beresk, żeźnia w stylu DMC icon_twisted.gif
Kozera
QUOTE(Radzik @ 29 06 2005, 14:46) *

Z bijatyk można też rzucić okiem na Sword of Beresk, żeźnia w stylu DMC icon_twisted.gif

No z tym porównaniem do DMC to moze troche zabardzo popłynąłeś wink.gif ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.