Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
Diabeu
http://www.theinquirer.net/?article=30931

lol
McDrive
QUOTE(_Diabeu_ @ 13 04 2006, 11:13) *

LOL to mało powiedziane.
Jakim
sony w pałe leci... pewnie o listopadzie to sobie pomarzyć możemy
McDrive
Pierdzielisz. Kolejna sponsorówka.
YETI
Sadze ze jutro pojawi sie wiadomosc ze Sony w ogole rezygnuje z PS3 i wszystkie siły kieruje na PSP ;P hehehe
Memory

Cieszysz sie? lol-ku
Mikes
memory gdzieś tak w 6 klasie pdst. może załapiesz o co z tym postem chodziło.
a ten news to plotka jakich wile i faktycznie nie zdziwił bym się gdyby była sponsorowana
McDrive
To info i to że OS w PS3 będzie żarł tyle ramu to zwykłe ploty lub sponsorówki tak jak to że X360 jest cholernie awaryjną konsolą, a w rzeczywistości jest inaczej.
emcepl
QUOTE(McDrive @ 13 04 2006, 14:21) *

To info i to że OS w PS3 będzie żarł tyle ramu to zwykłe ploty lub sponsorówki tak jak to że X360 jest cholernie awaryjną konsolą, a w rzeczywistości jest inaczej.

Jeśli jesteś w posiadaniu pewnych informacji, to podziel się nimi.

Wszystko wyjaśni się za miesiąc...
Trzcina
Sek w tym ze nowy x'box JEST awaryjna konsola... zwlaszcza te ktore byly w pakiecie CORE... smile.gif

Niemniej sadze ze to wszystko to jakies plotki, dopoki nie pojawia sie na sensownych serwisach to nie ma sie szczypac.

A memory mnie tak rozbawil ze masakra ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Diabeu
QUOTE(Memory @ 13 04 2006, 13:57) *

Cieszysz sie? lol-ku

i to jak, maskotko ty nasza ukochana

zwłaszcza bawi mnie fakt że czytać ze zrozumieniem to ty nie potrafisz nic a nic
konrado0905
QUOTE(_Diabeu_ @ 14 04 2006, 09:43) *

QUOTE(Memory @ 13 04 2006, 13:57) *

Cieszysz sie? lol-ku

i to jak, maskotko ty nasza ukochana

zwłaszcza bawi mnie fakt że czytać ze zrozumieniem to ty nie potrafisz nic a nic

i pisac po Polskiemu tez za ch..a
Sebas
A tam. Grunt, że wklejać linki umie xp.
Obsolete
Monster Madness
http://ps3.ign.com/articles/701/701636p1.html

moze i zaden system seller, ale nie powiem, fajna wyzywka sie szykuje(Loaded w wersji nextgen jak sie patrzy), za pol ceny wstepnie bym lyknal bez zastanowienia heheh

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...13014004038.jpg

armageddon paaaanie icon_twisted.gif

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...13013926491.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/...13014055772.jpg

krew i ladnie wymodelowany asfalcik dobrze sie komponuja;] ze screenow widac, ze bedzie to cos na zasadzie humor+flaki, iha!!! Oczyma duszy widze juz cooperative przed 1 konsola or smiganie po necie i niszzzzzczenie.
YETI
Online to powinna byc mocna strona tego tytułu.
PS. Gra wyjdzie takze na X360.
Wiśnia San

gry wygladają przyzwoicie, a na tym screenie na stole leżą pady do X360 blink.gif
McDrive
QUOTE(Wiśnia San @ 15 04 2006, 07:48) *

gry wygladają przyzwoicie, a na tym screenie na stole leżą pady do X360 blink.gif

A kapke na prawo i w dół sam X360.
MaxVarEmreis
Bo to z filmiku z X360, który swojego czasu był na necie i miał pokazywać fizyke zastosowana w tej grze ( Ageia PhysX).

A i gra została wyśmiana np. na GO ( ze słaba grafa, middle gen z X360 i te sprawy).....
YETI
Bo grafika to nic specialnego.
MaxVarEmreis
QUOTE(YETI @ 15 04 2006, 13:51) *

Wiadomo, ale to nie oznacza, że gra jest już niegrywalna. Przecierz nie zawsze chodzi o grafike. To jest pozycja oldschool'owa i stawia raczej na co innego. To troche tak jakbyś w tetrisie wymagał zastosowania silnika UT3 smile.gif.
Sebas
QUOTE(MaxVarEmreis @ 15 04 2006, 14:28) *

Wiadomo, ale to nie oznacza, że gra jest już niegrywalna. Przecierz nie zawsze chodzi o grafike. To jest pozycja oldschool'owa i stawia raczej na co innego. To troche tak jakbyś w tetrisie wymagał zastosowania silnika UT3 smile.gif.

Ale jeżeli grafika nie jest ładna to chyba nie należy tego przemilczeć?
MaxVarEmreis
QUOTE(Sebas @ 15 04 2006, 14:41) *

Nie mówie o przemilczeniu sprawy grafiki, bo nie mam zadnego celu w tym. Jednak skreślanie tej gry, wysmiewanie platformy na która ta pozycja powstaje jest w moim mniemaniu troche dziwne.
Poprostu ta gra stawia na coś innego niż super grafika.
Jakim
Nowe screeny z Strangehold:
klik
McDrive
Not bad, ale też not good.
Ryo-San

tylko ze grafa w tej grze jest bardzo dobra jak na swoj gatunek..podobnie jest w GTA, w ktorym przeciez nikt nie wymaga grafy na poziomie Ninja Gaiden czy Riddicka..
Emet
QUOTE(Ryo-San @ 16 04 2006, 12:44) *

tylko ze grafa w tej grze jest bardzo dobra jak na swoj gatunek..podobnie jest w GTA, w ktorym przeciez nikt nie wymaga grafy na poziomie Ninja Gaiden czy Riddicka..

Niestety, ale są tacy ludzie (nasi "kochani" pecetowcy), którzy w GTA nie grają z powodu (cytuję tu wypowiedzi kilku osób) "żałosnej grafiki", "kaszaniarskiej grafiki", "grafika jak na konsoli" itp. Niestety są takie oSOBY.
Dante Alighieri
Nic tylko im współczuć.

Ja tam nie oczekuje tego że mnie PS3 powali i zdepta poziomem grafiki. Na pewno pierwsze gry nie pokażą na co tę maszynkę stać, dopiero po jakichś może dwóch latach konsolka pokaże prawdziwą swą moc (czyli raczej standard). Ja oczekuje rozbudowanych gier, nieliniowości samej gry itp. rzeczy. Mam nadzieje że się nie zawodie.
Ekansik
QUOTE(Emet @ 16 04 2006, 14:40) *

Niestety, ale są tacy ludzie (nasi "kochani" pecetowcy), którzy w GTA nie grają z powodu (cytuję tu wypowiedzi kilku osób) "żałosnej grafiki", "kaszaniarskiej grafiki", "grafika jak na konsoli" itp. Niestety są takie oSOBY.

Taaa... tylko te same fanbojowskie typersy, jak zobaczyły pierwszy raz GTA3 na PS2 to się rzadkim zmikswoanym kałem zesrały z zazdrości, a szkliwo to od zagryzania zebow mialy potarte jak po szlifierce kątowej. Hipokryzja, fanboizm... powinno się pałować sku.rwysynow, zeby im zacofanie wybić z baniaków ;D
Emet
Sorrki, że tak troszkę pociągnąłem offtopem, ale przypomniała mi się właśnie sytuacja sprzed kilku lat, jak jeden ze znajomych pecetowców powiedział, zę u niego na kompie Colin 2.0 wygląda lepiej niż Gran Turismo 3.
Otóż pewnego dnia jak kupiłem PE 49 po drodze do szkoły, w szkole złożyło się tak że gazeta doszła do niego. On oczywiście wyskoczył z tekstem, że to "zdjęcia z filmików". Ja mu na to, że z gry. A on że to niemożliwe laugh.gif . Jakiś tydzień późnije jak mu pokazałem że to tak wygląda, stwierdził, że wygląda słabo i wygłosił gadkę z Colinem. Ehh... Ale taki już ten świat jest sad.gif. Ale z drugij strony, może gdyby nie takie osoby to świat byłby nudnijszy tongue.gif
McDrive
No wiesz to jest polska. Tylko u nas może do takich sytuacji dochodzić.
YETI
Fotki z "jakies" piłki na PS3.

PES6 ?
TomisH
A możeby źródło screenów? Hmm?
Wiśnia San
ten ostatni screen wyglada paskudnie jakiś ten typ nie foremny
Blok
Bo to jest Kahn biggrin.gif wink.gif No tak... watpie ze to jest PES6... nie wiem czemu, ale jakos mi to nie podchodzi pod PESa, chociaz teksturki niczego sobie :S
Wiśnia San
wątpie żeby to był bramkarz rep. Niemiec Oliver Khan czy Kahn
TomisH
Taka uwaga - jak dajecie jakieś screeny czy fragment arta proszę podawać także linka, pod którym to znaleźliście.

Rozumiemy się YETI?
kermit
Pewnie ściema, koleś na ostatnim ma beznadziejną proporcję nóg - widać że ktoś chciał trochę podniecić fanów, ale to tylko 3d max czy cuś. Tak jak "screeny" z Forza 2 tongue.gif
TomisH
Toteż czekamy na linka od YETi'ego. hyh.gif
Master Pain
jak chcesz link do zdjecia, kliknij na nie RMB i wybierz wlasciwosci i gotowe smile.gif
Pavlus
Memory
Heavenly Sword grywalne na E3 ??

http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?t=20111
RSX
Pavlus - cio to jest? może już wydają odrazu PS THREE;P
Memory
Sony Cell 65nm Process Ramp In Progress

Tool Orders: Sony selects Synopsys' phase shift mask software for 65nm node

Tuesday, 18 April 2006

Sony Corporation has adopted Synopsys' alternating aperture phase-shift mask (AA-PSM) technology to enhance manufacturability of its advanced logic chips that includes the ramp of the ‘Cell' microprocessor that will be used in the PS3 gaming console.

"Our ability to support Sony's industry-leading production ramp of their advanced process nodes demonstrates our PSM technology's continued value in a production environment," said Anantha Sethuraman, vice president of marketing for DFM, Synopsys. "This validates Synopsys' leadership position in providing a comprehensive DFM solution for high-yield designs."

The Cell chip is currently being ramped at Sony's 300mm fab in Japan on a 65nm process. A worldwide launch of the new gaming console has been delayed until November 2006, though not due to any microprocessor issues. Synopsys highlighted that the use of its AA-PSM technology is designed to improve yields at leading edge nodes.

Source: Semiconductor Fabtech - http://www.fabtech.org/index.php?opt...=1423&Itemid=2

No doubt this is all part of the larger Sony strategy to begin making the kinds of massive profits they saw when the revised slim line PS2s came out as soon as possible with the PS3.
neospiderman
QUOTE(Pavlus @ 18 04 2006, 18:07) *

O kurcze jak ja dawno tego nie widziałem. Średnio dobrze wyglądająca wizja ps3 jakiegoś grafika. smile.gif
TomisH
QUOTE(Master Pain @ 18 04 2006, 15:37) *

jak chcesz link do zdjecia, kliknij na nie RMB i wybierz wlasciwosci i gotowe smile.gif

Nie linka do zdjęcia, tylko do strony/forum z której pochodzą. Bo na photobucket czy imageshacka to ja zaraz mogę coś wrzucić i zadam pytanie: GTA6? smile.gif
Wiśnia San
E3 2006

na oficjalnej stronie E3 więcej info
Enkidou
Ridge Racer 7 będzie na PS3 według najnowszego numeru Famitsu. Ma to być launch title, a grywalna wersja ma być dostępna na E3.

Za tydzień Famitsu ma wziąć na tapetę jakieś gry[next-gen] które pojawią się na E3.

No i jeszcze coś z Impress Watch - nowy MMORPG od Square Enix zmierza na PS3.
YETI
Ciekawe jakie beda roznice graficzne miedzy RR6(X360) a RR7(PS3)

RIDGE RACER 7 ROARS ONTO PS3

http://www.computerandvideogames.com/r/?pa...y.php?id=137776
Enkidou
http://img31.imagevenue.com/img.php?loc=lo...e=47187_RR7.jpg

Nie ma za co... ;>
RSX
to teraz prosze z tłumaczeniem huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.