Grał już ktoś? Ja własnie sobie pogrywam. Bardzo przyjemny tytuł, świetne wykorzystanie rysika, ino trzeba poćwiczyć sterowanie. Gram niedługo więc nie będę się na razie rozpisywał - może w krótce.
flyjack
23 06 2005, 16:17
ja mam od 2 dni. bardzo fajne ino całą juz przeszedlem : ( za malo leveli . 12 to stanowczo za malo. bonusami sa tylko jakies karty i stare filmiki z poczatku konca i jak stworzyc....
namco nie opsypalo bonusami ale fajny tytul bede bic rekordy
paroofa
23 06 2005, 16:31
QUOTE(flyjack @ 23 06 2005, 16:17)
ja mam od 2 dni. bardzo fajne ino całą juz przeszedlem : ( za malo leveli . 12 to stanowczo za malo. bonusami sa tylko jakies karty i stare filmiki z poczatku konca i jak stworzyc....
namco nie opsypalo bonusami ale fajny tytul bede bic rekordy
Hm, tam jest 12 chapterów, a książek ile? Tylko jedna?
..::XMANiAK::..
23 06 2005, 17:53
curwa, kazda gra ktora wykorzystuje ekran dotykowy jako kontrolera jest na kilka/nascie h, WWT, Yoshi, Pix, i pewnie tak samo bedziez z Kirbym... hmmm
szczurek
23 06 2005, 19:37
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 23 06 2005, 18:53)
curwa, kazda gra ktora wykorzystuje ekran dotykowy jako kontrolera jest na kilka/nascie h, WWT, Yoshi, Pix, i pewnie tak samo bedziez z Kirbym... hmmm
a to, że gra jest na kilkanaście godzin to niedobrze? ważne, że nie na 30 minut tak jak Yoshi T&G A Pax-Pixem jestem naprawde zainteresowany choć sentyment do różowej kulki zadecydował co narazie kupuje...
..::XMANiAK::..
23 06 2005, 21:54
raczej na kilka h bo kilknascie h to raczej gry wykorzystujace w mniejszym stopniu ekran dotykowy. Wydajesz 150zl za 5-6h grania, bez sensu
potem granie na pobijanie rekordu?? od tego jest tetris czy arkanoid
jakie beda nastepnie gry ala WWT, PIX, KIRBY??
FlyJ4ck
16 11 2005, 19:45
ej jest 12 leveli , ale ksiazek z 2,3 !
marchev
27 08 2007, 17:52
Fajna gra. Wg. mnie na każdą konsole najbardziej opłaca sie kupować gry stworzone specjalnie pod nią i taki jest właśnie pac-pix.Przeszedłem całe ale brakuje mi 4 card. Są dwie książki i w drugiej jest to samo ale trudniej, szybciej i w ogóle. ostatni chapter z 2 książki jest b. trudny. ze 40 razy próbowałem i dostałem tylko B.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.