Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
Obsolete
QUOTE(Emet @ 3 05 2006, 16:33) *

Się zaczyna. Z jednej strony cieszę si że na PS3 zobaczę kontynuacje dobrych tytułów, ale z drugiej to zauważcie, ża na X360 powstaje znacznie więcej nowych, świerzych produkcji. PS3 będzie jak PSP wink.gif

HALOOOOO zauwaz, ze XBOX360 jest od jakiegos czasu na rynku, a ps3 dopiero bedzie. Chyba trudno oczekiwac, by sony mialo teraz wieksza biblioteke nowych gier n-genowych ( zreszta co to za pomysl ,ze takowe nie powstaja? o wielu juz wiadomo, a na e3 i do czasu premiery dojda kolejne).
Poza tym gdy nowa konsola microsoftu tez byla w powijakach to niby jakimi grami ja zaczeto reklamowac? - PGR3, DoA4, PD0, Ghost Recon 3...i z jednej strony od razu moge ci zarzucic, ze nie sa to swieze produkcje, a z drugiej powiedziec, ze niektore z nich mimo kolejnego nr przy tytule znaczaco sie roznia od poprzednich, wiec cala twoja teoria upada momentalnie.
Emet
Nie zgadzam się z Tobą. Na X360 jest zapowiedzianych znacznie więcej nowych tytułów niż na PS3. Możliwe ze po premierze się to zmieni ale ja mówię o tym co jest obecnie.
Obsolete
proponuje JESZCZE RAZ przeczytac pierwsze zdanie mojego posta. Piszesz truizmy, chyba logiczne, ze taka jest kolej rzeczy jak sie porownuje system, ktory istnieje na rynku od jakiegos czasu, z systemem, ktory pojawi sie pod koniec roku? Moze jeszcze zaczniemy jechac po Nintendo Wii, bo mam malo gier, lol
Emet
QUOTE(Obsolete @ 3 05 2006, 17:19) *

proponuje JESZCZE RAZ przeczytac pierwsze zdanie mojego posta. Piszesz truizmy, chyba logiczne, ze taka jest kolej rzeczy jak sie porownuje system, ktory istnieje na rynku od jakiegos czasu, z systemem, ktory pojawi sie pod koniec roku? Moze jeszcze zaczniemy jechac po Nintendo Wii, bo mam malo gier, lol

Nie che mi się tego komentować bo to Ty piszesz truizmy. Ja nie wiem, że niektórzy są tacy upierdliwi. Obecnie jest taka sytuacja jak napisałem i o to mi chodzi więc nie rozumiem Twoich sapów w moim kierunku.
A z tym Wii to dałeś ciała. Jeśli chcesz to jedź. Proszę bardzo. Mnie to nie interesuje i nie mam zamiaru na nie jechać. I zauważ, że ja po Sony nie jadę tylko napisałem, że obecnie jest mało zapowiedzianych nowych produkcji na PS3.
Proponowałbym już jednak zakończyć gadkę.
Trzcina
Obso ma calkowita racje... Jesli chcesz cokolwiek porownywac to porownuj alnalogiczne sytuacje. A nie konsole ktora istneije pol roku z konsola ktorej nie ma.

W zeszylm roku na e3 nei bylo zapowiedzianych az tyle gier na x'a ile jest teraz na ps3. Proste? Proste... po co przekrecac fakty i robic ludziom wode z mozgu to nie wiem.
Memory
Mercenaries 2

http://ps3.ign.com/articles/704/704613p1.html
YETI
Ubisoft E3 Lineup

Assassin’s Creed
Brothers In Arms Hell’s Highway
Dark Messiah of Might & Magic
Enchanted Arms
Rayman Raving Rabbids
Red Steel
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas
“Unannounced title” (FPS by Free Radical)

“Unannounced title” (FPS by Free Radical)...ciekawe co to za gra.
Enkidou
QUOTE(YETI)

Chyba TimeSplitters, ale głowy nie dam.
komar737
Dziwne, o skanach z Famitsu jeszcze ani mru mru. A może nie było żadnych zapowiedzi i whole that shit to plotka?
Enkidou
Famitsu w tym tygodniu się nie pojawi. W Japonii trwa chyba Złoty Tydzień(czy jak to się tam nazywa).
Trzcina
Przydaloby sie napisac co bedzie na jaka platforme, bo z tego co wiem to enchant arm ma byc na x'sie. Chyba ze ktos chce to robic rowniez na ps3?
TomisH
Sądząc po screenach, to ze starym, klimatycznym Turokiem to ta gra ma tylko wspólny tytuł.

Co oni z tego robią o_O
Ryo-San
QUOTE(YETI @ 3 05 2006, 21:48) *

Ubisoft E3 Lineup

Assassin’s Creed
Brothers In Arms Hell’s Highway
Dark Messiah of Might & Magic
Enchanted Arms
Rayman Raving Rabbids
Red Steel
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas
“Unannounced title” (FPS by Free Radical)

ta sama lista tylko juz 100% oficjalnie - razem z opisem

* Assassin’s Creed™: Experience the power of a feared Assassin in the game that will redefine the action adventure genre for the next generation. Players’ actions will throw the immediate environment into chaos and shape events in this pivotal moment during the Third Crusade.

* Brothers In Arms Hell’s Highway™: Gearbox Software’s critically acclaimed squad-based WWII shooter launches into the next generation of gaming with amazing graphics and cutting-edge game play features powered by Unreal Engine 3 and a completely redesigned online component. As Matt Baker, lead a squad of real soldiers who think, relate and fight together through the brutal trials of the dramatic Operation Market Garden.

* Dark Messiah™ of Might & Magic®: Discover a new breed of PC game that will redefine the Action-RPG genre. Powered by an enhanced version of the Source engine from Valve, the second chapter in the new Might & Magic® franchise allows players to experience ferocious combat as an expert warrior, mage, or assassin using a vast array of devastating weapons against vicious creatures in a captivating fantasy environment.

* Enchanted Arms™: The first RPG developed exclusively for Xbox 360™, this epic adventure created by FromSoftware in Japan is arriving for the first time in North America and Europe. Enchanted Arms allows players to escape to a fantasy world filled with beautiful cinema-quality graphics, unique characters and bizarre creatures.

* Game to be Unveiled: Experience the next-generation project from Ubisoft and Free Radical, the developers of the critically-acclaimed Timesplitters® series for the first time at E3.

* Open Season™: Team up with the cast of characters from Sony Pictures Animation’s feature-length CGI film Open Season coming in September. It’s a riotous romp in the great outdoors for kids of all ages when a rowdy brood of forest animals turn the tables on unsuspecting hunters.

* Rayman Raving Rabbids™: Developed by famed creative director Michel Ancel, this new installment of the Rayman franchise will be the funniest and zaniest yet. Rayman’s world is threatened by a devastating invasion by the most unexpected creatures and Rayman must battle to save his world and its inhabitants.

* Red Steel™: The only original first-person game built from the ground up and exclusively for the Wii™ launch. Red Steel takes full advantage of Nintendo’s innovative controller and provides the unique experience of combined gunplay and swordplay.

* Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent™: The best-selling Tom Clancy’s Splinter Cell® saga is taking an entirely new direction. In the highly anticipated next chapter, play as a double agent spy for the first time. Take on dual roles of covert operative and ruthless terrorist, where choices of whom to betray and whom to protect affect the outcome of the game.

* Tom Clancy’s Rainbow Six® Vegas: Tom Clancy’s Rainbow Six® makes its dramatic next-generation debut. Rainbow operatives take to the chaotic streets of Las Vegas as an escalating terrorist siege in “Sin City” threatens to take world terrorism to new heights.

QUOTE(Trzcina)
Przydaloby sie napisac co bedzie na jaka platforme, bo z tego co wiem to enchant arm ma byc na x'sie. Chyba ze ktos chce to robic rowniez na ps3?

z tego co widac po tym opisie Ubi robi tylko jednego exlusive'a(Red Steel) oraz jest w Europie wydawca jednego exlusive'a(Enchant Arm) reszta to pewnie multiplatformy

no a gdzie Killing Day ohmy.gif
TomisH
Podobno projekt KILLING DAY wstrzymano:
http://ps3.ign.com/articles/702/702851p1.html
Ryo-San
http://1up.com/do/newsStory?cId=3150231
Pandemic oficjalnie zapowiedzial Mercenaries 2: World in Flames
Platforma docelowa nie jest jeszcze znana, na chwile obecna wiadomo tyle ze gra wyjdzie na konsole ktora ma "3" w nazwie - Xbox360/PS3?

a tutaj tajemnicza strona developera
http://www.pandemicstudios.com/projectq/ev.../index.php?id=2
Wiśnia San
A pod tym numerem 1156 kryje się post z identyczną tajemniczą informacją o M2:WiF wink.gif

6 obrazków z gry The Outsiders
klik
YETI
PS3 E3 Site opened!

http://www.us.playstation.com/PS3

Next-Gen Turok

http://media.ps3.ign.com/media/773/773516/imgs_1.html

Ładny ten Turok smile.gif
Mermind
wg raportu IBM moc PS3 to nie 2gigflopy ale 155.5GFLOPS - z tej liczby nalezy odjac jeszcze moc na system operacyjny i prawdopodobnie zostanie tyle gflopow(lub minimalnie wiecej) ile ma 360tka(1.15Gflpow juz po odjeciu OS)..a z 8 rdzeni zrobilo sie teraz 6..tak wiec moc PS3 maleje z dnia na dzien..

Jeśli pamiętacie jeszcze burzę, którą wywołały poprzednie targi E3 na których ogłoszono specyfikację PS3 oraz Xboxa, to na pewno przypomni Wam się wojna o wydajność obydwóch maszyn mieszona w flopach. 2TFLOPy konsoli Sony, kontra 1TFLOP konsoli Microsoftu.
Nawet na naszej stronie pojawił się bardzo ciekawy artykuł poruszający ten temat.

Tymczasem IBM wypuścił do sieci dokładną specyfikację techniczną w której jasno wynika, że moc konsoli PS3 nagle skurczyła się nieco do ... 155.5GFLOPS. W dodatku obliczenia obejmują wydajność liczoną przy użyciu wszystkich 8 rdzeni SPEs. Pamiętajmy, że konsola Sony będzie użytkować o jeden rdzeń mniej (ósmy jest nieaktywny), w dodatku z siedmiu pozostałych jeden będzie na stałe przyporządkowany do systemu operacyjnego.

Jeśli porównamy teraz te liczby do 115,2GFLOPsów Xboxa360 to różnica nawet w tej kwestii między konsolami jest niewielka. Mimo, że Sony nadal krzyczy co innego.

Przy całkowitej sprawności PS3 wynoszącej 75,9% na siedem SPEsów pozostaje nam ich już „tylko” 133,6G. Mimo usilnych starań nie udało mi się odnaleźć oryginalnych danych dotyczących sprawności dotyczących X360, lecz biorąc pod uwagę fakt, że konsola Microsoftu ma do swojej dyspozycji trzy synchroniczne rdzenie, sprawność z pewnością jest wyższa.

I jak tu teraz wierzyć Sony, że PS3 będzie dwa razy szybsza od Xboxa360? Przekonamy się przy listopadowej premierze, gdy w końcu ujrzymy konsolę w akcji.

xboxonline

a tutaj jeszcze wypowiedz kolesia z Starbreeze AB(team odpowiedzialny za min. Kroniki Ridika)

"The PS3 will have a content size advantage with Blu-ray and a CPU advantage for titles that are able to utilize a lot of the SPUs. The Xbox360 has a slight GPU advantage and its general purpose triple-core CPU is relatively easy to utilize compared to SPUs. I expect that it will be near impossible to tell Xbox360 and PS3 screenshots apart."

"PS3 będzie mieć przewagę w Blu-Rayu oraz w grach, które będą wykorzystywały dużą ilość SPU. Xbox360 ma niewielką przewagę w układzie graficznym oraz w tym, że trójrdzeniowy procesor jest nieporównywalnie łatwiejszy do wykorzystania niż SPU konsoli PlayStation 3. Spodziewam się, że będzie wręcz niemożliwe odróżnić screenshoty Xboxa 360 od PS3."
tlumaczenie - xboxonline

http://arstechnica.com/news.ars/post/20060503-6740.html
McDrive
Czy są jeszcze ludzie którzy wierzą w te sponsorówy. Przewijało sie tego tyle w necie że już sie zgubiłem w ich liczeniu. Poza tym gdyby to była absolutna prawda to developerzy już dawno narzekaliby na Sony, a jak czytam ich wypowiedzi to widze coś zupełnie innego niż narzekania.
Mermind
przeciez tutaj nie chodzi o to zeby tworcy gier narzekali na Sony bo nie o to tutaj chodzi. Sęk w tym ze bajki od Sony o tym ze PS3 rusza 2tflopy mozna sobie wsadzic..bo jak zwykle klamali..IBM, ktory przeciez razem z Toshiba i Sony robil procesor do PS3 napisal prawde..i gdzie tu widzisz sponsorowany artykul jak IBM - powtorze I B M to napisal..nie ma chyba pewniejszego zrodla niz jeden z tworcow procka.
Matrox
QUOTE(McDrive @ 4 05 2006, 16:44) *

Czy są jeszcze ludzie którzy wierzą w te sponsorówy. Przewijało sie tego tyle w necie że już sie zgubiłem w ich liczeniu. Poza tym gdyby to była absolutna prawda to developerzy już dawno narzekaliby na Sony, a jak czytam ich wypowiedzi to widze coś zupełnie innego niż narzekania.

taaa, IBM celowo zaniza wydajnosc procesora ktorego sa wspoltworcami, listosci... Na co maja narzekac developerzy ? Z ich wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze CPU PS3 jest troche silniejsze niz XO wiec to by sie zgadzalo z tym tekstem.

PS. kiedys juz dawalem link do testu IBM i to w zeszlym roku.
Trzcina
No tak, IBM po prostu MIESZYL te teraflopy a nie MIERZYL i dlatego wyszlo mniej niz mialo wyjsc.

Kto w ogole pisze takie rzeczy? Najpierw do podstawowki uczyc sie ortografii a dopiero potem bawic sie w newsmana o PS3 na forum x'a...

Boze... niech to E3 juz nadejdzie, bo swiecie wierze w to ze wyjasni sie wszystko i jesli o mnie chodzi to sony moze ruszac 2.5 flopa, byleby gry wygladaly tak jak maja wygladac...
Memory
Colin McRae Rally 7

Dwa obrazki - http://ps3.qj.net/Colin-McRae-to-return-in...pg/49/aid/34123
Yacek
QUOTE(Mermind @ 4 05 2006, 16:52) *

przeciez tutaj nie chodzi o to zeby tworcy gier narzekali na Sony bo nie o to tutaj chodzi. Sęk w tym ze bajki od Sony o tym ze PS3 rusza 2tflopy mozna sobie wsadzic..bo jak zwykle klamali..IBM, ktory przeciez razem z Toshiba i Sony robil procesor do PS3 napisal prawde..i gdzie tu widzisz sponsorowany artykul jak IBM - powtorze I B M to napisal..nie ma chyba pewniejszego zrodla niz jeden z tworcow procka.

Na poczatku roku spolka akcyjna KGHM, tak ta od miedzi, walnela smutna scieme ze rok bedzie gorszy od poprzedniego i wszystko poszlo w dol, teraz akcje zapieprzaja ciagle w gore i konkretni ludzie zarobili na tym mase kasy, no no ale nie ma pewniejszego zrodla niz kghm :p A pisze to bo nie zawsze to co powie nawet tworca musi byc prawda. Nawet gdyby sony, ibm, toshiba na E3 oglosili ze procek w ps3 ma wydajnosc taka jak dajmy na to 2 durony 1.6ghz to znaczy ze mieli interes w ogloszeniu takiego niusa. Zrozum ze czasami specjalnie podaje sie bledne informacje.
Memory
Interstellar Marines. Trailer - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2266
YETI
Cell Factors na PS3!!!
http://xs.to/xs.php?h=xs100&d=06184&f=Untitled-1.jpg
Obsolete
QUOTE(Memory @ 4 05 2006, 19:58) *

Interstellar Marines. Trailer - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2266

nie...ja mam juz dosc. Nie mam nic do fps, ale jest ich zapowiedzianych zdecydowanie za duzo...wlasciwie co 3 gra na next geny to tego rodzaju produkt 0o
co do trailerka...grafika niby ladna, twarze postaci TOTALNIE paskudne (jak to mial byc styl karykaturalny to tworcom nie wyszlo), wszystko sterylne i nudne..w tym zalewie fps trzeba bedzie czegos naprawde ciekawego by sie wybic..rekino-piesek to jedyne co bylo fajne w tej zajawce 0o

ledwo zdazylem napisac posta, a juz mnie Yeti wyprzedzic piszac..o kolejnym fps LOL;p
Memory
Next-Gen is Truly Coming
I saw two amazing games yesterday. Seriously, they're going to rock. Sadly I can't talk about them until E3, but when day 1 hits (next Wednesday), we can finally say what we need to say about them.

We'll post the first one at midnight (a good nine hours before the show starts) and the second one as soon as the show starts. Sadly, I'm not sure if we can show video of each yet (approvals, approvals, approvals), but with luck we'll be able to.

2007 is going to rock.

http://blogs.ign.com/Makaze-IGN/2006/05/04/15907/
Wiśnia San
Heavenly Sword
Matrox
QUOTE(YETI @ 4 05 2006, 20:41) *

Polecam najpierw przeczytac chociaz wstep do tego artykulu, a nie wklejac na cepa.
Wiśnia San
Nadchodzi wielki hit od SEGI The Club blink.gif

i w engliszu te same info klik
Enkidou
IGN przygotowało szereg prognoz na E3(info dostępne dla posiadaczy płatnego srwisu IGN Insider):

- FFXIII nie będzie na E3; po raz pierwszy gra ma być zaprezentowana latem w Japonii; exclusive dla PS3
- SE przygotowuje sieciowego eRPega na X360; nie wiadomo czy jest to tytuł wcześniej zapowiedziany przez Tanake na PS3 i PC
- Virtua Fighter 5 - launch title w USA
- nowa część Gran Turismo(PS3 i PSP) będzie obecna na E3 w przyszłym tygodniu
- re-design pada PS3 i... the motion detector (specjalnie nie tłumaczę bo nie wiem jak to w praniu będzie się sprawować, i czy w ogóle będzie, a nie chcę teraz sensu wypaczać)
- cena ma byc ujawniona dopiero na niedługo przed premierą

Każda informacja tutaj jest niepotwierdzona, więc kubeł zimnej wody mile widziany w razie czego.
Ozi
QUOTE(Obsolete @ 4 05 2006, 20:42) *
nie...ja mam juz dosc. Nie mam nic do fps, ale jest ich zapowiedzianych zdecydowanie za duzo...wlasciwie co 3 gra na next geny to tego rodzaju produkt 0o [...]

ledwo zdazylem napisac posta, a juz mnie Yeti wyprzedzic piszac..o kolejnym fps LOL;p

Dokładnie Obso - do Twoich przemysleń dorzuciłbym jeszcze tylko, że spora część z zapowiadanych FPS-ów uderza na PS3. Do tej pory to Microsoft i jego Xbox uchodził za konsolę na której zdecydowanie więcej jest takich gier, wygląda na to, że Sony stara się to zmienić i porównanie ilość tych gier na X360/PS3 może oscylować w granicach rozsądnego remisu.
Trzcina
Jak wyzej.

Zgadzam sie calkowicie z ta opinia i szczerze mowiac drazni mnie to troche. Co druga zapowiedziana gra jest jakims tam fps'em.... Ilez mozna? Rozumiem ze chca nadgonic (przegonic) rynek zarowno PC jak i X'a ale bez przesady. Zreszta na x'sie tez jest mnostwo fps'ow...

Nie zebym mial cos do tego gatunku gier, ale co za duzo to i Ozi nie zeżre... wiec ;P

Aha i SWIETNA wiadomoscia bylby VF5 jako launch w usa... Jesli to sie potwierdzi... to dwa najlepsze (imo) mordobicia beda dostepne na PS3. Z czego jeden juz na launch a drugi (mam nadzieje ;P) niedlugo po nim.
YETI
Sony will show a new revision of the PS3-Controller on the forthcoming E3 and it will have its own motion detection technology.

Robi sie ciekawie ^^
Hela
Zrodlo? tongue.gif
YETI
QUOTE(Hela @ 5 05 2006, 16:15) *

Zrodlo? tongue.gif

min. IGN lub http://www.gamefront.de/

QUOTE(Enkidou @ 5 05 2006, 12:06) *

- FFXIII nie będzie na E3; po raz pierwszy gra ma być zaprezentowana latem w Japonii; exclusive dla PS3

- Virtua Fighter 5 - launch title w USA
- nowa część Gran Turismo(PS3 i PSP) będzie obecna na E3 w przyszłym tygodniu
- re-design pada PS3 i... the motion detector (specjalnie nie tłumaczę bo nie wiem jak to w praniu będzie się sprawować, i czy w ogóle będzie, a nie chcę teraz sensu wypaczać)

biggrin.gif
Mam nadzieje ze to wszytsko okaze sie prawda (GT5 na E3!!!)
ATG
Żeby zroili coś takiego jak w Rev.
Ryo-San
pierwsze 90 sekund trailera z MGS4(niestety tylko w formie audio) ktory zostanie pokazny na tegorocznych E3
zapraszam - http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=23007&st=420
YETI
PSM list of Definite and Probable PS3 games to be shown at E3

http://xs.to/xs.php?h=xs100&d=06185&f=PSM-1.jpg
Hela
Czyli Killzone pojawi sie jednak na pewno, ciekawe tylko czy w wersji grywalnej.
Ryo-San
QUOTE(Hela @ 5 05 2006, 20:20) *

Czyli Killzone pojawi sie jednak na pewno, ciekawe tylko czy w wersji grywalnej.

przeciez ta lista ktora wkleil Yeti to tylko domysly i spekulacje PSM..
pelna liste masz tutaj
http://games.ign.com/articles/698/698570p1.html
Memory
SEGA & Bizarre Creations teams up for The Club.

http://ps3.qj.net/Sega-Announce-Bizarre-3r...pg/49/aid/34462
Wiśnia San
Memory ty wogóle przeglądasz ten temat czy tylko na pałe wklejasz co uda ci się odnaleść ?
Trzcina
VF5 bedzie launch title na PS3. Nie chce mi sie szukac linka (powiedzial mi to znajomy ktory 'siedzi' mocno w VF i jesli on mowi ze to oficiajl to jest to oficial wink.gif ) wiec nie p odaje.

W kazdym razie jest to rewelacyjna wiadomosc bo pokladam glebioke nadzieje w tym tytule.
Mastah27
Zapowiedź Sonic the Hedgehog:

http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?si...9215&pid=929718

Plan wydawniczy Segi:

Chromehounds (Xbox 360)--lato 2006
The Club (Working title, PS3, 360)--lato 2007
Full Auto 2: Battlelines (PS3)--listopad 2006
Medieval II: Total War (PC)--listopad 2006
Phantasy Star Universe (PS2, Xbox 360, PC)--jesień 2006
Sega Rally Revo (PS3, Xbox 360)--wiosna 2007
Sonic Rivals (PSP)--jesień 2006
Sonic The Hedgehog (PS3, Xbox 360)--jesień 2006
Super Monkey Ball Adventure (PS2, GC, PSP)--July 2006
Super Monkey Ball Banana Blitz (Wii)--jesień 2006
Virtua Tennis 3 (PS3)--wiosna 2007
World Pool Championship 2007 (PS2, PSP)--wrzesień 2006
Yakuza (PS2)--wrzesień 2006

Oraz lineup EA:

Army of Two--PS3, Xbox 360 (2007)
Battlefield 2142--PC (jesień 2006)
Command & Conquer 3 Tiberium Wars--PC (2007)
Crysis--PC (zima 2006)
Def Jam: Fight for NY: The Takeover--PSP
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II--Xbox 360 (lato 2006)
Madden NFL 07--Xbox 360, PS2, Xbox, GameCube, PC, PSP, DS, GBA (sierpień 2006)
NASCAR 07--PSP
NBA Live 07--PS3, Xbox 360
NCAA Football 07--Xbox 360, Xbox, PS2, PSP (lato 2006)
Spore--PC (TBD)
Superman Returns: The Videogame--PC, PS2, PSP, Xbox, GameCube, DS (4 kwartał 2006)
YETI
Virtua Fighter 5 PS3 exclusive!

LOS ANGELES--Last August, Sega announced it was preparing a sequel to Virtua Fighter 4, appropriately titled Virtua Fighter 5. The game was being developed for Sega's new Lindbergh arcade board, which is based on a 3GHz Intel Pentium 4 CPU. The fact the board was based on PC architecture led some to speculate the game would be coming to the Xbox 360, as the porting process would be less complex than that to other consoles.

Today, Sega announced that Virtua Fighter 5 is indeed coming to a next-generation console ... but not the Xbox 360. The game will be exclusive to the PlayStation 3 when it is released in North America in Spring 2007. Like the 360, though, the game will feature high-definition graphics, and will support 720p resolution.

Virtua Fighter 5 will sport more than 15 characters, including many from previous installments. It will also include two new characters, Eileen and El Blaze. Of Chinese descent, Eileen "uses a Monkey Kung-Fu fighting style that she learned from her grandfather, a former Kung-Fu master," according to Sega. As one might gather from the name, El Blaze is a master of Lucha Libre, the flamboyant style of Mexican wrestling.

Besides introducing two new characters, Sega also released some gameplay details about Virtua Fighter 5. The publisher carefully avoided any mention of an online mode, but did say players could win in-game money for their victories which they could use at an in-game shop. Sega also said that players could pick form several customizable costumes and "attachable items" that "can be placed onto each fighter’s various body parts."

GameSpot will have more details on Virtua Fighter 5 as they become available.

http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6149349
Trzcina
He, Que pasa? Dlaczego napisali ze start PS3 w USA bedzie 'spring 2007'? Przeciez start mial byc w listopadzie na wszystkich kontynentach? O SO CHOSI?!
YETI
Moze wiedzą coś o czym my nie mamy pojecie ;P
Sadze ze to jakas pomyłka (bo inaczej nie mozna tego wyjasnic)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.